قربون شکل ماهت... این بازی دست کاری شدس...
پکیج نصبی نسخه اورجینال متفاوته...
اگه نظر منو میخوای از بیرون بخری خیالت راحت تره
قربون شکل ماهت... این بازی دست کاری شدس...
پکیج نصبی نسخه اورجینال متفاوته...
اگه نظر منو میخوای از بیرون بخری خیالت راحت تره
آرمین جان شدیدا باهات موافقم
آقا یه نفر ترینری چیزی نداره معرفی کنه که فقط لیسانسها رو باز کنه...منم بیش از یه روز کامله که توی این Down the Mountain لعنتی موندم!!!!!
دیگه رسما دارم بالا میارمیکی به داد برسه
![]()
ترینر هست ولی فکر کنم برای حداکثر ورژن 86 هست توی گیم کپی مگا ترینر هست اون تا ورژن 86 داره با اون عین آب خوردن می تونی سات ها رو دستکاری کنی و راحت این مرحله کوفتی پایین اومدن از کوه رو رد کنی یادم انداختی حالم بهم خورد اونقدر توی اینجا ضجه زدم که نگو دیگه اواخر می کوبیدم به سرم اشکم در اومده بود فکر کنم تا مرز جنون رفتم وای وای نگو نگو
خوب این سایت ترینری که به ورژن من بخوره و مجانی هم باشه!! پیدا و دانلود کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدtimer freeze هم داره که برای رد کردن چنین مراحلی هست...
گفتم شاید برای کسانی که مثل خودم تا مرز جنون رفتن![]()
به درد بخوره..
Last edited by mehdy.z; 25-03-2011 at 00:44.
گویا جنون نمیخواد دست از سر ما برداره. هر کاری کردم کار نکرد. شما امتحان کردید؟
احتمالا ترینره واسه ورژن شما نیست.........!!!!گویا جنون نمیخواد دست از سر ما برداره. هر کاری کردم کار نکرد. شما امتحان کردید؟
بابا چرا ترینر میزنید !! اصلا اسم ترینر میاد حالم خراب میشهچه کاریه خوب !!حاظرم بزنم بازیو پاک کنم اما ترینر نزنم !! لعنت به سازنده هاشون
![]()
آی گل گفتی رفیق...
نمیدونم بازی با ترینر چه لذتی داره که اینجوری ملت دنبالشن...![]()
منم زیاد اهل دانلود ترینر نیستم چون خودم درست میکنم(اونم فقط واسه پول)
بله شما باید روی آیکون launcher در پوشه_ ی اصلی بازی کلیک کنید اون گوشه_ی پنجره ای که باز میشه ورژن بازی شما رو نوشته باید از اون ترینری که به ورژن شما میخوره استفاده کنید...
(ضمنا اگه بازم با ترینر مشکل داشتید توی تاپیک مخصوص خودش مطرح کیند که بچه های کنسول باز, فحشش رو به من ندن)
من فقط برای همین یکی مرحله ازش استفاده کردم چون به نظر من صلا مشکل داره!!
شما رو نمیدونم ولی من بازی رو فقط به خاطر این انجام میدم که ازش لذت ببرم و گاهی اوقات تسکین دهنده اعصابم باشه نه اینکه برعکس اعصابم بیشتر خورد شه!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)