فکرکنم خوبه باید از نزدیک دیده بشه
سلام توی ارومیه اغلب LED های ال جی رو گذاشتن سونی هم هست البته ولی کم من بیشتر دلم با سونی هست ولی یکی از فروشنده ها می گفت کیفیت تصویر ال جی بالاتر از سونی هست و می گفت برایتنینگ ال جی بالاتره آیا این صحت داره؟ براویای ژاپن می تونه از ال جی کره ای ضعیف تر باشه؟
در حال حاضر LED سونی 46 اینچی رو 1550000 تومن برای فروش گذاشتن اینجا قیمتش مناسبه به نظر شما؟
مدلش چیه ؟؟ با این قیمت بگمونم نباید سری جدید باشه!![]()
با سلام
بهترين مدل ال اي دي يا پلاسما سايز 46يا47يا50 تا قيمت 3 ميليون از برندهاي موجود (پانا سونيك سوني شارپ ال جي سامسونگ)معرفي كنيداولويت
الف)كيفيت تصوير(طبيعي و نرم و شفاف)
ب)عمر پنل
ج)ترجيحا سه بعدي باشد
46EX520
Bravia Sony LED
کلا ال ای دی 46 اینچ سونی یه مدل بیشتر نیست سه بعدی هم نیست همین مدل 40 و 32 اینچ هم داره... عصری رفتم 1530000 تومن خریدم... تمامی امکاناتی که یک LED TV غیر سه بعدی می تونه داشته باشه رو داره این مدل توی مارکت رسمی و نمایندگی با تمام گارانتی و گمرک و مالیات و غیره به قیمت دو میلیون و سیصد الان فروخته میشه. ولی چون اینی که من اینجا گرفتم از مرز میاد بدون گمرک و گارانتی و ... اینقدر ارزون در میاد
بین 46D5000 و 40D5550 سامسونگ و 46EX52 سونی کدومو پیشنهاد می کنید؟ از لحاظ قیمت نزدیکن.
Last edited by h_phoenix; 07-06-2012 at 23:16.
D5000 همون D5550 هست فقط اولی مونتاژ خارج (مثلا مالزی) هست و دومی مونتاژ ایرانه و گارانتی سام سرویسه. همون 46D5000 بهتر از بقیه هست.
Last edited by smhsh121; 07-06-2012 at 23:22.
پس چطوره که قیمت 40 با 46 نزدیکن؟ و اینکه می خوام با فلش فیلم ببینم بیشتر mkv البته با زیرنویس انگلیسی. قابلیت پخش خوبی دارن؟
تفاوت قیمتش برای اینه که 40 اینچیه ظاهرا گارانتی داره ولی 46 اینچیه نداره. اگر می خوای mkv بخونه اصلا سراغ سونی نرو که کلا mkv رو ساپورت نمی کنند ولی سامسونگ توی این مورد خوب عمل می کنه زیرنویس هم فارسی و انگلیسی مشکلی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)