فقط فرستادنش 3 روز حداقل با پیشتاز طول میکشه که ! اونام باس مطمئن شن شما عمدا نزدی نترکوندیش !
برو هفته دیگه بیا !
فقط فرستادنش 3 روز حداقل با پیشتاز طول میکشه که ! اونام باس مطمئن شن شما عمدا نزدی نترکوندیش !
برو هفته دیگه بیا !
سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیسجمهور، به همراه هیاتی از اعضای صندوق نوآوری و شکوفایی، پارک فناوری و جمع کوچکی از خبرنگاران اقتصاد و فناوری رسانههای کشور از دیجیکالا بازدید و دیدار صمیمانه و نزدیکی با مدیران ارشد مجموعهی دیجیکالا داشتند.
در این بازدید مدیران مجموعهی دیجیکالا، سعید و حمید محمدی، ضمن ارائهی اطلاعات دقیقی و جامعی از روند تاسیس و رشد دیجیکالا، چشماندازهای کلان مجموعه و چالشهای رسیدن به اهداف خود را با معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری در میان گذاشتند.
![]()
براساس گزارش ارائه شده از سوی مدیران عامل دیجیکالا، این مجموعه در مسیر پرشتاب رشد خود در طول هشت سال امروز به بزرگترین فروشندهی آنلاین منطقه بدل شده است.
در ادامهی این دیدار صمیمانه موسسان دیجیکالا ضمن تبیین تصویری دقیق از فرصتها و چالشهای حوزهی تجارت الکترونیکی و کارآفرینی اینترنتی از لزوم حمایت از کسبوکارهای نوین و موج کارآفرینی دیجیتال بومی سخن گفتند.
ستاری ضمن تقدیر از مجموعهی موفق دیجیکالا، تلاش این شرکت را در ارائهی سرویس با کیفیت به مردم ستود و ابراز امیدواری کرد با حمایتهای دولت، مجموعههای جوان و موفق اینچنینی با چالشهای کمتری در حوزهی تجارت روبهرو باشند، چرا که موفقیت تجاری این فعالان جدید تضمینکنندهی شکوفایی اقتصادی آینده ایران خواهد بود.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه ابراز امیدواری کرد که کسبوکارهای دیجیتال کشور نه تنها در ابعاد و سایز بازار داخلی کسبوکار خود رشد کنند، بلکه همانطور که مدیران دیجیکالا در برنامههای توسعهی خود عنوان کردند به فعالیت در حوزهی توسعهای در سطح منطقه بپردازند و در بازارهای تشنه و درحالتوسعهی کشورهای خاورمیانه و حوزهی دریای کاسپین به نامی معتبر و یکهتاز بدل شوند.
![]()
طبق توافق انجام شده توسط اعضای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنا شد این دیدارها در قالب مجموعه جلساتی منظم و ادامهدار، و به منظور دستیابی به فهم مشترکی از چالشها و فرصتهای این عرصه و ایجاد سازوکارهای مناسب برای فعالان کسبوکار فناوری اطلاعات کشور، برگزار شود.
یک موضوع خارج از بحث:
من که بعید میدانم چنین مشکلی پیش بیاید. یعنی بعلت ماندن جنس در انبار باتری فاسد بشه. مگه چند سال جنس در انبار مانده باشه.
بهرحال تبلت ها از زمانی که از کارخانه خارج میشوند تا زمانی که به فروش میرسند، ممکن است چند ماهی در انبارها بمانند. درسته؟
-----------
من یک بار هدفون از دیجیکالا خریدم، ایراد داشت. زنگ زدم و موضوع را گفتم، میخواستم کالا را برایشان بفرستم که گفتند خودمان پیک میفرستیم دنبال کالای خراب (قیمت هدفون بالای 100هزار تومان بود)، سه روز طول کشید تا پیکشان آمد و هدفون را از من تحویل گرفت. که در آن زمان 5 روز از زمان سفارش گذشته بود.
یک هفته هم خبری ازشون نبود تا اینکه درست بعد از یک هفته تماس گرفتند و هماهنگ کردند جهت ارسال هدفون جدید.
جالب اینکه من ایمیل هم زده بودم به بخش خدمات پس از فروشش که تازه بعد از 5 روز که ایمیل زده بودم تماس گرفتند و پیگیر بودند که چی شده که گفتم دو روز قبل کالای معیوب را تحویل دادم.
Last edited by amir_t6262; 26-06-2015 at 20:35.
با سرویس اکسپرس دیجیکالا اینجا ۲۴ ساعته میرسه. منم با پست ویژه براشون فرستادم که ۲۰ ساعته رسیده بود. بعد از ۶-۷ میلیون خرید از دیجیکالا میدونم چقدر طول میکشه.
در مورد ترکوندن تبلت! هم ۴۸ ساعت بعد، بعد از کلی پیگیری گفتن که تایید شده خرابی دستگاه و براتون جنس جدید میفرستیم. مشکل اینجاست که پنج روز گذشته و هنوز نفرستادن.
جریان اینه که که تا وقتی جنس خراب گیرت نیومده همه چی به خوبی و خوشی میگذره. منم کلی این سایتو به همه توصیه میکردم، اما تازه وقتی یک مشکلی پیش میاد و کارت به بخش خدمات میکشه اونوقته میفهمی چقدر به وعده هاش عمل میکنه.
آپدیت: ۶ روز گذشته و هنوز نفرستادن. جالبه منو به مدیریت وصل نمی کردن. آخرش بعد از پنج بار زنگ زدن یک اپراتور جدید گوشی رو برداشت و به این بهانه که داشتم با مدیریت صحبت میکردم و قطع شد منو وصل کرد! خانم علوی سوپروایزر بخش خدماته. فعلا به من قول پیگیری داد، تا ببینم چی پیش میاد
Last edited by im202; 28-06-2015 at 15:43.
ظاهرا این اتفاق برای کالاهایی که وقتی دقت کنین میبینین زیاد تو پیشنهاد ویژه میزارن کم و بیش اتفاق میفته. چند وقت پیش تبلت نکسوس سون ۲۰۱۲ چتد وقتی زیاد تو پیشنهاد ویژه بود. منم قصد خرید داشتم. کافیه برین بخش نظراتشو بخونین ببینید برای چند نفر مشکل باطری فاسد پیش اومده. تازه اینا نظراتیه که خود دیجیکالا تایید کرده.
آخه جنس گارانتی داره. از روی تاریخ گارانتی میشه فهمید که جنس کی وارد ایران شده و حدودا میشه فهمید چقدر در انبار مانده.
اردیبهشت ماه که برای یکی از دوستان از بازار ایران تبلت خریدم، تاریخ شروع گارانتی اش برای اوایل اسفند سال قبل بود. یعنی جنس حداقل 2 ماه بود که وارد ایران شده بود. ضمن اینکه تبلت های ایسوس روی جعبه اش تاریخ تولیدش درج میشود که این تبلت برای کمتر از 3 ماه قبل از خرید ما تولید شده بود.
تبلتی که برای من فرستاده بودن یک سال و پنج ماه از تاریخ تولیدش گذشته بود. خود دیجی کالا تایید کرد مشکل از باتریش بوده شما هنوز قبول نکردی!
دوست عزیز، من حرف شما را قبول دارم. وقتی یک سال و 5 ماه از ساختش گذشته باشه، معلومه که باتری اش به مشکل میخوره.
اقا من یرسی خرید کردم ظرف ۱۵ دقیقه اسمس اومد که فرستادنش و یک کد دادن با تیپاکس انتخاب کردم
اون کد رو توی سایت تیپاکس میزنم میگه شماره قرار داد موجود نیست شهرم نمایندگی دیجی کالا نداره
الان سوالم اینه که این سایت تیپاکس مسخره بازی هست یا نه ؟ کسی ازش پیگیزی کرده؟ اخه خیلی چرته میشه توش متن هم نوشت بجای کد!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)