تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 130 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1298

نام تاپيک: سریال ساختمان پزشکان

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مگه بهنام تشکر همونی نیست که شغل اصلیسش گویندگی هست و 14 سال هم تجربه این کار رو داره ؟
    همین فکر کنم دیشب بود تو اخبار نشونش داد گفت یک و نیم سال دوبله کار کرده 15 سال تئاتر

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

راجه به تیتراژش هم چون دیدم خیلیا ازش صحبت کرده بودند بگم که من اصلا ازش خوشم نمیاد مخصوصا از اولیش ، حالا اون دومیش یک کم خوبه
    اصلا این سیروان کی بوده
    من که تا حالا اسمو نشنیده بودم
    منم موافقم که تیتراژ اولی شاید واسه خیلیا جذاب نباشه، به نظر من به خاطر شعرشه که زانیار خسروی گفته (داداش سیروان) ... البته کاملا مشخص بوده که دستشون خیلی بسته بوده واسه شعر گفتن وگرنه زانیار شعرای قشنگی هم گفته !
    سیروان خسروی در حال حاضر میشه گفت یکی از بهترین تنظیم کننده های ایرانه و الان برای خوننده ها زیاد کار میکنه (به قول معروف کارش گرفته ! )

امشب مشخص بود که موضوع فیلم روی مشکلات مالی مردم زوم کرده بود.
    یه چیزی که به نظرم جالب بود و تو فیلم هم بیان شد اینه که "مردم حتی اندازه ی نصف دماغشون به روانشون اهمیت نمیدن" و اینکه تا به یکی میگی برو پیش یه روانشناس میگه "مگه من دیوونم ! خودم میتونم تصمیم بگیرم !"
    این قسمت خواست بگه اگه یه مهمونی بخوای بگیری اینقدر خرج سنگینه که نصف حقوق ماهیانه ت میره ! و تا آخر ماه باید با بی پولی سر کنی ! چیزی که جالب بود اگه دقت کرده باشید نیما توی این قسمت عصبی تر بود و با توجه به اون تیکه که نازنین قرص اعصاب خورد، نشون میده مشکلات مالی چقدر روی اعصاب و روان و سلامتی مردم تاثیر منفی گذاشته.
    با توجه به دکتر بودن نیما و پول کم اوردن اون ! میشه به این نکته توجه داشت که حتی دکتر ها (که مایه دارن!!) توی این خرجای سنگین کم میارن چه برسه به بقیه !
    اونجا که نیما الکی خودشو به مریضی زده بود و دکتر تشخیص آپاندیس داد به نظر من خواستن به دکترای امروزی تیکه بندازن (البته نمیگیم باسواد و خوب توشون نیست) ولی با توجه به اینکه نیما بعدش گفت بعد از عمل واقعا آپاندیس من عود کرده بود ! من فکر میکنم هدفشون همون تیکه انداختن بوده ولی بهشون گیر دادن تا مبادا به قشر دکترا بر بخوره ! و به خاطر همین نیما اینجوری گفت !

توی این دو قسمت بازیگرا خیلی طبیعی تر از قبل دارن بازی میکنن !! مخصوصا نازنین و نیما واقعا عالی بازی میکنن ! خانم شیرزادم نقشش جدی تر شده ! فکر کنم میخوان بهش حالت واقعی تری بدن ...

3. 11 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

شدیدا داره کلیشه ایی میشه متاسفانه

5. 2 کاربر از dimah2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

ســلام

موافق نیســتم با نظرتون ... البته برام محترمه !

به نظرم همونطور که گفتم سریال داره بعد از دوران اوج خودش و پیچیدگی های قسمت هاش و قسمت های دنباله دار ، تازه یه نفسی میکشه ... تا بتونه دوباره اوج بگیره .

اولا به نظرم این سریال برنامه ریزی خیلی خوبی داره ... ببینید امشب قسمتی پخش شد که اگه کسی نمیدید ، برای ادامه قسمت ها مشکلی پیش نمیومد و چیزی رو از دست نمیداد ... یعنی نه چیزی به بطن سریال اضافه شد و نه کم !

حالا چرا ؟ چون امشب کم تر کسی این قسمت رو میدید ... به خاطر دلایلی مانند روزهای معنوی اعتکاف و تعطیلی دو روزه که مردم رو به سفر و مسافرت کشوند .

مطمئن باشید تا الان نویسندگان و بازیگران سریال هنوز نصف استعداد و برنامه هاشون رو پیاده نکردن .

ممنون

7. 16 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقایون مجید , دسستون درد نکنه خوب تحلیل می کنید.

در ضمن سکانسی که نیما با بغض از خانوادش درخواست کرد که اجاره را نگیره خیلی جالب بود واقعا بازیگریش توپه........

9. 4 کاربر از moslem47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

ســلام

موافق نیســتم با نظرتون ... البته برام محترمه !

به نظرم همونطور که گفتم سریال داره بعد از دوران اوج خودش و پیچیدگی های قسمت هاش و قسمت های دنباله دار ، تازه یه نفسی میکشه ... تا بتونه دوباره اوج بگیره .

اولا به نظرم این سریال برنامه ریزی خیلی خوبی داره ... ببینید امشب قسمتی پخش شد که اگه کسی نمیدید ، برای ادامه قسمت ها مشکلی پیش نمیومد و چیزی رو از دست نمیداد ... یعنی نه چیزی به بطن سریال اضافه شد و نه کم !

حالا چرا ؟ چون امشب کم تر کسی این قسمت رو میدید ... به خاطر دلایلی مانند روزهای معنوی اعتکاف و تعطیلی دو روزه که مردم رو به سفر و مسافرت کشوند .

مطمئن باشید تا الان نویسندگان و بازیگران سریال هنوز نصف استعداد و برنامه هاشون رو پیاده نکردن .

ممنون
    جدای تحلیل....

شخصیت نیما، که تقریبا همه بار فیلم رو به دوش کشیده ، یکی از کلیشه ایی ترین تیپ ها و شخصیت های فیلم های طنز ایرانه ،
    به نحوی که سریال های 90 شبی از تولد ، تا به کنون از بارز ترین مشخصه هاش وجود شخصیتی تو سری خور، بدبخت ، بد شانس ، تا حدودی شاید روشن فکر ، زن ذلیل، و ... بوده

شاید همون اقا(شایدم خانوم) گرگه ، " بیگ بیگ "

بعد این قسمت که یکی از کلیشه ایی ترین داستان های عصر حاضر رو داشت و همچنین قسمت قبل و قسمت های قبل تر که امیزه ایی از طنز فاخر توش بود ، یکم از کلیشه به دور بود،

شاید یکی از شخصیت ها زیبا و تا حدودی مبتکرانه فیلم خانوم شیر زاد باشه ، که دیگه دارن رسما شورشو در میارن و من الان احساس می کنم که کم کم داره وارد فاز لودگی میشه،

---> البته اینا فقط جنبه های کلیشه ایی فیلم بودن و بر جنبه ای مثبتش واقفم

11. 3 کاربر از dimah2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قسمت امشبش که خانم شیرزاد واسه هر چیزی شعر میخوند یاد شخصیت فیبی تو فرندز افتادم . بنوعی میشه گفت یه خورده شبیه اون میخواستن در بیارنش البته ورزن ایرانیش . به کارهاش دقت کنید (داد زدن هاش، قاطی کردناش، بیخیالیش ، گیج بودنش ، و جدیدا شعر گفتنش و ...) + واقعا این سریال معرکه است .

13. 2 کاربر از Manager_66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راجه به تیتراژش هم چون دیدم خیلیا ازش صحبت کرده بودند بگم که من اصلا ازش خوشم نمیاد مخصوصا از اولیش ، حالا اون دومیش یک کم خوبه
    دقیقا من هم همین نظر رو داشتم. مخصوصا چند شب اول ولی با این تعریفهایی که دوستان کردن من ترسیدم بگم

این رو هم به شدت تایید میکنم. دیشب واقعا کلیشه ای بود. من دقیقا میتونستم تمام حرکات نیما رو پیش بینی کنم که بعدش چی کار میکنه. به خصوص اون تیکه ای که باباش لباسش رو میپوشه.

15. 2 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moucker_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تو خونه!!!

پيش فرض

سریالش واقعا بی نظیره. بدبختیای نیما، قالتاق بازیای فریدو زنش، خنگ بازیای خانم شیرزاد (مخصوصا اون جایی که نازنینو به کتی وصل کرد ) و ... که همه اونا رو الآن یادم نمیاد. واقعا این سریال از هر جهت نظیر نداره.
    به امید اینکه این سریال حالا حالاها ادامه داشته باشه.
    .
    .
    .

17. 2 کاربر از moucker_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

منم از این سریال خیلی خوشم اومد برای اینکه یه دوستی دارم که اتفاقا پزشک هست و هم تیپ دکتر نیما هم هست و خیلی آدم حسابی و با سواد و آقائی هست و خیلی هم خوش تیپ ولی خونوادش درست مثل پدر و مادر دکتر نیما باهاش رفتار می کند... چه از نظر عاطفی چه از مالی.. خیلی فرق میزارن بین اون و بقیه بچه هاش. منظورم اینکه این دوستم خیلی سرتر از یه برادر و خواهرش هست ولی پدر و مادرش مرتب اونو سرکوفت می کنن حتی جلوی بقیه بهش توهین هم می کنند...

19. این کاربر از hamids68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •