تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 134 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1337

نام تاپيک: Galaxy Gio S5660 | رقیب ال جی اپتیموس وان

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام..
    من امروز این گوشی رو خریدم.. 220 تومان..
    دوستان مال شما هندسفری داره؟
    من بندرعباس هستم... هرجا رفتم بدون هندسفری بود.. داخل gsmaria نوشته بود نسخه اروپایی فاقد هندسفری هست ولی نسخه اسیا دارای هندسفری هست.. گوشی های اینجا هم که اصلا گارانتی ندارند و همشون قاچاقی وارد میشن..مال من با فارسی مشکل داره حروف هارو جدا جدا نشون میده.
    مال من پشتش نوشته made by samsung.
    گوشی رو کامل تست کردم اصلا هیچ مشکلی نداشت..
    صداش تعریفی نداره...
    دوربینش بدک نیست...
    ولی بقیه موارد عالی هست...
    Last edited by Punisher_2008; 29-06-2011 at 19:44.

داره خودمونی میشه roxh58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام..
    من امروز این گوشی رو خریدم.. 220 تومان..
    دوستان مال شما هندسفری داره؟
    من بندرعباس هستم... هرجا رفتم بدون هندسفری بود.. داخل gsmaria نوشته بود نسخه اروپایی فاقد هندسفری هست ولی نسخه اسیا دارای هندسفری هست.. گوشی های اینجا هم که اصلا گارانتی ندارند و همشون قاچاقی وارد میشن..مال من با فارسی مشکل داره حروف هارو جدا جدا نشون میده.
    مال من پشتش نوشته made by samsung.
    گوشی رو کامل تست کردم اصلا هیچ مشکلی نداشت..
    صداش تعریفی نداره...
    دوربینش بدک نیست...
    ولی بقیه موارد عالی هست...

گلکسی جیو هایی که برای آسیا هست دارای مموری و هندزفری هستند و به صورت پیش فرض زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه.
    گوشی که شما خریدید برای بازار اروپا تولید شده
    باید تا چند روز دیگه صبر کنید تا جینجربرد برای خاورمیانه بیاد تا زبان فارسی و قابلیت های بیشتری در اختیارتون قرار بگیره

به جمع گلکسی جیو دارها هم خوش اومدید.

3. 2 کاربر از roxh58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    گوشیم X2 سونی اریکسون هست،جیو تا شهریور بازم افت قیمت داره؟مزیتهای اندروید نسبت به ویندوز موبایل چی هست؟

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    گوشیم X2 سونی اریکسون هست،جیو تا شهریور بازم افت قیمت داره؟مزیتهای اندروید نسبت به ویندوز موبایل چی هست؟
    سلام..
    یعید میدونم ارزونتر شده.. چون الان افتشو کرده و قیمتش مناسب شده... شاید گرون شه ولی ارزون بعید میدونم..
    ویندوز موبایل سیستم عالی خیلی خوبه.. من touch2 داشتم.. ازش راضی بودم ولی از وقتی که ماکروسافت از این سیستم عامل دیگه پشتیبانی نمیکنه دیگه برنامه خیلی کم براش عرضه میشه... تقریبا دیگه راکد مونده چون ماکروسافت تمرکزشو روی ویندوز فون 7 گذاشته...

من دیروز جیو رو خریدم.. البته قبلا هم اندورید رو داشتم... تا دلت بخواد براش برنامه و بازی موجوده.و چون خیلی محبوبیتش بالاست برنامه و بازی زیاد براش عرضه میشه..

داره خودمونی میشه NIMA.GNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من کل اصفهان رو زیر پا گذاشتم چرا انقدر کمیابه؟؟ خیلی کم گیر میاد فروشنده هایی هم که داشتن بالای 260 میدادن!!! منم اصفهانی اصیل پول یامفت به کسی نمیدم دیگه خودتون حساب کارو بکنید. حالا موندم چطوری این گوشی رو با قیمت مناسب تهیه کنم!! من کلی تحقیق کردم تا به این نتیجه رسیدم که این گوشی رو بگیرم! من بین sony ericsson x8--- samsung galaxy mini s5570---- LG uptim---- samsung551---- HTC wildfire------ samsung galaxy fit کلی تحقیق کردم و کلی تاپیک رو گشتم و از دارندگان گوشی هم سوال و پرس و جو کردم اما هیچ گوشی رو ندیدم که بنونه با کارایی و قیمت جیو مقابله کنه و حرفی برای گفتن داشته باشه. از امروز منو بیشتر تو این تاپیک می بینید

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من کل اصفهان رو زیر پا گذاشتم چرا انقدر کمیابه؟؟ خیلی کم گیر میاد فروشنده هایی هم که داشتن بالای 260 میدادن!!! منم اصفهانی اصیل پول یامفت به کسی نمیدم دیگه خودتون حساب کارو بکنید. حالا موندم چطوری این گوشی رو با قیمت مناسب تهیه کنم!! من کلی تحقیق کردم تا به این نتیجه رسیدم که این گوشی رو بگیرم! من بین sony ericsson x8--- samsung galaxy mini s5570---- LG uptim---- samsung551---- HTC wildfire------ samsung galaxy fit کلی تحقیق کردم و کلی تاپیک رو گشتم و از دارندگان گوشی هم سوال و پرس و جو کردم اما هیچ گوشی رو ندیدم که بنونه با کارایی و قیمت جیو مقابله کنه و حرفی برای گفتن داشته باشه. از امروز منو بیشتر تو این تاپیک می بینید

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض عجب گوشی ایت سامسونگ جیو

سلام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه در گوگل تاک باید چیکار کنیم که در status ما، مکان خودمان را هم نشون بده؟

---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------

سلام
    کسی میدونه در گوگل تاک باید چیکار کنیم که در status ما، مکان خودمان را هم نشون بده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام

دیروز اتفاقی گوشیم رو حالت safe mode بالا اومد ، کسی میدونه چه جوری این گوشی رو حالت safe mode بالا میاد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با نگه داشتن همزمان سه تا دکمه "پاور" " home" " زیاد کردن صدا " یا "پاور" " home" " کم کردن صدا " دو تا منو باز میشه

کسی میدونه با این منوها چی کار میشه کرد ؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •