تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 39 از 372 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض دیدارهای دوستانه _ نتایج عجیب

بتیس 1 میلان 0
    رئال 1 دپورتیوو 2

در آغاز فعالیت amir_beckham2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض یه خبر جالب واسه فوتبال دوستا !!!!!!!!!!!

سایتی که واستون معرفی میکنم بهترین سایتی یه که میتونین فوتبالارو آنلاین و لحظه به لحظه دنبال کنین هیچ احتیاجی هم به refresh نداره و با کلیک روی نتایج زنندهی گلها هم مشخس میشه
    به امید اینکه بتونم نظر server رو با کمک شماها جلب کنم که نتایج لیگ ایران هم به اون اضافه شه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

البته دوست خوب این سایت جدید است

سایتهائی هستند که سالها کار میکنند

مثل این سایت که پنج سال است فعالیت داره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

اين كه ايرانو داره
    Last edited by arash_zp; 10-08-2007 at 22:06.

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض رئال مادرید، شوستر و کالدرون: تکرار قهرمانی؟!

یک سال پیش و در حالیکه ستارگان پرتعداد رئال مادرید به مقامی جز ششم جدول لالیگا دست نیافتند، مسئولان تازه این تیم تصمیم به استفاده از یک مربی مطرح جهانی به جای «دستیار فرگوسن» (کارلوس کویروز) گرفتند. "رامون کالدرون راموس" که بتازگی و با کسب بیش از هشت هزار رای در راس مدیریت رئال قرار گرفته بود، ابتدا نظرش را روی برند شوستر قرار داد اما مشاورانش فابیو کاپلو را بهتر دانستند. از این رو کاپلو از یوونتوس تنبیه شده به رئال افت کرده آمد. خداحافظی زیدان، رفتن فیگو و سالگادو و افت رونالدو باعث شد تا دیگر لقب کهکشانی‌ها به این تیم داده نشود سبک ایتالیایی و محافظه‌کارانه کاپلو بهتر در این تیم نتیجه بگیرد. اما فابیو و رئال فصل جالبی را آغاز نکردند. تساویهای پیاپی و نتایج نه‌چندان مطلوب باعث شد تا این مربی تا آستانه اخراج برود اما موفقیتهای نیم‌فصل دوم رئال نظر هواداران و مسئولان این تیم را نسبت به کاپلو عوض کرد. رئال با آمار بسیار خوب 10 برد در 12 بازی آخر و بدون باخت، توانست بعد از پنج سال قهرمان لالیگا شود.
    مقام اول هم برای «مرد قهرمان» کافی نبود تا او را در رئال نگه‌دارد. کالدرون به بهانه «بازیهای نتیجه‌گرا و یخ و بردهای یک بر صفر» نظر از کاپلو برگرداند و برای فصل جدید، بر سر حرف خود برگشت: برند شوستر.

شوستر که بود؟
    شاید سابقه نسبتا خوب این مربی آلمانی در ختافه باعث شد تا رئالیها به او اعتقاد پیدا کنند. اما سابقه او در زمینه مربیگری حتی در ختافه هم آنچنان جالب توجه نبود. آنها علی‌رغم برد عجیب و غریب چهار بر صفر مقابل بارسلونا، نتوانستند حتی تگ گل خورده مقابل سویا در فینال را جبران کرده و بر هدف خود در قهرمانی جام حذفی اسپانیا تاکید ورزند؛ اگرچه در بازی رفت هم 5 بر 2 از بارسا شکست خوردند. عدم توانایی ختافه در جبران گلها، نشانه ضعف خط حمله این تیم است و مشکلات دفاعی که گل خوردن را در پی دارند، این ضعف را پررنگتر می‌کنند.

رئال مادرید شوستری!
    با پیوستن شوستر به رئال، همانطور که پیش‌بینی می‌شد، این تیم از زمان کاپلو و اوج خود که به قهرمانی لالیگا منجر شد، فاصله چشمگیری گرفت. در بازیهای پیش از فصل باخت مقابل آیندهوون و سویا مدرک خوبی برای اثبات عدم توانایی شوستر و ایده‌های او برای هدایت رئال مادرید بود.
    در سوپرجام اسپانیا که مادریدیها میهمان سویا بودند، شاگردان "خوان ده راموس" سوار بر بازی بودند و با ایجاد موقعیتهای متعدد تک به تک، کاسیاس را به ناجی رئال تبدیل کردند و رئال نباختن با اختلاف بیش از یک گل را مدیون دروازه‌بان خود شد. اما در مقابل این رئالیها بودند که در تمام بازی دستپاچه عمل می‌کردند. آنها حتی نمی‌دانستند که باید به کجا پاس دهند و در نتیجه در خیلی از موقعیتها سردرگم می‌شدند؛ تاجایی که حتی "رائول" هم تک‌به‌تک را به بدن "آندرس پالوپ"، گلر سویا کوبید. بازی باز شوستر شباهت زیادی به زمان "ویسنته دل‌موسکه" دارد. در تیم دل‌موسکه هم - که بسیار پرآوازه بود و یکبار قهرمان اروپا شد - حملات بیشتر بر قسمت وسط دفاع حریف و نه در جناحین متمرکز بودند؛ با این تفاوت که آن موقع بازیسازی به اسم زیدان بر تهاجم رئال حکومت می‌کرد و از آن مهمتر، رئال برای حمله‌اش برنامه‌داشت. اگر دل‌موسکه دفاعی باز را در پیش می‌گرفت، شوستر اصلا تمایلی به دفاع ندارد، باوجود اینکه خط حمله رئال هم «اصلا» جالب نیست!

عاقبت این رئال: تکرار قهرمانی؟!
    باتوجه به ناکامیها و بازیهای نه‌چندان جالب «کهکشانیهای سابق» پیش از آغاز فصل، آینده روشنی را، حداقل در فصل پیش رو، نمی‌توان برای این تیم درنظر گرفت. رفتن بازیکنان تاثیرگزاری چون بکام و ریس نیز این موضوع را تشدید کرد. بارسلونا - بزرگترین رقیب رئال - اما در این فصل بسیار قدرتمندتر شده است. "تیری آنری" به این تیم پیوسته تا در کنار اتوئو، مسی و دوس‌سانتوس یک خط حمله تمام عیار برای آرسنال تشکیل دهد. خط میانی و هافبکهای بارسلونی نیز بسیار نامدار و مشهور هستند. رونالدینیو، دکو و ژاوی افرادی هستند که توپها را با هدف «گل» به خط حمله خواهند رساند. در این شرایط حضور مدافع خوبی نظیر پویول، جایی برای بازی محافظه کارانه نگذاشته است. حضور مربی خوبی نظیر رایکارد نیز به همکاری و بازی «تیمی» بارسا قوت خواهد بخشید.
    به غیر از رئال و بارسا، اگر جا برای تیم دیگری هم بماند، قطعا این تیم سویا یا والنسیا خواهد بود. این دو تیم همیشه خیزبرداران خوبی در پشت دو قهرمان باسابقه بوده‌اند و در بسیاری موارد هم موفق شده‌اند؛ ضمن اینکه سویا در جام حذفی قهرمان شد.

راز کاپلو...!
    اما تیم قهرمان فابیو کاپلو، به قول آقای قلعه‌نویی «360 درجه!» با رئال کنونی تفاوت داشت. آنها با جایگیری در نقاط خوب و قابل پاسکاری، اصل "بازی انفرادی" را از بین برده بودند. یک بازیکن رئال، تنها با یک نگاه ساده پاس می‌داد و دیگر نیازی نبود آنقدر دنبال یار خالی بگردد تا توپش را بگیرند! در حمله نیز حرکات سرعتی، پاسهای تک‌ضرب و همکاری نقش بسزایی داشت. رئالیها با پاسهای بسیار دقیق و سریع، توپ را به درون محوطه جریمه می‌رساندند و به غیر از کسی که توپ را در اختیار داشت، مهاجمان دیگر رو به جلو و در جاهای خالی حرکت می‌کردند. همچنین آنها آماده بودند تا از توپ برگشتی استفاده کنند.
    در تیم کاپلو، استفاده از موقعیتها در دستور کار قرار داده شده بود. کمتر پیش می‌آمد که روی توپهای ارسالی، ضربات سر به بیرون بروند ویا تک‌به‌تک‌ها تبدیل به ناکامی شوند. قدرت شوت‌زنی نیز به‌خوبی در بازیکنانی چون روبینیو، نیستلروی و ریس دیده می‌شد و همچنین سانترهای خوب با بکام، گوتی، ریس و رائول کار شده بودند.

شاید اگر کالدرون می‌دانست که موفق‌ترین سبک، سبک ایتالیایی و محافظه‌کارانه است، هیچ وقت پشت به کاپلو نمی‌کرد. قهرمانی ایتالیا در جهان و آث میلان در اروپا نیز نتوانست او را قانع کند...

این مطلب رو خودم نوشتم،‌ خوب بود؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

فوق العاده هست ......

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض بکهام بازهم نیمکت نشین بود

دیوید بکهام روز گذشته در دیدار با " نیو انگلند روولوشن" که به شکست گالکسی انجامید نیمکت نشین بود.
    به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال لس آنجلس گالکسی روز گذشته با نتیجه یک بر صفر مقابل "نیو انگلند روولوشن" شکست خورد و دیوید بکهام نتوانست به علت مصدومیت از ناحیه مچ پا این تیم را همراهی کند.

بکهام از روزی که از رئال مادرید به لس آنجلس گالکسی پیوسته هنوز نتوانسته به عنوان بازیکن ثابت برای این تیم به میدان برود. این بازیکن در بازی با دی سی یونایتد از دقیقه 72 وارد زمین شد.

دیدار روز گذشته تیم های نیوانگلند روولوشن و لس آنجلس گالکسی در حضور 35 هزار تماشاگر برگزار شد و خیلی از تماشاگران به امید اینکه بکهام را ببینند در این بازی حضور یافته بودند.

خبرگزاری مهر

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

تماشاگرا رفتن سرکار اونم بدجوووووووووووووووور

این بکهام هم نرفت یه تیم درست و حسابی که اقلا هی به این و اون نبازه

خاک بر سرش اگه امسال تو رئال میموند چی میشد...........

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

عالی بود ....

البته یه اشکال کوچولو داشت و اون اینکه ژولی فکر کنم رفته به تیم رم

ولی من بعید میدونم ترکیب چهار مهاجمه برای بارسا جواب بده

بارسا عمری با سیستم چهار سه سه بازی کرن اوقت حالا می خوان سیستمو عوض کنند؟؟؟

البته رئال به نظر من تیم خیلی خوبی شده امسال

روبن و اشنایدر هلندی هم به تازگی اضافه شدن و با روبینیو و فن نیستلروی می تونن هر تیمی رو به هم بریزند

در ضمن خداییش این کاپلو آخر مربی بود ... با هر تیمی که شروع میکرد اون تیم رو قهرمان میکرد

مدافعان خوبی هم داره متزلدر .. سرجیو راموس... کاناوارو .... په په و........

در کل امسال فکر می کنم رقابت سختی بین رئال و بارسا برای قهرمانی خواهد بود...

یا حق

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

عالی بود ....

البته یه اشکال کوچولو داشت و اون اینکه ژولی فکر کنم رفته به تیم رم

ولی من بعید میدونم ترکیب چهار مهاجمه برای بارسا جواب بده

بارسا عمری با سیستم چهار سه سه بازی کرن اوقت حالا می خوان سیستمو عوض کنند؟؟؟

البته رئال به نظر من تیم خیلی خوبی شده امسال

روبن و اشنایدر هلندی هم به تازگی اضافه شدن و با روبینیو و فن نیستلروی می تونن هر تیمی رو به هم بریزند

در ضمن خداییش این کاپلو آخر مربی بود ... با هر تیمی که شروع میکرد اون تیم رو قهرمان میکرد

مدافعان خوبی هم داره متزلدر .. سرجیو راموس... کاناوارو .... په په و........

در کل امسال فکر می کنم رقابت سختی بین رئال و بارسا برای قهرمانی خواهد بود...

یا حق
    اون اشکال کوچولو رو رفع کردم. شنیده بودم جیولی می‌خواد بره ولی نمی‌دونستم رفته. ضمنا یادم اومد جیووانی دوس‌سانتوس هم به مهاجمان این تیم اضافه شده.

راستش این رئالی که من دیدم، اصلا آثاری از هماهنگی درونش دیده نمی‌شد. حضور چنین مدافعانی هم البته خیلی تاثیر گذار نبود و سویا موقعیتهای فراوانی داشت.

این تعداد بازیکن خوب هم فکر نکنم بدون حضور یک مربی خوب، کارساز باشه. در فصل 2005/06 (قبل از فصلی که گذشت) هم رئال اونهمه بازیکن خوب داشت، اما مربی جالبی نداشت: ششم شد!

بهرحال امیدوارم رقابت جالبی پیش بیاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •