آقا ممنون.
سری اول خودکار کانالیابی کردم. ولی دوباره دستی کانالیابی کردم تونستم پیداشون کنم.
البته من از یک آنتن تو خود خونه استفاده می کنم، جالبه حتی وقتی آنتن هم خاموشه باز هم میگیره.
آقا ممنون.
سری اول خودکار کانالیابی کردم. ولی دوباره دستی کانالیابی کردم تونستم پیداشون کنم.
البته من از یک آنتن تو خود خونه استفاده می کنم، جالبه حتی وقتی آنتن هم خاموشه باز هم میگیره.
بسیار عالی بود وتایید میشه .
یاد آوری
خدا وکیلی از حق نگذریم این تی وی هیچی هم نداشته باشه ها ( که داره ) ، ماشاالله ماشاالله صدای خیلی توپی داره و اصلا مصنوعی نیست .
مشخصات ترک صدا یا ویدئو در حال پخش از روی وب رو برای شما نمایش میده
فرض کن مثلا با اینتر نت زغالی ایران بخوای کلیپ ببینی یا ویس گوش کنی و بخوای بدونی کی خونده و چه ریتی داره انتشار کجاست دسته مو سیقی و.....
2- هیچی مفتش گرونه برای صفخات راهنمای تیوی هست همین بدرد نمیخوره سونی این جارو خیلی سر خودش معطله فکر کرده این قدر دفتر چه راهنماش به مشتریهاش حال میده که بخوان همیشه در دسترسشون باشه
3- دو نوع تصویر در تصویر داره
کنار هم
روی هم
شما اون دکمه تصویر در تصویر رو بزن می بینی مربت جای تصویر عوض میشه همین
و اما مهمترین قسمت
4- باید حالا حالا ها منتظر بشی تا این گزینه برای دیجیتال ایران کاربرد پیدا کنه
انشاالله چند هزاره بعد از ظهور شاید تی وی کابلی توی ایران راه افتاد تصاویر از استاندارد p بودند اون وقت شاید این گزینه نویز روی کابل که به خاطر اعواج ایجاد بشه رو بر میداره چه جوری آهان میخونه کدوم سیگنالی که داره میاد ماله تصویر کدوم ماله صدا و کدوم ماله اعواج یا نویزه همین(جالبش اینجاس اینها همش تصور من بود نه مطالب علمی ببخشید اگه الان اذیت شدی)![]()
sony ex520
sony cx520
Last edited by reza023; 19-10-2011 at 13:50.
چجوري ميشه زيرنويس فارسي رو با usb ديد ؟؟؟؟؟؟؟؟
و تي وي من دايويكس رو پخش ميكنه البته divx sd براي پخش HD بايد ريجستر كنم؟؟؟؟؟؟
سلام
کسی میدونه چطوری میشه منوی internet content رو به صورت سفارشی در آورد ؟
من میخوام توی این قسمت یه منوی دیگه مثلا به اسم my content درست کنم که با انتخاب اون فیلمهایی که روی سرور خودم هست رو نشون بدم فیلمها به صورت وب سایت نیست به همون صورت xml که مثلا youtube و sony video رو نشود میده میخوام بسازم میدونم که این کار شدنی هست ولی نمیدونم چطوری کسی اگه توی این زمینه ها کار کرده یا دوست داره کار کنه من پایم با هدف درست کردن یک صفحه internet content برای کاربران ایرانی
فقط ای دس رو میتونی ببینی و خبری از اچ دی با یواس بی نیست
با ریجیستر یا بدون ریجیستر میتونی دایویکس یا ام کاوی اس دی رو ببینی من خودم هم متوجه نشدم آخرش این واقعا چه منفعتی داره(فقط یه نکته هست چیزی کهمیشه قانونیش کرد و درست استفاده کرد چرا نکنیم پولش رو که دادی خوب ریجیسترش کن)
حالا بانه چند میشه؟
یقین 1 میلیون تومن
چون اون موقع که 2340 بود من 1520 خریدم یا یه همچین چیزایی حالا بانه چنده؟
چجوري زيرنويس srt رو به idx براي مشاهده در اين تي وي بزاريم.؟
1-قابلیت زندگی رنگی که در تبلیغ اکثر تلویزیونها ( من جمله ex520 ) از ان نامبرده میشود چیست؟
2- بی سیم آداپتور uwa-br300 که جهت استفاده از ارتباط اکسس پوینت لازم است به عنوان لوازم همراه در پکیج ex520
موجود نبود ، آیا این آداپتور جز وسایل ارائه شده همرا با تی وی است یا باید جداگانه تهیه گردد؟ قیمت آن چقدر است؟
3- دوربین اسکایپ ( CMU-BR100) چه طور؟
4- آیا آداپتور UWA-BR100 اکسس پوینت من که مارک TENDA است ، را ساپورت می کند؟ در ضمن تی وی
آداپتور من که آن هم مارک TENDA است را نشناخت. و شنیده ام که باید آداپتور حتما مارک سونی باشد، ولی از اکسس پوینت چیزی نشنیده ام، و نمی دانم دامنه فرکانسی مدل من به اداپتور معرفی شده سونی می خورد یا نه.
لطفا راهنمائی بفرمائین.
دوستان من يه زيرنويس idx با يه فيلم اسمشونو همنام كردم با يو اس بي زدم بازم نميخونه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)