تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 171 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با تشکر از شما که پاسخگو بودید ولی تمام این کارها رو کردم جواب نداد بازی هم همچین قوی نبوده age of mythology بوده البته گیرش زیاد نیست ولی برای گرافیک یک گیگ افت داره نظر شما چیست؟
    آیا در تاپیک 5010 مطرح کردید؟

یک موردی هست امیدوارم که این طور نباشه. در بدترین حالت ممکن چیپست گرافیک لپتاپ از بین میره و به وسیله دستگاه های مخصوصی که در بازار تهران موجوده چیپستو به وسیله گرما خارج میکنن و چیپست جدید قرار میدن و تمام این کارها به وسیله کامپیوتر انجام میشه. لپتاپهایی که بدین صورت چیپ گرافیکشون تعویض میشه فقط چند ماه میتونن خوب کار کنن و شدیدا اذیت میکنن. میشه گفت جوری جواب میده که مشتری وقتی تست میکنه ایرادی نمیبینه اما در مدت زمان کمی مشکلات شروع میشن. البته امیدوارم که این طور نباشه مورد شما.

آیا تازگی این افت فریم و کندی رخ داده یا از روزی که خریدید این مشکل بوده؟ ممکنه بگید چند ماه هست که لپتاپو خریداری کردید و آیا نو خریدید یا کارکرده؟
    از 32 بیت بودن یا 64 بیت بودن درایور مطمئن هستید؟ اگر ممکنه یک بار دیگر ویندوز از اول نصب کنید و ببینید مشکل همچنان وجود داره یا نداره.
    این که میگید کمی گیر میکنه بعضی وقت ها اصطلاحش latency هست و latency میتونه از برنامه ها باشه مثلا kaspersky و امثال این جور برنامه ها که در چند لحضه کل منابع سیستمو در اختیار میگیرن.

یک چیز خوب یادم افتاد. شما این برنامه ای که لینکشو گذاشتم دانلود کنید و بعد از اجرا ببینید که latency تا چه عددی بالا میره:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تصویر این برنامه:

مثلا برای absolute maximum لپتاپم تا 712 بالا رفت و اگر از عدد 2000 به بالا بره نشون دهنده اینه که این گیر کردن چند لحضه ای به احتمال زیاد از این مورده که مربوط میشه به درایورهای ویندوز. در کامپیوتر خانگی که دارم این latency تا حدود 78 متغیر هست و هر چه این عدد کمتر باشه سرعت اجرای برنامه ها و سرعت کلی سیستم بالاتر میره و به قول معروف برنامه ها real time دستوراتو اجرا میکنن.

نصب و تست این برنامه رو به تمام افرادی که از ویندوز استفاده میکنن پیشنهاد میکنم. لازم به ذکره که این برنامه یکی از تست های روتین سایت notebookcheck.net هست.
    Last edited by mansia; 14-07-2011 at 20:10.

2. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

سلام mansia عزیز... من دستگاه از نزدیک دیدم! و سرویس تگ 1TNLTP1 و همچنین یه کد دیگه هم بود 3969950869 ... فقط یه سوال این لپ تاپ ریفر هست؟ البته این لپ تاپ با گارنتی زیگورات بود که دیدم.

اما زیاد از مین بورد سری 5110 مغازه دار تعریف نکرد و میگفت وسترو بهتره و ایکس پی اس از این 2 تا بهتره... همچنین میگفت کیفیت ال سی دی وسترو بهتره

خلاصه صفحه کلید های 5010 قشنگ تر بود یه حالت سفت بود البته شاید چون باهاش کار نشده بود...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام mansia عزیز... من دستگاه از نزدیک دیدم! و سرویس تگ 1TNLTP1 و همچنین یه کد دیگه هم بود 3969950869 ... فقط یه سوال این لپ تاپ ریفر هست؟ البته این لپ تاپ با گارنتی زیگورات بود که دیدم.

اما زیاد از مین بورد سری 5110 مغازه دار تعریف نکرد و میگفت وسترو بهتره و ایکس پی اس از این 2 تا بهتره... همچنین میگفت کیفیت ال سی دی وسترو بهتره

خلاصه صفحه کلید های 5010 قشنگ تر بود یه حالت سفت بود البته شاید چون باهاش کار نشده بود...
    سلام عزیز.
    به سلامتی. این سرویس تگ هنوز در سایت دل رجیستر نشده و از فروشنده بخواهید یک سرویس تگ دیگر بهتون ارائه کنه. معلوم نیست که ریفر هست یا نیست چون سریال در سایت دل رجیستر نشده.

مغازه دار ها اگر توهین نباشه بهشون چیزی از این مسائل نمیدونند و فقط سعی در بازاریابی بهتر برای خودشون دارند چون پیشه فروشندگی دارن نه تعمیرکاری یا مهندس سخت افزار و ... . وسترو لپتاپ خوبیه. واقعا این لپتاپو دوست دارم. یکی از دوستان نزدیکم مدل vostro 1520 داره و از نزدیک باهاش کار کردم. لپتاپ راضی کننده ای هست و فقط گرم شدن کناره های تاچ پد و تاچ پد مشکلی بود که اذیت کننده بود و در کل فوق العاده راضی کننده بود. xps لپتاپهای performance شرکت دل هستند و جدیدترین تکنولوژی ها در اونها به کار میره و گل سر سبد شرکت دل هستند.

انسپیرون ها ارزونتر هستند چون از امکانات جانبی کمتری نسبت به مدل های دیگر برخوردارند و همچنین از تکنولوژی های روز ارزونتر بهره میبرند اما وسترو ها و xps ها اگر دقت بیشتری کنید امکانات جانبی بیشتری دارند و ... . برای مثال در 5110 دکمه اختصاصی برای کم و زیاد کردن صدا وجود نداره و باید نرم افزاری این کارو انجام داد. یا مثلا دکمه روشن و خاموش کارت وایرلس و کارت گرافیک وجود نداره در صورتی که در لپتاپ های لنوو وجود داره. دکمه های لمسی که در مدل xps وجود دارند در اینسپیرون وجود نداره. این مدل نور صفحه کلید نداره اما وسترو و xps ها این امکانو دارند. این مدل بلوری نداره و از کارت gt 525 استفاده میکنه که ضعیفتر از xps هست و ..... . برای همین افراد از خرج کردن بیشتر منصرف میشن و انسپیرون میخرن تا چند سالی با تکنولوژی روز پیش برن و چند سال دیگه دوباره لپتاپ جدیدی بخرن. اما اگر مشکل مالی نداشته باشین مشخصه که l502 مدل بالاتری هست نسبت به انسپیرون و وسترو. و این که اینسپیرون برای کارهای سنگین و بازی ساخته نشده اما میشه ازش زیاد کار کشید. خوب به طبع عمر لپتاپ میآد پائین. برای همین میگن مین بوردش ضعیفه چون از اول درست انتخاب نمیکنند و اگر پرفورمنس برای ساعات کاری بالا میخوان میتونن xps بخرن و اگر گیم میخوان میتونن alienware بخرن از لپتاپ های دل.

وسترو از مدل های قدیم تا جدید از مانیتورهای anti glare یا ضد رفلکس بهره میگیره و چون نورو منعکس نمیکنه کاربر احساس رضایت بیشتری میکنه و این نوع مانیتورها گرانتر از نوع glare display هستند که نورو منعکس میکنه. اما در عوض anti glare ها شفافیت کمتری دارند.

بله به شخصه صفحه کلید 5010 ترجیح میدم.
    Last edited by mansia; 15-07-2011 at 10:06.

5. 4 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام. کسانی که هنوز با بلوتوس مشکل دارن این لینک هارو نگاه کنند. افراد دیگه ای هم هستند که مشکلات مشابهی دارن. اگر راه حل خوبی پیدا کردم حتما به اشتراک میزارم.

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by mansia; 15-07-2011 at 17:33.

7. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آیا در تاپیک 5010 مطرح کردید؟

یک موردی هست امیدوارم که این طور نباشه. در بدترین حالت ممکن چیپست گرافیک لپتاپ از بین میره و به وسیله دستگاه های مخصوصی که در بازار تهران موجوده چیپستو به وسیله گرما خارج میکنن و چیپست جدید قرار میدن و تمام این کارها به وسیله کامپیوتر انجام میشه. لپتاپهایی که بدین صورت چیپ گرافیکشون تعویض میشه فقط چند ماه میتونن خوب کار کنن و شدیدا اذیت میکنن. میشه گفت جوری جواب میده که مشتری وقتی تست میکنه ایرادی نمیبینه اما در مدت زمان کمی مشکلات شروع میشن. البته امیدوارم که این طور نباشه مورد شما.

آیا تازگی این افت فریم و کندی رخ داده یا از روزی که خریدید این مشکل بوده؟ ممکنه بگید چند ماه هست که لپتاپو خریداری کردید و آیا نو خریدید یا کارکرده؟
    از 32 بیت بودن یا 64 بیت بودن درایور مطمئن هستید؟ اگر ممکنه یک بار دیگر ویندوز از اول نصب کنید و ببینید مشکل همچنان وجود داره یا نداره.
    این که میگید کمی گیر میکنه بعضی وقت ها اصطلاحش latency هست و latency میتونه از برنامه ها باشه مثلا kaspersky و امثال این جور برنامه ها که در چند لحضه کل منابع سیستمو در اختیار میگیرن.

یک چیز خوب یادم افتاد. شما این برنامه ای که لینکشو گذاشتم دانلود کنید و بعد از اجرا ببینید که latency تا چه عددی بالا میره:

کد:
    تصویر این برنامه:

مثلا برای absolute maximum لپتاپم تا 712 بالا رفت و اگر از عدد 2000 به بالا بره نشون دهنده اینه که این گیر کردن چند لحضه ای به احتمال زیاد از این مورده که مربوط میشه به درایورهای ویندوز. در کامپیوتر خانگی که دارم این latency تا حدود 78 متغیر هست و هر چه این عدد کمتر باشه سرعت اجرای برنامه ها و سرعت کلی سیستم بالاتر میره و به قول معروف برنامه ها real time دستوراتو اجرا میکنن.

نصب و تست این برنامه رو به تمام افرادی که از ویندوز استفاده میکنن پیشنهاد میکنم. لازم به ذکره که این برنامه یکی از تست های روتین سایت notebookcheck.net هست.
    با تشکر از شما دکمه تشکر برای من غیر فعاله گفتم ازتون تشکر کنم
    در ضمن فقط با گوگل ارث نسخه پرو مشکل داره
    توی بازیها هم باید دوباره تست کنم ولی نو خریدم حدودا اسفند ماه بود
    کلا از پاسخگویی شما ممنونم
    برنامه رو هم نصب و اجرا کردم وقتی یکمی در هنپام اجرا با لپ تابم کار کردم بالای 4000 هم رفت
    Last edited by davidrat2007; 16-07-2011 at 11:30.

9. این کاربر از davidrat2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    شنیده بودم که می شه بین حالت های گرافیک بالا و معمولی سوئیچ کرد؛ اما من تا حالا گزینه ای برای این کار پیدا نکردم!
    کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟

ممنون
    بله دوست عزیز...روی هر برنامه ای که خاستی باnvidia اجراش کنی کلیک راست کن بعد روی گزینه run with graphics processorک که بزنی می تونی گرافیکتو انتخاب کنی
    از من که اینجوریه و هیچ مشکلی تا حالا نداشتم.

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام رفقا من میخوام دل 5110 بگیرم ولی ازین قضیه ریفر بودن که نمیتونم تا بخرم مطمئن شم از طرفی نمیدونم سندی بریجش مشکل دار هست یا نه وبا توجه به مشکلاتی که ازین مدل میگن چون ریسک داره میترسم بنظرتون ایسر بگیرم ازین جهتا بی دردسر نیست؟

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

سلام mansia عزیز،

امیدوارم این پست منو بخونید و جواب بدید: من به این دو مدل واقعا برای خرید موندم Vostro 3550 و inspiron 5110

1- صفحه نمایش:
    ال سی دی Vostro از نوع Anti-Glare ( ضد انعکاس) و 5110 True-Life

2- کارت گرافیک
    گرافیک هر دو یک گیگ و مدل Vostro HD 6630M و 5110 GeForce GT 525M

3- هارد دیسک vostor 7200 که مزیت داره به 5110 با سرعت 5400

4- هر دو هم از نوع سندی بریج هست. البته اینا داخلی هست.

از لحاظ طراحی فکر میکنم هر دو در یک سطح باشن. البته من 3550 از نزدیک ندیدم

ریویو notebookcheck

کد:
    کد:
    تا 950 مایه میخواد برا اولی اما 5110 تا 830 با کانفینگ مشابه. کاربرد مشخص نمیشه از اینترنت و گرافیک و مدیا....

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

سلام mansia عزیز،

امیدوارم این پست منو بخونید و جواب بدید: من به این دو مدل واقعا برای خرید موندم Vostro 3550 و inspiron 5110

1- صفحه نمایش:

2- کارت گرافیک

ریویو notebookcheck

کد:
    کد:
    تا 950 مایه میخواد برا اولی اما 5110 تا 830 با کانفینگ مشابه. کاربرد مشخص نمیشه از اینترنت و گرافیک و مدیا....
    خوب 3550 مشخصات برتری داره ظاهرش هم خوبه و قیمتش چنده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام mansia عزیز،

1- صفحه نمایش:

2- کارت گرافیک

ریویو notebookcheck

کد:
    کد:
    سلام عزیز.
    انتخاب یک لپتاپ فقط برای چند سال هست و انتخابی برای یک عمر نیست که اینقدر حساس باشید. هر دو مدل مدل های تولیدی امسال دل هستند از دو نوع متفاوت.

این مورد کاملا برمیگرده به نوع محیطی که میخواهید بیشتر از این لپتاپ در اون محیط استفاده کنید. اگر اتاقتون یا محیط کاریتون پر از پنجره ای هست که نور تابانیده میشه به صفحه نمایشگر خوب ضد رفلکس نور بهتر جواب میده اما اگر میخواهید از حداکثر شفافیت بهره ببرید میتونید true life بگیرید و با دستکاری کمی در اتاق و محیط کاری لپتاپو به گونه ای بزارید که نور کمتر به صفحه تابانیده بشه. کاری که خودم انجام دادم.

این دو گرافیک تقریبا خیلی مثل هم هستند از نظر قدرت حالا در بعضی بازیها یکیشون به دیگری با اختلاف ناچیز برتری داره. به لینک زیر برید و هر دو مدل کارت گرافیکو تیک بزنید و بعد بیائید بالای صفحه و دکمه restrict بزنید. حالا فقط این دو کارت نشون داده میشن با فریم ریتهاشون در انواع بازیهای روز دنیا. خودتون از نزدیک مقایسه کنید.
    کد:
    در فروم ایسوس چند باری این نوشته به چشمم خورد که nvidia مناسبتر هست برای کار گرافیکی و amd یا ati سابق مناسبتر هست برای گیم. در مورد صحت این حرف هیچ تحقیقی نکردم اما گفتم که ناگفته نمونه اینجا. گرافیک nvidia تکنولوژی انحصاری PhysX هم داره برای بعضی بازیهای جدید که بازی جذابتر و واقعی تر اجرا میشه به این صورت که قانون های فیزیکی دنیا رو آوردن داخل بازی و برای مثال میتونید به ویدیو هایی که در لینک زیر هست مراجعه کنید. البته فیزیک قبلا هم بوده در گیم ها اما nvidia خیلی حرفه ای تر این کارو عملی کرده.
    کد:
    من هم فکر میکردم این خیلی مهمه اما باید بگم چیزی نیست که خیلی به چشمم بیاد. کامپیوتر خانگی من 7200 و لپتاپم 5400 اما به نظرم سرعت اجرا در لپتاپ بیشتره. در ضمن این هم بگم که من هم روی سیستمم گیم نصب کردم و در هنگام بازی حدود 20 دقیقه هارد خیلی گرم میشه و تا حدود 50 و 51 هم بالا رفته که به شدت زیر دست چپ گرم میشه و نمیشه دستو روش گذاشت حالا باید اینو در نظر بگیرید که هارد دور بالا 7200 بیشتر گرم میکنه و این که مدل های قبلی وسترو هم 7200 بودند که مشکل گرم شدن ناحیه زیر دستو داشتند. البته فقط بعضی از بازیها دمای هارد خیلی بالا میبرند.

بله هر دو لپتاپ امسال هست و سندی بریدج هست. اما i5 با i7 قدرت متفاوتیو ارائه میکنن.

از نظر طراحی داخلی من داخل 5110 کاملا دیدم اما نه لپتاپ خودمو. در وب عکس با کیفیت بالا پیدا میشه اما وسترو ندیدم چون زیاد دنبالش نبودم به علت این که دنبال i7 میگشتم. 5110 ظاهرش بدک نیست بعد از حدود 1 ماه خیلی گرد و خاک روش میشینه و این میتونه شامل هر لپتاپی باشه. ایرادی پیدا نکرده و این که فقط وقتی گیم بازی میکنم گرم میشه اما بعد از خارج شدن از گیم سریع دمای قطعات پائین میآد و دمای بدنه هم به فاصله کمی پائین میآد و طراحی خوب داخلیشو نشون میده. وسترو کار نکردم و فقط عکس هاشو در وب دیدم و از پشت ویترین فروشگا ها. وسترو از روبرو خیلی شیک و جذابه از نمای پشت هم همینطور اما از کناره ها جالب نیست این نظر شخصی خودمه. این قیافه ظاهری لپتاپ اولین چیزی هست که خیلی سریع بعد از خریدن کمرنگ میشه و جاشو به کارکرد مطمئن و پر سرعت میده. و این که نمای روبروی لپتاپ از همه نماها مهمتر هست و قراره از جلو با لپتاپ کار کنید نه از کنار یا پشت. وسترو یک مزیت عالی داره به اینسپیرون و اون اینه که بدنش صیغلی نیست و چون مات و کدر هست اثر انگشت و چربی روش نمیمونه و این مزیت برتر طراحی این لپتاپ هست. در آخر این که طراحی بیرونی فقط سلیقه ای هست و باید سلیقه خودتونو مد نظر بگیرید.

این رویو ها اولین چیزهایی بود که در اینترنت مطالعه کرده بودم و کاملا گویا هست و بهتون ریزترین جزئیاتو میگه بدون این که این لپتاپ هارو کنارتون داشته باشین.
    وسترو نور کیبورد داره که به نظرم خیلی به دردبخور هست. من کمبود این امکانو شبها در اتاقم احساس میکنم.
    کیبور وسترو نام پد نداره و اگر اهل حساب کتاب و برنامه نویس باشید کمی کمبود احساس میکنید.

البته دوست عزیز اون لپتاپ اینسپیرونی که لینکشو فرستادین اون چیزی نیست که در بازار ایران فروش میره و من ازش استفاده میکنم و شما هم میخواهید بخریدش. در اصل روی لینک زیر کلیک کنید تا نام واقعیشو ببینید. دقیقا با مشخصاتی که در بازار وجود داره یکیه اما با نام inspiron n5110 به فروش میره. در سایت دل هم همین اسمو داره حالا چرا نامش با 5110 متفاوته خودم هم تا امروز نتونستم بفهمم! البته از مترجم گوگل میتونید استفاده کنید چون متن به زبان لهستانی هست و سایت هم سایت نوتبوک چک لهستان!
    کد:
    کد:
    اینترنت و گرافیک و مدیا اگر حرفه ای هم کار کنید هر 2 مدل بسیار خوب جواب میده اما اگر از مولتی تسکینگ زیاد استفاده میکند apu چهار هسته ای پیشنهاد میکنم. و این که نمیدونم آیا یک گرافیک کار و مدیا کار , anti glare میپسنده یا نه؟ سوالیه که میتونید قبل از خرید در قسمت گرافیک و 3d همین فروم مطرح کنید تا از تجربیاتشون استفاده کنید.
    Last edited by mansia; 18-07-2011 at 12:01.

15. 3 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •