(برای اطلاع):
عزیز، نسخه ی Limited همیشه یه ویژگی ها و قابلیت های اضافی نسبت به نسخه ی معمولی داره و در واقع کاملتر از نسخه ی معمولی است و کم و کاستی هم نداره...
(برای اطلاع):
عزیز، نسخه ی Limited همیشه یه ویژگی ها و قابلیت های اضافی نسبت به نسخه ی معمولی داره و در واقع کاملتر از نسخه ی معمولی است و کم و کاستی هم نداره...
سلام
میگم چه جوری با این game for windows میشه بازیو سیو کرد؟
بچه ها چه جوری میشه این بازی رو دونفره با دسته بازی کرد؟
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
دوستان تنظیمات و کارهایی که تو پست صفحه قبل گفتم، اگر درست انجام بدین راحت میتونین با دسته دو نفره بازی کنید!!
اگر هم نشد بدونید خوب تنظیم نکردید... وگرنه صد در صد جواب میده
همه ی تنظیمات و کارهارو 100 بار مو به مو انجام دادم نشد
دیگه نمیدونم باید چیکار کنم یه کمکی بکنید
ویندوز من سون هست میخاستم بدونم با وندوز سون مشکلی نداره؟
با همون فایلی که من گذاشتم همه مشکلا رفع میشه. فک نکنم نیازی به یه فایل 4 گیگی باشه.من با نصب نسخه 4 گیگی BlaxBox مشکل اجرا نشدن بازی برام حل شد.
این نسخه در هنگام نصب همزمان اکسترکت میشه که در نهایت حجم فولدر بازی به 11 گیگ میرسه
این نسخه 4 گیگی هیچ کم و کاستی از بازی نداره و به قول معروف نسخه Limited نیست
دوست من فک نکنم این بازیو بشه با یه سیستم 2 نفره بازی کرد. فک کنم بچه ها Co-op دو نفره بازی میکنن.چون تا جایی که من میدونم بازیای جدید قابلیت دو نصف کردن صفحه رو ندارن.
این بازی رو میشه به صورت Split Screen بازی کرد، یکی از دوستان هم آدرس یه وبلاگی رو داده بودن که آموزشش رو نوشته بود، به خوبی هم جواب داد...
اگه بشه که خیلی جالبه.یعنی پچی چیزی داره یا همینجوری؟چون تو بازی بنظرم جایی نداره.حالا اگه روششو بلدی به ما هم یاد بده.کلا بازی اینجوری کیف داره.بیشتر یادآور زمان بچگیاس که PS1 رو اینجوری بازی میکردیم.کراش ماشینی و...این بازی رو میشه به صورت Split Screen بازی کرد، یکی از دوستان هم آدرس یه وبلاگی رو داده بودن که آموزشش رو نوشته بود، به خوبی هم جواب داد...![]()
با اجازه ی اون دوستمون که این لینک رو گذاشته بود:
آموزش کامل است، تست هم شده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما امتحان کن، خیلی حال میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)