تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 456 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض کیکو فمنیا هافبک ارکولس: پیوستنم به بارسا تقریبا قطعی شده است

هافبک 20 ساله ارکولس اعلام کرد پیوستنش به بارسلونا تقریبا قطعی شده است

سایت گل – فرانسیسکو کیکو فمنیا هافبک 20 ساله باشگاه ارکولس اعلام کرد پیوستنش به باشگاه بارسلونا تقریبا قطعی شده است.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تقریبا پیوستنم به بارسلونا قطعی شده است. آرزویم بازی با پیراهن بارسلونا است که چیزی تا رسیدن به آن نمانده است. امیدوارم همه چیز خیلی زود انجام شود."
    این در حالی است که فمنیا معتقد است اگر این انتقل صورت نگیرد مشکلی با ماندن در ارکولس ندارد و فصل آینده نیز با پیراهن این تیم به میدان خواهد رفت.
    " اگر شرایط مهیا نشود در ارکولس می مانم. اما نمی خواهم این فرصت را از دست بدهم. بعد از 7 سال حضور در ارکولس به دنبال یک چالش جدید هستم."
    فمنیا که سابقه بازی در تیم های ملی پایه اسپانیا را دارد در صورت پیوستن به بارسا یا در تیم دوم قهرمان اروپا بازی خواهد کرد و یا به صورت قرضی در تیم دیگری بازی می کند.

2. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

اگه ویا بیاد وسط عملا به یک بازیکنی تبدیل میشه که قدرت دریبل زدنش رو از دست میده و تقریبا 50 در صد الانش میتونه کار کنه ..
    کجا تا حالا دیدی یه بازیکن وقتی بیاد پست تخصصیش بازی کنه 50 درصد تواناییش کم بشه؟

من و تو که کاره نیستیم ولی اگه سرمربی هم همین نظر رو داشته باشه خوب میتونه با دوتا مهاجم کار کنه (ویا و مسی)

4. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

فابرگاس از اون ور بوم نیفته!
    داشتم خبر ها رو میخوندم گفتند شایعه شده رئال داره مذاکره میکنه باهاش!!
    قبلا هم گفته بود هر اتفاقی ممکنه بیفته!

6. 3 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بازیکن خوش نفس تیم رویایی و دست راست رایکارد

رایکارد اوزه بیو ساکریستان به باشگاهی که قبلا لذت دو دوره طلایی را در آن تجربه کرده است بازگشته است. دوره طلایی اول بعنوان بازیکن در تیم رویایی کرویف و دوره طلایی دوم بعنوان دستیار فرانک رایکارد.

ماجرای آغاز عشق متقابل بارسا و اوزه بیو به 1988 که بارسا این هافبک جوان متولد لاسکا (وایادولید) را از اتلتیکو مادرید خریداری نمود برمی گردد . خصوصیات پسندیده و تواضع او باعث شد تا او به سرعت نظر مساعد نیوکمپ را به خود جلب کند و یوهان کرویف نیز از مهارت ، انظباط و تنوع بازی او بهترین کرایی را گرفت.

403 بازی و یک خروار جام

اوزه بیو ساکریستان در 7 سال حضورش در تیم اصلی بارسا 403 بازی انجام داد و 39 گل را به ثمر رساند . موفقیت های بزرگ او با تیم تیم رویایی کرویف ، 4 قهرمانی لالیگا ، یک قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا ، یک سوپر کاپ اروپا ، یک جام برندگان جام اروپا ، یک کوپا دل ری و 3 سوپرکاپ اسپانیا بودند و همچنین خطایی که ضربه آزاد ناشی از آن منجر به گل پیروزی بخش کومان در فینال اروپایی ومبلی شد بر روی او صورت گرفت.

بازگشت بعنوان مربی

اوزه بیو دوران فوتبالش را در وایادولید به پایان رساند و سپس مربی شد . او 5 سالی را که فرانک رایکارد هلندی در باشگاه حضور داشت ، بعنوان دستیار او بود . باز هم جام های دیگری از راه رسیدند : دو لالیگای دیگر ، لیگ قهرمانانی دیگر اینبار در پاریس و دو سوپر کاپ اسپانیا.

مربی سلتا و مفسر بارسا tv

زمانی که رایکاردباشگاه را ترک کرد ، اوزه بیو نیز رفت تا سرمربی سلتا در فصل 2009 شود . او یک فصل و نیم را در دسته دوم گذراند و بخاطر آوردن چندین بازیکن جوان از سیستم جوانان این تیم گالیسیایی به تیم اصلی ، برای خود نامی دست و پا کرد . او بعد بعد از آن بعنوان مفسر یارسا tv مشغول بکار شد و اکنون باردیگر بعنوان مربی بارسا B به فعالیت در فوتبال برگشته است.

8. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کجا تا حالا دیدی یه بازیکن وقتی بیاد پست تخصصیش بازی کنه 50 درصد تواناییش کم بشه؟

من و تو که کاره نیستیم ولی اگه سرمربی هم همین نظر رو داشته باشه خوب میتونه با دوتا مهاجم کار کنه (ویا و مسی)
    دوست عزیز فکر میکنم شما اشتباه میکنید. ویا اصلا یک مهاجم نوک محض نیست. نه تو والنسیا (که بازی با وینگر و بدون مهاجم هدف مشخص رو خیلی قبل از تیمهای دیگه شروع کرد) و نه تو اسپانیا وقتی تیم با ترکیب ایده آل میرفت تو زمین ویا مهاجم هدف محض نبود. حتی تو جام جهانی هم بعد از بازی اول که تک مهاجم تو ترکیب 4-2-3-1 بود و نتیجه نداد، دل بوسکه اونو منتقل کرد به چپ (تقریبا همین پست تو بارسا) و روند گلزنیش شروع شد.

الان فرقی که بازی ویا تو بارسا با بازیش تو اسپانیا داره اینه که بیشتر عقب میاد و بیشتر جابجا میشه. البته این رو هم نباید فراموش کرد که تو بارسایی که مسی توش باشه هر مهاجم دیگه ای تا حدی تو سایه قرار میگیره.
    در کل با توجه به سبک پپ ویا بهترین گزینه برای اضافه شدن به مسی و پدرو میتونه باشه و به نظرم جایی که الان ازش استفاده میکنن خیلی خوبه. ویا تو خط حمله بارسا به مراتب بهتر از حتی اتوئو فیت میشه چون دقیقا میدونه چطور وینگ بازی کنه و البته با این واقعیت کنار بیاد که تک ستاره تیم یکی دیگه است.

10. 8 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببین ، قبول داری ویا متمایل به سمت چپ حمله بازی میکنه؟ خوب منم همینو میگم اون تخصصش وسطه
    نه ويا حتي توي والنسيا هم صرفا مهاجم هدف بازي نميكنه
    كلا ويا مهاجميه كه خودش در طول بازي گرايش به كناره ها داره در تيم ملي اسپانيا هم همينطوره
    به بازيهاي جام جهاني و مكان بازي ويا دقت كنيد
    هر دو 1-3-2-4 بازی میکنن
    براي شبيه بودن روش دو تيم كه صرفا نميشه به تعداد اكتفا كرد دو تيم ممكنه سيستمشون و در واقع آرايش عدديشون 3-3-4 باشه اما شكل بازيشون با هم متفاوت باشه همونجوري كه اكثر تيمهاي بزرگي كه دارن 1-3-2-4 بازي ميكنن شكل بازيشون شبيه هم نيست البته خود شكل بازي نياز به تعريف داره و شامل بخشهاي مختلفي ميشه ولي خب بحثش طولاني ميشه
    این چیزی که شما گفتین مربوط میشه به همون سیستم 1-3-2-4 که تمام تیم هایی که با این سیستم بازی میکنن همین روش رو پیش میگیرن ولی بارسا 1-3-2-4 بازی نمیکنه
    مگه من گفتم بارسا با اين سيستم بازي ميكنه؟
    فكر ميكنم پست منو با دقت نخوندين
    البته اجازه دادن به ژاوی و به خصوص به اینیستا برای جلو رفتن و شرکت در حمله باعث نمیشه که اونا تو برنامه تاکتیکی به مهاجم هدف تبدیل بشن. اصلا اینطور که داری صحبت میکنی بارسا مهاجم هدف نداره ، مهاجم هدف همونه که خودت توضیح دادی تو سیستم بازی بایرن و....
    شما داری اشتباه میکنی ، اینایی که شما میگی جابجا میشن و میرن جلو و .... اینا رو بهشون میگن بازیکن آزاد
    اون توضيحي كه من در مورد مهاجم هدف دادم درمورد بايرن و رئال بود پستم رو دوباره بخونيد
    توضيح دادم و گفتم كه چون باسيستم هجومي بارسا فرق ميكنه نميشه در بارسا هم دنبال يه مهاجم بود كه صرفا در نوك حمله بازي كنه
    بارسا هدف ثابتي نداره كه توپ رو به اون برسونه و اون گل بزنه در بارسا همه عناصر هجومي تيم ميتونن به تناوب نقش مهاجم هدف رو بازي كنه
    درواقع بازيكناي بارسا در زمان حفض توپ و پاسكاريشون با توجه به فضاسازيها و بازيهاي بدون توپ نوع حمله و مهاجم هدفشون رو انتخاب ميكنن
    بارها شده كه ژاوي يا اينيستا دقيقا به عنوان مهاجم هدف حركت كردن لابه لاي فضاهاي خالي بين مدافعين مانور دادن و صاحب موقعيت شده
    البته طبيعيه كه اكثر تيمها هافبكها و حتي مدافعينشون گل بزنن ولي اينكار اكثر اوقات در تيمهاي ديگه روي ضربه هاي ايستگاهي يا توي موج دوم حمله اتفاق ميفته اما در بارسا دقيقا در جريان بازي گاهي اوقات با اينيستا يا ژاوي مثل يه مهاجم هدف رفتار ميشه
    به خاطر جابه جاييهاي فراوان و صبر زياد در حمله كردن
    شما به گل ژاوي به رئال در اولين الكلاسيكو دقت كنيد ژاوي نه جزء موج دومه نه روي ضربات ايستگاهي جلو اومده بلكه در جريان بازي و در اون لحظه به عنوان هدف نهايي انتخاب ميشه
    دقيقا توي آخرين الكلاسيكو همين اتفاق افتاد اينيستا دوباره يه پاس عالي داد و اينبار به جاي ژاوي اين پدرو بود كه انتخاب شده بود
    در بازي فينال در مقابل منچستر هم دو بار ژاوي در چنين موقعيتي صاحب موقعيت شد كه نتونست استفاده كنه
    البته بارها در اين باره توي اين انجمن بحث شده و در واقع اكثر حرفاي من تكرار همون حرفاست
    بله ، آمار اصلا خوب نیست. شما تصورشو بکن یه تیم با حد اکثر 30 درصد مالکیت توپ تونسته این تعداد گل رو به بارسا بزنه این آمار به نظر شما خوبه؟
    شوخي ميكني دوست من؟
    21 گل خورده در 38 بازي خيلي آمار خوبيه تازه بارسا دو سه بازي آخرو جدي نگرفت
    گل زدن و خوردن رو كه نبايد با توجه به درصد مالكيت توپ حساب كرد و نتيجه گرفت
    پس با اين فرمول بارسا با توجه به 70 درصد تصاحب توپ خوب گل نزده
    ولی توی حمله خیلی آمار خوبه
    خوبه ولي از فصل قبل ضعيفتره هرچند بازيهاي انتهاي فصل رو بارسا با انگيزه بازي نكرد
    پس خود گواردیولا هم قبول داره که ویا در پست غیر تخصصیش داره بازی میکنه و اتفاقا از این وضعیت ناراضیه درسته؟ تو که خودت جواب خودتو دادی آخرش
    نارضايتي مربي از بازيكن ربطي به پست تخصصي يا غير تخصصي بازيكن نداره
    ممكنه گوارديولا فصل بعد از ژاوي كه در پست تخصصيش بازي ميكنه هم راضي نباشه
    البته بازم ميگم در مورد پست تخصصي در بارسا نميشه به جز دروازبان و مدافعين پست ساير بازيكنا رو به طور مشخص نشون داد
    اين اواخر در يو سي ال از پويول و پيكه رفتارها و حركات جديدي ديدم جوري ازشون بازي گرفته شد كه من خودم هنوز به طور مشخص محدوده حركتي اين بازيكنا رو درك نكردم
    به ويژه بازي پويول در سمت چپ مقابل رئال

اقا از صحبت هاتون دارم لذت میبرم ولی خواستم یک چیز هم من بگم :
    اگه ویا بیاد وسط عملا به یک بازیکنی تبدیل میشه که قدرت دریبل زدنش رو از دست میده و تقریبا 50 در صد الانش میتونه کار کنه ..
    موافقم
    كلا در بخش هجومي بازيكنا به شكلي بازي ميكنن كه هميشه براي تصميم گيري فضا در اختيار داشته باشن
    ويا پدرو مسي اكثر اوقات فاصله خودشون رو با مدافعين حفظ ميكنن خيلي كم به مدافعين ميچسبن و من تو من بازي ميكنن

12. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز فکر میکنم شما اشتباه میکنید. ویا اصلا یک مهاجم نوک محض نیست. نه تو والنسیا (که بازی با وینگر و بدون مهاجم هدف مشخص رو خیلی قبل از تیمهای دیگه شروع کرد) و نه تو اسپانیا وقتی تیم با ترکیب ایده آل میرفت تو زمین ویا مهاجم هدف محض نبود. حتی تو جام جهانی هم بعد از بازی اول که تک مهاجم تو ترکیب 4-2-3-1 بود و نتیجه نداد، دل بوسکه اونو منتقل کرد به چپ (تقریبا همین پست تو بارسا) و روند گلزنیش شروع شد.

الان فرقی که بازی ویا تو بارسا با بازیش تو اسپانیا داره اینه که بیشتر عقب میاد و بیشتر جابجا میشه. البته این رو هم نباید فراموش کرد که تو بارسایی که مسی توش باشه هر مهاجم دیگه ای تا حدی تو سایه قرار میگیره.
    در کل با توجه به سبک پپ ویا بهترین گزینه برای اضافه شدن به مسی و پدرو میتونه باشه و به نظرم جایی که الان ازش استفاده میکنن خیلی خوبه. ویا تو خط حمله بارسا به مراتب بهتر از حتی اتوئو فیت میشه چون دقیقا میدونه چطور وینگ بازی کنه و البته با این واقعیت کنار بیاد که تک ستاره تیم یکی دیگه است.
    اگر پست شما رو ميديدم ديگه به جواب من احتياج نبود

14. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

خوب بابا چند نفر به یه نفر
    ویا اصلا یک مهاجم نوک محض نیست
    یه مهاجم نوک که به نظرت مهاجم نوک محض هست مثال بزن تابهت بگم
    ===========
    ببین تو گفتی:
    در بايرن يا رئال (كه البته سيستم اين دو تيم هم با هم متفاوته اما اساس و فلسفه كار يكيه
    بعدش من در جوابت گفتم:
    هر دو 1-3-2-4 بازی میکنن
    حالا هم اومدی میگی:
    دو تيم ممكنه سيستمشون و در واقع آرايش عدديشون 3-3-4 باشه اما شكل بازيشون با هم متفاوت باشه
    قبول دارم ، منم که همینو گفتم ، که به نظر من این دو تا نقل قول یه جورایی نقیض همدیگه هستن. تکلیف منو روشن کن بالاخره تو کدومو قبول داری؟

مگه من گفتم بارسا با اين سيستم بازي ميكنه؟
    نه نگفتی ، ولی یه توضیحاتی دادی که من در جوابت گفتم این توضیحات مربوط میشه به سیستم 1-3-2-4 و ربطی به سیستم بارسا نداره
    پس با اين فرمول بارسا با توجه به 70 درصد تصاحب توپ خوب گل نزده
    باریک الله ببین اینو دیگه من نگفتم خودت نتیجه گرفتی. چرا ربطی به تصاحب توپ نداره؟ میدونی این یعنی چی؟ یعنی با توجه به درصد مالکیت توپ ، و درصد پایین پاسهای اشتباه و در نتیجه به ندرت لو رفتن توپ ، بارسا به محض اینکه توپ رو لو میداده گل میخورده ، این خوبه؟
    خوبه ولي از فصل قبل ضعيفتره هرچند بازيهاي انتهاي فصل رو بارسا با انگيزه بازي نكرد
    اونش مسئله ای نیست. هر مربی بود به بازیکنای جوون میدون میداد. طبیعیه آمار ضعیف تر باشه چون فصل قبل تا آخرین هفته ها رئال شانس قهرمانی داشت
    به ويژه بازي پويول در سمت چپ مقابل رئال
    یه بازیکن آزاد یا یه سوییپر در کارهای دفاعی که به ظاهر سمت چپ بازی میکنه ولی عرض خط دفاعی رو پوشش میداد. خیلی کار جالبی بود
    ولی بازم میگم ، جلو رفتن هافبک هجومی ، دلیل نمیشه که اون هافبک داره در پست مهاجم نوک بازی میکنه. این آزادی عملیه که به بازیکنا داده میشه. مثلا اینیستا وقتی میره تو محوطه جریمه به عنوان یه هافبکی که نفوذ کرده میره نه به عنوان مهاجم

16. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در ادامه فرمایشات دوست عزیزم گرافیکار( فکر کنم اسم مبارکتون آقا علیرضا باشه) باید بگم اگه ویا مهاجم نوک باشه تقریبا مثل زلاتان بازدهی داره چون مهاجم نوک و ثابت احتیاج به فضا برای بازیسازی و گل داره و تو بارسا به خاطر سبک بازی در فضاهای ببسته این امر اشتباه هست یک مثال میزنم شما آبیدال تو بازیها دقت کنید تا نیمه زمین حریف هم میاد و در اون لحضه میبینید مثلا بوسکتس رو به عقب حرکت میکنه در زمانهایی که گل اینیستا و راوی زده میشه به محل قرار گیری بازیکنا دقت کنید .....
    گل اول بازی 5_0 که زاوی زدو ببینید اینیستا پاس داد زاوی از قلب دفاع فرار کرد و گل زد....
    در کل شما انتضار یه سیستم مشخص داری با بازیکنا در پست خاص خودشون ....که این سیستم تو بارسا دیده نمیشه
    بارسلونا یه سیستم شناور داره که همه وظیفه حمله دارن
    همین ویا ببینید چقدر دریبیل میزنه ...اگه مهاجم نوک بود تمام قابلیتهاشو از دست میده

18. 6 کاربر از metallica is me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه مهاجم نوک که به نظرت مهاجم نوک محض هست مثال بزن تابهت بگم
    کلا الان تیمها کمتر همچین بازیکنهایی دارن اما از قدیمیا و جدیدها چند تا مثال مثل اینا هستن :

پاتریک کلایورت، رائول گونزالز، رود ون نیستلروی، ماریو گومز، فرناندو تورس (میتونه یکم عقب تر بیاد)، لوییس فابیانو، زلاتان ابراهیموویچ و ...
    اینا همه به عنوان هدف کمترین جابجایی رو دارن و تو بهترین موقعیت قرار میگیرن تا بقیه تیم بهشون توپ برسونن. حتی اگر ویا هم اینجوری باشه که نیست، این نوع بازی سبک بارسا نیست. نمیشه ترکیب فعلی که تو اون مسی 53تا گل میزنه رو عوض کرد.
    ویا در والنسیا هم در کنار سیلوا، ماتا و پابلو بازی میکرد و مدام جابجا میشدن هرچند ویا مرکزی تر بود. الان هم تو بارسا با تمایل به چپ جابجایی زیادی داره و گاهی اوقات به وسط میاد. فصل پیش که زلاتان نمیتونست این کار رو بکنه خیلی براش مشکل ساز شد (هر چند زلاتان به نسبت تعداد بازی آمار گلزنی بدی نداشت)

20. 5 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •