یه خبر هم بدم که اون فرد بی شخصیتی که موز پرت کرد جلوی کارلوس هم از اتهام نژاد پرستی تبرعه شد ! دیگه حالا خوبه موز بوده خوک نبوده ! می گن ادب نشانه ی شخصیته دیگه ...
یه حرفی هم در مورد این که می گن باید از آکادمی استفاده بشه هستش ! شما باید فکر این رو هم بکنین که بازیکن هست یا نه ! من نمی دونم توی تیم زیر 21 سال اسپانیا چند نفر رئالی هستن ولی مطمنم کمتر از بارسایی ها هستن ! خوب همین نشون می ده اکادمی ما حداقل فعلا ضعیف تره از بارسا ! مگه رباتن ؟ بالاخره ادما تا یه حدی توانایی دارن !
بازیکن بزرگ شدن همین جوری الکی نیست باید توانایی توی بازیکن باشه ! ! مگه کشکه اقا ؟ رائول توی 7 بازی اوولی که انجام داد 13 تا گل زد ! و اولین فصلی که برای تیم اصلی بازی کرد ( با وضعیت اونموقع ) توی 30 بازی 10 تا گل زد ! در سن 17 سالگی ! گوتی هم به همین ترتیب ! واقعا بعضی هااوعجوبن !نمی شه با نگردو مقایسه بشن که الان هم توی رئال جایی نداره !
بعدش ما توقع داریم 4 سال دیگه رئال اسپانیایی توی ترکیبش باشه و در مقابل بارسا هم عالی بازی کنیم ببرمشون ؟ یا حداقل مث امسال نتیجه های درخشان بگیریم ؟مگه اینکه بریم بازیکناشون رو بدزدیم ! :دي
درسته باید استفاده شه ولی نه این جوری که بازی خوب رو به قیمت بازی کردن بازی کنای جوون از دست بدیم ! شما یه بازیکن بیار از لیگ ایران ببر توی بارسا ! مگه همین جوری کشکه این بشه یکی مث دیوید ویا ؟ مثلا الان بیاین بویان رو نگاه کنین دارن می ندازنش بیرون ! چرا ؟ چون نمی تونه در حد بارسا باشه ! می شه به من بگیین بویان چند سالشه ؟ بویان اون فصلی که آنری توی بارسا بودش چه قدر سر صدا کرد ؟ این فصل به جاش کی بازی کرد ؟ کی ؟ دیوید ویای 30 ساله ؟ نه ؟ به نظرتون بارسا می اومد دیوید ویا رو می نداخت رو نیمکت به بویان بازی می داد شاید خودشو نشون بده ؟ کسی که استعداد داشته باشه مطمن باشین خودشو نشون می ده توی تک و توک بازی ها ! من نمی گم بازیکنای ما بدن ها ! ولی باور کنین بازیکنای جوونمون در حد بارسا نیستن ! جیووانی دوس سانتوس مگه نبود ؟
ما می خوایم مثل بارسا بشیم و تیم ملی اسپانیا مال ماباشه باید یه تیاگو داشته باشیم یا نه ؟
بیاین توقع رو بیاریم پایین ...کسی بخواد بدرخشه می تونه خودشو برسونه بالا اگه عاشق مادرید باشه ...
خرید وارانه هم می تونه یه خرید عالی باشه ! اگه اشتباه نکنم 4 5 سالی از ماتئوس هم کوچیکتره !
جالبه ! ناپولی هم حرف زده ! 100 میلیون پول واسه کاوانی ! ما هم لایک می زنیم توی فیسبوک براشون ! مملکته دارن ؟ :دي