تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 46 اولاول ... 29353637383940414243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 453

نام تاپيک: Metro: Last Light

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

اینکه برا لپ تاپ باید باشه ! درسته ؟!
    +
    شما 2 نمونه از اون بازی هایی که راحت اجرا کردی رو نام یبر یببینیم قضیه چیه

مثلا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین با یه سری کارت نسبتا جدیده سیستم های دسکتاپ تو یه ردیف !

همونطور که میبینید چیپ گرافیکیه لپ تاپ شما درجا سکته ی سوم رو زده همونجا
    +
    +
    راستی این بازی تاپیک مشکلاتو اینا نداره نه ؟!
    بله لپ تاپه.آقا این عکسو بردار پرچم اومد پایینوالا بازی که زیاد بوده.سری modern warfare.سری black ops.همین بایوشاک جدیده.بازی Remember Me که گرافیک قشنگی داره.بازی Dead Island Riptide.سری medal of honor.بازی قشنگ battlefield3.بازی alan wake یا dead space3 و بازی قشنگ rage و hitman absolution و....

احتمالا تایپیک داشته باشه.این بازی رو منوش رو بزور بالا میاره.حتی جوری بالا نمیاد که رزولوشن رو بیارم پایین ببینم تغییری میکنه یا نه.آخه یعنی انقد گرافیکش بالاست؟روش زده 4گیگ رم و 1گیگ گرافیک

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بله لپ تاپه.آقا این عکسو بردار پرچم اومد پایینوالا بازی که زیاد بوده.سری modern warfare.سری black ops.همین بایوشاک جدیده.بازی Remember Me که گرافیک قشنگی داره.بازی Dead Island Riptide.سری medal of honor.بازی قشنگ battlefield3.بازی alan wake یا dead space3 و بازی قشنگ rage و hitman absolution و....

احتمالا تایپیک داشته باشه.این بازی رو منوش رو بزور بالا میاره.حتی جوری بالا نمیاد که رزولوشن رو بیارم پایین ببینم تغییری میکنه یا نه.آخه یعنی انقد گرافیکش بالاست؟روش زده 4گیگ رم و 1گیگ گرافیک
    سری cod که معمولا گرافیک انچنانی ندارنو رو سیستم های ضعیف هم بالای 30 فریم میدن تو تنظیمات نرمال ... Dead Island هم که من به شخصه هرکار با تنظیماتش کردم فریمش رو قفل نمیکردم از 100 پایین تر نمیومد از بس بی جزئیات بود(گرافیکم هم انچنان جدید و گرون قیمت نیست ) میمونه بتلفیلد و فضای مرده 3 (!) که مطمئنا رو پایین ترین جزئیات گرافیکی تونستی با حدود 25 فریم بازی کنی !
    +
    ضمنا اونی که روش زده حداقل سیستم مورد نیازه ! خلاصه بیخیالش بشی بهتره جاش برو Field Runners 2 بزن به بدن ببین چه صفایی داره 60 فریم تکون هم نمیخوره
    Last edited by SA.JJ.AD; 18-08-2013 at 20:17.

3. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

میمونه بتلفیلد و فضای مرده 3 (!) که مطمئنا رو پایین ترین جزئیات گرافیکی تونستی با حدود 25 فریم بازی کنی !
    +
    بتلفیلد رو روی 1080 بازی کردم و فضای مرده رو روی بالاترین رزولوشن ممکن بازی کردم بدون کمترین افتی.به هر حال ازت ممنونم دوست من

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

آپدیت دایرکس رو نصب کردم و بازی روی آخرین رزولوشن و quality روی high راحت اجرا شد.عجب بازییه.آدم سکته میکنه وقتی اون موجودات حمله میکنندانصافا گرافیکش خوبه

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چیزی که خوشم نیومد اینکه تو برخی جاهای بازی کتاب مترو 2033,2034و 2035 قرار گرفته که از اون فاز واقعی نسخه اول فاصله گرفته.
    نسخه قبلی بیشتر گیم پلی داشت و یک جور هیجان داشتی ولی این نسخه فکر کنم میزان هیجانش رو کم کردن و یک جواریی بیشتر داستان داره روایت میشه تا اینکه بخوای وقتت صرف بازی بشه.
    هر چند با اینکه این تیم تو شرایط خیلی سخت این بازی رو درست کردند واقعا باید ازشون بخاطر همچین بازی تشکر کرد

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

والا زده 1GB 320M.هرچی بازی جدید بوده راحت نصب و اجرا کردم.اینو نمیکشه؟
    اینکه برا لپ تاپ باید باشه ! درسته ؟!
    +
    شما 2 نمونه از اون بازی هایی که راحت اجرا کردی رو نام یبر یببینیم قضیه چیه

مثلا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین با یه سری کارت نسبتا جدیده سیستم های دسکتاپ تو یه ردیف !

همونطور که میبینید چیپ گرافیکیه لپ تاپ شما درجا سکته ی سوم رو زده همونجا
    +
    +
    راستی این بازی تاپیک مشکلاتو اینا نداره نه ؟!

آپدیت دایرکس رو نصب کردم و بازی روی آخرین رزولوشن و quality روی high راحت اجرا شد.عجب بازییه.آدم سکته میکنه وقتی اون موجودات حمله میکنندانصافا گرافیکش خوبه

باز که برگشتی سر پله ی اول رفیق ... اینو به خود Nvidia و Deep Silver بگی سکته میزنن که
    +
    چیپ گرافیکی لپ تاپت به هیچ وجه ممکن نمیتونه این بازی رو با نهایت تنظیمات ( حتی همون high ) و رزولیشن FHD حتی با 10 فریم هم اجرا کنه چطور خیلی راحت میای اینو میگی که با نهایت تنظیمات راحت اجرا شد ؟!!!
    +
    مثلا این بنچمارکو ببین یعضآ از قوی ترین کارت های گرافیک سیستم های دسکتاپ هم نتونستن این بازیو بالای 50 فریم تو نهایت تنظیمات و dx11 بگیرن ...

قسمت های بنفش تو حالت نهایت تنظیماته

اونم با این سابقه ی درخشان چیپ گرافیکی لپ تاپت

نمیشه که همینجور قانون هستی رو با یه سطر زیر سوال ببری مگر اینکه از انرژِی فرا زمینی بهره ببری یا مدلشو اشتباه گفته باشی
    +
    حتی GTX 680 در کنار Core i7-2600k هم با نهایت تنظیمات نتونستن 60 فریم بگیرن

+
    صرفا جهت روشنگری اینقد تایپ کردم و بس وگرنه اصلا 1000 فریم بگیر به من چه
    Last edited by SA.JJ.AD; 19-08-2013 at 22:22.

8. 3 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

باز که برگشتی سر پله ی اول رفیق ... اینو به خود Nvidia و Deep Silver بگی سکته میزنن که
    +
    چیپ گرافیکی لپ تاپت به هیچ وجه ممکن نمیتونه این بازی رو با نهایت تنظیمات ( حتی همون high ) و رزولیشن FHD حتی با 10 فریم هم اجرا کنه چطور خیلی راحت میای اینو میگی که با نهایت تنظیمات راحت اجرا شد ؟!!!
    +
    مثلا این بنچمارکو ببین یعضآ از قوی ترین کارت های گرافیک سیستم های دسکتاپ هم نتونستن این بازیو بالای 50 فریم تو نهایت تنظیمات و dx11 بگیرن ...

قسمت های بنفش تو حالت نهایت تنظیماته

اونم با این سابقه ی درخشان چیپ گرافیکی لپ تاپت

نمیشه که همینجور قانون هستی رو با یه سطر زیر سوال ببری مگر اینکه از انرژِی فرا زمینی بهره ببری یا مدلشو اشتباه گفته باشی
    +
    حتی GTX 680 در کنار Core i7-2600k هم با نهایت تنظیمات نتونستن 60 فریم بگیرن

+
    صرفا جهت روشنگری اینقد تایپ کردم و بس وگرنه اصلا 1000 فریم بگیر به من چه
    والا چه عرض کنم رزولوشن رو گذاشتم روی همون 1360اینا همون آخری و quality روی very high بود که یکم لنگ میزد و گذاشتم روی high دیگه درست شد و راحت اجرا میشه.دروغ ندارم که بگم برادر من.راستی این فریم چیه قضیه اش رو نمیدونم
    Last edited by hp722; 19-08-2013 at 22:55.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

بازی رو صبح دادم به دوستم.اونم نصب کرد و الان بهم گفت راحت اجرا شد براش.اونم گرافیکش 1 هست و اونقدر که میدونم از واسه من کمتره چون سیستمش قدیمیه.رمش هم 2گیگ ddr2 هست و cpu هم کمتر از سیستم منه

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

شما فک کنم به فریم زیر 30 چشمت عادت کرده یه بازی با 60 fps برو بعد بگو لگه یا نه؟

عجیبه این سیستم شما هیتمن رو چه تنظیماتی اجرا میکنه؟)

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه کم از بازیهای روز عقب موندم.
    خیلی از هوش مصنوعیش خوشم اومد. دشمنها توی تاریکی دنبال من می گردن و مثل یه آدم واقعی می بینن. هیچ بازی ای رو این جوری ندیدم. همه بازی ها انگار دقیقا می دونن من کجام. حتی هیتمن و اسپلینترسل که مخفی کاری هستن.
    کسی می دونه چه جوری دیدن توسط دشمن رو تو بازی ها می سازن؟ متخصصی می شناسین که ازش بپرسم؟ بازیه دیگه ای مثل این یا بهتر سراغ دارین؟

13. این کاربر از p30worldapm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •