خیالتون راحت.فارسی رو فول ساپورت میکنه.
خیالتون راحت.فارسی رو فول ساپورت میکنه.
بچه ها به غیر از دوربین neo و neo v با هم فرقی دیگه ای دارند؟ آخه تفاوتشان 50 هزار تومان!
به نظرتون سامسونگ گلکسیs 9000 یا neo؟ سامسونگ هم قیمتش 400 است
Galaxy I 9000 قیمتش 460 تومنه و قوی تره صد البته ....
توی صفحه نمایش و قدرت پردازشی
دوربین نئو قوی تره
من کلا می خوام بدونم که سونی جنس قطعاتش چطووه؟
در واقع مثل لپ تاپ sony hp و dell که هست dell از همه ارزون تره اما اماره خرابیش بالاست.
حالا سونی چرا گوشی هاش حدودا 50 تومان ارزون تره؟ برای جذب مشتری یا از قطعات ارزون تری استفاده می کنه؟
من دو سال پیش یه لپ تاپ دل خریدم که چند وقت پیش سوخت دیگه نمی خوام دوباره این خاطره تلخ سر گوشی هم که می خوام بخرم بیافته!
گوشي هاي سوني اريكسون از لحاظ كيفيت ساخت تو مدل ها باهم متفاوت هستند
ولي از لحاظ سخت افزاري خيلي خوب هستند... من چند ساله كاربر گوشي هاي سوني اريكسونم تا حالا مشكل سوختن گوشي برام پيش نيومده.براي اقوام هم زياد خريدم
بعضي از قطعات مثل صفحه نمايش هاي سوني ارزون تر هستند! چون تكنولوژي قديمي تري دارند ولي كيفيت خيلي خوبي دارن!
يا مثلا شيشه به كار رفته تو صفحه...
تو سخت افزار و قطعات بنيادي از جنس خوب استفاده ميشه ... خيالت راحت...
ولي يادت باشه هر سخت افزاري ممكنه بسوزه! قطعات الكترونيكي هستند و غير قابل پيش بيني...
اين گوشي با اين قيمت بهترين انتخابه شك نكن....
از گالاكسي اس هم بهتره هركي هم ضدشو ميگه بدون داره با تعصب نظر ميده...
گالاكسي پول اسمش رو هم داره ميگيره! خيلي گوشي معروفيه
سلام..
دوست من این بستگی به سلیقه و مراقبت خودت داره...
شما بهترین و مقاوترین برنده رو بیار من یکجوری باهاش رفتار میکنم 1 روز خراب بشه..
فکر کنم همه منو میشناسن من زیاد گوشی عوض میکنم چون به اینجور چیزا علاقه دارم هم خریدو فروش میکنم همینجور هم واسه خودم سرگرمی هست..
گوشی های 300 تا 500 رو میخرم معمولا...
من الان 5 شنبه ای neo خریدم یعنی nokia 701 داشتم neo رو دیدم خیلی تو دلم رفت اونو رد کردم اینو گرفتم..
یک نگاهی به امضام بنداز.. تا حالا از هر برنده ای گرفتم کیفیتش بالا بوده...
سلام..
منم با شما موافق هستم..
کلا برنده های همشون معروف و معتبر هستند و کیفیت ساختشون بالاست.. نوکیا .سامسونگ . سونی اریکسون و....
galaxy s هنوز هم جز قویترین ها هست.. اما یکمی قدیمی شده....
اخبارو پیگیری کنید میبنید که سامسونگ ظاهرا خیلی نمیخواد اندوربید 4 رو برای galaxy s بده یک جورایی تو هوا نگه داشته...
اما برای سونی اریکسون خانواده xperia خیالت راحته که میاد..
علاوه بر این دوربین 8.1 مگاپیکسلی با فوکوس خودکار . تاچ فوکوس و فلش LED در کنار سخت افزار قوی و اندروید 4 فکر میکنم خرید neo به صرفه تر باشه..
در ضمن الان arc قیمتش 470 تومان شده این گوشی رو هم 5 شنبه برای پسرخالم خریدم عالی بود..
میتونید neo و arc رو هم تا 1.9ghz اورکلاک کنید با پایداری 100%.... هرچند احتیاجی نیست... چون تا حالا بازی و یانرم افزاری من ندیدم که روی 1ghz اجرا نشه.....
موفق باشید
سونی توی کیفیت ساخت آرک (ترک بالای صفحه) و مینی (عاشقش بودم :( دکمه بک ــش مشکل داره) خیلی خوب عمل نکرده... اما نئو این طور که یکی از آشناها میگه واقعا کیفیتش عالیه... چند بار ضربه های فجیعی خورده و هیچیش نشده...من کلا می خوام بدونم که سونی جنس قطعاتش چطووه؟
در واقع مثل لپ تاپ sony hp و dell که هست dell از همه ارزون تره اما اماره خرابیش بالاست.
حالا سونی چرا گوشی هاش حدودا 50 تومان ارزون تره؟ برای جذب مشتری یا از قطعات ارزون تری استفاده می کنه؟
کلا اصلا مشکلی از نظر کیفیت ساخت نداره... من چیز خاصی راجع به نئو نشنیدم...
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟از گالاكسي اس هم بهتره هركي هم ضدشو ميگه بدون داره با تعصب نظر ميده...
گالاكسي پول اسمش رو هم داره ميگيره! خيلي گوشي معروفيه
عزیز میشه خط های آخر رو بگی؟
شوخی نکن برادر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)