اگر کاسانو رو بفروشیم با پولش مونتولیوو رو بخریم خوبه!!
اگر از بقیه پولش چیزی هم اضافه اومد آکوئیلانی
سال بعد یا زانویه هم بالوتلی !!!
ولقعا حیفه استعداد به این نابی که داره برای میلان له له میزنه رو نیاریم!!
اگر کاسانو رو بفروشیم با پولش مونتولیوو رو بخریم خوبه!!
اگر از بقیه پولش چیزی هم اضافه اومد آکوئیلانی
سال بعد یا زانویه هم بالوتلی !!!
ولقعا حیفه استعداد به این نابی که داره برای میلان له له میزنه رو نیاریم!!
وضعيت فوتبال ايتاليا چندان خوب نيست/ آلمان از ما جلو زد، فرانسه هم پيشي ميگيرد
نايب رئيس باشگاه ميلان نگران است سري A به جايگاه پنجمي بهترين ليگهاي اروپا سقوط كند.
عملكرد ضعيف تيمهاي ايتاليايي در رقابتهاي اروپايي، ليگ ايتاليا را پس از اسپانيا، انگليس، آلمان و ايتاليا در ردهي چهارم قرار داده و سهميهي چهار نمايندهي ليگ قهرمانان اروپا هم از اين كشور گرفته شده و به آلمان داده شده است. به اين ترتيب ليگ ايتاليا در حال حاضر در رده ي چهارم قرار گرفته است. موضوعي كه نايب رئيس ميلان را نگران كرده كه تا حتي اين رتبه در اروپا هم به خطر بيفتند.
گالياني با اشاره به تمهيدات فرانسويها براي يورو 2016 عنوان كرد: با توجه به ورزشگاههايي كه در فرانسه براي ميزباني يورو 2016 ساخته شده است، من پيش بيني مي كنم در آيندهي نزديك ليگ اين كشور هم از ما جلو بزند. ما مي توانيم در فضايي كه شرايط يكسان باشد با ديگر كشورها رقابت كنيم، اما متاسفانه در حال حاضر چنين جوي وجود ندارد.
وي ادامه داد: اسپانيا با توجه به اين كه در ليگ اين كشور مسالهاي به نام حق پخش تلويزيوني مساوي ندارند از ايتاليا پيشي گرفته است. آلمان هم با ورزشگاههايي كه براي ميزباني جام جهاني 2006 ساخت توانست از ما پيشي بگيرد.
نايب رئيس ميلان با اشاره به مشكلات ايتاليا عنوان كرد: اين موضوع دقيقا مانند رستوران و سفارش غذا مي ماند. در برخي شهرها رستورانهاي خوبي وجود دارد و از آنها استقبال مي شود در برخي شهرها هم وضعيت خوب نيست و كسي به رستوران نمي رود. ما بدون ساخت ورزشگاه نمي توانيم با كشورهاي ديگر رقابت كنيم. با قوانيني هم كه در حال حاضر حاكم است شرايط براي ساخت و ساز و احداث زيرساختهاي ورزش وجود ندارد.
گالياني از سياسي شدن مساله خبر داد و خاطرنشان كرد: حتي مقامات سياسي هم به اهميت اين موضوع پي بردهاند اما در پارلمان دودستگي وجود دارد و سختگيري قوانين باعث بلوك شدن اين موضوع شده است.
نايب رئيس ميلان در پايان دربارهي شانس ميلان در فصل آيندهي ليگ قهرمانان اروپا عنوان كرد: ما در دورهي قبل رقابتها كنار رفتهايم اما هميشه در ليگ قهرمانان تيمهايي هستند كه ديگران را غافلگير مي كنند. شالكه در فصل گذشته يكي از اين تيمها بود و به نيمه نهايي رسيد. اميدوارم در فصل آينده ما سورپرايز ليگ قهرمانان باشيم.
تيم ميلان فصل گذشته در اولين دور حذفي رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا با قبول شكست مقابل تاتنهام كه اولين حضورش در اين رقابتها را تجربه مي كرد، از دور رقابتها كنار رفت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كاكا راهي ميلان ميشود
مديرعامل رئال مادريد و نايب رئيس باشگاه ميلان در پکن بر سر انتقال کاکا به ميلان به توافق اوليه دست يافتند.
![]()
به نقل از آس اسپانيا، کاکا بازيکن رئال مادريد مدتها است که در فهرست فروش قرار دارد و مورينيو جايگاه روشن و مشخصي برايش در تيم تعريف نميکند.
هواداران ميلان با وجود بي مهري کاکا در سفر به مادريد هنوز از شنيدن خبر بازگشت او به خانه خوشحال ميشوند و گويا نتيجه صحبتهاي چند دقيقهاي فلورنتينو پرس و گالياني توصيه طرف ايتاليايي به منشي خود براي تماس تلفني با کاکا و وکيل او بوده است.
از طرفي منابع خبري در ايتاليا از قول گالياني بر احتمال کم خريد بازيکناني چون کاکا و بالوتلي تاکيد کردهاند.
اگر قرار بر جدايي از رئال مادريد باشد، آ.ث ميلان ايتاليا بهترين خانه براي احياي دوباره کاکا است.
خوب دوباره حال اینتر رو گرفتیم!!
خوشم میاد وقتی میریم توی فاز دفاعی خیلی بی نقص بازی میکنیم
اما کل بازی یه طرف
امضای سیدورف روی دوربین و حوشحالی بوآتنگ بعد از گل یه طرف!
تبریک به همه ی روسونری ها.
اولین جام رو دشت کردیم.
ایشالا این فصل بر میگردیم به اوج.
یه برد شیرین.
بازم الگری نشون داد یه مربی تمام عیار.نیمه مربیهارو مقتدرانه برد.
forza milan
من هم پیروزی میلان رو تبریک میگم
هر چی نیمه اول بد بودیم بجاش در نیمه دوم خیلی خوب بازی کردیم
چه پاس هایی داد این آباته...واقعا پیشرفت کرده
فعلا آلگری 3 - 0 اینتر![]()
برد رو به میلانی ها تبریک میگم
انصافا میلان بهتر بازی کرد
من فکر میکردم سیدورف به بازنشستگی یا نیمکت نشینی نزدیک میشه اما با این بازی خلاف قضیه رو ثابت کرد
از گل بسیاز قشنگ اشنایدر هم نباید گذشت
تشکر!
ولی سیدوف در صورت خرید 2 تا هافبک بازیساز خوب باید بره سمت نیمکت
همیشه نمیتونه با این سن اینقدر خوب بازی کنه!
باید توی بازیها از دقیقه 60 به بعد بازی کنه!!
ول در کل بازیکن بزرگیه
همین که کاپیتانی میلان بهش رسیده گویای همه چیزه!!
==========================================
چقدر چینیها از این بازی استقبال کرده بودن!!
راستی از این قهرمانی -میلان چقدر کاسب میشیه؟
پول مونتی هم دربیاد غنیمته!![]()
تا اومدم بازيو ببينم دو تا گل زديم !!
اين آمبروسيني چه كارت بي خودي گرفت
ماکس آلگری مرد موفق دربی احساس می کند که " میلان شایسته این برد " بوده است اما شجاعت و پیروزی برابر اینتر در سوپر جام ایتالیا بسیار می تواند عالی باشد
او پس از پیروزی 2-1 برابر اینتر چنین گفت " ما می دانستیم که این یک بازی دشواری است و شروع فصل آن هم با یک دربی چندان آسان نیست"
" ما نتوانستیم بازی را خوب شروع کنیم,عمدتا به لطف بازی خوب اینتر در نیمه نخست که به ما این اجاره را نداد تا حفظ توپی داشته باشیم"
" پس از گلی که وسلی اسنایدر به ثمر رساند ما بازی خو را پیشرفت دادیم و سپس با به ثمر رساندن دو گل به اینتر این اجازه را ندادیم تا به بازی برگردد"
" من فکر می کنم ما شایسته این پیروزی بودیم"
روسونری ها در نیمه تخست بازی جندان خوبی از خود به نمایش نگذاشتند اما پس از آن با ارائه یک بازی هجومی توانست راه خود را پیدا کند.
آلگری در مصاحبه با رای نیز چنین اضافه کرد " در نیمه دوم ما فشار زیادی بر اینتر وارد کردیم و بسیار شجاعانه تر بازی کردیم این چیزی است که من در میلان می خواهم "
" در سری آ ایتالیا شما نیاز دارید تا پایداری بیشتری داشته باشید ما با نگرش درستی که داشتیم موفق شدیم تا در زمین به پیروزی دست یابیم"
" در حال حاضر از تیمی که دارم بسیار خوشحال هستم.این ماه ,ماه آخر نقل و انتقالات است اما من فکر می کنم که تمام بازیکنان میلان در تیم خواهند ماند.تیم ما دارای انگیزه بسیاری است و شحصیتی دارد که می تواند عملکرد خوبی در این فصل داشته باشد"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)