توهین؟من احساس می کنم دیگه شما کم کم دیگه دارید عادت می کنید به توهین ها کردن به تیم ها با یه سری الفاظ و پستای طولانی که میدین. هر وقت تیمی که طرفداراش هستین از جمله بارسا و لیورپول ضعف داشتن با این مدل پست دادن سعی کردین تیم حریف رو کوچیک کنین که البته با یه سری صحبت غیر منطقی هیچ وقت این اتفاق نمی افته...
کسی میتونه از پست من یه توهین در بیاره؟
از کدوم کلمه من برداشت توهین آمیز میشه؟
ایراد دفاع چلسی رو با ادبیاتی فوتبالی و الیته از نظر خودم گفتن توهینه؟
شما که نگران توهین هستین چرا به پستهایی در تاپیک چلسی واکنش نشون نمیدین که دم از در هم کوبیدن تیمها میزنن
خوش شانسی بخشی از فوتباله که تقریبا در مقاطع مختلف فصل سراغ اکثر تیمها میرهجالبه بعد از فینال جام حذفی چلسی رو خوش شانس ترین تیم دنیا خطاب می کنید
عجیه تا حالا اگر تیمی یه توپ به تیر دروازه تیم مقابل میزد خیلیها دم از خوش شانسی میزدن اما حالا که...
اگر علاقه به تیمتون اجازه بده میتونید متوجه بشید که تغییر نفرات ایراد دفاع چلسی نبودحالا هم که در مورد دفاع چلسی انتقاد می کنید که نمی دونم شما واقعا بازیکنای چلسی رو نمی شناسید یا اینکه اینجوری نشون میدید... از دفاع های چلسی فریرا و برتراند که توی این فصل کلا ذخیره بودن همین طور ترنبال که درون دروازه بان بود که این سه بازیکن خیلی اشتباه داشتن. ایوانوویچ و تری هم که جزو دفاع های اصلی بودن فاجعه بار بازی کردن. در صورتی که این دو بازیکن مثلا توی بازی با بارسا به بارسا درس دفاع کردن رو یاد دادن. ولی خب بعضی وقتا بازیکنا در شرایط خوبی نیستن و اینجوری میشه. ولی در کل مسئله اینه که من نمی دونم شما چه جوری این ترکیب دفاع رو با ترکیب دفاع جام حذفی مقایسه می کنید و تازه اونو نقد هم می کنید!
چلسی همین مشکلات رو در فینال جام حذفی هم داشت فقط توپا توی گل نرفت
نباید بر اساس نتیجه یا بردن بازی کلی یه تیم رو بررسی کرد و ایرادات یه تیم رو فراموش کرد
بله نبود چند بازیکن چلسی به برد لیورپول کمک کرد اما نتیجه اینقدر قاطع بود که جای حرفی رو باقی نمیزاره
البته میشد قاطع تر هم باشه
جوری در مورد ترکیب تیموتون حرف میزنید که انگار با تیم جوانانتون بازی کردین
دوست من کسایی در ترکیب چلسی بودن که هر کدومشون میتونن در تیمهای دیگه یک ستاره باشن
فکر میکنم این شمایید که نفرات تیمتون رو نمیشناسید
دوران اوج منچستر که با هیچ منطق و وسیله ای نمیشه پنهانش کرد چه ربطی به بازی چلسی لیورپول دارهلیورپول چند سال پیش یادمه رقیب اصلیش یعنی منچستر رو توی زمین اون 4 بر 1 شکست داد ولی از طرفی مثلا همین منچستر میاد تعداد قهرمانی خودشو از لیورپول بیشتر می کنه و دیگه نمی دونم برای یه تیم چی بدتر از این می تونم باشه
فکر نمیکنید این حرف و این مقایسه توهین آمیز باشه؟ به ویژه اینکه از زبان کسی که طرفدار منچستر نیست بیان میشه؟
منم امیدوارم چلسی دیگه نبازه که فضای انجمن آروم بمونهدر کل امیدوارم لیورپول بازم از اینجور برد های اینجوری خوشحال بشه و در مقابل دائما جام های متعددی رو از دست بده و به همون برد ها افتخار کنه...
اما به قول شکسپیر چیزی که برای زنده موندن در آینده مهم و لازمه داشتن ریشه های قوی در تاریخه که خدا رو شکر لیورپول تنومندترین و قطورترین ریشه ها رو در تاریخ جزیره داره
یوسف جانپ ن:مثل این که علی رضا هنوز از باخت مقابل چلسی ناراحته.
اگر بگم از باخت بارسا ناراحت نیستم صد در صد دروغ گفتم
من از باخت لیورپول در فینال هم ناراحتم این رسم فوتباله
اما اینها اصلا ربطی به این بازی نداره
ما چهار گل زدیم و چنتای دیگه هم نزدیم و این نتیجه از نظر فوتبالی حتما دلایلی داره که من سعی کردم از دید خودم این دلایل رو بگم