تبریک به همه ی یونایتدی ها... بازی خوبی بود و دم پارک هم هات که نذاشت حتی واسه 1 مین استرس داشته باشیم
![]()
تبریک به همه ی یونایتدی ها... بازی خوبی بود و دم پارک هم هات که نذاشت حتی واسه 1 مین استرس داشته باشیم
![]()
تبريك به طرفداران شياطين سرخ !
اين دو بازي تويه دو بازيكن خلاصه شد ! گيگز و روني !
مهره چيني فرگوسن هم كه بي نظير بود .
برد بارسلونا و صعود مقتدرانش را به دور نیمه نهایی خدمت دوستان بارسلونایی تبریک میگم
پ ن : برد منچستر یونایتد را هم به طرفدارانش تبریک میگم کلا زور چلسی نمیرسید به منچستر شایدم بهتره بگیم زور انچلوتی نمیرسید به فرگوسن
Last edited by xmehr; 13-04-2011 at 00:31.
تبریک ویژه به یونایتدی های گل....یکی از زیبا ترین بازی های این دو تیم رو دیدیم... به چلسی و طرفداراش هم تبریک میگم به خاطر این بازی خوبی که ارائه دادن خصوصا بعد از ده نفره شدن...
یاعلی
پ.ن: صحنه آخر بازی آخره خنده بود...![]()
تبريك به دوستان منچستري براي رفتن به نيمه نهايي
و تبريك به طرفداراي عزيز بارسا
تيم سختكوش شاختار رو در مجموع 6 بر 1 بردن واقعا كار هر تيمي نيست
من به شخصه براشون احترام زيادي قائلم
حيف كه نميتونم بيدار بمونم بازي رو با تاخير ببينم
از دست اين بارسا تي وي
باز خوبه توي نيمه نهايي بازيمون به خاطر رئال پخش ميشه
دوستداران ليگ انگليس ( كه البته خودمم يكيشون هستم) ناراحت نشن ولي انصافا بازي كيفيت پاييني داشت خصوصا نيمه اول پاسها به زحمت به 7 يا 8 ميرسيد
سانترهاي بي هدف شوتهاي نامطمئن
به شخصه خيلي به اين بازي اميدوارم بودم
به خدا بدون تعصب وقتي با بازي بارسا و رئال مقايسه ميكنم ديگر بازيها توي كلاس پايينتري برگزار ميشه
پي نوشت: دوستان رئالي و سروش عزيز ما كه رفتيم نيمه نهايي شما هم بياين منتظريم
نترسين چيزي نميشه بازي برد و باخت داره ديگه![]()
تبریک به یونایتدی ها .. با برنامه بازی ردیم و فرگوسن هم ترکیب خوبی چیده بود و خلاصه رفتیم بالا ..
به دوستان بارسایی هم تبریک میگم که صعود کردند و مثل ما رفت و برگشتو بردن
تبریک به طرفدارای منچستر
تبریک به طرفدارای بارسا
ممم بازی جالبی بود. گیگز و مخصوصاً رونی خیلی خوب بازی کردن. همچنان از آنجلوتی خوشم نمیاد. علاقۀ بیخودی به تک مهاجم داره. اونیکی مهاجمش رو میکشه عقب در نقش هافبک نفوذی. فقط فکرش رو بکنید اگه دروگبا از اول تو زمین بود چقدر فرق میکرد. و در نهایت فکر میکنم جوونی منچستر به مسن بودن بازیکنهای چلسی چربید. البته منچستر هم بازیکن مسن داره اما گیگز 37 ساله مثل جوونها داره بازی میکنه و وندرسار هم که نیاز به تعریف نداره.
امروز چرا اینجا اینقدر سوت و کوره .
هفته قبل تا 2 داشتید می نوشتید ما هم خابالو پست میخوندیم ولی امشب ....
Shakhtar Donetsk 0-1 Barcelona
1-6 Agg
Top of the Match
Lionel Messi
Manchester United 2-1 Chelsea
3-1 Agg
Top of the Match
Ryan Giggs
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپی نوشت: برد خوبی تو صفر درجه اوکراین داشتیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)