همین فکر کنم دیشب بود تو اخبار نشونش داد گفت یک و نیم سال دوبله کار کرده 15 سال تئاتر
همین فکر کنم دیشب بود تو اخبار نشونش داد گفت یک و نیم سال دوبله کار کرده 15 سال تئاتر
منم موافقم که تیتراژ اولی شاید واسه خیلیا جذاب نباشه، به نظر من به خاطر شعرشه که زانیار خسروی گفته (داداش سیروان) ... البته کاملا مشخص بوده که دستشون خیلی بسته بوده واسه شعر گفتن وگرنه زانیار شعرای قشنگی هم گفته !راجه به تیتراژش هم چون دیدم خیلیا ازش صحبت کرده بودند بگم که من اصلا ازش خوشم نمیاد مخصوصا از اولیش ، حالا اون دومیش یک کم خوبه
اصلا این سیروان کی بوده
من که تا حالا اسمو نشنیده بودم
سیروان خسروی در حال حاضر میشه گفت یکی از بهترین تنظیم کننده های ایرانه و الان برای خوننده ها زیاد کار میکنه (به قول معروف کارش گرفته ! )
امشب مشخص بود که موضوع فیلم روی مشکلات مالی مردم زوم کرده بود.
یه چیزی که به نظرم جالب بود و تو فیلم هم بیان شد اینه که "مردم حتی اندازه ی نصف دماغشون به روانشون اهمیت نمیدن" و اینکه تا به یکی میگی برو پیش یه روانشناس میگه "مگه من دیوونم ! خودم میتونم تصمیم بگیرم !"
این قسمت خواست بگه اگه یه مهمونی بخوای بگیری اینقدر خرج سنگینه که نصف حقوق ماهیانه ت میره ! و تا آخر ماه باید با بی پولی سر کنی ! چیزی که جالب بود اگه دقت کرده باشید نیما توی این قسمت عصبی تر بود و با توجه به اون تیکه که نازنین قرص اعصاب خورد، نشون میده مشکلات مالی چقدر روی اعصاب و روان و سلامتی مردم تاثیر منفی گذاشته.
با توجه به دکتر بودن نیما و پول کم اوردن اون ! میشه به این نکته توجه داشت که حتی دکتر ها (که مایه دارن!!) توی این خرجای سنگین کم میارن چه برسه به بقیه !
اونجا که نیما الکی خودشو به مریضی زده بود و دکتر تشخیص آپاندیس داد به نظر من خواستن به دکترای امروزی تیکه بندازن (البته نمیگیم باسواد و خوب توشون نیست) ولی با توجه به اینکه نیما بعدش گفت بعد از عمل واقعا آپاندیس من عود کرده بود ! من فکر میکنم هدفشون همون تیکه انداختن بوده ولی بهشون گیر دادن تا مبادا به قشر دکترا بر بخوره ! و به خاطر همین نیما اینجوری گفت !
توی این دو قسمت بازیگرا خیلی طبیعی تر از قبل دارن بازی میکنن !! مخصوصا نازنین و نیما واقعا عالی بازی میکنن ! خانم شیرزادم نقشش جدی تر شده ! فکر کنم میخوان بهش حالت واقعی تری بدن ...![]()
ســلام
موافق نیســتم با نظرتون ... البته برام محترمه !
به نظرم همونطور که گفتم سریال داره بعد از دوران اوج خودش و پیچیدگی های قسمت هاش و قسمت های دنباله دار ، تازه یه نفسی میکشه ... تا بتونه دوباره اوج بگیره .
اولا به نظرم این سریال برنامه ریزی خیلی خوبی داره ... ببینید امشب قسمتی پخش شد که اگه کسی نمیدید ، برای ادامه قسمت ها مشکلی پیش نمیومد و چیزی رو از دست نمیداد ... یعنی نه چیزی به بطن سریال اضافه شد و نه کم !
حالا چرا ؟ چون امشب کم تر کسی این قسمت رو میدید ... به خاطر دلایلی مانند روزهای معنوی اعتکاف و تعطیلی دو روزه که مردم رو به سفر و مسافرت کشوند .
مطمئن باشید تا الان نویسندگان و بازیگران سریال هنوز نصف استعداد و برنامه هاشون رو پیاده نکردن .
ممنون
آقایون مجید , دسستون درد نکنه خوب تحلیل می کنید.
در ضمن سکانسی که نیما با بغض از خانوادش درخواست کرد که اجاره را نگیره خیلی جالب بود واقعا بازیگریش توپه........
جدای تحلیل....
شخصیت نیما، که تقریبا همه بار فیلم رو به دوش کشیده ، یکی از کلیشه ایی ترین تیپ ها و شخصیت های فیلم های طنز ایرانه ،
به نحوی که سریال های 90 شبی از تولد ، تا به کنون از بارز ترین مشخصه هاش وجود شخصیتی تو سری خور، بدبخت ، بد شانس ، تا حدودی شاید روشن فکر ، زن ذلیل، و ... بوده
شاید همون اقا(شایدم خانوم) گرگه ، " بیگ بیگ "
بعد این قسمت که یکی از کلیشه ایی ترین داستان های عصر حاضر رو داشت و همچنین قسمت قبل و قسمت های قبل تر که امیزه ایی از طنز فاخرتوش بود ، یکم از کلیشه به دور بود،
شاید یکی از شخصیت ها زیبا و تا حدودی مبتکرانه فیلم خانوم شیر زاد باشه ، که دیگه دارن رسما شورشو در میارن و من الان احساس می کنم که کم کم داره وارد فاز لودگی میشه،
---> البته اینا فقط جنبه های کلیشه ایی فیلم بودن و بر جنبه ای مثبتش واقفم
قسمت امشبش که خانم شیرزاد واسه هر چیزی شعر میخوند یاد شخصیت فیبی تو فرندز افتادم . بنوعی میشه گفت یه خورده شبیه اون میخواستن در بیارنش البته ورزن ایرانیش . به کارهاش دقت کنید (داد زدن هاش، قاطی کردناش، بیخیالیش ، گیج بودنش ، و جدیدا شعر گفتنش و ...) + واقعا این سریال معرکه است .
دقیقا من هم همین نظر رو داشتم. مخصوصا چند شب اول ولی با این تعریفهایی که دوستان کردن من ترسیدم بگمراجه به تیتراژش هم چون دیدم خیلیا ازش صحبت کرده بودند بگم که من اصلا ازش خوشم نمیاد مخصوصا از اولیش ، حالا اون دومیش یک کم خوبه
این رو هم به شدت تایید میکنم. دیشب واقعا کلیشه ای بود. من دقیقا میتونستم تمام حرکات نیما رو پیش بینی کنم که بعدش چی کار میکنه. به خصوص اون تیکه ای که باباش لباسش رو میپوشه.شدیدا داره کلیشه ایی میشه متاسفانه
سریالش واقعا بی نظیره. بدبختیای نیما، قالتاق بازیای فریدو زنش، خنگ بازیای خانم شیرزاد (مخصوصا اون جایی که نازنینو به کتی وصل کرد) و ... که همه اونا رو الآن یادم نمیاد. واقعا این سریال از هر جهت نظیر نداره.
به امید اینکه این سریال حالا حالاها ادامه داشته باشه.
.
.
.
منم از این سریال خیلی خوشم اومد برای اینکه یه دوستی دارم که اتفاقا پزشک هست و هم تیپ دکتر نیما هم هست و خیلی آدم حسابی و با سواد و آقائی هست و خیلی هم خوش تیپ ولی خونوادش درست مثل پدر و مادر دکتر نیما باهاش رفتار می کند... چه از نظر عاطفی چه از مالی.. خیلی فرق میزارن بین اون و بقیه بچه هاش. منظورم اینکه این دوستم خیلی سرتر از یه برادر و خواهرش هست ولی پدر و مادرش مرتب اونو سرکوفت می کنن حتی جلوی بقیه بهش توهین هم می کنند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)