یه سوال از دوستان حرفه ای :
دوتا گوشی کارکرده دستم اومده یکیش x10 یکیشم desire s کدومو انتخاب کنم ؟
یه سوال از دوستان حرفه ای :
دوتا گوشی کارکرده دستم اومده یکیش x10 یکیشم desire s کدومو انتخاب کنم ؟
من حرفه ای نیستم ولی اگه جای شما باشم desire s رو انتخاب میکنم
دیزایر اس رو بردار شک نکن
میتونین علت انتخابتونو هم بگین ؟؟ البته قیمتاشون در حدود 100 تومن اختلاف داره
چون که x10 کم کم آخرای عمرشه و دیگه ساپورتی ازش نمیشه...(نه که قبلا میشد)
قدیمیه...کیفیت صفحه اش کمتره...و اینکه هر چی باشه htc نیست...![]()
سلام!راستش من چن وقته شک دارم!نمیدونم اینکردیبل اس بخرم یا دیزایر اس یا یه آیپاد با یه گوشی ساده تر!و این که اصلا می ارزه این قد واسه گوشی خرج کنی یا نه؟! میشه لطفا منو راهنمایی کنین؟
علیکم سلام
دوست عزیز بسته به نیازمندیهات گوشی و انتخاب کن اگرکاربرمعمولبی هستی و اهل گوشی بازی و سیستم عامل و ... نیستی یه گوشی میان قیمت مثل گالکسی ایس یا واید فایر اس کارت رو راه میندازه .اما اگه یه پله میخوای بیای بالاتر خودم هم مثل شما بین این دو تحقیق کردم و به دیزایر اس رسیدم البته نظر شخصی منه چون از لحاظ سخت افزاری غیر از دوربین که زیاد برام مهم نیست و صفحه که همون 3.7 خوبه ، تفاوت دیگه ای ندارند ...والبته و ظاهر گوشی که به نظرم اس خوشگلتره .
به هر حال هر دوتاشون خوبن هر کدومشو بگیری پشیمون نمیشی.موفق باشیید.
همین قیمتای تهران کلی سود روش داره اینها دیگه چه فکری می کنن؟بتهرین خرید یکی برخی از شهرهای مرزیست و دیگری طبقات بالای علائدین.
ضمنا این گارانتی یاس تقلبیش خیلی زیاد شده.حتما برای اطمینان به نمایندگیش مراجعه کنید که می تونید از 118 بگیرید.تو تهران فقط 3 نمایندگی رسمی داره که یکیش تو بازار موبایله.تو علائدین که می دونید چه بالاهایی سر خریدار میارن،یاس نمایندگی رسمی نداره.
قیمت جدید من ندارم.حدود یکماه پیش تو تهران یاس 580 بود اون یکی 510.گوشی خام هم 480
دلار رفته بالا دوباره قیمتا بازم بالا رفته 535 30 3 روز پیش علاالدین
امضای جالب و تاسف برانگیزی بود
واقعا مگه میشه.......![]()
سلام بچه ها/ همه اندرویدی هاااااااااااااااااااااااا اا .
من بلندی و کیفیت پخش موزیکش تو هندزفری برام خیلی مهمه ، نسبت به i9001 چطوره ؟
من میخوام امروز فردا از علائدین بخرمش .
خواهشاً راهنماییم کنید کدوم نمایندگیش بهتره بگیرم و چطور گوشی یا ظاهرا باتریش رو اصل بگیرم ؟ بهم نندازن گوشی رو !!!
اگه از هنگ کردن های سامسونگ i9001 نمیشنیدم ، حتماً بخاطر کیفیت صداش همین فردا میخریدمش ، نظرتون چیه ؟ ؟ !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)