تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 88 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چلسی 3 – 5 آرسنال

تیم فوتبال چلسی یکی دیگر از بازیهای بزرگ خود را واگذار کرد.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، تیم فوتبال آرسنال عصر امروز به میهمانی چلسی در ورزشگاه استمفوردبریج به مصاف این تیم رفت که در نهایت دیدار این دو تیم با نتیجه 5 بر 3 به سود آرسنالی های با پایان رسید.

ترکیب چلسی : چک ، تری ، ایوانوویچ ، بوسینگوا ، کول ، میکل ( 76- میرلس ) ، رامیرس (72- لوکاکو ) ، لمپارد ، استاریج ( 62 - مالودا ) ، ماتا ، تورس
    بازیکنان استفاده نشده : بلکمن ، لوئیز ، برتنارد
    گل : لمپارد (14) ، تری (45) ، ماتا (80)
    بهترین بازیکن : ماتا
    کارت زرد: ایوانوویچ ، میرلس

ترکیب آرسنال : ژسنی ، مرتساکر ، کوسینلی ، سانتوس ، جورو ( 75 - ینکینسون ) ، آرتتا ، والکات ( 79 – روسیچکی ) ، رمسی ، سانگ ، ون پرسی ، چوینیو ( 88 – ورمائلن )
    بازیکنان استفاده نشده : فابیانسکی ، آرشاوین ، فریمپونگ ، پارک چویونگ
    گل : ون پرسی ( 36 ، 85 ، 90+2 ) ، سانتوس ( 49 ) ، والکات ( 55 )
    کارت زرد : ژسنی ، سانگ ، ون پرسی
    بهترین بازیکن : ون پرسی

داور : آندره مارینر
    ورزشگاه : استمفوردبریج
    تماشاگران: 41801 نفر

آمار بازی:
    شوت در چارچوب: چلسی 10-8 آرسنال
    شوت خارج از چارچوب: چلسی 2-5 آرسنال
    کرنر: چلسی 3-2 آرسنال
    خطا: چلسی 7-19 آرسنال
    درصد مالکیت توپ: چلسی 54-46 آرسنال

پ.ن:حقمون شکست بود ولی نه به این صورت

لیورپول حریف بعدی در کارلینگ کاپ

چلسی بایستی برابر لیورپول و در چارچوب رقابت های جام اتحادیه قرار گیرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، تیم فوتبال چلسی که با پیروزی برابر اورتون توانست خود را به جمع تیم های صعود کننده به مرحله یک چهارم نهایی این رقابت ها برساند برای ادامه راه خود باید در ورزشگاه استمفوردبریج میزبان لک لک های قرمزپوش لیورپول باشند.

رقابت های جام اتحادیه در روز های 8 و 9 آذر ماه به شرح زیر برگزار خواهد شد:

آرسنال – منچستر سیتی
    چلسی – لیورپول
    منچستر یونایتد – کریستال پالاس
    کاردیف - بلکبرن

پ.ن:امیدوارم با پیروزی مقابل لیورپول به همچی خاتمه بدیم

آندره : سازمان دفاعی تیم مشکلی ندارد

آندره ویلاس بواس بر این باور است که سیستم دفاعی تیمش مشکلی ندارد.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس مربی شکست خورده تیم فوتبال چلسی در مصاحبه خود پس از شکست 5 بر 3 برابر آرسنال از سیستم دفاعی خود دفاع کرد و اینکه در ده دقیقه آخر بازی دو گل دریافت کردند، گفت :" دو گل را در این شرایط خوردیم و این می تواند نمایی از شکل دفاعی ما باشد . یکی لغزش بازیکنی است که رها می کند تا بازیکن حریف با دروازبانمان تک به تک شود و هیچ ربطی به سازمان دفاعی ما ندارد . یکی دیگر نیز تلاش کرد تا در 3 دقیقه کاری انجام دهد."

وی ادامه داد :" قبل از این دیدار ما یکی از سه دفاع خوب در لیگ برتر بودیم و استدلالم این چنین است که اگر کسی با سازمان دفاعی ما مشکل داشت قبل از این بازی نیز مشکل داشتیم . ما امروز دچار اشتباه شدیم و ما باید مشکلاتمان را رفع کنیم و شاید بتوانیم تا بازی بلکبرن پیشرفت بکنیم."

آندره در خصوص بازی تیمش نیز گفت :" در نیمه اول ما دوره خوب 15 دقیقه ای داشتیم و شانس های زیادی خلق کردیم . دو لحظه سرنوشت ساز در آن 15 دقیقه بود ، جایی که ما نتوانستیم از شانسهایی که داشتیم استفاده کنیم و دروازه یشان را باز کنیم و در نهایت زمانی که می خواستیم نتیجه را 4-3 بکنیم دو موقعیت خوب را از دست دادیم . با ماتا دوباره شانس داشتیم که نتوانستیم و کمی بد شانسی آوردیم اما ون پرسی کار خود را که معمولا انجام می دهد را انجام داد."

سرمربی چلسی اضافه کرد :" در این بازی هر دو تیم باز بازی می کردند و نظریه هجومی در هر دو تیم بود . با توجه به نتیجه 5-3 هیچ چیزی ندارم که بگویم ما تلاش کردیم تا 4-4 شویم. ما نا متعادل بودیم و آرسنال جابه جایی های بیشتری داشتند."

آندره ویلاس که باید بازی آینده خود را در لیگ قهرمانان اروپا انجام دهد گفت :" مهم ارزش شخصی و باشگاه است ، شما هیچگاه نمی توانید آن را ارزان بفروشید . این چیزی است که همه ما را مغرور می کند و می توانیم آن را به فلسفه خود بچسبانیم . این روش بازی ما است و به شیوه خود افتخار می کنیم . ما فقط چیز های درستی داریم. لیگ قهرمانان سناریوی دیگری دارد . ما می توانیم با بردنده شدن در موقعیت خوبی قرار گیریم . ما شانس داریم که در صورت برنده شدن لورکوزن به دور بعدی صعود کنیم."

معاوضه دروگبا با کاوانی؟

ه نظر می رسد ویلاس بواس می خواهد دروگبا را با ستاره خط حمله ناپولی معاوضه کند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، ستاره اروگوئه ای تیم فوتبال ناپولی دلیلی بوده است تا آندره ویلاس بواس در فکر معاوضه دیدیر دروگبا با ادیسون کاوانی بیافتد.

این مهاجم 24 ساله که در برابر آث میلان هتریک کرده است در حالی مد نظر آندره قرار گرفته است که در چلسی شاهد ترافیک مهاجمان پرآوازه به گوش می رسد ، از این رو وی می خواهد با معاوضه دیدیر دروگبا 33 ساله را که این روزها از اوجش فاصله گرفته است را با کاوانی معاوضه کند.

پ.ن:فکر کنم معاوضه ی خیلی خیلی خوبی باشه....امیدوارم این اتفاق بیوفته

2. 3 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ویلاس بواس : باید گلهای بیشتری بزنیم

آندره ویلاس بواس معتقد است شیوه هجومی تیمش باعث افتخار است.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس سرمربی تیم فوتبال چلسی که هفته بدی را درلیگ برتر پشت سرگذاشته است در مصاحبه ای قبل از بازی تیمش در لیگ قهرمانان اروپا در خصوص فوتبال تیمش گفت :" ما خیلی تلاش کردیم تا 3-3 شدیم و زمان احساسی بود و هواداران همراهمان بودند تا 4-3 شویم. ما دو شانس بزرگ داشتیم که یکی از دیگری بهتر بود . توسط ماتا صورت گرفت که یکی را دروازه بان مهار کرد و دیگری با بد شانسی ما رو به رو شد. و اشتباه ما نبود بعضی وقتها در راه خود پیش نمی رود و طبیعت بازی را تغییر می دهد ."
    سرمربی چلسی ادامه داد :" زمانی که 4-3 بودیم در 3 دقیقه تنها کاری که می توانستیم بکنیم تلاش کردن برای 4-4 شدن بود و 5-3 شدن دلیلی بر سازمان دفاعی ما نبود . اما از سوی دیگر باید به سه گل دیگر توجه کنیم ."
    وی همچنین در خصوص فوتبال تهاجمی تیمش گفت :" این شیوه ای است که به آن افتخار می کنیم . قسمتی از فرهنگ من نیست ، بله از فرهنگ بریتانیا است و بخشی از فوتبال انگلستان که من فکر می کنم ما نیز این چنین هستیم. پس نباید از مسائل به سادگی عبور کنیم . همه از بازی هجومی منچستر سیتی ستایش می کنند . این نتایج بدست آمده نشانگر زیبایی بازی است . که از دید هواداران خوب است."
    آندره اضافه کرد :" ما تنها باید برای ایجاد بیشتر موقعیت ها تلاش کنیم و آنها را به گل تبدیل کنیم . ما موقعیت های خوبی داشتیم تا بازی با آرسنال نتیجه را تغییر دهیم اما نتوانستیم به تور دروازه آنها برسیم و با شروع نیمه دوم ما به اندازه ای که باید خوب بودیم ، نبودیم ."

لوگوی جدید کانون رسمی هواداران

آرم و مشخصه جدید رسمی کانون هواداران امروز در صفحات اینترنتی کانون منتشر شد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پس از تائیدیه باشگاه چلسی و به رسمیت شناختن کانون هواداران چلسی در ایران امروز لوگویی را برای استفاده از آن ارسال کرد که از سوی کانون در صفحات اینترنتی خود منتشر شد و بزودی در نسخه جدید وب سایت رسمی کانون از آن به عنوان لوگوی اصلی کانون استفاده خواهد شد و لوگوی گذشته را در تاریخچه کانون و خاطرات خوب دوران سپری شده با شما هواداران عزیز خواهیم داشت.

شایان ذکر است با حقوقی شدن کانون هواداران رسمی استفاده از لوگوی کانون هواداران چلسی در ایران ممنوع بوده و در صورت مشاهده تخلف با آن برخورد خواهد شد.

4. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ویلکینز : خط حمله چلسی مشکلی ندارد

ویلکینز بر این باور است که چلسی در خط حمله مشکلی ندارد و باید دفاع خود را تقویت کند.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، ری ویلکینز ، مربی سابق آبی پوشان لندن در مصاحبه ای با "اسکای اسپورتس" به نکات مهمی در بازی مقابل آرسنال اشاره کرد و در ادامه نظر خود را درمورد بازی آینده ی چلسی مقابل تیم قهرمان لیگ بلژیک , ریسینگ گنک در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان اروپا بیان میکند.
    مطلب زیر قسمتی مصاحبه ی ایشان است :

در خصوص بازی چلسی - آرسنال:

من فقط میتوانم باخت چلسی به آرسنال را یک بازی عجیب و غریب شرح دهم ,در واقع می شود گفت دیوانه وار !
    با توجه به این که هر دو طرف تاکید به حملات پی در پی داشتند بازی، بسیار باز به نظر می رسید به طوری که چلسی میتوانست در پنج دقیقه ی اول 0-3 جلو باشد و پس از هشت دقیقه 2-3. اما در نهایت این آرسنال بود که بازی را 5-3 در نود دقیقه برد.
    چیزی که حتمی است این است که هر دو تیم باید پس از صعود به مرحله ی حذفی لیگ قهرمانان اروپا ، خود را محکم تر و قوی -تر نشان دهند ، در غیر این صورت تیم های ابر قدرت آنها را تکه تکه می کنند.
    آرسنال هم مثل چلسی در دفاع ضعف دارد.وقتی که بازی روز شنبه شروع شد من فکر میکردم چلسی بازی را با زدن پنج یا شش گل خواهد برد زیرا آنها توانستند سه یا چهار بار (در دقایق نخستین بازی) حمله کنند ، به خصوص از سمت چپ جایی که اشلی کول نفوذ میکرد و از سمت راست وقتی که دنی استاریج از پشت سر گذاشتن آندره سانتوز لذت میبرد.

در خصوص بازی گنک - چلسی :

همه مربی ها در تیم های قدرتمند حداقل یک مشکل مشترک دارند ، اینکه چگونه به همه ی بازیکن های خود مدت زمانی که برای بازی کردن نیاز دارند را بدهند .آندره ویاس بواس نیز از بقیه جدا نیست و من از او انتظار دارم که بار دیگر ، ترکیب را دگرگون کند (بازیکنان مختلفی را بازی دهد ) .جالب است که ببینیم که او چگ.مخ این کار را انجام خواهد داد. ولی من مطمئن هستم که با ضعف های دفاعی که تا به حال شاهد بودیم قابل پیش بینی است که این کار را با انتخاب یک جفت مدافع قابل اطمینان در قلب خط دفاع شروع کند.
    به همان اندازه ای که ما به آشنایی مهاجمان همکار با یک دیگر اهمیت می دهیم . مهم است بدانیم که مدافعان نیز باید با یک دیگر سازگار و راحت باشند.بر این اساس می شود حدس زد که آندره با یک تیم استوار و قابل اطمینان به دیدار با گنک برود چون مسلما آنها نیازی به سومین باخت پی در پی ندارند.اگر آنها در مقابل گنک ببازند برای چلسی بد خواهد شد ، اما من این نتیجه را دور از ذهن می بینم.

در خصوص ترکیب تیم چلسی :

به نظر من ، جان تری بازی خواهد کرد ، الکس زیاد بازی نکرده است ولی در برهه ای از زمان شانس این را داشتم که با او کار کمک . بفهمم که او مدافع بسیار مطئنی است. اوقدرتمند است و قابلیت استفاده مفید از توپ را دارد.من تری و الکس را برای دو پست میانی انتخاب میکنم به همراه ایوانوویچ در سمت راست و کول در سمت دیگر.
    دنیل استوریج جایگاه خود را در خط حمله محکم کرده است، این بازی احتمالا بیشترین اهمیت را برای جاش مک ایچران ها و اوریل رومئوها دارد.
    میدانم که همه ی قضاوت کنندگان و معترضان در بیرون مشغول اعتراض هستند به خاطر اتفاقاتی که در چند هفته ی اخیر در چلسی رخ داده است ولی من فکر نمیکنم که حرارت و عصبانیت آنها روی ویاس بواس تاثیر منفی بگذارد. معمولا تمام تیم های دنیا شکست می خورند و این حقیقت زندگی است.
    وقتی که به بازیکنان چلسی نگاه می کنید فکر نمی کنم که آنها مشکلی در حمله کردن داشته باشند چه در لیگ قهرمانان و چه در لیگ برتر انگلستان .نیازی نیست که کسی در حال حاضر عصبانی یا نگران شود.چلسی باید مطمئن شود که از این شرایط در خواهد آمد و به کار خود ادامه خواهد داد.با گذشت زمان و فرا رسیدن مرحله ی حذفی لیگ قهرمانان من هیچ شکی ندارم که آنها به بهترین های دنیا باز خواهند گشن . در فوتبال مشکلی بدون راه حل وجود ندارد.

خبر ارسالی و ترجمه شده توسط : علیرضا زارعی

6. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ایوانوویچ : می دانیم مشکل از کجاست

ایوانوویچ شکست 5 بر 3 خانگی چلسی نشان از دفاع کردن ضعیف این تیم می داند.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، برانیسلاو ایوانوویچ مدافع صربستانی تیم فوتبال چلسی که به عنوان نماینده بازیکنان در کنفرانس خبری پیش بازی تیمش مقابل گنک حضور داشت گفت :" همه بازیکنان عصبانی هستند و همه می خواهیم عکس العمل و شخصیت خودمان را نشان دهیم تا شرایط را برایمان تغییر دهد."

وی صحبت هایش را در خصوص بازی با آرسنال ادامه داد :" آن بازی یک دربی بزرگ بود و زمانی که آن را از دست داده ایم نمی توانیم خوشحال باشیم ، من به عنوان یک مدافع با پنج گل خورده هرگز نمی توانم خوشحال باشم . روی خوبش این است که ما می دانیم اشکال کارمان کجاست و هر کاری خواهیم کرد تا این اتفاق دیگر رخ ندهد. "

او ادامه داد :" شکست خوردن در دو بازی معمولی نیست و ما از سال گذشته قوی تر شده ایم ، باید بیشتر تمرین کنیم و عملکرد مناسبی داشته باشیم ، ما می دانیم و می خواهیم فردا در زمین مسابقه نشان دهیم که آماده درست کردن آن هستیم ، برای همین بازی فردا برایمان مهم است."

وی در خصوص فوتبال هجومی تیمش نیز گفت :" او ( ویلاس بواس ) از ما خواسته است که بازی هجومی انجام دهیم و بهتر فوتبال بازی کنیم ، اما او از ما نخواسته است که در دفاع خود تغییر دهیم ، دفاع کردن ساده است ، تنها باید بهتر از حریف خود باشی و تکل درستی بزنی. ما فوتبال هجومی انجام می دهیم اما زمانی که بازی خانگی خود را 5 بر 3 می بازیم ، نشانگر دفاع ضعیف در آن بازی است."

ایوانوویچ گفت :" کلمه ای برای صحبت کردن لازم نیست ، زمانی که یکی از ما در آینه نگاه می کند صراحتا می داند چگونه بازی دفاعی انجام داده ایم و می دانیم کجا اشتباه کرده ایم. چیزهایی که اتفاق افتاده است را ما نخواسته ایم ، جنگ روانی بازی به نفع آرسنال چرخید و ما بازنده شدیم. این می تواند یکی از اتفاقات مهم در این فصل ما باشد ، بعد از این بازی من فکر می کنم یک عکس العمل خوبی در گروه خواهد داشت و می تواند فرصت خوبی برای نشان دادن تغییرات ما باشد."
    آندره : هیچ دیداری آسان نیست

آندره ویلاس بواس معتقد است هیچ دیداری در لیگ قهرمانان اروپا آسان نیست.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس در کنفرانس خبری قبل از بازی تیمش برابر گنک حضور یافت و صحبت هایش را این گونه شروع کرد:" ما جلسه خصوصی در خصوص این بازی داشته ایم . داستان منتشر شده در دیلی میل درست نیست و ما هیچ حرف بیهوده ای نزده ایم و کار اضافی انجام نداده ایم اما مکالمات میان مردم وجود دارد.این سبک مدیریت من نیست و همیشه رابطه مربی و بازیکن راه دو طرفه است . بازیکن با نظر دادن تشویق می شود چرا که آنها استعداد خود را در زمین نشان خواهند داد. بعد از شکستی این چنینی ، انعکاس آن بین خودمان و بازیکنان خیلی مهم است چرا که آنها پیروز شده اند و قادر به این کار هستند . "

آندره اضافه کرد :" من فکر نمی کنم لازم باشد کاری برای بازی کردن با توپ های پشت سر مدافعان و توپ های در عمق انجام دهیم . آنها ( آرسنال ) در ضد حملات سریع بودند و با دفاع کمی روبه رو می شدند و چیزی برای انجام دادن و بازی کردن در خط بالا و یا غیز از آن ندارد . این فلسفه ماست و روی آن متمرکز خواهیم بود."

سرمربی آبی های ادامه داد :" فلسفه هرگز تغییر نمی کند . همیشه زمانی برای یادگیری است که شما برنده یا بازنده می شوید و برای ما دو توقف فاجعه آمیز در لیگ برتر بود . اما این بدین معنی نیست که فلسفه ما اشتباه است و ما در راه درستی قرار نداریم و به این معنی نیست که قلعه ما در حال ویران شدن است ، اما ما باید از لرزش های شده خود را ترمیم کنیم."

آندره گفت :" هیچ فرار از مسئولیتی نیست و ما در سمت های خود قرار داریم . ما می دانیم زمانی که در خانه 5 گل دریافت می کنیم همه چیز درست نیست و ما باید آن را در اولین فرصت در این وقت محدودمان نشان دهیم ."

وی همچنین در خصوص بازی تیمش برابر گنک هم گفت :" هیچ دیداری در لیگ قهرمانان اروپا آسان نیست و نتیجه گنک در آخر هفته گذشته و زمانی که براگس را شکست داده اند فوق العاده بوده است . آنها هنوز با مصدومیت می گذرانند ، اما در حال رساندن چند بازیکن خود هستند ، دنیل پادیل محروم است و بازیکن مهمی برایشان است ، اما در ریکاوری خود نادسون را دارند که برای گنک بازیکن مهمی است."

او همچنین گفت:" من با پورتو در اولین بازی اروپایی خود یک بار اینجا بوده ام و نتیجه خوب بوده است اما در سخت بوده است ، احساسات از سکو ها منتقل می شود و من باید کمی از تجربه خود به بازیکنانم بگویم."

8. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

چقدر افت کرده تیم !

از پس خنک هم بر نیومدیم !

یه پنالتی هم که خراب کردیم :(

10. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چقدر افت کرده تیم !

از پس خنک هم بر نیومدیم !

یه پنالتی هم که خراب کردیم :(
    نه اشکان جون...تیم خوب بازی کرد ، ولی خوب بدشانس بودیم....یه پنالتی از دست دادیم + یه تیرک از میرلس + یه توپ ا مالودا که از خط کشیدن بیرون !

12. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چک : آنها انگیزه زیادی داشتند

چک تیم گنک را تیمی با انگیزه می داند و این انگیزه را یکی از دلایل تساوی چلسی با آنها می شمارد.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پتر چک که در غیاب تری ، لمپارد و دروگبا به عنوان کاپیتان چهارم تیم شب گذشته بازوبند کاپیتانی را بر بازوی خود داشت در مصاحبه ای پس از تساوی تیمش در بلژیک گفت :" من فکر می کنم می توانیم بازی را به حساب بازی فراتر ازانتظر آنها بگذاریم . ما کاری نکردیم و به آنها اجازه دادیم بازگردند . آنها در بازی سرزنده باقی مانند و نیمه دوم خوبی داشتند."

مرد شماره یک چلسی اضافه کرد :" آنها چندین موقعیت خلق کردند ، ما همچنان در حال مبارزه با همان مشکل قبلی هستیم ، ما در حال کشتن و از بین بردنش نیستیم ، بازی ها از دست رفته اند. در نیمه اول ما قدرتمند بودیم و بازی را به خوبی در اختیار داشتیم و قبل از به ثمر رساندن گل اول واقعا صبور بودیم . ما گل زدیم و پنالتی داشتیم . پس فکر نمی کنم ما دچار سردگمی بودیم ، تنها ما بازی را نکشتیم."
    چک گفت :" ما کارمان را ادامه دادیم اما این بازی برای آنها بازی فوق العاده ای بود ، آنها چیزی برای از دست دادن نداشتند و بعد از بازی اول ما چنین انتظاری نداشتیم چرا که ما بازی را مال خود نکردیم و آنها کمی خوش شانس بودند و انگیزه زیادی داشتند.

تحقیقات پلیس درباره صحبت های تری

پلیس تحقیقات خود را مبنی بر مسائل پیش آمده بین تری و فردیناند را شروع کرده است.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پس از انتشار شایعات و ویدئو هایی در سایت های اجتماعی در خصوص اتهام جان تری به استفاده کردن از کلمات نژاد پرستانه در بازی دو تیم چلسی و کوئین پارک رنجرز در دستور کار پلیس متروپولیتن قرار گرفته است و بزودی نتیجه تحقیقات خود را اعلام خواهد کرد.
    پس از آنکه روز دوشنیه آنتون فردیناند بیانیه به فدراسیون فوتبال گفت که در خصوص نژاد پرستی احساس قوی ای دارد و سخت خواهان پیگیری شایعات پیش آمده می باشد.
    فدراسیون فوتبال انگلستان نیز گفته است :" با توجه به درخواست باشگاه کوئین پارک رنجرز در مقابل چلسی ، فدراسیون فوتبال به طور رسمی بررسی این موضوع را انجام خواهد داد."
    همچنین در متن بیانیه فدراسیون آمده است که :" پلیس متروپولیتن اطلاعات و تحقیقات خود را بیشتر اعلام خواهد کرد."

پ.ن : واقعا مسخرست ، اخه کاپیتان مگه میتونه حرف نژادپرستی بزنه ؟! وقتی کلی بازیکن از نژادهای متفاوت توی تیم هستند ؟!

حمایت هواداران از جان تری

شب گذشته هواداران چلسی با شعار های خود ، حمایت خود را از جان تری نشان دادند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، شب گذشته در حالی تیم فوتبال چلسی به بلژیک رفته بود تا بازی خود را برابر گنک انجام دهد از سوی هواداران چلسی وارد حاشیه های اخیری که گریبانگیر کاپیتان این تیم شده است شد.

هواداران که از زیر سوال بردن کاپیتان خود عصبانی بودند در شعار هایی فریاد می زدند :" آنتون فردیناند ، تو می دانی چی هستی ! " این شعار ها از سوی داور و نماینده یوفا به این سازمان گزارش نشده است اما یوفا اعلام کرده است که هرگونه اقدام نژاد پرستانه را محکوم کرده و به نظر می رسد برای چلسی جریمه ای خواهند داشت.

بیانیه باشگاه چلسی در خصوص شعار های هواداران

باشگاه چلسی پس از اتفاقات بازی تیم خود برابر گنک بیانه ای منتشر کرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پس از آنکه هواداران چلسی در بازی دیشب خود با شعار های خود علیه آنتون فردیناند نشان خواستند حمایت خود را نسبت به تری نشان دهند ، از سوی رسانه ها به عنوان عملی نژاد پرستانه قلمداد شده است که باشگاه چلسی را وادار به انتشار بیانیه ای کرد که شرح زیر می باشد:

شب گذشته شعارهایی نا مناسبی از سوی یک عده اقلیت شنیده می شد و باشگاه چلسی در قبال چنین رفتاری چشم پوشی نخواهد کرد.
    ما با مقامات مربوط همکاری خواهیم کرد تا مسئولین این کار را پیدا کنیم .
    باشگاه چلسی بر این باور است که ( ما مطمئن هستیم اکثر هواداران ما ) از تبعیض نژاد نفرت دارند و در میان ما جایی ندارد.
    به عنوان یک باشگاه برای آموزش به هوادارانمان سخت کار کرده ایم و به این کارمان ادامه خواهیم داد . ما به مقامات فوتبال و سازمان های نژاد پرستی بسیار نزدیک هستیم و کاملا متعهد به ریشه کن کردن نژاد پرستی و دیگر مشکلات تبعیضی از بازی هستیم.
    توهین های شب گذشته توسط اقلیت افراد حاضر بود و به عنوان مثال آنها در کل کاری برای حمایت از باشگاه چلسی انجام ندادند.

هیگواین جانشین دروگبا؟

خبری مبنی بر اینکه چلسی هیگواین را برای جانشینی دروگبا در ترکیب تیمش می خواهد منتشر شد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پس آنکه دیدیر دروگبا 33 ساله با دوران اوجش فاصله گرفته است و نتوانسته برای تیمش مانند سابق یک مهاجم آماده و مطمئن باشد دلیلی است تا مسئولان چلسی نگران جایگاه او باشند.

از همین او خبری در رسانه های مختلف منتشر شده است که مسئولان چلسی می خواهد گونزالو هیگواین آرژانتینی را از تیم رئال مادرید به استمفوردبریج انتقال دهند.هیگوایئن 23 ساله در 19 بازی این فصل خود برای رئال مادرید و تیم ملی آرژانتین 14 گل به ثمر رسانده است.

پ.ن: نمیدون ! احساس خوبی نسبت به این شایعه ندارم !

14. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض اخرین اخبار در رابطه با شایعه های اطراف کاپیتان تری

آندره : تری یکی از بهترین های جهان است

آندره در مصاحبه ای مفصل در خصوص شرایط تیمش و بازی با بلکبرن انجام داد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس سرمربی تیم فوتبال چلسی که این روزها زیر فشار باخت از آرسنال و تساوی برابر گنک قرار دارد در آستانه دیدار تیمش برابر بلکبرن در مصاحبه ای مطبوعاتی در استمفوردبریج شرکت کرد و اینچنین گفت:

ترکیب تیم و مصدومان

آندره ابتدا در خصوص مصدومان تیمش گفت:" اوبی ( میکل ) پس از آنکه از بازی گنک بازگشتیم به تمرینات بازگشته است و برای حضور در ترکیب آماده خواهد بود . هیلاریو تمام فصل به خوبی حضور داشته است اما امروز فکر می کنیم بهتر است برای هفته تیم های ملی به او استراحت دهیم."
    وی در خصوص دیدیر دروگبا نیز گفت :" دیدیر تمریناتش را شروع کرده است و هفته دوم استراحت خود را پس از بازی ملی اش سپری می کند و امیدواریم برای بازی با لیورپول آماده شود . اسین نیز به خوبی کار می کند و فکر می کنم برای اواخر دسامبر آماده شود ."
    وی همچنین با توجه به مسائل پیش آماده برای تری و شایعه محرومیت وی گفت :" جان تری در تمام بازی های لیگ برتر حضور داشته است و کاپیتان ما بوده است . او یکی از بهترین مدافعان جهان است . استعداد او قابل انکار نیست و همیشه در ترکیب خواهد بود."

مشکلات خط دفاعی

سرمربی تیم چلسی در خصوص مشکلات خط دفاعی تیمش نیز گفت :" دفاع یک سازمان جمعی است و در خصوص یک نفر نیست . دفاع را باید به طور جمعی انجام داد و اشتباهاتی جمعی داشته ایم که آنها را می دانیم . من فکر می کنم ما یک قدم در دفاع جمعی در بازی با گنک برداشته ایم و ما تنها می خواهیم آن را به بازی های دیگر انتقال دهیم و موقعیت های گل بیشتری خلق کنیم . "
    او همچنین اضافه کرد :" همیشه اتاقی برای پیشرفت وجود دارد ، باید آنجا باشد . ما از گلهای خورده راضی نیستیم اما مهم خلق کردن موقعیت های گلزنی است که باید آنها را به تور دروازه برسانیم . اگر اینچنین باشیم می توانیم بازی های زیادی را برنده شویم . ما سازمان مستحکم خوبی داریم ، و تنها یک بازی 5-3 دلیل کافی برای شک کردن بر آن نیست ، مخصوصا زمانی که دو گل در موقعیت های خاص اتفاق افتاده است . موقعیت هایی که گاهی از لغزش یک بازیکن ایجاد شده است و زمانی که سعی بر گلزنی دارید تا بازی را به تساوی بکشید . سازمان دفاعی ما مستحکم است و به آن اعتماد کامل داریم."
    آندره گفت :" ما در تمام بازیهایمان را که بازنده بوده ایم به پیروزی نزدیک بودیم ، اما شما نمی توانید شانس را تغییر دهید . شما خود را وقف سازمان کنید و این کاری است که ما انجام داده ایم و تلاش می کنیم که در اولین فرصت جزئیاتش را درست کنیم.احساس به انجام کارمان خوب است و معتقدیم نتایج به زودی به نفع ما خواهد بود."

بازی با بلکبرن

آندره ویلاس بواس به سوالی که در خصوص بردن بلکبرن و خارج شدن از بحران گفت :" من دوست ندارم اینچنین فکر کنم . بلکبرن تیمی است که فراز و نشیب داشته است و از نظر احساسات و مردم ثابت شده است . این طور فکر کردن توهین به مربی و کیفیت کار اوست."
    وی در خصوص استیو کین ، سرمربی بلکبرن گفت :" استیو از دوستان من است و به هر آنچه او انجام داده است احترام می گذارم . وقتی تیمی این چنین است می دانیم که می توانند رقابت کنند . یک رقابت تمیز ، ما تنها باید دوباره بهترین خودمان باشیم و سعی کنیم سه امتیاز بازی را کسب کنیم."
    آندره گفت :" مدیران به خوبی از استیو حمایت کرده اند چرا که آنها به توانایی های او اعتقاد دارند . مدیران و استیو هر روز با تیمشان زندگی می کنند و می دانند که تیمشان چه توانایی دارند . آنها به ترکیبشان ایمان دارند تا شرایط را تغییر دهند."
    سرمربی چلسی اضافه کرد :" نمایش آنها در کارلینگ کاپ نشان می دهد که آنها می توانند خوب کار کنند . از مربیان همیشه در خصوص نتایج سوال می شود و این عادلانه است اما من مطمئنم آنها می توانند خوب کار کنند.

اینس : تری نژاد پرست نیست

پل اینس در مصاحبه ای از جان تری حمایت کرده و او را مخالف نژاد پرستی نامیده است.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پل اینس کاپیتان سابق تیم ملی انگلستان و ستاره تیم های منچستر یونایتد ، لیورپول و اینتر میلان در مصاحبه با تاک اسپورت گفت :" او ( تری ) نژاد پرست نیست ، هیچ بهانه ای وجود ندارد که به مردم بگوییم سیاه ، سفید و یا چینی . اما اگر چیزی در آن لحظه گفتی به این معنی نیست که نژاد پرستی."

پل اینس که خود یکی از ستاره های سیاه پوست فوتبال انگلستان بوده است گفت :" هیچ قصدی در گفتار جان تری وجود نداشته است . شما نگاهی به رون اتکینسون بیاندازید ، سالها پیش چیز های زیادی گفت اما او بازیکنان سیاه پوست زیادی در وست برومویچ داشت ، پس در واقع شما نمی توانید او را نژاد پرست بنامید."

او همچنین گفت :" تا آنجا که من مطلع هستم ، مرد چیزهایی در سر می گویند اما آنها را نژاد پرستی نمی کند."

پلیس با جان تری هم نظر است

پلیس اعلام کرد که ویدئوی پخش شده از جان تری به ضرر او ویرایش شده است.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، این روزها که ماجرای جان تری و اتهام نژادپرستی به او مهم ترین ماجرای باشگاه چلسی و فوتبال انلگستان شده است خبر دیگری دارد.
    پلیس از جان تری خواسته بود تا برای پاسخ دادن به سوالات آنها در دفتر آنها حاضر شود . تری زمانی که به اداره پلیس رفت به آنها گفت که ویدئوی پخش شده از او در سطح اینترنت ، نسخه اصلی نیست و برای آنکه بتوانند صحبتهایش را به کلمات نژاد پرستانه نزدیک کنند ویرایش شده کرده اند.

پلیس نیز پس از تحقیق در خصوص تصاویر منتشر شده از جان تری در بازی با کوئین پارک رنجرز طی بیانیه ای اعلام کرد :" ما اعتقاد داریم که فیلم ضبط شده ، ویرایش شده است و اکنون این موضوع برایمان بسته است."

اما این پرونده هنوز بسته نشده است و با آنکه جان تری از فابیو کاپلو خواسته است تا او را همچنان به عنوان کاپیتان تیم ملی انگلستان در ترکیب این تیم استفاده کند ، به نظر می رسد فدراسیون فوتبال انگلستان از سرمربی تیم ملی کشورش بخواهد تا جان تری را فعلا به اردوی تیمش دعوت نکند. چرا که آنتون فردیناند نیز چنین خواسته ای از فدراسیون فوتبال کشورش دارد.

کول : من توهینی از تری نشنیدم

اشلی کول برای شهادت دادن در صحنه مشکوک به توهین جان تری به فدراسیون فوتبال فراخوانده شد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پس از آنکه اتهام نژاد پرستی و استفاده از جمله ای توهین آمیز و نژادپرستانه به جان تری شکل جدی تری به خود گرفته است فدراسیون فوتبال انگلستان از اشلی کول که خود یک سیاه پوست است و در فیلمی که از تری منتشر شده است با او فاصله کمی دارد ، به عنوان شاهد فرا خوانده شد.

اشلی کول نیز در پاسخ به سوالی که از او در رابطه با جان تری و استفاده کردن جملاتی توهین آمیز از سوی همبازی اش را رد کرد و گفت :" من هیچ نظر نژاد پرستانه ای از سوی تری نشنیدم. "

پ.ن : عجب داستانی شده ها...هر کی میتونه یه لگد به تیممون میزنه و میره !

16. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

بلکبرن صفر – چلسی 1: پایان تیره‌روزی آبی‌ها

میزبان دلاورانه جنگید اما در نهایت مغلوب ضربه سر لمپارد شد.

سایت گل – چلسی در اوودپارک به اولین برد خود در سه دیدار گذشته‌اش در لیگ برتر دست یافت. آنها پیش از این مقابل کویینز پارک رنجرز و آرسنال باخته بودند.

بازی دو تیم در نیمه اول موقعیت گل چندانی نداشت اما در نیمه دوم اوضاع بسیار عوض شد و گل فارنک لمپارد برای برد مردان آندره ویلاش-بواش کافی بود.

ویلاش-بواش پنج تغییر در ترکیب تیمش نسبت به بازی با خنک در لیگ قهرمانان داده بود؛ از جمله این که جان تری با وجود مشکلات اخیر به ترکیب برگشته بود و فرناندو تورس با وجود نمایش‌های خوب در هفته‌های پیش جایش را به دانیل استاریج داده بود.

چلسی در نیمه اول خوب بازی نکرد و ویلاش-بواش در نیمه دوم تورس را به جای فلوران مالودا به ترکیب آورد. در دقیقه 51، سانتر کوتاه عالی برانیسلاو ایوانوویچ با ضربه سر دقیق فرانک لمپارد همراه شد تا چلسی به گل برتری برسد.

بلکبرن به دنبال زدن گل تساوی رفت و در دقایق انتهایی دیدار فرصت‌های خوبی داشت اما نتوانست از آنها استفاده کند، چرا که دفاع چلسی بر خلاف هفته‌های گذشته خوب کار کرد.

چلسی با 22 امتیاز چهارم است و بلکبرن در رده سوم از انتهای جدول به سر می‌برد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

200 بازی با فلورنت مالودا

فلورنت مالودا دویستمین بازی خود را برای چلسی در برابر گنک انجام داده است.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، فلورنت مالودا هافبک چپ پا و خلاق فرانسوی ، در بازی گذشته تیم چلسی برابر گنک بازی دویستم خود را انجاد داد تا نام خود را به عنوان یکی از پر سابقه های شیرهای لندن ثبت کند.

مالودا سال 2007 لز سوی مورینیو و از تیم لیون خریداری شد و برای اولین حضورش در تور تابستانه آمریکای همان سال در ترکیب تیم مورینیو خوش درخشید و در اولین بازی رسمی اش برای چلسی در جاام خیریه برابر منچستر یونایتد گلزنی کرد.

او تا کنون در چلسی با مورینیو ، گرانت ، اسکولاری ، هیدینگ ، آنجلوتی و ویلاس بواس کار کرده است و توانسته با این تیم به قهرمانی های متعددی در لیگ برتر ، جام حذفی و کارلینک کاپ ( جام اتحادیه ) دست یابد ، همچنین او با چلسی در فینال لیگ قهرمانان اروپا نیز حضور داشته است.

این هافبک فرانسوی در مصاحبه ای با وب سایت رسمی باشگاه چلسی گفت :" تعداد بازی های من برای چلسی همان چیزی است که باعث افتحارم می باشد . من در باشگاه قبلی ام بودم و بازیهای زیادی انجام دادم تا به چلسی آمدم."

وی ادامه داد :" ما لحظات فوق العاده ای در قهرمانی ها داشته ایم و من به آینده نگاه می کنم تا 100 بازی دیگر انجام دهم. این باشگاه ( چلسی ) همیشه در تغییر است ، همیشه سعی می کند پیشرفت کند چرا که رقابت با بهترین تیمها در هر سال سخت است . رقابت ها پیشرفت می کنند و سرمایه گذاری تیم ها سنگین تر ، اما همه چیز در سرمایه نیست . در خصوص فسلفه و مسیر درست آنهاست."

مالودا ادامه داد :" ما جام های زیادی برده ایم ، رکورد گل زده در لیگ برتر را داریم و اکنون تلاش می کنیم تا بازیمان را پیشرفت دهیم . همیشه کیفیت وجود دارد اما جاه طلبی نیز همیشه هست که این نشانه باشگاه است."

فلورنت اضافه کرد :" من فکر می کنم آنچه در این 200 بازی صورت گرفته است موجود است ، ما تاریخ را درست کرده ایم ، قهرمانی دبل (دوگانه) داشته ایم و لحظات خوبی برای تقسیم کردن . من واقعا احساس می کنم که به تاریخ فوق العاده باشگاه کمک کرده ام و فکر می کنم در آینده ما به اسطوره های چلسی تبدیل خواهیم شد."

او در خصوص بد ترین خاطره اش در چلسی گفت :" اگر یک لحظه بد داشته باشم آن هم فینال لیگ قهرمانان اروپا در مسکو است ،چرا که ما خیلی به قهرمانی نزدیک بودیم . جایی که هرکسی می خواهد باشد و می تواند بازی مورد علاقه من باشد."

مالودا همچنین بهترین خاطره اش را نیز اینچنین گفت :" بهترین خاطره من خوشحالی در خیابان، پس از قهرمانی دبل است و آن شبیه به چیزی است که می خواهیم دوباره انجام دهیم ، ما رو به جلو نگاه می کنیم که جام های بیشتری ببریم و بیشتر شادی کنیم."

مالودا توانسته است در 200 بازی خود 42 گل را نیز در کانامه اش ثبت کند.

پ.ن : مرسی مالودا

لوکاکو جایی نمی رود

مدیر برنامه های این مهاجم جوان گفت که او به آث میلان و یا تیم دیگری نمی رود.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، امروز در خروجی سایت های متعددی خبر از انتقال قرضی روملو لوکاکو به تیم هایی چون آث میلان منتشر شد که مدیر برنامه های او به کالچو مرچاتو گفت :" آینده او روشن است ، او در ژانویه جایی نمی رود و مطمئنا در لندن خواهد ماند."

راجر هنروتای ، مدیر برنامه های لوکاکو ادامه داد :" در خصوص شایعه مالاگا یا استوک سیتی ؟ من تکرار می کنم ، نه ! روملو در چلسی جایی که راضی است خواهد ماند و پیراهنش را عوض نخواهد کرد."

او همچنین گفت :" من متاسفم اما هیچ امکانی برای پیوستنش به روسونری ( آث میلان ) وجود ندارد."

با توجه به درخشش استاریج و تورس در خط حمله و حضور دروگبا ، آنلکا و کالو در کنار آنها به نظر می رسد لوکاکو نتوانست خود را در ترکیب این تیم قرار دهد ، گفته می شود باشگاه های بزرگی برای استفاده از این موقعیت او را به طور قرضی به تیمشان انتقال دهند.

بلکبرن 0 – 1 چلسی

چلسی توانست بازی خارج از خانه خود برابر بلکبرن را با پیروزی پشت سر بگذارد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، تیم فوتبال چلسی در حالی که به میهمانی بلکبرن رفته بود توانست با تک گل فرانک لمپارد این تیم را شکست بدهند.

ترکیب بلکبرن : روبینسون ، اولسون ، سامبا ( 45+1 – هانلی ) ، گیوت ، لوئی ، فورمیکا ، پدرسن ، انزونزی ، روچینا ( 72 – دان ) ، هویلت ، یاکوبا
    بازیکنان استفاده نشده : بان ، پتروویچ ، وولچویچ ، بلکمن ، گوود ویلی
    کارت زرد : هانلی ، گیوت ، پدرسن

ترکیب چلسی : چک ، ایوانوویچ ، کول ، تری ، الکس ، رامیرس ( 90+2 – رومئو ) ، لمپارد ، میکل ، ماتا ( 82 – میرلس ) ، مالودا ( 46 – تورس ) ، استاریج
    بازیکنان استفاده نشده : ترنبال ، بوسینگوا ، لوکاکو ، کالو
    گل : لمپارد ( 51 )
    کارت زرد : میرلس ، استاریج

داور : دین
    تماشاگران : 21985 نفر

آمار بازی:

شوت در چارچوب: بلکبرن 8- 8 چلسی
    شوت خارج از چارچوب: بلکبرن 5-4 چلسی
    کرنر: بلکبرن 5- 8 چلسی
    خطا: بلکبرن 12- 10چلسی
    درصد مالکیت توپ: بلکبرن 40 - 60 چلسی

پ.ن : عجب گلی زد این سوپر فرانکی !

ویلاس بواس : احساس بهتری داریم

آندره ویلاس بواس معتقد است اکنون بازیکنانش احساس بهتری دارند و آماده بردن لیورپول می شوند.

به گزارش رسمی کانون هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس سرمربی تیم فوتبال چلسی پس از پیروزی تیمش برابر بلکبرن در مصاحبه اش صحبت هایش را با بسته نگه داشتن دروازه خود گفت :" بسته ماندن دروازه مهم بود اما مهم تر از آن بردن بازی بود."

وی ادامه داد :" برد 2-0 می توانست بهتر باشد و به آن نزدیک بودیم . مخصوصا ضربه آخر فرناندو ( تورس ) ، اما ما نتوانستیم آن را بدست آوریم و بیشتر مدیریت کردیم تا گل نخوریم."
    او گفت :" هیچوقت بازی در ادوود پارک آسان نیست . مخصوصا بعد از دوره ای که ما سپری کردیم و شکست های پشت سر هم در لیگ برتر . هرگز مشکلاتی که در بازی با آرسنال به آسانی پیش آمد نداشتیم."

آندره اضافه کرد :" این بازی دو نیمه متفاوت داشت . نیمه اول از شدت کمتری برخوردار بود و دو تیم شانسهایی داشتند ، اما نیمه دوم فرصت های بیشتری داشت. ما برنامه داشتیم که گل اول را که خیلی مهم و محرک احساسات است را بزنیم . ما بدست آوردن گل دوم سخت بود . بلکبرن نیز یک شانس خوب در آخر بازی داشت ."

وی در خصوص حضور استاریج در ترکیب اصلی و نیمکت نشینی فرناندو تورس گفت :" ما فکر کردیم می توانیم از سرعت استاریج در پشت مدافعان آنها استفاده کمی. اما در نیمه اول او به جز یک بار که با سامبا روبه رو شد مهار شده بود. اما در نیمه دوم تصمیم گرفتیم او را در کانالی قرار دهیم که به خوبی بازی می کند."

وی در خصوص مصدومیت چک نیز گفت :" من فکر کنم چک دماغش شکسته است . او بلافاصله هدیه خوبی به ما داد چرا که توپی را دفع کرد که در پشت مدافعان ما بود و با پاهایش به خوبی کارکرد . در نیمه اول او به ما گفت می خواهد ادامه دهد که نشان از شجاعت و تعهد این بازیکن که دچار مصدومیت از سرش هم می باشد."
    او در خصوص گل فرانک لمپارد نیز گفت :" یک گل خوب از فرانک بود ، او می تواند همچون گذشته زمان خوبی به محوطه برسد . او این فصل گل های زیادی زده است و سانتر ایوانوویچ فوق العاده بود . ما به این محرک قبل از تعطیلات برای بازی های ملی نیاز داشتیم ، پس همه با احساس بهتری می روند و آماده برگشت و بازی با لیورپول می شوند . این برای بازگشت به راه برنده شدن خوب بود.

19. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •