به نظرم شما بايد يه لپتاپ با اين مشخصات رو سفارش بدي!! وگرنه من همچين لپتاپي رو سراغ ندارم![]()
به نظرم شما بايد يه لپتاپ با اين مشخصات رو سفارش بدي!! وگرنه من همچين لپتاپي رو سراغ ندارم![]()
نه اونقدرها هم ضعيف باشه سرانگشتي گرافيك و سي پي يو لپتاپ حدودا 15% ضعيف تر از پي سي هستش ولي به نظرم اگه لپتاپ رو واسه بازي ميخواين بخريد پولتونو نگهداريد و بريد يه ايكس باكس 300 تومني بخريد هم بازيهاش بهتره هم اينكه روون تره اما واسه من مساله مهم اينه كه اگه كارت گرافيك داشته باشم تو بازي ها و كارهاي گرافيكي لگ نداشته باشه وگرنه اگه اينطور بود همه الان لپتاپ ميخريدن و از پي سي ديگه استفاده اي نميشد
نه دوست عزیز الان من این سیستمم که توی امضامه در حقیقت حدود 2 میلیون پولشه.
اینو میخام 1.5 میلیون بفروشم یعنی خریدار هست .واسه همین لب تاپ بگیرم چون زیاد تو خونه نیستم واسه همین حیف این سیستم هست که بیکار بمونه.
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
منظورمم هم از بازی اینه که لا اقل با اون رزولیشن بازیارو روون اجرا کنه.
مثلا بازی pes 2011 و اویل 5 و just cause 2, assassins creed ,این بازارو چطوری میاره منظورم با رزولیشن 1280 720p
میشه فریم ریتشونو بگیپ؟
البته دایرکت 9 باشه.
؟????????????????????????![]()
دوست عزيز ميتونيد از دي وي دي هاي سوني هم استفاده كنيد البته به فروشنده بگيد دي وي دي واسه بك اپ گيري ميخوام نه از اين دي وي دي معموليا فكر كنم فيليپس دونه اي 450 تومن باشه اگه يه سر بزنيد ميدون انقلاب ميتونيد به راحتي اونا رو تهيه كنيد ايشالا موفق باشي
قبلا هم گفتم شما سيستم فوق العاده اي داريد اما اگه يه لپتاپ بخواين بخريد با حدود 1500 شايد از سيستمي كه داريد 20 درصد ضعيفتر باشه من اگه شد تو اين هفته ميرم بازيهاي بالا رو تهيه ميكنم و بهتون حتما اطلاع ميدم اما مطمئنم چيزي در حدود 20% از سيستم شما ضعيفتره ولي روون اجرا ميشه شايد يكمي تو ديتيل ضعيفتر عمل كنه وگرنه به همون رووني بازيا رو اجرا ميكنه و هيچ لگي نداره
بابا سیستم من کراسفایر هست دو تا 6950 بعدشم 20 درصد سهله شاید 100 درصد ضعیفتر باشه الان من بازیهای شاخ مثل مترو 2033 رو با 1920 1080 دایرکت 11 با بهترین فریم بازی میکنم.
واسه همینه میگم که لب تاپ یعنی عرضه اینو نداره با رزولیشن 1024 760 iبازیارو روان اجرا کنه؟
فقط من موندم بین این مدل و msi gaming gx740-m کدومو بردارم؟
من هم معني كراس فاير رو ميدونم و ميدونم اگه سيستم سي پي يوتون اي ام دي بود بازهم كيفيت بهتري داشتيد من از نظر روون بودن بازي ها ميگم و كاري به ديتيل بازي ها ندارم بله 100% كه تو ديتل بازيها شما برتري محسوسي داريد اما تو قسمت روون بودن بازيها بايد بگم اگه شما 60 فرم رو داريد فكر كنم اين لپتاپ 40 فرم در ثانيه رو داره شما فقط به كارت گرافيك نگاه نكنيد به سي پ ي يو پي سي تون نگاه كنيد مسلما كه سي پي يو خيلي خيلي قويتري داري اگه كارت گرافيكتون با كراسفاير 10 برابر قويتره اين سي پي يو 20 برابراز 2630 قويتره ولي ميتونم بگم كه هيچ لپتاپي نيست كه قدرت سيستم شما رو داشته باشه اگه اين لپتاپ نتونه شما رو راضي كنه پس هيچ لپتاپ ديگه اي نيست كه شما ازش خوشتون بياد...
Last edited by .princess; 20-05-2011 at 23:09.
آقا جریان چیه که مدل ماله من HM67 هست:Intel(R) HM67 Express Chipset Family LPC Interface Controller - 1C4B
مال همه همينطور است . جريان هم مربوط ميشه به چيپست هاي سري 6 اينتل كه در ژانويه متوجه مشكل چيپست هاي جديد با ورژن B2 شده بود و از ماه فوريه شروع به ساخت چيپ هاي سري 6 جديد با ورژن B3 كرد . اچ پي هم از ماه مارس لپ تاپ ها رو با چيپ سري هاي اصلاح شده به بازار داده است . و توضيح داده كه اگه شماره سريال لپ تاپ از رقم 4 تا رقم 6 بالاتر از "108" باشه در اين رابطه مشكلي نداريد.
اينم بگم مشكل چيپ هاي معيوب اينتل فقط مربوط به ساتا 3 گيگ ميشدند . و در ساتا 6 گيگ ها ايرادي ندارند .
در ضمن احتمالا چيپ شما B2 نشان بده . كه در حقيقت B2 نيست . چون اچ پي از ماه مارس از B3 استفاده كرده و اين فقط نرم افزاريه و با آپديت نرم افزاري بايوس در آينده و نصب ويندوز به غير از مال خود اچ پي . چيپ شما B3 نشان داده ميشه .
اگه شما جديدا اين سري لپ تاپ رو خريديد اصلا نگران نباشيد . چون اين سري لپ تاپ جديدا وارد بازار ايران شده . و اصلا 3 ماه قبل از اين لپ تاپ ها تو ايران نبود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)