تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 39 از 269 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باید منتظر موند و دید فیفا که ادعای استقلال داره و از مسائل سیاسی بیزاره در برابر این بداخلاقیهای بحرینیها چه واکنشی نشون میده؟

من هم مثل خیلیها معتقدم مسئولین ما بی غیرتن اما نباید فراموش کرد که این مسئله قبل از ایران به خود فیفا ربط داره
    بازیهای جام جهانی تمام حیثیت فیفا هستن و این فیفاست که باید به عنوان بالاترین مرجع و ناظر ، بدون نیاز به شکایت یکی از طرفین وارد ماجرا بشه و قضاوت کنه

هرچند فیفا قطعا مستقل نیست و تحت تاثیر کشورهای بزرگ غربی و سیاستهاشونه و البته شیفته جیب شیوخ عرب
    متاسفانه در دنیای امروز به هیچ وجه تاکید میکنم به هیچ وجه هیچ سازمانی وجود ندارد که عاری از سیاست و سیاسی بازی باشه حتی اگه اون سازمان فیفا باشه. مطمئنا در مسائل کلان فیفا سیاست نقش اساسی داره مانند دادن میزبانی ها و ...
    شما در همین کشور خودمون هم میبینید همه ارگان های ورزشی به نوعی درگیر سیاست هستن و به اصطلاح بهتر سیاست درگیر با امور انان هست.
    مسولان ما هم که دیگه ازشون انتظاری نبوده و نیست .وقتی بیان پرچم یه کشور را اتش بزنن و مسولان ما ساکت نشسته اند شما نباید انتظار داشته باشید که فردا بروند حق ما رو از جوامع مربوط بگیرند.
    ولی خب همین نتیجه (نتیجه بازی )از همه تلاش ها ارزش بیشتری داره

عباس ترابيان، سرپرست تيم ملى فوتبال ايران حاشيه ها و اتفاقاتى كه بحرينى ها در جريان مسابقه با تيم ايران بوجود آوردند را توضيح داد. وى درباره اتفاقات و حاشيه هاى در جريان ديدار تيم ملى فوتبال ايران مقابل بحرين و پس از آن، اظهار كرد: متاسفانه حاشيه هاى مسابقه كه زياد بود و بحرينى ها در مقابل ما خيلى بد عمل كردند. اين حالت به خصوص در روز مسابقه بيشتر بود. بارها در موارد مختلف كه بحرينى ها تخلف مى كردند موضوع را به ناظر مسابقه مى گفتم اما او خيلى توجه نمى كرد و ظاهرا با بحرينى ها هماهنگ بود! ترابيان در توضيح بيشتر فضاى حاكم بر بازى، تصريح كرد: فضاى پليسى وحشتناكى در آنجا و كنار ما حاكم بود، تا جايى كه وقتى مى خواستيم با هر كسى صحبت كنيم، ۲ پليس كنارمان مى آمدند و مشايعت مى كردند. در مجموع شرايط بسيار بدى حاكم بود. وى در پاسخ به اين سوال كه آيا فحاشى و پرتاب بطرى و اشياى مختلف از سوى تماشاگران بحرينى به ايرانى ها صحت دارد، گفت: ما در فضاى ميان تماشاگران نبوديم و طبيعتا اطلاعات دقيقى از آنجا ندارم. فقط مى دانم بعضى از تماشاگران بحرينى عليه تماشاگران ايرانى كه حضور داشتند، فحاشى مى كردند و لنگه كفش پرت مى كردند. اين مسايل در گذشته هم سابقه داشته و حتى در زمين هم بعضى از بازيكنانشان اين كارها را انجام داده اند. سرپرست تيم ملى با رد شايعه اخراج ملى پوشان از رختكن ورزشگاه گفت: اين موضوع صحت ندارد. درست است كه رفتار و عملكردشان مناسب نبود و شرايط عادى وجود نداشت اما اين كار را نكردند. حتى ما را حدود ۴۵ دقيقه تا پس از مسابقه در رختكن نگه داشتند تا تمامى تماشاگران از داخل استاديوم و خيابان هاى اطراف آن پراكنده شوند. ترابيان درباره مشكلات اقامت تيم ملى در اندونزى نيز خاطرنشان كرد: با توجه به فاصله مسافتى بحرين تا اندونزى بالاخره پرواز كمى طولانى بود اما مشكل خاصى وجود نداشت. در هتلى كه اقامت داريم بعضا ايراداتى هست كه در حال رفع آن هستيم. مثلا آشپز ما را به آشپزخانه راه نمى دهند و مواردى از اين دست. ضمن اينكه هتل كمى هم شلوغ است اما در مجموع مشكلات بزرگى را احساس نمى كنيم.

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس با اين اوصاف خبري از اعتراض رسمي، شكايت و اين حرفها در ميان نيست. واقعاً متأسفم
    اولا دوست عزیز خواهشا دیگه مطالب رو به رنگ قرمز نزار خیلی چشم رو اذیت میکنه همون رنگ دیفالت بهترین گزینه هست حالا یه قسمت هایی رو خواستی برا توجه بلد یا رنگی کنی حرفی نیست ولی همشو لااقل با رنگ های مات و سیر بزار که چشم رو اذیت نکنه
    یه سری موارد عجیبه تو این نقل قول
    این جریان رختکن رو که کلا شایعه اعلام کرده
    تو صحبت هاش هم طوری حرف زده که حالا یه چیزی بوده و گذشته در کل بی خیال شیم.
    تا کی باید ناظرها اینقدر هماهنگ باشن با رقیبان ما هم توخونه خودشون هم تو خونه ما

بحرینی ها بواسطه پولشون همه جا رانت دارن
    شما ببین الان عضویت سوریه رو توی اتحادیه عرب لغو کردن
    اما همین اتحادیه عرب از گل نازک تر به بحرین و آل خلیفه چیزی نگفته!!
    ================================================
    خب بحرینی نامرد اگر مسلمونی که اون پرچم اسم جلاله الله داشته -چرا آتیشش میزنی؟؟
    نمیخوام بحث سیاسی کنم ولی جالبه اون دیو بزرگشون(عربستان)نیروهاشو فرستاده به بحرین که بحرینی ها رو بکشن و مخالفان رو مشتی ارازل و اوباش میدونن ولی تو سوریه مخالفان رو طرفدار ازادی از این مدل حرف ها.
    همین عربستانی که کلی لشگر کشیده و کلی بحرینی رو قتل عام کرده ،میان با پرچمش تو ورزشگاه میرقصند ولی پرچم عزیز کشورمون رو به اتش میکشن.در کل به هیچ وجه نمیشه و نباید به این عرب ها (کشورهای عربی)اعتماد و کمک کرد هنوز یادمون نمیره که رئیس قطری قبلی چطور مسئولان دندان تیز کرده ما واسه مقام در کنفدراسیون اسیا رو سرکار گذاشت و باز چوب بی لیاقتی خودمون و ایذا اعتماد بیجا رو خوردیم
    دیشب وقتی تو وزنه برداری ایرانی ها مدال های با ارزش سنگین ترین مردان دنیا رو درو کردن یه صحنه بود که اشک منو در اورد اونجایی که رو سکو بودن هر دوشون(بهداد و سجاد) و هر کدومشون یه پرچم رو دور خودشون پیچیده بودند و از جلو سکو سه پرچم (دو تا ایران یه دونه کره که سوم شد)میرفت بالا این صحنه کلی غرور داشت به خدا(هر چند به لطف!صدا و سیما فقط سانسور دیده میشد)
    یه روزنامه تیتر خیلی قشنگی رو زده بود :
    "حالا به پرچم عربستان گریه کنید"

2. 7 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوست عزیز خواهشا دیگه مطالب رو به رنگ قرمز نزار خیلی چشم رو اذیت میکنه همون رنگ دیفالت بهترین گزینه هست
    من عیناً متن رو از همون وب سایت کپی پیست کردم و ویرایشی روش انجام ندادم و قرمزی متن مال همون سایته و قصد و غرض خاصی نبود. به هر حال ببخشید.

4. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

زمان مرگم ناگفته‌های بازی ایران - بحرین فاش خواهد شد

زمان مرگم ناگفته‌های بازی ایران - بحرین فاش خواهد شد
    میروسلاو بلاژویچ از زمانی که مجددا به ایران آمده همچنان با صحبت‌های جالب و احساسی‌اش مصاحبه‌ها را خواندنی و حتی بعضی اوقات خنده‌دار می‌کند. چه جایی که می‌گوید با شنیدن نام فوتبال بحرین حالت تهوع می‌گیرد و چه زمانی که می‌گوید من بهترین مربی دنیا هستم!
    ساعت ۱۱ ظهر روز بازی مس کرمان و پرسپولیس، بلاژویچ به همراه دو دستیارش دارکو دراژیچ و آنتونیو شیشیچ در حیاط هتل جهانگردی کرمان نشسته و مشغول صحبت است که به پیشنهاد ما برای انجام یک مصاحبه به گرمی پاسخ مثبت می‌دهد.
    * ایران با ۶ گل بحرین را در هم کوبید این بازی را دیدید؟
    ـ بله واقعا از این نتیجه لذت بردم. ایران خیلی خوب بازی کرد چرا که این تیم سرمربی بسیار خوبی به نام کارلوس کی‌روش دارد. در حال حاضر همه می‌گویند که کشورهایی چون ژاپن، کره جنوبی و استرالیا، قدرت‌های اول فوتبال آسیا هستند اما من فکر می‌کنم که ایران در آینده‌ای خیلی نزدیک به سطح این تیم‌ها خواهد رسید.
    * وقتی نام فوتبال بحرین را می‌شنوید یاد چه چیزی می‌افتید؟
    ـ ببخشید! اما وقتی به فوتبال بحرین فکر می‌کنم حالت تهوع می‌گیرم!
    * شما چندی پیش در مصاحبه‌ای گفته بودید که رازهای باخت ایران به بحرین را با خود به گور خواهید برد.
    ـ اصلا دوست ندارم درباره آن شب تلخ صحبت کنم اما خاطرات آن شب را در کتابی که پس از مرگ من چاپ خواهد شد می‌توانید بخوانید. در عین حال وقتی که ایران ۶ گل به بحرین زد یکی از بهترین شب‌های زندگی من رقم خورد. هرچند پس از بازی نتوانستم با کی‌روش تماس بگیرم و به او تبریک بگویم. البته همین الان یادم آمد که درباره نشست هم‌اندیشی مربیان لیگ با کی‌روش صحبت کنم و بگویم که من دوست داشتم در آن نشست حضور داشته باشم، اما متاسفانه هیچ کس به من اطلاع نداد که چنین جلسه‌ای برگزار می‌شود.
    * فوتبال ایران نسبت به ۱۰ سال قبل چه تغییراتی کرده است؟
    ـ من آدم ماجراجویی هستم و تغییرات فوتبال ایران را دنبال می‌کردم. ایران فوتبال قدرتمندی دارد و پیروزی‌های سپاهان با لوکا بوناچیچ دلیل این ادعاست.
    * البته لوکا بوناچیچ هم که چند روز پیش از سپاهان کنار گذاشته شد.
    ـ فقط می‌توانم بگویم که از این اتفاق متاسفم. بوناچیچ یکی از قوی‌ترین مربیان کروات در ایران بوده و فکر می‌کنم برد سپاهان برابر تراکتورسازی هم نتیجه زحمات و تفکرات لوکا بود. تعجب می‌کنم چرا او را از سپاهان کنار گذاشتند.
    * زمانی که از باشگاه مس با شما مذاکره کردند، نمی‌ترسیدید که باید با یک تیمی که در قعر جدول قرار دارد کار کنید؟
    ـ من هیچ وقت در دوران مربی‌گری‌ام به دسته پایین‌تر سقوط نکرده‌ام. زمانی که مربی تیم برشتینا در لیگ یوگسلاوی بودم برای بقا در لیگ باید همه بازی‌های باقی مانده را می‌بردیم. وقتی که سرمربی‌گری این تیم را قبول کردم به من گفتند که نمی‌توانیم همه بازی‌ها را ببریم. (فریاد می‌زند) ولی ما همه بازی‌ها را بردیم. یک بار دیگر مربی تیمی بودم که در حال سقوط بود. آن تیم در نزدیکی سواحل مدیترانه بود و آنجا صخره‌های سنگی‌ای دارد. پیش از آنکه هدایت این تیم را قبول کنم در همه جا عنوان کردم که اگر سقوط کنیم، از این صخره‌های سنگی خودم را آویزان می‌کنم! در طول آن فصل به بازیکنان می‌گفتم شما که دوست ندارید که من حلق‌آویز شوم؟ در آن فصل هم باز در لیگ ماندیم.
    * فکر می‌کنید امسال با مس به چه رتبه‌ای در جدول دست پیدا می‌کنید؟
    ـ ما بازیکنانی داریم که می‌توانند به ما کمک کنند. نه تنها سقوط نخواهیم کرد بلکه در پایان فصل جزو ۶ تیم اول لیگ خواهیم بود و اگر همه شما کمک کنید فصل آینده نیز با صعود به لیگ قهرمانان آسیا، بین‌المللی خواهیم شد.
    * قبول دارید که خط دفاع مس چندان قدرتمند نیست؟
    ـ اتفاقا برعکس. من بهترین مدافع وسط ایران را در اختیار دارم.
    * منظورتان سپهر حیدری است؟
    ـ خیر منظورم شجاع خلیل‌زاده است. او با بازی‌های خوبش من را تحت تاثیر قرار داده و اصلا به خاطر همین بود که بدون تفکر و تامل بازوبند کاپیتانی تیم را در بازی سپاهان به او دادم. بعضی‌ها می‌گویند که این کار اشتباه بوده و بازیکنان باسابقه‌تری هم در مس برای کاپیتانی وجود داشتند و البته شهامت دارم که به خاطر این اشتباه عذرخواهی کنم.
    * پس علت این همه گل خورده در کارنامه مس چیست؟
    ـ مقصر گل‌های زیادی که خورده‌ایم من هستم. همیشه مقصر ناکامی‌های هر تیم، سرمربی آن تیم است.
    * فکر می‌کنید در لیگ امسال چه تیمی بیشترین شانس را برای کسب عنوان قهرمانی دارد؟
    ـ فکر کنم پرسپولیس قهرمان می‌شود مگر اینکه ما با شکست این تیم مانع از قهرمانی آنان شویم. البته اینجا تهران نیست و جوانان کرمانی خیلی به حضور مس در لیگ برتر نیاز دارند چرا که بیشترین سرگرمی و دلگرمی آن‌ها همین حضور صنعت مس است. من هواداران کرمانی را خیلی دوست دارم و می‌خواهم جوانان این شهر را خوشحال کنم.
    * از گفت‌وگو با شما که یکی از بهترین مربیان حال حاضر ایران هستید، لذت بردیم.
    ـ ایران نه، دنیا. فیفا در سال ۹۸ به من لقب مربی تمام مربیان را داد و افکار عمومی و مردم حاضر در آن جام جهانی ۹۸ من را بهترین مربی دنیا کردند.

رجا نیوز

6. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال:
    اول یا دوم شدن ایران تو گروهش تاثیر مستقیم تو سیدبندی دور بعد داره؟
    کلا رو چه اساسی سید بندی میکنن؟
    به نظر شما چقدر احتمال داره دور بعد تو سید 2 باشیم؟

شد 3 تا سوال

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با اینکه اندونزی رو بردیم ولی به نظرم بازم خوب نبودیم و اکثر بازیکنا پر از اشتباه بودن
    هر چند اصلا نمیشه نبود انگیزه بعد از زدن سه گل در 20 دقیقه اول و حفظ کردن ساقها برای بازیهای لیگ چشم پوشی کرد

چهار بازی طول کشید تا کروش بفهمه که پولادی به درد دفاع چپ نمیخوره و امروز با اومدن احسان سمت چپمون کمی حالت طبیعی به خودش گرفت

در کل برای مرحله بعد باید خیلی بهتر و باشخصیت تر بازی کنیم و تک تک بازیکنا باید کیفیفت بهتری داشته باشن

ماهینی اصلا دردفاع به خوبی حمله نیست و با مدافعای میانی هماهنگ نیست
    تکلیف تیم در زمان حمله و ساختار هجومی هنوز روشن نیست
    جباری باید برای بازی در چنین پستی خیلی بهتر بشه
    میلاد به نظر من اصلا برای بازی در نقش وینگر مناسب نیست امروز به غیر از گل هیچ کاری نکرد و دریغ از یک پاس سالم
    به نظر من خلعتبری برای وینگر چپ بهتره تا رضایی و همینطور رضایی برای وینگر سمت راست بهتره تا میلاد
    این خیلی خوبه که قاضی داره در خط حمله مفید بازی میکنه اما چنین روشی فکر نمیکنم برای بازی با بزرگان آسیا جواب بده و نمیشه مثلا در برابر ژاپن یا کره به جای استفاده از مهاجم هدف از مشابهش استفاده کرد
    من فکر میکنم بهتر باشه در بازیهای دوستانه میلاد رو به عنوان مهاجم هدف امتحان کنیم و از انصاریفرد به عنوان ذخیره همیشگیش استفاده کنیم اینجوری هم یه مهاجم هدف ثابت پیدا میکنیم و هم یه مهاجم خوب در کنارش تربیت میکنیم
    غیر از این دوتا متاسفانه فعلا در لیگمون مهاجمی نمیبینم که بتونه در این پست و در مقابل بزرگان آسیا خوب بازی کنه
    شاید فقط هاشیمان باشه که بشه ازش به عنوان یه ذخیره طلایی استفاده کرد

حرکت امروز قاضی و پاسش به جباری عالی بود و منو یاد پاس گل خداداد به علی دایی در جام ملتهای 96 امارات و بازی با کره انداخت
    دستش درد نکنه

بازی با قطر اسفند ماهه و تیم هم رفته بالا بازی های دوستانه رو باید حسابی جدی گرفت و امیدوارم توی بازیهای دوستانه کروش تکلیف خودش رو تا حدودی با ساختار کلی تیم و ترکیبش روشن کنه

ویرایش: در بازی های مقدماتی هم کره باخت هم استرالیا هم ژاپن و هم عربستان
    پس نباختن ما بسیار ارزشمنده و البته گل سوزاننده دقیقه 93 جباری به بحرین
    Last edited by گرافيكار; 15-11-2011 at 20:10.

9. 13 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasghaderi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

11 یک افتضاح و آبرو ریزی دیگر در تیم ملی فوتبال

یک افتضاح و آبرو ریزی دیگر در تیم ملی فوتبال

طبق اعلام سایت فبفا :
    میلاد میداوودی در بازی رفت ایران و بحرین ، در دقیقه 30 و در بازی برگشت در دقیقه 95 کارت زرد گرفته و به همین دلیل در بازی برگشت ایران و اندونزی ، 2 کارته بوده و از بازی کردن محروم هست
    ولی در بازی برگشت ایران و اندونزی که 4-1 با برد ایران به پایان رسید ، بازی کرد و حتی زننده گل اول ایران در دقیقه 7 هم بود!؟
    برای این فوتبال و فدراسیون واقعا متاسفم

کد:
    کد:

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چهار بازی طول کشید تا کروش بفهمه که پولادی به درد دفاع چپ نمیخوره و امروز با اومدن احسان سمت چپمون کمی حالت طبیعی به خودش گرفت.
    فک نکنم هنوز فهمیده باشه
    چون امروز پولادی یا مصدوم بود یا محروم دقیق نمیدونم بخاطر همین بازی نکرد.

12. 3 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از این محسن قاضی خیلی خوشم میاد!!
    بازی با بحرین خیلی سفت و محکم جلوی اون بحرینی وایستاد

14. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب خبر خوب اینکه عربستان با عمان مساوی کرد و بحرین با قطر

برای حذف عربستان کافیه بازی عمان و تایلند در خاک عمان برنده داشته باشه و عربستان در استرالیا یا ببازه یا مساوی کنه تا عربستان حذف بشه
    من بعید میدونم اگر استرالیا جوانمردانه بازی کنه عربستان بتونه این تیم رو در زمین خودش شکست بده
    باید منتظر حذف عربستان باشیم
    بحرین هم که در آستانه حذف شدنه

حذف عربستان و بحرین ما رو هم به عنوان رقیبشون در مرحله بعد خوشحال میکنه هم به این خاطر که این دو کشور فوتبال رو کثیف بازی میکنن

نتیجه اخلاقی: چوب خدا گاهی اوقات صدا داره فقط کافیه گوشامونو باز کنیم

16. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا کیا امشب بازی رو دیدن؟

ظاهرا میدواودی 2 تا کارت زرد داشته!

استرس گرفتم من!

کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •