دوستان من 8 میلیون پول دارم اما به درس و دانشگاه نمیتونم دست به کاری بزنم!
شما میگید با این 8میلیون چکار کنم؟؟ چون تو بانک گذاشتن که ضرره.
دوستان من 8 میلیون پول دارم اما به درس و دانشگاه نمیتونم دست به کاری بزنم!
سکه بخر از بانک خیلی بهتره.
الان سكه سود دهي داره اما اينكه 6 ماه ديگه نسبت به الان سود معقولي كسب كنيد بعيد هست ( اگه نخوايد با سكه ها بازي كنيد و فقط بخوايد بزاريد باشه) چون احتمال اينكه قيمت طلا طي ماه هاي اينده پايين بياد هست
در مورد اينكه با 8 ميليون چه ميشه كرد نظر من ثبت نام ماشين و فروش ازاد اون هست (سود حدود 24 درصدي براتون داره چون خود شركت 20% حساب ميكنه تفاوت شركت با بازار ازاد هم حساب كنيد 24 تا 30 درصد سود مي كنيد )
سلام دوستان
من طراحی وب سایت رو خوب بلدم و میخوام واشه خودم کار کنم.چطوری میشه سفارش یگیرم؟
نرم افزار فتوشاپ رو هم کاملا بلدم کجاها میتونم کار کنم یا اینکه برای خودم کاری بزنم؟
سود سکه در بلند مدت هست در کوتاه مدت آنچنان سودی نداره مگر اینکه وارد باشی و بدونی کی بخری و بفروشی و با این وضع اقتصاد قیمت سکه پایین بیا نیست و من ثبت نام ماشین رو توصیه نمیکنم به درده سرش نمی ارزه!
سلامسلام دوستان
من طراحی وب سایت رو خوب بلدم و میخوام واشه خودم کار کنم.چطوری میشه سفارش یگیرم؟
نرم افزار فتوشاپ رو هم کاملا بلدم کجاها میتونم کار کنم یا اینکه برای خودم کاری بزنم؟
توصیه میکنم یه جایی پاره وقت استخدام بشی برای اونجا کار کنی مثلا 3 روز در هفته
که یه حقوق ثاتب بدونی داری
بعد یه وب سایت زیبا درست کن کارت رو توش شرح بده.....نمونه کار اطلاعات تماس و این چیزا ها رو توش بگنجون
یه کارت ویزیت زیبا چاپ کن و اون رو به هر کی احتمال باشه مشتریه بده..... حتی 1 درصد
اگر بتونی تبلیغ سایتت رو به ایمیل آشناها هم بفرستی (دوره ای) برات مشتری جور میشه
به نظرم اگه فقط برای خودت کار نکنی بهتره چون بازار معلوم نیست ممکنه 3 ماه هیچ پروژه ای نداشته باشی تو 1 ماه 3 تا پروژه داشته باشی
یه آب باریکه درست کن بعد تو وقت اضافی هم برای کار خودت تبلیغ کن تا شناس بشی...
موفق باشی
---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------
منم می گم سکه بخری بهترهدوستان من 8 میلیون پول دارم اما به درس و دانشگاه نمیتونم دست به کاری بزنم!
حداقلش اینه که تا حدی با تورم پولت به روز میشه...
سلام بچه ها یک مغازه لپ تاپ فروشی چقدر سرمایه می خواهد مغازه هم اجاره ای آیا جواب می دهد
Last edited by farzadpop; 20-09-2011 at 08:04.
کار کردن با ماشین اصلا به صرف نیست با این شرایط بنزین و اصتحلاک بالای و قیمت گزاف لوازم یدکی
چند وقت پیش یکی از دوستام از من راهنمایی خواست که چه طور با یک ماشین در یک اداره دولتی کار کنم
دستمزد اون ساعتی بود که هر ساعت 2850
و از ساعت 8 صبح الی 2 بعداظهر یعنی 6 ساعت کار در مجموع روزی 17 هزار تومان در میانگین 24 روز که میشه ماهی 408000 هزار تومان
من به اون گفتم که اصلا قبول نکن چون هزینه هات بالا هست
هزینه بنزین درماه به حساب بنزین 400 تومانی که هم پایه گاز میشه + هرینه روغن+ هزینه لاستیک و....
10+10+100=120
30هزار هم در ماه برای اصتحلاک مخفی در نظر بگیریم مانده 250 هزار تومان
در کل کار با ماشین به صرف نیست اون هم در ایران با این کرایه های پایین
هر چه از ماشین کار بکشی از اون طرف هم باید بهش خرج کنی
حالا بماند تصادف +جریمه و...
Last edited by farzadpop; 20-09-2011 at 08:20.
خرید اوراق مشارکت مثل حساب سپرده توی بانک باز کردنه.فقط گاهی کمی سودش بیشتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)