کل کنفرانس امسال برابر بود با انونس این بازی انقدر که از انونس این بازی خوشحال هستم که بیان کلمات قابل توصیف نیست گیمرها امیدوار میشن با این جور بازی ها...
بررسی ...:
در اواخر قسمت سوم وقتی که تیزر پایانی و اسمامی اینها میاد یه ویدئویی نشون میده ..:
سفینه ای منفجر شده رو نشون میده که
مسترچیف .gif)
و کورتانا در ان مونده بودن هر دو با هم صحبت کنان به نزدیک محفظه ای که چیف در ان به خواب خواهد رفت میروند صحبت کنان چیف کوتانارو از کیت پشت سرش درمیاره و روی صحفه نمایش قرار میده و میگه که باید تا موقع لزوم به خواب بره خوابی شاید چند صد ساله و همون لحظه ای که دریچه اتاقک کوچک خواب خود را میبست به کورتانا میگه که منتظر من باش
.gif)
و به خواب خود فرو میره
در این ویدئو میبینیم که موارد قرمز رنگی دیده میشه که با رسیدن یک نوری جان تازه ای میگیرند و صدایی هم بسیار نازک اما گاه مفهوم و گاه غیر قابل مفهوم شنیده میشه کم کم میفهمیم که این قرمز رنگ ها اجزای داخل بدن انسان هستن که با جون گرفتنشون مثل این که می خوان شخصی رو روحی تازه ببخشن قلب هم شروع به کا رمیکند دوربین از اون فضا بیرون میاد و همون محفظه خواب چیف رو میبینیم که کورتانا هم داره فریاد میزنه که چیف بیدار شو ...و سریع چیف بیدار شده و پیش کورتانا میره و میگه که من اینجام (هنوز اون صدای عالی خودشو داره) کیتشو برمیداره و به پشت سرخودش میزاره محیط د رحال انفجار شدیید بوده و سفینه در حال نابودی هستش مثل این که چیف اینجا جت پک داره و با استفاده از ان سریعا از محل دور میشه و بین راه از سلاحی برای باز کردن راه خودش استفاده میکنه و باز با کمک جهشی از جت پک به جلو میره و از محیط خطرناک خارج میشه و روی پاهای خودش وایمیسه اسلحه خودشو در میاره و مثل این که خفه کنی هم به سرش وصل میکنه حتما نشان دهنده اضافه شدن این موضوع هستش و دوربین عقب رفته و اسم بازی رویت میشه + تشویق بینهایت تماشاگران حاضر....
خوب شد که من نبودم اونجا وگرنه سکته قلبی رو زده بودم.
*****در نتیجه همگی منتظر می شیم برای اومدن پیش نمایشهای مفصل از بازی که بعدش تاپیک بازی زده بشه.