تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 53 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 521

نام تاپيک: همه چیز درباره بازار لپ تاپ ( ایران ، دبی ، چین) و سیاست ها فروش شرکت های ایرانی ، ترفندها ، تقلب !!

داره خودمونی میشه MOZNEB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام علیکم آقای تکنوسیس گرامی
    تبریک میگم کاربر فعال شدنتون رو
    توی تاپیکی پرسیدم از بچه ها جوابم رو ندادن یاد شما افتادم گفتم از خدمتتون بپرسم که یه جایی سونی میدادن به این مدل :
    cw22fx و eb36fx موندم که مدلهای خوبیه یانه ؟ قبلا از شما خونده بودم در مورد لپتاپهای ریفر ، مدلهای خاورمیانه و اروپا و آمریکا و... حالا میگین چیکار کنم بگیرم یا نه؟ اگه توی سری جدیدش که خواست بیلره مدلهاش رو عوض کرده بود اجازه میدین باز مزاحم بشم ازتون سوال کنم؟ راستی دنبال 14 اینچ هستم . خیلی ممنون از جوابتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    من مدل dv3 4170 برای خرید مد نظر هست
    شما تو چند صفحه قبل لیستی از مدل که تو امارات میاد گذاشته بودید این مدل نبود من چند کشور دیگه رو هم که احتمال میدادم برای ایران جنس بیاد نبود یعنی شاید بیشتر از 70% مدل تو بازار از Hp نبود دلیلش چی

تقلبی هست من سردر نمیارم توضیح میدید

اگه تقلبی هست چطوری یه قسمت برای درایو های این مدل هست ولی جای برای فروش نسیت تو سایت مادر یا من ندیدم
    سلام

سیاست فروش برای هر مدل متفاوته. ممکنه برای یک ، دو یا چند منطقه خاص امکان فروش داشته باشه. خصوصا سری Pavilion. پس همیشه بایستی به این نکته که یه مدل رو تو چه سایتی دیدیم توجه داشته باشیم.

در مورد لینکی که مدل های خاورمیانه ای HP رو معرفی میکنه ؛ این صفحه آخرین مدل از یک سری رو میزاره. همونطور که در لینکی که زیر میزارم میبینید، آخرین مدل از سری DV3 مدل 4300 هست. HP Pavilion DV3-4300 .

مدل های خاورمیانه HP در سای خاورمیانه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد قسمت درایورها بایستی بگم که اکثر مدلهای HP درایورشون توی سایت آمریکا هست. فقط مدل هایی که مختص یک منطقه خاص باشه رو توی سایت همون منطقه میزارن. PN این مدل XM698EA#ABA هست. به دو حرف قبل از # دقت کنید. EA یعنی برای فروش در EMEA (مجموعه کشورهای اروپا ، آسیا و اقیانوسیه) هست. پس نمیشه برای خرید از سایت شرکت که آمریکا رو پوشش میده پیداش کنید. پس همونطوری که عرض کردم، مدلی که برای چندین منطقه از مناطق بازار هدف درنظر گرفته شده، درایورها و توضیحاتش توی سایت آمریکا هست؛ ولی برای فروش نیست.

امیدوارم پاسخ گرفته باشین.

موفق باشین.

3. 4 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pirsoner's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

1

سلام
    اول از وقتی که گذاشتین سپاسگزارم

شما قسمت خاورمیانه گذاشتین مدل 4303 یا 4305 و .. هست من هم ابتدا برای خرید از این سری رفتم چند تا از فروشندهاگفتن 4170 مدل جدید تر dv3 هست واقعا تمام مشخصات بهتر هست

من مشکلم اینم اگه مدل جدید چرا تو قسمت خاور میانه نیست نه برای فروش نه برای معرفی مشخصات ؟

این مدل چطوری تو بازار اومده شما توصیه میکنید مدل معرفی شده تو سایت بگیرم یا فرقی نمیکنه

اصلا نظرشما درباره این مدل که تو قسمت خاورمیانه نیست چی

5. این کاربر از pirsoner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام ممنون از تایپیک مفید... یه سوال دارم من داییم در آلمان زندگی میکنه و بدلیل کهولت سن و .... امکان خرید از مغازه ندارم و من میخوام خرید مستقیم از سایت دل یا اچ پی انجام بدم اما با توجه به تکس بالا حدودا 19 درصد خرید از دل به صرفه نیست اما اچ پی بدون تکس هست و حتا دایی گفت اگه لپ تاپ برات بفرستم اون 19 درصد بر میگردونن

راسیاتش من زیاد در مورد کس یا همون مالیات ندارم! و نمی دونم چرا دل میگیره اما اچ پی تا پرداخت پایانی رفتم اما غیر 80 دلار اضافه که هزینه های عمومی اش هست چیزی دیگه ذکر نکرده....

حالا یه سوال به صرفه هست خرید اینجوری؟ غیر از هزینه با توجه به وجود لپ تاپ های اکثرا بدون ویندوز زیر 1 تومن تو بازار ایران و کانفیگ های مورد نظر که گاهی تو بازار نیست و البته 100 البته خرید لپ تاپ از خود شرکت که از مشکلاتی به ریفر دور باشیم و با توجه به گارانتی های نا مطمئن که تو ایران هست!!!

تجربه خرید آنلاین دارم ولی به دست داییم رسیده و برام پست کرده و از اون نظر مشکلی نیست..

سلام

خرید از سایت شرکت بهترین روش خرید هست. اما این رو در نظر بگیرید که هم Dell و هم HP فروش آنلاین رو فقط در آمریکا و برای مصرف کننده اونجا انجام میدن.

با توجه به کشور مورد نظر شما (آلمان) ارسال لپ تاپ خریداری شده از سایت انجام نمیشه. ولی ممکنه فروشگاهی که نماینده رسمی شرکت هست یه فروشگاه آنلاین هم داشته باشه. به شرط اینکه توی لیست نمایندگی های HP اون سایت یا فروشگاه ثبت شده باشه ، میتونید از اونجا سفارش بدین.

در مورد مالیات هم بهتره لیسانس فروش شرکت رو مطالعه کنید. چون قوانین ریز و درشت زیادی برای تعیین مقدار مالیات وجود داره و نسبت به هر ایالت و هر کشور و نحوه خرید و هزاران نکته دیگه متغیره. کلا نمیشه دقیقا مقدار رو تعیین کرد مگر اینکه ساکن اونجا باشید و این حساب و کتاب ها کار روزمره تون باشه!!!!

از نظر به صرفه بودن خرید ؛ اگر قیمت برای شما ملاک باشه ؛ بیشتر مواقع ، خیر . ولی همه چیز هم قیمت پرداختی نیست. اگر به این نکته دقت کنیم که برای خرید یک لپ تاپ حداقل یک میلیون تومن هزینه داریم میکنیم، چرا با 100 هزار تومن کم و زیاد کاری نکنیم که یک میلیون تومن رو بیمه کرده باشیم. اکثر مواقع قیمت بالاتر و خرید مطمئن تر بهتر از قیمت پائین تر و ریسک بیشتر هست.

موفق باشین.

7. 5 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنون از وقتی که میزارید شخصا تشکر میکنم از این همه مطلب و پاسخ دهی کامل و جامعتون

شما خودتون استاد هستید اما اگر جسارت نباشه , تلفظ صحیح برند ASUS که قبلا ایسوز گفته میشد و الآن هم ایسوس گفته میشه (که اینم به نظرم صحیح نیست) به نظر اسوس هست که البته شایداصلا مهم نباشه

سه سوال هم از محضرتون داشتم :
    1- اینکه آیا قضیه ریفربیش بودن لپ تاپ در مورد قطعات کامپیوتر هم صدق میکنه یا خیر ؟ یعنی آیا میشه یه کارت گرافیک , هارد , مین برد و .... یک PC هم ریفر باشند و فروشنده ها بدون اینکه خریدار رو مطلق کنند قطعاتشون رو به قیمت یک قطعه سالم بفروشند ؟

2- نظرتون کلیتون رو در مورد لپ تاپ HP dv6-6090ee با پردازنده i7 بدونم ؟ آیا میشه رو برند اچ پی بدون گارانتی و خصوصا این لپ تاپ تا دو سال کارکرد حساب کرد یا خیر ؟ (البته بنده تقریبا تمام صفحات تاپیک رو خوندم و کاملا مشخصه که تو ایران گارانتی به معنای واقعی وجود نداره اما وقتی یک دستگاه گارانتی میشه حداقل خوبی که داره اینه که دلهره از خراب شدن رو یه مقدار کاهش میده .)

3- کلا بین کلیه برندها با پردازنده i7 شما شخصا کدوم مدل رو میپسندید با توجه به P/P و کارکرد منطقی یک لپ تاپ برای کارکرد 8 ساعت در روز + داشتن یک گرافیک خوب و به روز بودن لپ تاپ ؟

با تشکر و سپاس

9. 2 کاربر از MVP77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

سلام
    تکنوسیس جان میگم پست 374 رو اگه جواب بدین ممنون میشم ، راستش فکر کردم شاید چون تاپیک یه صفحه رفته جلو فراموش شه سوالات ما !
    کد:
    یه سوال دیگه هم دارم : یه وارد کننده لپتاپ آشنا گیر آوردم از اسپانیا لپتاپ میاره ، اونجا میشه اسوس اصل پیدا کرد ؟ اگه بیاد ایران گارانتیش میکنن ؟ با چه شرایطی ؟
    ممنونم زیاد !
    Last edited by mamadosein; 04-06-2011 at 20:37.

داره خودمونی میشه hossein0005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

3- کلا بین کلیه برندها با پردازنده i7 شما شخصا کدوم مدل رو میپسندید با توجه به P/P و کارکرد منطقی یک لپ تاپ برای کارکرد 8 ساعت در روز + داشتن یک گرافیک خوب و به روز بودن لپ تاپ ؟
    فقط میخوام سلیقه ی شما رو بدونم!

12. این کاربر از hossein0005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام teknosys عزیز..برای خرید لپ‌تاپ از کانادا چند تا سوال داشتم..
    آیا تو فروشگاه‌های اونجا هم لپ‌تاپrefurb شده هست یا فقط باید از سایت کمپانی خرید..؟
    چون از سایت کمپانی مالیات بهش تعلق میگیره که از قیمت اینجا هم بالاتر می‌شه...
    این قانون که لپ‌تاپ از کانادا خارج بشه مالیات برمیگرده اجرا می‌شه..؟
    تو خریدonline هم همینطور..؟
    پیشنهاد خرید چه مارکی را از اونجا می‌دهید با core i7cpu
    ۱۰ ساعت کار
    دفتری در روز..
    استحکام صفحه کلید و بدنه
    با تشکر

14. این کاربر از kasi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بسیار بسیار متشکر !
    توی پرشین تولز یکی چنتا عکس گذاشته بود که اسوس از لپتاپ هاش تست فشار و ضربه و لولا و ... رو میگیره ، آیا این یک مزیت حساب میشه یا برند های دیگه هم انجام میدن ؟
    در مورد ریفرب بودن و اون جمله که نقل قول کردم ازتون توضیح ندادید !
    جواب ساپورتر اسوس هم اگه رسیده بگید ممنون میشم !
    چنتا سوال هم بیربط به تاپیک اما با توجه به این که در تخصص شماست میپرسم:
    این lojack رو میشه توضیح بدید ؟ من فقط در این حد میدونم ضد سرقت هست !! همین !
    توی سایت اسوس ننوشته8سل برای n43sn ، آیا میشه روش انداخت ؟ با8سل چندساعت شارژ میده ؟ ( اصلا توی بازار ایران n43sn پیدا میشه ؟!)
    sasus eee note ea 800 رو توی ایران وارد میکنن ؟ یا کسی نمیخواد وارد کنه ؟ قیمتش حدودا چقدر میشه ؟ اگه هنوز ریلیز نشده کی ریلیز میشه ؟ کلا اینکه آیا واسه نوشتن جزوه های امسال دانشگاه روش حساب کنم یا نه ؟
    الان طبق این خبر در سایت اسوس قراره این شرکت لپتاپ های جدیدشو توی Computex 2011 ارائه کنه . به نظر شما کی به ایران میرسن این لپتالپ ها ؟ ارزش انتظار داره ؟
    کد:
    ممنونم و معذرت میخوام
    سلام مجدد!!

گرفتن تست برای دستگاه هایی هست که طراحی شدن و قراره به تولید انبوه برسن. این طور نیست که همه دستگاه ها رو دونه به دونه تست کنن!! مثل این میمونه که یک کارخونه خودرو سازی از همه ماشین های خروجی تست تصادف بگیره!!!

من گفتم اسوس (بنا به یادآوری درست دوستان!) به مسئله ریفر اهمیت کافی نمیده و کلا توضیحات شفافی در مورد سیاست های فروش به کاربران ارائه نداده. این به این معنی نیست که خریدار هم باید نسبت به اونها غافل باشه. بایستی تا جایی که از دستمون بر میاد خرید مطمئن تری بکنیم. حتی کوچکترین کارها هم باید انجام بشن تا ریسک خرید پائین بیاد . برای مثال حتی توجه به نحوه حرف زدن فروشنده و اطلاعاتی که داره هم میتونه کمک کننده باشه!!

جواب ساپورتر اسوس هم فقط شرکت ویستا بود. البته برای ساپورت و نه فروش. قبلا چهار تا شرکت رو نام میبردن ، بعضی مواقع 3 تا و الان هم فقط ویستا رو نام برد!!!

Computex 2011 هم دیروز تموم شد. اسوس به عنوان بهترین طراحی برای لپ تاپ انتخاب شد. کلا محصولاتی که توی این نمایشگاه و امثال اون، نمایش داده میشه بیشتر جنبه تبلیغاتی دارند و شرکت ها سعی میکنن دستگاه هایی که پیشرفتی در زمینه ای خاص محسوب میشن رو به نمایش بزارن ، نه محصولات تجاری که برای بازار باشه!

همونطور که خودتون هم گفتین بقیه سئوالات به موضوع تایپیک مربوط نمیشه ، فقط درباره Lojack چون منبعی توی انجمن ندیدم یه توضیح مختصر میدم.

Lojack محصول یک شرکت خصوصی در آمریکا هست که با استفاده از نرم افزار و سخت افزار های خاص برای مواقعی که لپ تاپ به سرقت میره عمل می کنند. به این صورت که اگر لپ تاپ به سرقت بره ، با اطلاع دادن صاحب اون به شرکت فورا بوسیله نرم افزاری که در سیستم نصب هست کلیه اطلاعات به رمز در میاد تا نشه بهشون دسترسی داشت. با سخت افزار هم لپ تاپ جا نمایی میشه و با همکاری که شرکت با پلیس آمریکا و اینترپل (پلیس بین الملل) داره ، توی 75 کشور دنیا میتونن لپ تاپ رو ردگیری کنن و اون رو برگردونن. بعد از بازگردانی ،متخصصین شرکت اطلاعات رو از حالت رمز خارج میکنن و تحویل صاحب اون میدن. البته طبیعیه که برای کاربر آمریکایی تعبیه شده ، پس برای کسی که توی لیست 75 کشور و آمریکا تردد خاصی نداره یا کلا اطلاعات مهمی نداره، مزیتی به همراه نخواهد داشت.

16. 4 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    اول از وقتی که گذاشتین سپاسگزارم

شما قسمت خاورمیانه گذاشتین مدل 4303 یا 4305 و .. هست من هم ابتدا برای خرید از این سری رفتم چند تا از فروشندهاگفتن 4170 مدل جدید تر dv3 هست واقعا تمام مشخصات بهتر هست

من مشکلم اینم اگه مدل جدید چرا تو قسمت خاور میانه نیست نه برای فروش نه برای معرفی مشخصات ؟

این مدل چطوری تو بازار اومده شما توصیه میکنید مدل معرفی شده تو سایت بگیرم یا فرقی نمیکنه

اصلا نظرشما درباره این مدل که تو قسمت خاورمیانه نیست چی

سلام

ممنون.

برای تشخیص تاریخ ساخت لپ تاپ یک روش کلی هست که توسط SN (سریال نامبر) دستگاه قابل تشخیص هست. توضیح این روش رو نمیخواستم بگم، اولا چون اطلاعاتم تکمیل نیست در مورد این موضوع و ثانیا چون ممکن بود با بحث Refurb قاطی بشه و گیج کننده بشه. اما وقتی با پ . خ پرسیدین گفتم اینجا بپرسین تا اونجایی که میدونم ، توضیح بدم، شاید بدرد دیگران هم بخوره.

روش تشخیص تاریخ ساخت لپ تاپ های HP با استفاده از SN :

SN دستگاه های HP تشکیل شده از یک عبارت 10 جزئی که شمال حروف و اعداد هستند. این اعداد و حروف طبیعتا دارای معانی خاصی هستند که کاربردهایی داره. برخی کاربردها رو توی پست های قبلی در مورد HP گفتم.

برای مثال یک SN لپ تاپ HP به این صورت هست:

4CA9143T5Q

همونطور که میبینید ، شامل ده جزء هست بدون فاصله یا علامتی در بین اجزاء. علاماتی مثل # که در PN کاربرد داشت.

2 رقم اول (4C ) : دو رقم اول کد بازار هدف هست. کدی که به منطقه یا مناطقی خاص داده شده که مشخص کننده بازار هدف دستگاه هست. این کد EMEA هست. در مورد دیگر کدها اطلاعات دقیقی ندارم.

رقم سوم (A ) : کد فروشنده هست. یعنی به کدوم نوع فروشنده قراره تحویل داده بشه. توزیع کننده ، نماینده فروش ، یا خرده فروش.

رقم چهارم (9) : نشان دهنده سال تولید لپ تاپ هست. 9 یعنی 2009 و 0 یعنی 2010 و 1 یعنی 2011.

رقم پنجم و ششم ( 14) : نشون دهنده تعداد هفته گذشته از سال هست. یعنی در سال 2009 ، هفته چهاردهم!

چهار رقم آخر (3T5Q ) : اکثر مواقع (تاکید میکنم اکثر مواقع و نه همیشه!!) این چهار رقم نشون دهنده شماره تولیدی لپ تاپ هست. مثلا در این سریالی که مثال زدم ، یعنیThree(3) Thousand Five(5) hundred Quantity که در حالت کلی به معنی سه هزار پانصدمین قطعه خروجی هست.

چهار رقم آخر همیشه به این منوال نیستند ولی در 90 درصد از لپ تاپ های سری Pavilion چنین الگوریتمی برقراره. ولی چهار رقم آخر خیلی هم مهم نیستند. چون هدف ما تاریخ ساخت دستگاه هست ، که در رقم چهارم قرار داره.

با این روش میتونید تشخیص بدین چه مدلی جدیدتر و چه مدلی قدیمی تر هست.

اگر سئوالی بود در خدمت هستم.

موفق باشین.

18. 7 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •