یه اتاق داریم که یه لامپ توشه وبیرونه اتاق 3تا کلید هست که یکیش واسه روشن شدن لامپه اون دوتایه دیگه به جایی وصل نیس
چطوری با یبار رفتن تو اتاق بفهمیم که کدوم کلید واسه لامپه!
اتاق کاملا بستس و نور لامپ از بیرون پیدا نیس!
یه اتاق داریم که یه لامپ توشه وبیرونه اتاق 3تا کلید هست که یکیش واسه روشن شدن لامپه اون دوتایه دیگه به جایی وصل نیس
چطوری با یبار رفتن تو اتاق بفهمیم که کدوم کلید واسه لامپه!
اتاق کاملا بستس و نور لامپ از بیرون پیدا نیس!
خب یه تست هوش هم من بذارم . اول به تصویر بالایی دقت کنید و بعد بگید هفت تفاوت تصویر بالایی با تصویر پایینی چیه ؟
.
![]()
خب لامپ باید لامپ رشته ای باشه تا خوب داغ شه
اولین کلید را می زنیم.بعداز یک دقیقه کلید دوم را میزنیم وتا 10 میشماریم دوکلید راقطع و سومی را میزنیم
وبلافاصله وارد اتاق میشیم>اگه لامپ روشن باشه که آخری کلید لامپه
اگهخاموش بود و لامپ خیلی داغ بود کلید دومی جوابه
اگه لامپ سرد بود.کلید اول جوابه
![]()
جوابتون درسته ولی بد توضیح دادین
ما کلید اول را میزنیم چند دقیقه صبر میکنیم!سپس خاموش کرده و کلید دوم را میزنیم و میریم تو اتاق!
اگه لامپ روشن بود که کلید دومه اگه خاموش بود و سرد بود کلید سوم اگه خاموش بود و داغ بود کلید اوله
معلوم بود قبلا شنیده بودید دوست من![]()
و
توپها را به دو قسمت تقسيم كنيد. روي هر يك از دو كفه ترازو3 تا از توپها را قرار دهيد. به اين ترتيب گروهي كه توپ سنگين تر در آن قرار دارد شناسايي ميشود. سپس از اين گروه 2 تا از توپها را برداشته و روي دو كفه ترازو قرار دهيد به اين ترتيب توپي كه وزن بيشتري دارد مشخص ميشود.
گیج کننده ترین خطای دید ( عکس)
به تصویر زیر کمی دقت کنید
اگر تا بحال سردرد نگرفته باشید! حتماً دایره هایی وابسته به هم و دوار را مشاهده کردید.این که شما دایره ها را به هم مرتبط دیده اید، خطای دید شماست و این تصویر از چند دایره های تو در تو و کاملاً جدا تشکیل شده است که تصویر زیر به درک این مساله کمکتان می کند.
Last edited by Ghaioom; 24-09-2012 at 19:31.
کی میدونه چرا عبارت 2 ضربدر 2 میشه 16؟؟
خوب مصتفی جون معلومه دیگه جوجه های پایینی پدرشون در اومده...
سوال: 5 نفر توی یه بالون تو آسمونن،(یه ریاضی دان،یه فیزیکدان، یه شیمی دان، یه روانشناس و یه پزشک عمومی) بالونه سوراخ میشه و
واسه نجات جونشون یکی باید از بالون بپره پایین، به نظر شما کدوم باید
بپره؟ بادلیل بنویس(رقیه)
عروس پس از ازدواج با اقا داماد خونه ی مادر شوهرش زندگی می کنه چون عروس نخودچی خیلی دوست داشت هر شب که همه خواب بودن می رفت و نخودچی می خورد یک روز مادر شوهرش می بینه که هر روز نخودچی ها کم می شن کمی فکر می کنه میگه شوهر و پسرم نخودچی دوست ندارند پس کار عروسم هست میره و از اون می پرسه که تو چرا هر شب نخودچی می خوری جز من و تو کسی تو این خونه نخودچی دوست نداره من که نمی خورم پس کاره تو هست درست می گم ؟
دختر چه جوابی به مادر شوهر میگه که خود را بی گناه نشون بده؟
ریل قطاری دور تا دور کره زمین است. این قطار با سرعتی معادل 299999999متر بر ثانیه (یک متر مانده به سرعت نور) حرکت می کند.اگر
کسی در این قطار با سرعت 1متر بر ثانیه حرکت کند.آیا می تواند به
سرعت نور برسد و در زمان حرکت کند؟
راهنمایی:سرعت قطار سرعت اشخاص هم هست یعنی کسانی که
درون قطار هستند با سرعت 299999999 در حال حرکت هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)