تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 39 از 76 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ژابی آلونسو: نتیجه طوری رقم خورد که داور می خواست

در این دیدار بارسا با دو گل لیونل مسی به پیروزی رسید اما اخراج په په، همه اتفاقات دیگر بازی را تحت تاثیر قرار داد

سایت گل- ژابی آلونسو، هافبک رئال مادرید، معتقد است وولفگانگ اشتارک، داور دیدار تیمش مقابل بارسا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان باید به دلیل تصمیماتش مورد سرزنش قرار بگیرد.

در این دیدار بارسا با دو گل لیونل مسی به پیروزی رسید اما اخراج په په، همه اتفاقات دیگر بازی را تحت تاثیر قرار داد.

در بین دو نیمه نیز خوسه مانوئل پینتو، دروازه بان ذخیره بارسا، نیز به دلیل درگیر شدن با بازیکنان حریف اخراج شد.

ژوزه مورینیو، سرمربی رئالی ها نیز به دلیل اعتراض به اخراج په په، اخراج شد اما آلونسو با واکنش سرمربی تیمش موافق است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تا قبل از اخراج په په، ما هیچ چیز جدیدی از بارسلونا ندیدیم. داور باید چنین تصمیماتی را با دقت بیشتری بگیرد زیرا این نیمه نهایی لیگ قهرمانان است و هر تصمیم کوچکی می تواند سرنوشت نهایی را رقم بزند.

تصمیم او برای اخراج په په واقعا تعیین کننده بود. ما موقعیت هایی داشتیم اما نتیجه آن طور رقم خورد که او می خواست."

او همچنین گفت که این نتیجه موجب ناامیدی بسیار هم تیمی هایش شده است.

" ما بسیار ناامید شدیم زیرا تصمیم داور بازی را از کنترل خارج کرد. ما برای پیروزی به نوکمپ خواهیم رفت اما کار بسیار بسیار دشواری خواهد بود."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/28

ژاوی: این برد پیروزی فوتبال بود

ستاره خط میانی بارسا گفت که تیمش برتر از حریف بود و با شایستگی به پیروزی رسید.

سایت گل- ژاوی، ستاره خط میانی بارسلونا، علی رغم اینکه تمایل چندانی نداشت که در مورد اخراج په په در دیدار شب گذشته آبی و اناری ها مقابل رئال صحبت کند اما در نهایت تایید کرد که تصمیم داور درست بوده است.

او در گفتگو با مارکا گفت:" من تنها می خواهم در مورد فوتبال صحبت کنم. همیشه در مورد تصمیماتی که داور می گیرد، صحبت می شود. بعضی مواقع این تصمیمات به نفع شماست و بعضی مواقع علیه شما. کاملا مشخص بود که اخراج په په، تصمیم درستی بود."

او سپس گفت که بارسلونا برتر از حریف بود و با شایستگی به پیروزی رسید.

" ما نتیجه ای گرفتیم که شایسته اش بودیم . ما باز هم برتر بودیم. ما تیمی هستیم که می خواهیم فوتبالی تهاجمی ارائه دهیم و در زمین خوش بگذرانیم. آنها تنها امیدوارند که حریف اشتباه کند.

شیوه آنها در فینال کوپا دل ری جواب داد اما این بار نه.

من نمی خواهم در مورینیو صحبت کنم. من تنها در مورد بارسا صحبت می کنم. ما نمایش خوبی داشتیم. این برد یک پیروزی برای فوتبال بود."

دیدار برگشت دو تیم رئال و بارسا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان، سه شنبه آینده در نوکمپ برگزار می شود.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/28

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: درباره سخنان مورینیو حرفی ندارم

او همچنین از کیتا و مسی ستایش کرده است.

سایت گل- پپ گواردیولا، مربی بارسلونا حاضر نشد وارد جنگ لفظی با ژوزه مورینیو شود.

مورینیو پس از دیدار درباره داوران و بارسلونا سخنان زیادی به زبان آورد، اما گواردیولا در پاسخ به او گفت: «هیچ حرفی برای گفتن ندارم.»

از سوی دیگر پپ تصمیم گرفت تا از درخواست از سران یوفا برای درنظر گرفتن محرومیتی برای مربی پرتغالی رئال نیز اجتناب کند.

او در عوض ترجیح داد از تیم خود ستایش کند که مقابل طرفداران حریف سرسخت توانستند رئال ده‌نفره را ببرند: «در شرایطی به این‌جا آمدیم که 12 بازیکن از آکادمی جوانان خود را در تیم داشتیم و این چیزی است که به آن افتخار می‌کنیم.

ما اشتباهات دیدار جام حذفی را تصحیح کردیم.بازی خوبی انجام دادیم، تیم بسیار پرتکاپو بود و در دوئل‌های فراوانی برنده شدیم. تیم ما بازی تهاجمی خوبی را انجام دادسیدو کیتا بسیار به ما کمک کرد.حالا 90 دقیقه تا فینال لیگ قهرمانان فاصله داریم و تلاش می‌کنیم به این دیدار برسیم.»

لیونل مسی هر دو گل تیمش را به ثمر رساند و همین باعث شد تا گواردیولا به تمجید از او بپردازد:« باید به این نکته اشاره کرد که ما خیلی خوش شانسیم که مسی را داریم. او با 23 سال سن مبدل به سومین گلزن برتر تاریخ باشگاه بارسلونا شده است؛ باشگاهی صد ساله. این فوق العاده است. این زیبایی فوتبال ما و بازی ماست.»

با وجود برد 0-2 مربی بارسا تیمش را در فینال نمی داند :« تیمی که 9 جام اروپایی دارد، هیچ وقت خودش را بازنده بازی نمی بیند. من از دوران بچگی ، به عنوان بازیکن و به عنوان مربی، چنین مسائلی را بارها دیده ام و رئال هیچ وقت خودش را تیم بازنده ندانسته . مطمئنم که آنها می توانند چطور باید برشرایط غلبه کرده و مطمئنم که رسانه های بارسلونا می دانند که چطور باید واقعیت های این باشگاه را منعکس کنند و بازتاب دهند و اخبار را همان طور که هست مطرح کنند.»

گورایدولا به این نکته اشاره کرد که از عواقب دیدار فینال جام حذفی درس گرفته:« ما از کارهای اشتباهی که در فینال جام حذفی انجام داده بودیم درس گرفتیم. با انجام بازیهای پی در پی مقابل رئال آنها را بهتر می شناسیم.مادرید با 7 مهاجمی که دراختیار دارد، شرایط خوبی دارد.»

کد:
    2011/4/28

جرارد پیکه: رئالی ها فکر می کنند فقط با ضدفوتبال می توانند ما را متوقف کنند

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسلونا، با انتقاد تیم رئال مادرید گفت که مردان مورینیو در دیدار شب گذشته دو تیم که با پیروزی 2-0 بارسا به پایان رسید، اصلا فوتبال بازی نمی کردند.

دو گل از لیونل مسی، پیروزی ارزشمند شاگردان گواردیولا را رقم زد و موجب شد تا آنها با خیالی آسوده پای به دیدار برگشت بگذارند.

مادریدی ها در پایان دیدار از کارت قرمزی که به په په داده شد، شکایت داشتند اما پیکه آن را کاملا درست می داند.

او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" آنها فکر می کنند تنها راهی که می توانند ما را متوقف کنند، انجام ضدفوتبال است. آنها نمی خواستند فوتبال بازی کنند. آنها نمی خواستند توپ را حفظ کنند.

کارت قرمز کاملا درست بود. په په تکل خطرناکی زد که می توانست برای دنی آلوس خطرناک باشد. فکر می کنم خطای مارسلو روی پدرو هم می توانست کارت قرمز داشته باشد.

داور آن صحنه را ندید اما در نهایت ما از پیروزی مان بسیار خوشحالیم. ما گام بلندی به سوی فینال برداشتیم."

آبی و اناری ها سه شنبه آینده باید در نوکمپ و در دیدار برگشت میزبان رئال باشند اما پیش از آن باید در لالیگا به مصاف رئال سوسیه داد بروند.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/28

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بازی برگشت نوبت ماست و باید در نیوکمپ تفاوت را احساس کنید حیف که په په و راموس نیستند براشون برنامه ویژه ای داشتیم
    توی این سه تا بازی هرکاری خواستید کردید حالا باید جلوی 98 هزار نفر تویه نیوکمپ هم بازی کنید
    ای کاش فقط خشن بازی نکنید که بازیکن از دست بدید چون میخواهیم یه 6 تا یی دیگه رقم بزنیم بدونه بهونه
    Last edited by alliniran; 28-04-2011 at 13:35.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حساسیت بازی تا قبل از اخراج پپه و مخصوصا تو نیمه اول اونقدر بالا بود که هر کی نمی دونست فکر میکرد فینال جام جهانیه اونم تو وقت های اضافه و با قانون گل طلایی
    با هر خطای کوچیک تمام بازیکنا سر داور خراب میشدن!

با این حال به نظر من تعداد پاس ها درصد مالکیت توپ و گل دوم کاملا تفاوت ها رو نشون داد

برای بازی برگشت باید ببینیم مورینیو چه چیزی از تو آستینش در میاره
    به نظر من اگه هر کس دیگه ای غیر از مورنیو مربی رئال بود از همین الان کار تموم بود ( اونم بدون راموس و پپه)
    ولی وجود مورینیو یه شانس 10-15% رو برای رئال باقی میذاره

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

تبریک به دارو

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

فقط میتونم بگم متاسفم
    امیدوارم لذت ببرید از این نوع نمایش

--------
    ویرایش:
    اینو یه بی طرف نوشته

من عاشق فوتبالم و شاید فوتبال همه ی زندگیم باشه. فوتبال واسه من تخمه شکستن و تماشای دریبل و نمایش نیست، زندگیمه که در تقابل تاکتیکی مربیان مختلف خلاصه میشه. دفاع، حمله، ضد حمله، پاس کاری، پرس و دیگر روش ها. ولی بعضی وقت ها واقعا حالم از فوتبال بهم میخوره. معمولا این حس موقع دیدن بازیهای ایرانی بهم دست میده. وقتی یک تیم واسه گرفتن 1 یا 3 امتیاز 90 دقیقه تمارض می کنه و خودش رو به مصدومیت میزنه، یا بازیکنانش روی هر صحنه چنان خودشون رو به زمین میکوبن انگار رفتن روی مین! امشب دقیقا همین حس بهم دست داد. نه واسه یه بازی لیگ ایران، واسه بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا!

بارسلونا دوست داره پاس کاری کنه حتی اگه به قیمت باختش تموم شه. یک روشه و کاملا محترم. ولی این ادا و اطوارهای تهوع آور دیگه چیه؟ پدرو از 30 متری دورخیز می کنه و بدنش رو به بازیکن رئال مادرید میزنه بعد صورتش رو میگیره تا داور به مدافع رئال کارت نشون بده. سرخیو بوسکتس مشابه نمایش پارسال رو اینجا تکرار می کنه، با این تقاوت که این بار اصلا دست بازیکن رئال به صورتش برخورد نکرد! دنی آلوز به 20 متری محوطه جریمه که میرسه بلافاصله خودش رو روی زمین میندازه و اگه داور خطا نگیره یه ربع روی زمین غلط میزنه. واسه هر برخورد چنان ژست میگیره آدم فکر می کنه جانباز 70% شده. ماسکرانو پای په په رو شوت می کنه داور کارت قرمز نشون نمیده - که به نظر منم کارت قرمز نداشت - و اونوقت په په واسه صحنه ای که توپ به وضوح در اون حضور داشت و به قصد توپ حرکت کرده بود مستقیما اخراج میشه تا مسی فضا برای بازی پیدا کنه. این اسمش فوتبال نیست، یه نمایش زشت و کثیفه. نمایشی که 10 سال پیش کشورهای عربی انجام میدادن و حالا به ایالت کاتالان صادر کردن.

من این فوتبال رو دوست ندارم. ترجیح میدم نبرد تاکتیکی پورتو و ویارئال رو نگاه کنم تا تمارض های پدرو، بوسکتس، آلوز و دیگر بازیگران کاتالان. حضور امثال پدرو و دنی آلوز واسه من کافیه تا از یک تیم بدم بیاد. حتی اگر اون تیم تیم ملی ایران باشه!
    Last edited by Retired User; 28-04-2011 at 14:00.

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تبریک به هواداران تیم بارسا
    خب به نظر می رسه مورینیو هم گفته که بارسا دیگه فینالیسته . توقع همچین حرفی رو از اقای خاص نداشتم شخصا!
    .................................................. .
    اینم جالبه:
    بارسا 4 –رئال مادرید 0 /عکس

ورزش > فوتبال جهان - در شبی که ژوزه مورینیو یکی از تلخ ترین شکست های دوران مربی گری اش را تجربه کرد و تیمش در شرایطی نابرابر مغلوب جادوی مسی شد ، سایت یوفا هم به نوعی روی زخم او نمک پاشید .

این سایت به دلایلی که هنوز مشخص نیست نتیجه بازی را برای چند ساعتی چهار بر صفر به سود بارسا درج کرد تا اینکه پس از کامنتهای فراوان کاربران نتیجه تصحیح شد و بارسا با دو گل رئال مادرید را شکست داد !
    کد:
    Last edited by hojjatinho; 28-04-2011 at 14:02. دليل: خبر

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

امیدوارم پستها پاک نشه

Més que un club

محتوای مخفی: ! 

فراتر از یک باشگاه
    دقیقا این بهترینه

Last edited by Retired User; 28-04-2011 at 14:10.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من عاشق فوتبالم و شاید فوتبال همه ی زندگیم باشه. فوتبال واسه من تخمه شکستن و تماشای دریبل و نمایش نیست، زندگیمه که در تقابل تاکتیکی مربیان مختلف خلاصه میشه. دفاع، حمله، ضد حمله، پاس کاری، پرس و دیگر روش ها. ولی بعضی وقت ها واقعا حالم از فوتبال بهم میخوره. معمولا این حس موقع دیدن بازیهای ایرانی بهم دست میده. وقتی یک تیم واسه گرفتن 1 یا 3 امتیاز 90 دقیقه تمارض می کنه و خودش رو به مصدومیت میزنه، یا بازیکنانش روی هر صحنه چنان خودشون رو به زمین میکوبن انگار رفتن روی مین! امشب دقیقا همین حس بهم دست داد. نه واسه یه بازی لیگ ایران، واسه بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا!

بارسلونا دوست داره پاس کاری کنه حتی اگه به قیمت باختش تموم شه. یک روشه و کاملا محترم. ولی این ادا و اطوارهای تهوع آور دیگه چیه؟ پدرو از 30 متری دورخیز می کنه و بدنش رو به بازیکن رئال مادرید میزنه بعد صورتش رو میگیره تا داور به مدافع رئال کارت نشون بده. سرخیو بوسکتس مشابه نمایش پارسال رو اینجا تکرار می کنه، با این تقاوت که این بار اصلا دست بازیکن رئال به صورتش برخورد نکرد! دنی آلوز به 20 متری محوطه جریمه که میرسه بلافاصله خودش رو روی زمین میندازه و اگه داور خطا نگیره یه ربع روی زمین غلط میزنه. واسه هر برخورد چنان ژست میگیره آدم فکر می کنه جانباز 70% شده. ماسکرانو پای په په رو شوت می کنه داور کارت قرمز نشون نمیده - که به نظر منم کارت قرمز نداشت - و اونوقت په په واسه صحنه ای که توپ به وضوح در اون حضور داشت و به قصد توپ حرکت کرده بود مستقیما اخراج میشه تا مسی فضا برای بازی پیدا کنه. این اسمش فوتبال نیست، یه نمایش زشت و کثیفه. نمایشی که 10 سال پیش کشورهای عربی انجام میدادن و حالا به ایالت کاتالان صادر کردن.

من این فوتبال رو دوست ندارم. ترجیح میدم نبرد تاکتیکی پورتو و ویارئال رو نگاه کنم تا تمارض های پدرو، بوسکتس، آلوز و دیگر بازیگران کاتالان. حضور امثال پدرو و دنی آلوز واسه من کافیه تا از یک تیم بدم بیاد. حتی اگر اون تیم تیم ملی ایران باشه!
    درسته دیشب بازیکنا زیاد فیلم بازی میکردن (مخصوصا بارسایی ها) کاملا هم معلوم بود که حساسیت بالای بازی این شرایط رو به وجود آورده ولی الان که 5 تا داور تو زمینن این وظیفه تیم داوره که این فیلم بازی کردنا رو بفهمه (شاید فوتبال امروز یه کولینا کم داره!)

خب به نظر می رسه مورینیو هم گفته که بارسا دیگه فینالیسته . توقع همچین حرفی رو از اقای خاص نداشتم شخصا!
    شما چرا گول آقای خاص رو می خوری دوست عزیز! مورینیو از همون دیشب جنگ روانی رو شروع کرد
    یه دلیل این حرفش هم مطمئنا آروم کردن بازیکنای خودش بوده تا بتونن با آرامش بیشتری برای بازی برگشت آماده بشه

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

شما چرا گول آقای خاص رو می خوری دوست عزیز! مورینیو از همون دیشب جنگ روانی رو شروع کرد
    یه دلیل این حرفش هم مطمئنا آروم کردن بازیکنای خودش بوده تا بتونن با آرامش بیشتری برای بازی برگشت آماده بشه
    اره اینم می تونه باشه (اروم کردن بازی کنای خودی) . به هر حال به نظرم چون مورینیو مربیه رئاله هنوز رئال یه 10 - 15 درصدی شانس داره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •