ژابی آلونسو: نتیجه طوری رقم خورد که داور می خواست
در این دیدار بارسا با دو گل لیونل مسی به پیروزی رسید اما اخراج په په، همه اتفاقات دیگر بازی را تحت تاثیر قرار داد
سایت گل- ژابی آلونسو، هافبک رئال مادرید، معتقد است وولفگانگ اشتارک، داور دیدار تیمش مقابل بارسا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان باید به دلیل تصمیماتش مورد سرزنش قرار بگیرد.
در این دیدار بارسا با دو گل لیونل مسی به پیروزی رسید اما اخراج په په، همه اتفاقات دیگر بازی را تحت تاثیر قرار داد.
در بین دو نیمه نیز خوسه مانوئل پینتو، دروازه بان ذخیره بارسا، نیز به دلیل درگیر شدن با بازیکنان حریف اخراج شد.
ژوزه مورینیو، سرمربی رئالی ها نیز به دلیل اعتراض به اخراج په په، اخراج شد اما آلونسو با واکنش سرمربی تیمش موافق است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تا قبل از اخراج په په، ما هیچ چیز جدیدی از بارسلونا ندیدیم. داور باید چنین تصمیماتی را با دقت بیشتری بگیرد زیرا این نیمه نهایی لیگ قهرمانان است و هر تصمیم کوچکی می تواند سرنوشت نهایی را رقم بزند.
تصمیم او برای اخراج په په واقعا تعیین کننده بود. ما موقعیت هایی داشتیم اما نتیجه آن طور رقم خورد که او می خواست."
او همچنین گفت که این نتیجه موجب ناامیدی بسیار هم تیمی هایش شده است.
" ما بسیار ناامید شدیم زیرا تصمیم داور بازی را از کنترل خارج کرد. ما برای پیروزی به نوکمپ خواهیم رفت اما کار بسیار بسیار دشواری خواهد بود."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Behnam Jafarzadeh
2011/4/28
ژاوی: این برد پیروزی فوتبال بود
ستاره خط میانی بارسا گفت که تیمش برتر از حریف بود و با شایستگی به پیروزی رسید.
سایت گل- ژاوی، ستاره خط میانی بارسلونا، علی رغم اینکه تمایل چندانی نداشت که در مورد اخراج په په در دیدار شب گذشته آبی و اناری ها مقابل رئال صحبت کند اما در نهایت تایید کرد که تصمیم داور درست بوده است.
او در گفتگو با مارکا گفت:" من تنها می خواهم در مورد فوتبال صحبت کنم. همیشه در مورد تصمیماتی که داور می گیرد، صحبت می شود. بعضی مواقع این تصمیمات به نفع شماست و بعضی مواقع علیه شما. کاملا مشخص بود که اخراج په په، تصمیم درستی بود."
او سپس گفت که بارسلونا برتر از حریف بود و با شایستگی به پیروزی رسید.
" ما نتیجه ای گرفتیم که شایسته اش بودیم . ما باز هم برتر بودیم. ما تیمی هستیم که می خواهیم فوتبالی تهاجمی ارائه دهیم و در زمین خوش بگذرانیم. آنها تنها امیدوارند که حریف اشتباه کند.
شیوه آنها در فینال کوپا دل ری جواب داد اما این بار نه.
من نمی خواهم در مورینیو صحبت کنم. من تنها در مورد بارسا صحبت می کنم. ما نمایش خوبی داشتیم. این برد یک پیروزی برای فوتبال بود."
دیدار برگشت دو تیم رئال و بارسا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان، سه شنبه آینده در نوکمپ برگزار می شود.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Behnam Jafarzadeh
2011/4/28