درضمن شما اول امتحان کنید کد ها رو ، اگر کار نکردند بیاید اینجا شاکی بشید عزیزای بابا من که گفتم منظورم ultimate mortal kombat واسه سگاست اینا که واسه پی سی هست!!!!!!
درضمن شما اول امتحان کنید کد ها رو ، اگر کار نکردند بیاید اینجا شاکی بشید عزیزای بابا من که گفتم منظورم ultimate mortal kombat واسه سگاست اینا که واسه پی سی هست!!!!!!
شما سرور ما هستید
Brutality هر کاراکتری رو میخواهید فقط دستور بدید ولی شاید نتونم برای امشب براتون بذارم آخه باید کامپیوتر رو خاموش کنم ولی اول صبح براتون میذارم ، شما اسم کاراکتر مورد نظرتون رو بگید
به به ..دوستان من اینجا رو تازه یافتم ..
بعد از سالها امولاتور سگا رو کامپیوتر رو گرفتم و حال کرد م..
حالا مزاحمتون خواهم شد اینشالله ..
چشم ببخشید بنده عذر میخوام..شما سروری
راستی اون کد کابال که تبدیل به کانو میشه و...... کدومشه؟؟
ومیخواستم بگم منظورتون از PIT همونه که یارو رو میندازه زیر قطار و روی تیغ؟؟؟؟
با تشکر
بله عزیز ، منظور همین هست
عزیزم اونجا ننوشتم ، این کد رو من جایی تو اینترنت ندیدم بنویسه ، من خودم به صورت تجربی پیداش کردم ، حتی یک زمانی بود که Sonya رو وسط بازی غیب میکردم ، کد KABAL رو درپست پایین بخون ولی فقط این اولشو میگم تو این اولشو انجام بده ببین کار میکنه یا نه ، اگر کار کرد بگو تا ادامشو بگم ، فقط تا حد پریدن سر KABAL میگم
بعد از اینکه حریف Finish شد به وسط صحنه یا زمین برو ، دکمه HP رو نگه دار ، به حریف نزدیک شو تا حد چسبیدن و همینطور که دکمه HP رو نگه داشتی بزن : جلو ، جلو ، پایین ، جلو
اگر کار کرد بهم خبر بده چون خودم الان چند سال هست این کد رو اجرا نکردم ، منتظر خبرت هستم
این کمبته دقیقا کجاست ؟![]()
یعنی چی کجاست عزیزم ؟ ، منظورت چیه ؟
یعنی لینک دانلودش کو ؟
(ترجیحا لینکش مستقیم باشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)