تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 42 اولاول ... 293536373839404142 آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 417

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قرمزهای آنفیلد

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من احساس می کنم دیگه شما کم کم دیگه دارید عادت می کنید به توهین ها کردن به تیم ها با یه سری الفاظ و پستای طولانی که میدین. هر وقت تیمی که طرفداراش هستین از جمله بارسا و لیورپول ضعف داشتن با این مدل پست دادن سعی کردین تیم حریف رو کوچیک کنین که البته با یه سری صحبت غیر منطقی هیچ وقت این اتفاق نمی افته...
    توهین؟
    کسی میتونه از پست من یه توهین در بیاره؟
    از کدوم کلمه من برداشت توهین آمیز میشه؟

ایراد دفاع چلسی رو با ادبیاتی فوتبالی و الیته از نظر خودم گفتن توهینه؟
    شما که نگران توهین هستین چرا به پستهایی در تاپیک چلسی واکنش نشون نمیدین که دم از در هم کوبیدن تیمها میزنن
    جالبه بعد از فینال جام حذفی چلسی رو خوش شانس ترین تیم دنیا خطاب می کنید
    خوش شانسی بخشی از فوتباله که تقریبا در مقاطع مختلف فصل سراغ اکثر تیمها میره
    عجیه تا حالا اگر تیمی یه توپ به تیر دروازه تیم مقابل میزد خیلیها دم از خوش شانسی میزدن اما حالا که...
    حالا هم که در مورد دفاع چلسی انتقاد می کنید که نمی دونم شما واقعا بازیکنای چلسی رو نمی شناسید یا اینکه اینجوری نشون میدید... از دفاع های چلسی فریرا و برتراند که توی این فصل کلا ذخیره بودن همین طور ترنبال که درون دروازه بان بود که این سه بازیکن خیلی اشتباه داشتن. ایوانوویچ و تری هم که جزو دفاع های اصلی بودن فاجعه بار بازی کردن. در صورتی که این دو بازیکن مثلا توی بازی با بارسا به بارسا درس دفاع کردن رو یاد دادن. ولی خب بعضی وقتا بازیکنا در شرایط خوبی نیستن و اینجوری میشه. ولی در کل مسئله اینه که من نمی دونم شما چه جوری این ترکیب دفاع رو با ترکیب دفاع جام حذفی مقایسه می کنید و تازه اونو نقد هم می کنید!
    اگر علاقه به تیمتون اجازه بده میتونید متوجه بشید که تغییر نفرات ایراد دفاع چلسی نبود
    چلسی همین مشکلات رو در فینال جام حذفی هم داشت فقط توپا توی گل نرفت
    نباید بر اساس نتیجه یا بردن بازی کلی یه تیم رو بررسی کرد و ایرادات یه تیم رو فراموش کرد
    بله نبود چند بازیکن چلسی به برد لیورپول کمک کرد اما نتیجه اینقدر قاطع بود که جای حرفی رو باقی نمیزاره
    البته میشد قاطع تر هم باشه

جوری در مورد ترکیب تیموتون حرف میزنید که انگار با تیم جوانانتون بازی کردین
    دوست من کسایی در ترکیب چلسی بودن که هر کدومشون میتونن در تیمهای دیگه یک ستاره باشن
    فکر میکنم این شمایید که نفرات تیمتون رو نمیشناسید
    لیورپول چند سال پیش یادمه رقیب اصلیش یعنی منچستر رو توی زمین اون 4 بر 1 شکست داد ولی از طرفی مثلا همین منچستر میاد تعداد قهرمانی خودشو از لیورپول بیشتر می کنه و دیگه نمی دونم برای یه تیم چی بدتر از این می تونم باشه
    دوران اوج منچستر که با هیچ منطق و وسیله ای نمیشه پنهانش کرد چه ربطی به بازی چلسی لیورپول داره
    فکر نمیکنید این حرف و این مقایسه توهین آمیز باشه؟ به ویژه اینکه از زبان کسی که طرفدار منچستر نیست بیان میشه؟
    در کل امیدوارم لیورپول بازم از اینجور برد های اینجوری خوشحال بشه و در مقابل دائما جام های متعددی رو از دست بده و به همون برد ها افتخار کنه...
    منم امیدوارم چلسی دیگه نبازه که فضای انجمن آروم بمونه
    اما به قول شکسپیر چیزی که برای زنده موندن در آینده مهم و لازمه داشتن ریشه های قوی در تاریخه که خدا رو شکر لیورپول تنومندترین و قطورترین ریشه ها رو در تاریخ جزیره داره

پ ن:مثل این که علی رضا هنوز از باخت مقابل چلسی ناراحته.
    یوسف جان
    اگر بگم از باخت بارسا ناراحت نیستم صد در صد دروغ گفتم
    من از باخت لیورپول در فینال هم ناراحتم این رسم فوتباله
    اما اینها اصلا ربطی به این بازی نداره
    ما چهار گل زدیم و چنتای دیگه هم نزدیم و این نتیجه از نظر فوتبالی حتما دلایلی داره که من سعی کردم از دید خودم این دلایل رو بگم

2. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قهرمانی تحت هرشرایطی و با هرنوع سبک نشون دهنده لیاقت اون تیمه.
    این بخش از حرفم اصلا ربطی به چلسی نداره

یوسف جان تحت هر شرایطی؟ مطمئنی؟
    این حرف از زبان کسی که طرفدار فوتبال آلمانه واقعا عجیبه

به نظر من قهرمانی نباید تحت هر شرایطی به دست بیاد

4. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

این بخش از حرفم اصلا ربطی به چلسی نداره

یوسف جان تحت هر شرایطی؟ مطمئنی؟
    این حرف از زبان کسی که طرفدار فوتبال آلمانه واقعا عجیبه

به نظر من قهرمانی نباید تحت هر شرایطی به دست بیاد
    اولا از اینی که از دستم شاکی نشدی ممنون.بهرحال من نظرم رو گفتم واگه ناقص بود دلم میخواد از باقی دوستان چیز یادبگیرم.که کاملش کنم.
    اما در مورد قهرمان شدن.
    به نظرشما حتما تیمی باید قهرمان بشه که امار زیر رو داشته باشه:
    1-تمام حریف ها رو با4-5تا گل ببره!
    2-بازی رو با آمار فوق العاده یا به قولی بارسایی تموم کنه!
    3-تمامی جوانب بازی جوان مردانه رو رعایت کنه!
    4-..و5...و6....و7...
    حتما جواب شما منفیه!
    چون برای قهرمانی به آیتم های بالا نیازی نیست.شما فقط کافیه تیم بودنت رو حفظ کنی.بعد بازیهات رو ببری.همین.
    غیراز اینه؟
    مگر اینکه تبانی یا....درکار باشه که نه فقط من بلکه هیچ کسی دوست نداره اونجوری قهرمان بشه!
    مثل:یونتوس!البته چندسال قبل...
    پ ن:منظور فقط ذکرمثال بود.توهین زیرپوستی درکار نیست.

6. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

راستی کسی جریان این تبلیغ جدید روی پیرهن رو میدونه؟ که خوش یمن هم بوده برامون

کاپیتان استیون جرارد و مارتین اسکرتل در میان بهترین نفرات در زمینه تجارت در زمین فوتبال شناخته می شوند ، اما آنها بدون توانایی دیدن چگونه هستند ؟

به گزارش وب سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران ، اعضای لیورپول درصدد ترویج " دیدن باورکردنی است " هستند – استاندارد چارتر در زمینه پیشبرد اهدافش برای مهیا نمودن تجهیزات برای نابینایی پیشقدم است – و فرداشب نیز قرمزها در مقابل چلسی با این لوگو " Seeing is Beliveing "که روی پیراهن هایشان قرار دارد وارد زمین می شوند ؛ در ملوود نیز دو تن از ستارگان تیم مورد امتحان قرار گرفتند .

چقدر می توانند توپ را حفظ کنند اگر این دو تن همانند 285 میلیون نفری باشند که قدرت بینایی کمی دارند ؟ آنها چطور می توانند پنالتی بزنند ؟

برای یافتن این مطلب ، رقابت ویژه ای در ملوود ماه گذشته بین دو برگزار شد که امروز شما می توانید تصاویر و ویدئو این رقابت را تماشا کنید.

8. 7 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادم نمیاد تری به بارسا درس دفاع داده باشه.. درس در چیز دیگه ای داد که البته پاداشش رو هم گرفت.

ایووانویچ هم جلوی بارسا عالی بود ولی دیروز باید همون نیمه اول به خاطر حرکت غیر ورزشیش در صحنه پنالتی اخراج می شد. جناب تری هم فکر کنم 4-5 بار لایی خورد در بازی و روی هر چهار گل مقصر بود. دیشب اتفاقا همون فریرا و برتراند بهترین مدافع های چلسی بودن (البته اونها هم افتضاح بودن، ولی نسبت به تری و ایوانویچ!).
    در مورد تری منظور در مجموع دو بازی بود
    توی بازی رفت با بارسا خیلی عالی بود و توی تیم منتخب هفته هم قرار گرفت

در مورد اخراج ایوانوویچ که دیگه شما داری بزرگنمایی می کنی
    یادم میاد که اون حرکت خیلی زشت سوارس رو که صد در صد اخراج داشت

شما چرا داری به کل باشگاه توهین می کنی؟ دقت کن اگه علیرضا انتقادی کرد به بازی و ساختار دفاع چلسی بود، نه به کل باشگاه و هوادارهاش.
    مسئله اینه که ایشون با پنبه سر می برن
    من فقط به پستای این تاپیک کار ندارم و توی خیلی تاپیک ها از این مسائل دیدم مثل تاپیک بارسلونا ، لیگ قهرمانان ، پرسپولیس...

پ.ن. یادتون نرفته در 4 بازی اخیر مقابل لیورپول در لیگ برتر چلسی همه بازیهاش رو باخته و فقط دو گل زده، و 9 گل خورده. همه این بازیها مقابل تیم دوم چلسی نبوده. امسال هم 4 بار لیورپول/چلسی بازی کردن که لیورپول 3 بار برنده شد. شما مشخصه از این باخت (و باخت های پی در پی و پشت سر هم چلسی مقابل لیورپول) خیلی عصبانی هستید و حالا که فهمیدید اون برد هفته قبل احتمالا یک اتفاق بوده و از این پس باز هم قراره چلسی مقابل لیورپول بازنده باشه بیشتر عصبانی شدید.
    فکر نکنم طرفداری از چلسی به خاطر این مسائل عصبانی بشن مخصوصا اینکه توی چند وقت اخیر لیگ برای چلسی اهمیتی نداشته
    برای من همون دبل شدن شما توی فصل 2005-2006 که توی آنفیلد 4 بر 1 شما رو بردیم کافیه...

توهین؟
    کسی میتونه از پست من یه توهین در بیاره؟
    از کدوم کلمه من برداشت توهین آمیز میشه؟

ایراد دفاع چلسی رو با ادبیاتی فوتبالی و الیته از نظر خودم گفتن توهینه؟
    شما که نگران توهین هستین چرا به پستهایی در تاپیک چلسی واکنش نشون نمیدین که دم از در هم کوبیدن تیمها میزنن
    کسی که توهین می کنه حتما نباید از الفاظ زشت استفاده کنه
    بارها توی تاپیک های مختلف که بالا اشاره کردم شاهد اینجور مسائل بودم...

خوش شانسی بخشی از فوتباله که تقریبا در مقاطع مختلف فصل سراغ اکثر تیمها میره
    عجیه تا حالا اگر تیمی یه توپ به تیر دروازه تیم مقابل میزد خیلیها دم از خوش شانسی میزدن اما حالا که...
    اینکه شما تیم مقابل رو خوش شانس ترین تیم دنیا خطاب می کنید خیلی فرق داره
    لازم نیست راه دوری بریم. همین پست شما توی چند صفحه قبل خودش نشون دهنده همه چیه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از این پست متوجه نشدم که چلسی به خاطر اینکه خوش شانسترین تیم دنیا هستش و از صد در صد موقعیت های استفاده می کنه( که این از نظر شما عجیبه) برنده بازی شد یا نه اگه منصفانه در نظر بگیریم چیز دیگه ای باعث برد اون شدش که توی پست شما ظاهرا مشخص نیست!

اگر علاقه به تیمتون اجازه بده میتونید متوجه بشید که تغییر نفرات ایراد دفاع چلسی نبود
    چلسی همین مشکلات رو در فینال جام حذفی هم داشت فقط توپا توی گل نرفت
    نباید بر اساس نتیجه یا بردن بازی کلی یه تیم رو بررسی کرد و ایرادات یه تیم رو فراموش کرد
    بله نبود چند بازیکن چلسی به برد لیورپول کمک کرد اما نتیجه اینقدر قاطع بود که جای حرفی رو باقی نمیزاره
    البته میشد قاطع تر هم باشه

جوری در مورد ترکیب تیموتون حرف میزنید که انگار با تیم جوانانتون بازی کردین
    دوست من کسایی در ترکیب چلسی بودن که هر کدومشون میتونن در تیمهای دیگه یک ستاره باشن
    فکر میکنم این شمایید که نفرات تیمتون رو نمیشناسید
    در مورد این توی تاپیک چلسی هم بعد از بازی فینال توضیح دادم...
    دقیقا مشکل اینه که نفرات عوض میشن و اون نفرات جایگزین هم آماده نیستن
    مثل این می مونه که دنیل اگر و اسکرتل و گلن جانسن و رینا توی ترکیب لیورپول نباشن و ما بگیم نبود اونا هیج فرقی نداره

در مورد ترکیب چلسی هم یه سری از بازیکنا از اون ترکیب کلا در طول فصل کم استفاده شده بودن و به اضافه اینکه چلسی انگیزه ای نداشت و حتی همه بازی های لیگ رو ببازه ولی لیگ قهرمانان رو ازان خودش کنه به همه چی رسیده از جمله سهمیه لیگ قهرمانان سال بعد و لزومی نداره برای چهارمی لیگ به خودش فشار بیاره...
    دوران اوج منچستر که با هیچ منطق و وسیله ای نمیشه پنهانش کرد چه ربطی به بازی چلسی لیورپول داره
    فکر نمیکنید این حرف و این مقایسه توهین آمیز باشه؟ به ویژه اینکه از زبان کسی که طرفدار منچستر نیست بیان میشه؟
    از این لحاظ ارتباط داشت که فقط مهم برد نیست و مهم اینه که با این بردها در نهایت قهرمانی بدست بیاد
    توی اون پست هم اشاره کردم که لیورپول حتی توی زمین منچستر همچین نتیجه ای می گیره ولی در نهایت به موفقیت بزرگی نمی رسه
    ولی فرضا همین چلسی توی فصل 2005-2006 که لیورپول رو توی آنفیلد 4 بر 1 شکست میده در نهایت با مورینیو قهرمان میشه و اون قهرمانی خیلی مهمتره تا مثلا دبل کردن یه تیم...

منم امیدوارم چلسی دیگه نبازه که فضای انجمن آروم بمونه
    اما به قول شکسپیر چیزی که برای زنده موندن در آینده مهم و لازمه داشتن ریشه های قوی در تاریخه که خدا رو شکر لیورپول تنومندترین و قطورترین ریشه ها رو در تاریخ جزیره داره
    اتفاقا شاید این تنها باخت پرگل چلسی بود که من اصلا از اون ناراحت نشدم و برام خیلی عادی بودش!
    در مورد تاریخچه هم اون چیزه که مشخصه چه رویدادهای 100 سال پیش چه رویدادهای الان توی تاریخ ثبت میشه و یه تیم تا ابد نمی تونه فقط به قهرمانی های چند دهه پیش خودش متکی باشه...

10. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مسئله اینه که ایشون با پنبه سر می برن
    من فقط به پستای این تاپیک کار ندارم و توی خیلی تاپیک ها از این مسائل دیدم مثل تاپیک بارسلونا ، لیگ قهرمانان ، پرسپولیس...
    کسی که توهین می کنه حتما نباید از الفاظ زشت استفاده کنه
    بارها توی تاپیک های مختلف که بالا اشاره کردم شاهد اینجور مسائل بودم...
    من واقعا نمیخوام دیگه این بحث رو ادامه بدم اما این فضایی که شما دارین بر علیه من به وجود میارین فقط بر اساس برداشتهای شخصی خودتونه
    واقعا خوشحال میشم نمونه هاشو ذکر کنید که اگر خودمم متوجه توهینام نیستم روشن بشم
    شاید نمیدونید که دارید برچسب خیلی بدی رو به پستهای من میچسبونید نمیدونم
    من همیشه سعی میکنم فنی و با حفظ ادب پست بدم

در عوض میتونم از بعضی تاپیک ها پستهایی رو بیارم که خیلی واضح به تیم مقابل توهین کردن
    میتونم از تاپیک منچستر پستی رو مثل بزنم که حتی سرود و ورزشگاه لیورپول رو هم زیر سوال بردن
    از تاپیک چلسی و بعضی تاپیکهای دیگه میشه نمونه های خیلی بدتری از عبارت خوش شانس ترین آورد
    شما یه عبارت خوش شانسترین رو که اصلا توهین نیست گرفتین و دارین میگین در تاپیکهای مختلف من در لابه لای پستهام توهین میکنم
    هر چند برای من این قضاوت واقعا ناراحت کنندس اما توصیه میکنم پستهای من رو بعد از بازیهای رفت و برگشت بارسا با میلان با چلسی پستهای من قبل و بعد از فینال سال پیش با منچستر پستهای من در حمایت از استقلال و سپاهان در بازیهای اسیایی و.... رو بخونید
    تا متوجه بشید این قضاوت شما منصفانه اس یا نه

باقی پست شما هم فنیه و من در موردش حرفی ندارم به هر حال نظر شماست و شما فوتبال و تیمتون رو اینجوری تحلیل میکنید

12. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دالگليش: ليورپول شايستگي بيشتر از اينها را داشت

ورزش۳: مربي تيم قرمزپوش در صحبتهايي به اين نکته اشاره کرده که تيمش فصل بعد قدرتمندتر باز مي گردد . کني دالگليش، مربي باتجربه ليورپول در صحبتهايي اعلام کرده که تيمش با توجه به بازيهايي که در رقابتهاي اين فصل ليگ برتر انجام داده، به نتايج قابل قبول و شايسته اي دست نيافته. شکست 0-1 اين تيم مقابل سوانسي در بازي روز يکشنبه باعث شد تا ليورپول رقابتهاي اين فصل ليگ برتر را در رده هشتم جدول به پايان ببرد و اين ضعيف ترين پايان آنها در طول 18 سال اخير بود.اين اولين بار بعد از سال 2005 بود که ليورپول رقابتها را در جايگاهي پائينتر از اورتون به پايان مي برد. دالگليش در صحبتهايي به اسکاي سپورتس گفت:« نکات مثبتي وجود دارد ولي از اينکه تلاشهاي ما با نتايج به دست آمده، نمي خواند، حس نااميدي زيادي داريم.ولي فقط بايد با اين شرايط کنار آمد. در رقابتهاي ليگ ما به آنچه شايستگي اش را داشتيم نرسيديم.» اين مربي اسکاتلندي ادامه داد:« زماني که فصل قبل را در نظر مي گيري، ما در ماه ژآنويه از گردونه دو تورنمنت ديگر (اف اي کاپ و ليگ کاپ) حذف شده بوديم و زماني که من به تيم آمدم، ليورپول تنها 4امتياز با منطقه سقوط فاصله داشت؛ پس عملکرد ما خيلي بد نبود.» ليورپول با وجودي که نتوانست به رقابتهاي فصل آتي ليگ هاي اروپايي راه يابد ولي قهرماني اين تيم در ليگ کاپ، شانس حضور دررقابتهاي فصل بعد ليگ اروپا را براي شاگردان دالگليش فراهم خواهد کرد.

14. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض ديرک کوئيت: به خاطر کنی دالگليش از ليورپول مي‌روم!

ورزش۳: مهاجم هلندي ليورپول از جدايي خود از ليورپول خبر داد. ديرک کوئيت به دنبال اختلاف با کني دالگليش سرمربي ليورپول اعلام کرد که فصل آينده را در آنفيلد بازي نخواهد کرد. کوئيت که با آمدن کني دالگليش فرصت چنداني براي حضور در رقابت‌هاي اين فصل ليگ برتر را پيدا نکرد، گفت: احساس مي‌کنم که دالگليش به من اعتقاد ندارد و در بازي‌هاي فصل آينده جايي در ترکيب او ندارم. عليرغم ميل باطني‌ام مجبورم که ليورپول را به علت وجود دالگليش ترک کنم. وي افزود: کسي در اين شکي ندارد که من مي‌توانم هر هفته‌ در ترکيب ليورپول به ميدان روم. از لحاظ بدني در شرايطي بهتر از فصل پيش قرار دارم، اما متاسفانه در ترکيب اصلي قرار نمي‌گرفتم. دالگليش انگيزه مرا کاملا از بين برد و احساس مي‌کنم که ديگر صلاح نيست که در ليورپول بمانم. از باشگاه هامبورگ آلمان به عنوان مقصد بعدي اين مهاجم هلندي سخن به ميان مي‌آيد.

16. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان کنی داگلیش هم باشگاه جدا شد که من از این تصمیم استقبال می کنم، درسته که جو خوبی به باشگاه داد و درسته که تیم در مقاطع و بازیهایی در طول فصل خوب بازی کرد ولی ضعف مربی گری و تاکتیکی در تیم بطور واضح وجود داشت و خیلی از بازیها رو به خاطر اشتباهات مربی باختیم.

به هر حال امیدوارم مربی جدید یه مربی مدرن فوتبال باشه و فرصت خوبی هم داشته باشه تا خرید های خوب و بازیکن های مدرنی داشته باشیم.

18. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دالگليش از ليورپول اخراج شد!

ورزش۳: سرمربي ليورپول ساعاتي پيش از سمت خود کنار رفت. گزارشهاي منتشره حکايت از آن دارد که کني دالگليش از سمت خود کناره گيري کرده است و مديران ليورپول درمقابل اين خبر سکوت کرده اند، نه آن را تائيد مي کنند و نه تکذيب. اين درحالي است که دالگليش در ماه فوريه اين تيم را قهرمان ليگ کاپ نمود و با اين تيم به فينال اف اي کاپ دست يافت اما به پايان بردن رقابتهاي اين فصل ليگ برتر در رده هشتم جدول، به منزله ضعيف ترين نمايش آنها در طول 18 سال اخير بوده و کسب تنها 52 امتياز،ضعيف ترين آمار کسب امتيازاين تيم از سال 1954 تا به امروز بوده است. مالکان آمريکايي اين باشگاه دوست دارند تا تيمشان براي کسب جام بجنگد و يکي از مدعيان قهرماني در ليگ برتر و ليگ قهرمانان اروپا باشد. اين درحالي است که شنيده مي شود که کني دالگليش با دستيارش براي مذاکره با مالکان باشگاه به آمريکا سفر کرده و گزارشهاي منتشره حکايت از آن دارد که دالگليش بعد از يک سال و نيم حضور بر روي نيمکت مربيگري اين تيم استعفا داده است. اخيرا بازسازي هايي در کادرفني آنفيلد صورت گرفته و دامين کومولي، مدير داخلي باشگاه همراه با برخي از مديران از اين تيم جدا شده اند. روبرتو مارتينس، مربي اسپانيايي ويگان،نامزد اصلي هدايت ليورپول براي فصل بعد باشد.

20. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •