تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 90 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توپچی ها به سانتوس نزدیک شده اند.

آرسنال در حال نهایی کردن قرارداد خود با آندره سانتوس بازیکن ملی پوش برزیلی است.
    سانتوس که یک دفاع چپ است با قرادادی 6 میلیون پوندی ازفنرباغچه به آرسنال خواهد پیوست.
    این بازیکن 28 ساله تا کنون بیش از 20 بازی ملی انجام داده است و اکنون در لندن به سر میبرد تا مراحل نهایی قراردادش با آرسنال را تکمیل کند.
    آرسنال با فروش گائل کلیچی به منچسترسیتی و فروش قریب القوع آرماند ترائوره به کوئینزپارک رنجرز نیاز به خرید یک مدفع چپ داشت.
    انتظار می رود امروز آرسنال امروز قرارداد آندره سانتوس و پارک چو یونگ را نهایی کند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پ.ن:به شخصه امیدوارم این دوتا انتقال انجام بشه و آرسنال هر چه سریعتر از این وضعیت بیاد بیرون.من فقط نمیدونم حتما باید بذاریم کارد به استخوان برسه تا ما درد رو احساس کنیم؟حتما باید یه همچین باختی رو به منچستر میدادیم و بعد به فکر خریدن بازیکن میافتادیم؟

2. 7 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

گائل كليشي رو 7 ميليون فروختن منچستر سيتي بعد مي خوان 6 ميليون بدن اين سانتوس رو بيارن؟!

خدا به داد برسه ... 100 رحمت به همين آرماند ترائوره ...

اين سانتوس هموني بود كه بعد از رفتن كارلوس اومد تيم ملي برزيل ... از اون بازيكنايي كه نه دفاع درستي ميكنه و نه حمله ي درستي !

+

ونگر با اون بازيكن فروختنش و اين خريد هاي زيبا و كارشناسانش ! تيم رو به باد ميده !

من نميدونم چرا اين پول خرج نميكنه؟ مديرا بهش اجازه نميدن يا فكر كرده كه ليگ 1 فرانسس و بايد با يه تيمايي مثل سنت آتين و ليل بازي كنه !
    Last edited by Hamid Hamid; 30-08-2011 at 15:14.

4. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

گائل كليشي رو 7 ميليون فروختن منچستر سيتي بعد مي خوان 6 ميليون بدن اين سانتوس رو بيارن؟!

خدا به داد برسه ... 100 رحمت به همين آرماند ترائوره ...

اين سانتوس هموني بود كه بعد از رفتن كارلوس اومد تيم ملي برزيل ... از اون بازيكنايي كه نه دفاع درستي ميكنه و نه حمله ي درستي !

+

ونگر با اون بازيكن فروختنش و اين خريد هاي زيبا و كارشناسانش ! تيم رو به باد ميده !

من نميدونم چرا اين پول خرج نميكنه؟ مديرا بهش اجازه نميدن يا فكر مرده اينكه ليگ 1 فرانسس و بايد با يه تيمايي مثل سنت آتين و ليل بازي كنه !
    اتفاقا برعکس شما من فکر میکنم سانتوس میتونه خرید خوبی واسه ما باشه. حدالقل اینه که از دست کیلچی سوتی خلاص شدیم و گیبز هم که یه بازی در میون مصدومه میره رو نیمکت.

کیلیپ هاییم که ازش دیدم انصافا تو حمله خیلی خوب کار میکنه.

مبلغ خرید مرتساکر 9 میلیون یورو اعلام شده و حقوق سالیانه 4.7 میلیون یورو...

بی بی سی و اسکای جفتشون تایید کردن که آرسنال در حال " مذاکرات پیشرفته " با مرتساکر هست... اما چیزی قطعی نشده...

مربی آلمان Joachim Löw تایید کرد که مرتساکر کمپ تمرینی رو برای مذاکرات ترک کرده و فردا قراره برگرده به اردو...

6. 8 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

امروز اخبار و شایعات خیلی خیلی زیادی در مورد آرسنال هست.
    آرسنال تونسته تو کمتر از 12 ساعت دوتا بازیکن ملی پوش بگیره (سانتوس، مرتساکر)

گفته میشه پیشنهاد 12 میلیونی آرسنال برای کیهیل هم رد شده. (اگه مرتساکر قطعی باشه این رو هم میشه مثل شاماک مجانی گرفت)

خبرایی هم هست که جو کول داره میره لیل (هازارد؟)

8. 5 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرسنال با پارک چو یونگ قرارداد امضا کرد.

باشگاه فوتبال آرسنال تأیید می کند آن ها چو یونگ پارک مهاجم تیم موناکو را به خدمت گرفته اند.
    کاپیتان 26 ساله ی تیم ملی کره جنوبی در سه فصل حضور خود در این تیم فرانسوی در 91 بازی برای موناکو 25 با گلزنی کرد.
    این بازیکن که یک بار نیز عنوان بهترین بازیکن جوان آسیا را به خود اختصاص داده است در سن 19 سالگی اولین بازی خود را برای تیم ملی کره جنوبی انجام داد و در جام های جهانی 2006 و 2010 حضور داشته است. با اعلام بازنشستگی جی سونگ پارک از بازی های ملی در ماه گذشته او به عنوان کاپیاتان جدید تیم ملی کره انتخاب شده است.
    آرسن ونگر سرمربی آرسنال می گوید:" ما از به خدمت گرفتن چو خرسندیم. او به نیروهای تهاجمی ما کیفیتی واقعی را خواهد افزود و یک بازیکن ارزشمند است که به تیم افزوده می شود."
    چو یونگ پارک می گوید:" من به این انتقال بسیار احترام می گذارم و احساس خوشحالی می کنم که در آرسنال حضور دارم. این رویای من بود که در اینجا حاضر باشم و احساس غرور می کنم که بازیکن آرسنال هستم. اکنون تنها می خواهم نشان دهم چه بازیکن خوبی هستم و خود را ثبات کنم."
    " به نظر من آرسنال باشگاه بزرگی است اکنون من می خواهم توانایی هایم را در زمین نشان دهم. من بهترین تلاش خود را بروز خواهم داد و هرگز کوتاهی نمی کنم. من عشقم را نشان خواهم داد. هر چه در توان دارم خواهم گذاشت و امیدوارم هواداران مرا حمایت کنند."
    مراحل رسمی این انتقال هم اکنون در حال انجام و اتمام است.
    چو یونگ پارک پیراهن شماره 9 آرسنال را به تن خواهد کرد. این بازیکن ترجیح می دهد هواداران او را با نام 'جو' بشناسند و پشت پیراهنش نام J. Y. Park را حک خواهد کرد.

کد:

10. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرته ساکر در تست پزشکی آرسنال شرکت میکند.

یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان تأیید کرد که به مدافع ملی پوش کشورش اجازه داده است تا به لندن سفر کند و قرارداد خود را با آرسنال نهایی کند.
    انتظار می رود مرته ساکر امروز سه شنبه در تست پزشکی آرسنال شرکت کند. او روز جمعه می بایست در دیدار تیم های آلمان و اتریش در انتخابی یورو 2012 شرکت کند اما لو فاش کرد که به وی اجازه داده است تا اردوی تیم ملی را موقتاً ترک کند.
    یواخیم لو می گوید:" پر دیشب با من تماس گرفت و مرا از این قضیه مطلع کرد. من به بازیکنان گفتم که یک روز به آن ها استراحت می دهم. این تنها یک پیشنهاد بود."
    مرته ساکر تنها یک سال با وردبرمن قرارداد دارد و قرارداد خود را با این تیم تمدید نکرد. این بازیکن 26 ساله پیش از این گفته بود ازماندن در برمن خوشحال خواهد شد اما احتمال خروج از این تیم را تکذیب نکرده بود.
    او اکنون پیش از پایان زمان نقل و انتقالات در روز چهارشنبه می تواند به ورزشگاه امارات نقل مکان پیدا کند. ونگر پس از شکست 8-2 مقابل منچستریونایتد و ترک نصری و فابرگاسقصد تقویت تیمش را در این مدت کم دارد و آندره سانتوس مدافع چ پبریلی را نیز از فنرباغچه به خدمت گرفته است.
    اخبار حاکی است که قیمت مرته ساکر 10 میلیون یورو (8.8 میلیون پوند) می باشد و او قراردادی چهارساله را امضا خواهد کرد.
    مارکو مارین هافبک برمن نیز این انتقال را یک ناامیدی برای برمن می داند. او می گوید:" اگر این انتقال رخ دهد برای ما تلخ است. او کاپیتان ماست و بازی های خوبی برای ما انجام داده است."

کد:

12. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امروز اخبار و شایعات خیلی خیلی زیادی در مورد آرسنال هست.
    آرسنال تونسته تو کمتر از 12 ساعت دوتا بازیکن ملی پوش بگیره (سانتوس، مرتساکر)

گفته میشه پیشنهاد 12 میلیونی آرسنال برای کیهیل هم رد شده. (اگه مرتساکر قطعی باشه این رو هم میشه مثل شاماک مجانی گرفت)

خبرایی هم هست که جو کول داره میره لیل (هازارد؟)
    خیلی خیلی بعید میدونم دیگه هازارد بیاد
    برای من با خرید جو و احتمالا مرتساکر و باز هم احتمالا سانتوس پنجره نقل و انتقالات بسته میشه
    به نظرم میشه به روسیچکی فرصت بازیابی داد

14. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خیلی خیلی بعید میدونم دیگه هازارد بیاد
    برای من با خرید جو و احتمالا مرتساکر و باز هم احتمالا سانتوس پنجره نقل و انتقالات بسته میشه
    به نظرم میشه به روسیچکی فرصت بازیابی داد
    منم فکر نمیکنم هازارد بیاد.
    به نظر من میشه فردا هم یه هافبک گرفت اینطور هم که اخبار نشون میده الان باشگاه افتاده دنباله هافبک.
    اگه توماس بتونه برگرده به دوران اوجش خیال من یکی از هافبک راحت میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

کاشکی آرسنال تو تابستون قبله اینکه استکلنبرگ بره رم میخریدش. واقعا یکی از بهترین دروازه بان هاست. حیف شد فقط با 6 میلیون پند رفت رم. حیف

17. این کاربر از swastika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

من به عنوان یه منچستری زیاد از برد 8-2 خوشحال نشدم
    چون ارسنال تیم قابل احترامی هست با شخصیت بالای مربی بزرگش
    من فکر میکنم که این باخت سیلی بود به گوش ارسنال که از خواب بیدار شه و امیدوارم ارسنال رو دوباره قوی و مدعی ببینم
    از خبرها معلوم هست که ارسنال داره بیدار میشه....امیدوارم هر خریدی که میخوان رو انجام بدن

19. 6 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •