تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 43 اولاول ... 29353637383940414243 آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 430

نام تاپيک: Dark Souls

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

با اینکه کلاس های مربوط به جادوگر رو انتخاب نکردم ولی کم کم داره از جادو خوشم میاد
    فقط از جادوی های پایرومنسی استفاده می کنم چون بقیه رو یکمی سخته و stat هام بهشون نمی خوره
    این دستکش پایرومنسی هم تا 15 تا آپگرید کردم دیگه خیلی قوی شده حتی با جادوهای معمولی هم میشه خیلی ها رو کشت
    این باسه که گرگ بزرگ بود هم رفتم با همین جادوها کشتم که کشتنش خیلی فایده داشت!
    پستای علیرضا توی تاپیک رو می خوندم در مورد این پایرومنسی می گفت بعضی هاش شبیه بمب اتمه یعنی تازه دارم به اون حرف علیرضا می رسم

حالا می خوام این دستکش رو بازم آپگرید کنم ولی فقط یه نفر هست که توی اون مرداب Blighttown می تونه اونو آپگرید کنه که خیلی هم روح می خواد
    تقریبا فک کنم یه 200 هزار تا روح باید جور کنم!
    باز دوباره باید برم سمت همون دره انداختن دشمنا
    کلا این قسمت darkroot garden رو فک کنم از قصد و برای فان گذاشتن
    بعضی وقتا دشمنا از تپه نمی افتن و من راحت با یه ضربه سپر می ندازمشون پایین یا حتی با یه جادو به نام force که اونا رو پرت می کنه پایین
    حتی دشمنا خنگ هم نبودن اینجا خیلی میشد روح جمع کرد چون اون سه چهار نفر اون چنان قوی نیستن و قدرتشون هم در حد 2000 روح که میدن نیست!

اشتباه نکن این بازی با بازی های دیگه فرق داره باور کن بدون جادو یه جاهایی رو نمی تونی بری و پشیمون میشی
    اون blighttown باسش رو بکشی و تمومش کنی باز جای بعدی خیلی سختر میشه و دشمنا خیلی قویترن
    حالا با این کلاس شروع کردی حداقل از همون اول به فکر این پایرومنسی باش
    یه نکته هم اینه که Attunement رو یکمی زیاد کن یعنی اگه زیر 10 باشه که اصلا نمیشه جادویی انتخاب کرد بعد تقریبا ار اون به بعد هر دو تا که زیاد کنی یه slot برای جادو داری
    منم با اینکه کلاسم جادوگر نیست ولی اینو تا 14 رسوندم تا حداقل 3 تا slot داشته باشم و بتونم بیشتر جادو با خودم ببرم

در مورد این ظاهر کردن هم توی آنلاین فک کنم همین جوری هم بشه و احتمالا آیتم های مخصوصی می خواد
    چون من دیدم طرف هر جای می خواست دو نفر رو ظاهر می کرد!
    ولی با همین آفلاین هم می تونی بری فقط ممکنه آنلاین یه سری جاها راحتر و آسونتر بشه به خاطر همین ظاهر کردن ها

من موندم اگه ویکی نبود چی میشد و سازنده ها اصلا توی بازی یه ذره راهنمایی هم نذاشتن
    یعنی مثلا این سیر داستانی این همه کارکتر رو آدم باید از کجا بفهمه!
    اگه یه نفر تنهایی بخواد همه جزئیات رو بفهمه فک کنم باید یه سال وقت بذاره
    کلا سازنده ها خواستن از همه لحاظ کار گیمر سخت باشه!
    ولی این داستان ها شخصیت ها خیلی برام مهم نیست
    آخرش شاید همه شون رو از دم کشتم آخه تا می تونستم ازشون خرید کردم بعضی هاشون هیچی دیگه ندارن!

در مورد شمشیر نه از اون شمشیری که گفتم استفاده نمی کنم و به درد نمی خوره چون خیلی سنگینه
    فعلا از همون Drake Sword استفاده می کنم و همین طور یه نیزه جدیدا گرفتم خیلی قویه همون اولش قدرت برقی داره و سریع هم هست
    فک کنم آپگریدش کنم خیلی عالی بشه
    فقط حیف ظاهرا این Quelaag's Furysword بدست اوردنش سخته یعنی من روح Quelaag رو دارم ولی برای ساختن این شمشیر راه درازی رو دارم

مرسی آقا توضیحاتی خوبی دادی
    در مورد انگشتر من فک کنم نصف بیشتر انگشترهای خوب رو پیدا کردم و فعلا کمبودی ندارم
    در مورد سپر من یکمی به مشکل خوردم یعنی حواسم نبود یه سری ها که attack بالا داشتن رو زیاد کردم در صورتی که مقاومت سپر مهمه به خصوص مثلا در مقابل آتش
    حالا بهترین سپرها از نظرت چیه؟
    من فعلا دارم با یه سپر به نام Crystal Shield میرم که آپگرید هم نمیشه
    در موردش شمشیر هم با همون نیزه میرم که خیلی خوبه ولی سلاح بهتر از اون باید خیلی زیاد باشه
    فعلا از جادو استفاده می کنم با دشمنا به مشکل نمی خورم شاید حالا جلوتر شمشیر بهتر هم گیر اوردم

سلام

1-توی جادو های دیگه هم چیزای خوبی هست مثلا جادوهای از راه دور توی sorceries و هیلینگ ها و جادوهای برقی miracles
    جادوهای پایرومنسی هیچ stat مورد نیاز نمیخان ولی سعی کن faith و intelligence رو در حد معمول کم کم بیاری بالا چون بعدا که به جادوهای قوی sorceries و miracles رسیدی حسابی حسرت نخوری

2-شعله پایرومنسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از 15 به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبدیل میشه و 25هزار روح میخاد و تا 5 لول آپ میشه

3-لطفا پستهای منو با دقت بخون !
    باور کن وقت میزارم اینارو می نویسم! خوندنش کمتر وقت میبره

یعنی میخای به یک قسمت عمده ی بازی توجه نکنی؟!
    از شما که گیمر حرفه ای هستی بعیده!

اون دو مورد اول که گفتم اگه به سیر داستانی توجه نکنی اون دو نفر که کلی جادو و آیتم میفروشن رو از دست میدی
    همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گفتم در طول سیر داستانیش چندین تا آیتم بهت جایزه میده
    وقتی هم که بعضی NPC ها Hollow شدند نمیخای بدونی کجا پیدا میشند و چه آیتم هایی میدن؟ و اون جادوی عظیم logan و عصاش رو نمیخای؟
    نمی خای گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیدا کنی و اون شمشیر و لباس خاص رو بدست بیاری؟
    اصلا همین زنه که توی blighttown نشسته با یک اشتباه ( البته شاید کم پیش بیاد ) ممکن بود اصلا ظاهر نشه
    با یک اشتباه ممکنه نتونی یک در خفی رو بازکنی
    ممکنه بعضی جادوهای خیلی قوی رواز دست بدی یا حداقل اگه میشد به تعداد بیشتری بدست بیاری از دست بدی
    یعنی مثلا وقتی bonfire توی..........خاموش شد میخای توجه نکنی و بری دنبال کارهای خودت؟

و خیلی چیز ها...

لظفا یکم سطح نگاهتون به بازی رو ببرید بالا تا لذت بیشتری ببرید . زیادم سخت نیست تقریبا مهماشو گفتم

امیدوارم از حرفام دلخور نشی

4-هیچ کسی رو تا قبل باس آخر نکش چون باید کلی روح بدی برای پاک شدن گناهت و بعضی ها که آخر به خودت حمله میکنن و اونجا دیگه بر تو گناهی نیست برای کشتن اونها !
    قضیه به این الکی نیست که هر چی خاستی بخری بعدشم بکشیشون شاید اصلا یه جای دیگه بهت آیتم های دیگه ای بفروشن
    افرادی هم که برای کمک میبری برای باس ها باید همراه اونا پیروز بشی تا سیر داستانیشون پیش بره و در بعضی جاهای دیگه هم به کمک بیان

5-چرا از halberd استفاده نکردی ؟ همون طور که گفتم شمشیر های پوست اژدها و برقی ، بونوس ندارن اون قسمت پست منو خوندی در مورد بونوس ها؟ ممکنه خیلی از سلاح های نرمال برات بهتر عمل کنن
    یه نکته ای هم که هست اینه که سلاح هایی که آپگرید غیر نرمال مثل برق و آتش و ... دارن یه ضعف دارن و اون اینه که برای دشمنانی که در برابر اون پارامتر خاص قدرت دارن خیلی ضعیف میشن چون معمولا این طور سلاح ها نصف دمیجشون رو از اون پارامتر میگیرن

الان دیگه باید از Black knight Sword استفاده کنی و این چیزایی که داری رو بریزی دور
    از Quelaag's Furysword هم خیلی دمیج بالاتری داره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خیلی چیز خوبیه اگه آپگرید کنی چون وزنش هم مناسبه و 6 هست

این خوبه که از سلاح های سبک اسفاده میکنی چون با اینکه دمیج پایین تری دارن ولی با stamina پر میشه تعداد بیشتری ضربه زد ولی برای بعضی دشمنا و باس ها بهتره از سلاح سنگین و دمیج بالا استفاده کرد چون فرصت ضربه زدن کمه و موقع ضربه زدن به دشمنایی که poise بالا دارن اونها باز هم به کار خودشون ادامه میدن

Quelaag's Furysword دمیجش 230 هست و وزنش 3.5 ( جمع دمیج های مختلف رو مینویسم)
    در رنج وزنی اون این سلاح ها رو پیشنهاد میدم . اینارو فقط با دمیج خالص مینویسم یعنی بونوس ها رو حساب نکردم . به ترتیب اسم و دمیج و وزن

Enchanted Falchion 256 2.5
    occult club 231 3
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 240 2.5 که توی همین سیر های داستانی بدست میاد!
    2 249 +5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دوتا هم با stat من:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 253 3
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +5 341 2 (با دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدست میاد که توصیه نمیشه چون با کشتن او هم به دست میاد. با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ساخت.اینم جزو سیر های داستانی!)

این سایت هم خیلی خوبه برای انتخاب سلاح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قسمت محاسبه سلاح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

stat ها رو وارد میکنی بعد ماکسیمم لول هر سلاح رو نشون میده و میتونی نوع آپگرید رو انتخاب کنی که نتایج بر حسب ماکسیمم لول بر حسب اون آپگرید باشه و جمع دمیج ها رو نشون میده

برای من Greataxe با آپگرید chaos و 10 تا humanity اول هست فکر کنم که دمیجش شد 728

6- در مورد سپر ها damage reduction های مجیک و برق و physical مهمن و از اونا مهم تر stability هست که باعث میشه در برابر ضربات سنگین سپرت کنار نره و stamina زیاد کم نشه
    crystal shield هم damage reduction هاش خوبه ولی این دمیج ها نسبت به دمیج فیزیکی کمتر پیدا میشن و بیشتر با دمیج فیزیکی سر و کار داری و این سپر durability کمی داره 60 که همون طور که گفتی بیشتر هم نمیشه بهتره از این سپر در مواقع لازم خودش اسفاده کنی

باید ببینی سپر سبک بیشتر به سبک بازیت میخوره یا سنگین . من که بیشتر با سپر های larg میرفتم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سپر خیلی خوبیه و stability 70 داره و اگه آپ کنی بهتر هم میشه من +14 کردم شده 82 و اون 5 درصد damage reduction فیزیکی که کم داره زیاد تاثیری نداره . باهاش میتونی تا خیلی جاها بری

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خیلی عالیه و stability 72 داره و +15 کردم شده 86 و اگه آپگرید crystal بکنی تا 90 هم میشه که بیشترین stability در بازی هست ولی آپگرید کریستال durability رو خیلی کم میکنه این سپر دیگه تقریبا تا آخرا جواب میده
    قوی تر از اونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ولی استرنج 50 میخاد و خیلی سنگینه و stability 84 داره و بیشتر هم نمیشه و این سپر شاید کامل ترین damage reduction ها رو داشته باشه

ولی شاید بهترین سپر بازی سپر فوق العاده ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه که بیشترین stability رو بین سپر های آپگرید نشده داره : 88 و damage reduction آتش هم 80 داره

7- مسئله دیگه این که فکر میکنم خیلی سریع جلو رفتی و معلوم نیست چه چیزایی رو ازشون گذشتی . من تو هر یک از مراحل و مناطق کار های جانبی و دشمنای اختیاری رو میرفتم و فارمینگ سول و آیتم هم انجام میدادم و هر چند وقت برمیگشتم پیش npc ها و خرید آیتم و انجام کویست می کردم و این مسئله یک اثر مهم داره که در هر قسمت خودتو نسبتا قوی میکنی و بیشتر برای قسمت های بعد آماده میشی و زیاد عذاب نمیکشی !

یه چیز دیگه این که در اوایل بازی که سختی نفس گیری داره موقع مناسب استفاده از تاکتیک های مبارزاتی هست که جذابیت خاصی به بازی میده. اگه همین طور فرت و فرت بمب آتیش این طرف و اون طرف پرت کنی بیمزه میشه برای همین از نظر من کلاس warrior خیلی کلاس خوبی هست چون نه زیاد ضعیف هست و نه پارامتر های خاصی داره که بازی بی مزه بشه bandit هم خویه ولی خیلی رفتی به سمت pyromancy

بنا براین اگه سعی کنی کم کم بری جلو هم کویست ها کامل میشن و هم لول و stat ها بهتر بالا میره و دیگه نیازی نداری بری از دره انداختن استفاده کنی! که من اصلا وقت روش نگذاشتم که خودش یک عامل برای بیمزه شدن بازی هست.

باز هم میگم سیر npc ها رو برو ! چون نصف بازی همینه

از نظر من یک بازی رو کامل انجام دادن بهتر از اینه که هزار تا بازی رو بدون حوصله بری و دنبال تموم کردنش باشی و بری دستت رو بزنی به دیوار آخرش و سک سک کنی بر گردی !!!
    امیدوارم تو اینطور نباشی

خیلی ممنون
    Last edited by aminkhoob; 11-01-2015 at 16:38.

2. 3 کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الکی که کسی رو نمی کشم و تا حالا این NPC ها رو نکشتم
    آخه گفتی آخراش همه hollow میشن به خاطر اون گفتم
    یعنی منظورم این که اگه یه زمانی این NPC ها بخوان بهم حمله کنن بهشون رحم نمی کنم و با همون ضربه اول کارشون تمومه

در مورد سیر داستانی حالا بهشون توجه که می کنم
    ولی بیشتر اولویت داستان اصلیه
    برام جالبه که چی میشه
    ولی خداییش اصل بازی گیم پلی و اتمسفرشه و داستان بعد از اینا قرار می گیره
    ضمن اینکه من توی کنسول میرم و حس اینو ندارم که مثلا سیو رو نگه دارم حالت های مختلف رو امتحان کنم

در مورد سلاح هم چرا اون halberd رو هم اتفاقا چند نوعشو دارم
    یعنی توی anor londo فک کنم از اونا زیاده
    چند تاشو هم بعضی وقتا استفاده می کنم و توی این مکان به درد می خوره
    احساس می کنم توی anor londo کلا چیزای خوبی پیدا میشه و همین جوری دارم هی سلاح و زره خوب پیدا می کنم
    یه سپر خیلی خوب هم پیدا کردم که strength بالا می خواد و به زودی فک کنم بتونم ازش استفاده کنم و باید خوب باشه

در مورد پایرومنسی هم اتفاقا من میگم باید استفاده کرد به خصوص اینکه اصلا stat نمی خوان
    توی بازی های نقش آفرینی یه قسمت مهم همین جادو هستش و اگه استفاده نکنی اصلا نمیشه
    حالا همه رو با این پایرومنسی که نمی زنم ولی به موقعش استفاده می کنم
    بازی واقعا سخته و آدم بالاخره باید به موقعش طرف پایرومنسی و اینا بره
    دوس ندارم سر یه باس فایت زیاد بمیرم و اعصاب اینو ندارم!
    هر کسی توی این بازی یه سبکی داره من خودم در هی حال که سعی می کنم توی مبارازت تاکتیک داشته باشم ولی در موقع های خطر از پایرومنسی هم حتما استفاده کنم

در مورد رفتن بازی هم والا فک نکنم جای خاصی رو از دست داده باشم
    یعنی در عرض 33 ساعت تازه رسیدم به anor londo در صورتی که فک کنم خیلی سریعتر از این میشد رسید
    فوقش نصف بازی رو رفتم و فرضا حدود 70 ساعت بازی تموم میشه و فک کنم همین مقدار برای یه بار تموم کردن مناسب باشه
    قبول هم دارم باید برای بازی وقت گذاشت و یه بازی شاهکار بهتر از صد تا بازی معمولیه
    ولی من همیشه اعتقادم اینه که توی شاهکارها هم نباید زیاده روی کرد چون اونجوری از شاهکارهای دیگه محروم میشی
    مثلا dragon age نقشی آفرینی مورد علاقه منه ولی من توی اونو هم از یه ساعت مشخصی بیشتر دیگه نمیرم چون دوس دارم بازی های تاپ زیادی رو بازی کنم
    ولی در کل در شاهکار بودن این بازی شکی نیست و از اونی که توی تصورم بود بهتره
    از توضیحات شما هم ممنونم و همه استفاده می کنیم

4. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رسیدم به این باس Anor Londo یعنی Ornstein and Smough که اندر کمالات این باس توی همین تاپیک و کلا توی تمام نت خیلی شنیده بودم ولی حالا به چشم خودم عمق فاجعه رو دیدم و باید بگم خدایا توبه!
    واقعا سخته فعلا 4-5 بار بیشتر نمردم ولی با اختلاف سخترین باس فایت بازی بوده و توی هیچ کدوم از باس فایت ها اینقدر اذیت نشدم
    حتی دو بار Solaire of Astora رو هم ظاهر کردم و humanity رو هم خرج کردم ولی نشد یعنی بیشتر مشکل قسمت دومشه!
    از پایرومنسی هم استفاده می کنم ولی فقط برای کشتن اولی به کار میاد و به درد دومی نمی خوره
    فعلا کلی راه برگشتم همون اوایل بازی و بیشتر دارم خرید می کنم و سلاح ها رو قوی می کنم
    فک کنم با تیر کمون سمی و همون طور آیتم های پرتابی سمی بشه اونو کشت

نمی خواستم برگردم عقب چون دوباره رسیدن به اون جا مکافات داره ولی مجبور شدم
    تا اون جایی که شنیدم بعد از رد کردن این باس دیگه میشه راحت بین bonfire ها سفر که این خیلی عالیه به خصوص برای خریدهای خاص
    برای اینکه بشه یه شمشیر تا +10 ساخت هم کلی باید مکافات کشید چون هر آهنگری یه قسمتشو انجام میده و آدم باید هفت خان رستم رو بگذرونه!

بعضی وقتا هم آدم توی بازی از عصبانیت زیاد نمی دونه چی کار کنه!
    مثلا باس Painted World of Ariamis راحت همون دفعه اول کشتمش ولی همزمان خودمم مردم و روحمم جایی افتاد دقیقا پا بذارم اونجا یه کات سن نشون میده!
    یعنی داشت یه چیزی خیلی عجیب رخ می داد ولی دوباره برگشتم اون جا و سریع روح رو گرفتم
    بعضی دشمنا هم کلا عجیبن یعنی توی این Anor Londo با اینکه خیلی سخت نیستن ولی مثلا من می خوام فرار کنم و با اینکه دشمنا کندن ولی طرف یه تبر داره از یه کیلومتری منو می زنه!
    در مورد باس هم که بالا گفتم و کلا انگار باس چاق و لاغر معروفه
    حتی دیدم بعضی جاها توی لیست سخترین باس فایت های تاریخ اونو اوردن
    فک کنم این باس رو بزنم دیگه کارم برای ادامه بازی راحت باشه

این Painted World of Ariamis هم عجب جای خوبی بود
    یعنی هر کی اینجا نره خیلی ضرر می کنه
    دشمنا زیاد سخت نیستن و روح هم زیاد میدن و کلا جای پر روحیه
    آیتم هم خوب میشه فارم کرد مثلا من از این موش ها کلی humanity بدست اوردم
    به دوستمون که تازه بازیو شروع کرده یعنی brain پیشنهاد می کنم حتما اینجا رو بره
    لازمه اونم اینه که Peculiar Doll گرفته بشه که باید برای اون هر وقت شد برگشت دوباره همون جای اول بازی یعنی Undead Asylum که دقیقا توی همون سلولیه که اول بازی شروع شد
    بعدش دیگه توی Anor Londo یه مکان خاص برسی میشه با این آیتم وارد این دنیا شد
    من که از اینجا خوشم اومد و بازم برای humanity و روح اون جا برمی گردم

6. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

رسیدم به این باس Anor Londo یعنی Ornstein and Smough که اندر کمالات این باس توی همین تاپیک و کلا توی تمام نت خیلی شنیده بودم ولی حالا به چشم خودم عمق فاجعه رو دیدم و باید بگم خدایا توبه!
    واقعا سخته فعلا 4-5 بار بیشتر نمردم ولی با اختلاف سخترین باس فایت بازی بوده و توی هیچ کدوم از باس فایت ها اینقدر اذیت نشدم
    حتی دو بار Solaire of Astora رو هم ظاهر کردم و humanity رو هم خرج کردم ولی نشد یعنی بیشتر مشکل قسمت دومشه!
    از پایرومنسی هم استفاده می کنم ولی فقط برای کشتن اولی به کار میاد و به درد دومی نمی خوره
    فعلا کلی راه برگشتم همون اوایل بازی و بیشتر دارم خرید می کنم و سلاح ها رو قوی می کنم

تا اون جایی که شنیدم بعد از رد کردن این باس دیگه میشه راحت بین bonfire ها سفر که این خیلی عالیه به خصوص برای خریدهای خاص
    برای اینکه بشه یه شمشیر تا +10 ساخت هم کلی باید مکافات کشید چون هر آهنگری یه قسمتشو انجام میده و آدم باید هفت خان رستم رو بگذرونه!

مثلا باس Painted World of Ariamis راحت همون دفعه اول کشتمش ولی همزمان خودمم مردم و روحمم جایی افتاد دقیقا پا بذارم اونجا یه کات سن نشون میده!
    یعنی داشت یه چیزی خیلی عجیب رخ می داد ولی دوباره برگشتم اون جا و سریع روح رو گرفتم
    بعضی دشمنا هم کلا عجیبن یعنی توی این Anor Londo با اینکه خیلی سخت نیستن ولی مثلا من می خوام فرار کنم و با اینکه دشمنا کندن ولی طرف یه تبر داره از یه کیلومتری منو می زنه!

لازمه اونم اینه که Peculiar Doll گرفته بشه که باید برای اون هر وقت شد برگشت دوباره همون جای اول بازی یعنی Undead Asylum که دقیقا توی همون سلولیه که اول بازی شروع شد
    واسه این دو تا غول خوب طبیعتا دو راه هست . اول Smough رو بکشی و بعد Ornstein یا بلعکس . جایزه اخرش که فرق میکنه . یعنی در واقع Ornstein روحش بدرد بخورتره . اگه Faith Build داری میری با روحش میتوتی نیزه اش رو بسازی که چون نیزه اش بدرد این بیلد میخوره . ولی چکش اسموگ حتی بدرد str بیلد هم نمیخوره . در واقع روح Ornstein بهتره از روح ُئخعلا . به مراتب سختی اش هم فرق میکنه . اگه اول Ornstein رو بکشی Smough فقط بزرگ میشه و تقریبا همون قبلیه فقط قویتر میشه و سریعتر نمیشه . اما وقتی Smough رو اول بکشی Ornstein که خیلی سریعه ، بزرگ میشه و حالا با اون هیکل و سرعت واقعا جاخالی دادن حمله هاش سخت میشه . ماها هم که سختی بیشتر میخوایم روش سخت رو انتخاب میکنیم . اصلا مبارزه با Smough گنده هه جذابیت مبارزه با Ornstein گنده هه رو نداره . بهترین موسیقی بازی هم به نظرم موسیقی همین باس بود .
    جالبه من قبل از این که به این دو تا غول برسم واسم اسپویل شده بود که با یک غول چاق و لاغر توی انور لوندو مبارزه میکنم که به شدت سختن . وقتی وارد انور لوندو شدم همون بین دو تا کاخ که یه محوطه بزرگ هست توی کاخها دو تا مجسمه دیدم که حدس زدم خودشون باشن . همش میترسیدم که یهو زنده بشن . اون محوطه هم که بزرگ بود و جون میداد واسه باس . کلا با ترس اون تکه رو رد کردم .

ولی در کل واسه این بازی به نظر من
    جذابترین باس فایت : Ornstein and Smough
    باحال ترین باس : Knight Artorias
    و البته سخت ترین باس : Klammit the Black Dragon (اگه اسمش رو درست یادم باشه) جالبه بعد از این مبارزه جایزه خوبی بهت نمیده مگه اینکه دمش رو قطع کنی .

8. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

priscilla dagger رو از توی اون بدست اوردی ؟

10. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

priscilla dagger رو از توی اون بدست اوردی ؟
    به به بالاخره دارک سولز باز قدیمی تاپیک رو دیدیم
    آره علیرضا اینو فک کنم بدست اوردم
    چیز خاصی داره؟
    Quelaag's Furysword رو هم به هزار زور ساختم و فک کنم کل بازیو باید دور می زدم تا یه سری کارا می کردم این درست بشه!
    به نظر سلاح خوبی میاد یعنی اگه کسی مقابل آتش مقاوم نباشه خیلی به کار میاد
    برای این باس Anor Lodno هم فک کنم باید از همین استفاده کنم

واسه این دو تا غول خوب طبیعتا دو راه هست . اول Smough رو بکشی و بعد Ornstein یا بلعکس . جایزه اخرش که فرق میکنه . یعنی در واقع Ornstein روحش بدرد بخورتره . اگه Faith Build داری میری با روحش میتوتی نیزه اش رو بسازی که چون نیزه اش بدرد این بیلد میخوره . ولی چکش اسموگ حتی بدرد str بیلد هم نمیخوره . در واقع روح Ornstein بهتره از روح ُئخعلا . به مراتب سختی اش هم فرق میکنه . اگه اول Ornstein رو بکشی Smough فقط بزرگ میشه و تقریبا همون قبلیه فقط قویتر میشه و سریعتر نمیشه . اما وقتی Smough رو اول بکشی Ornstein که خیلی سریعه ، بزرگ میشه و حالا با اون هیکل و سرعت واقعا جاخالی دادن حمله هاش سخت میشه . ماها هم که سختی بیشتر میخوایم روش سخت رو انتخاب میکنیم . اصلا مبارزه با Smough گنده هه جذابیت مبارزه با Ornstein گنده هه رو نداره . بهترین موسیقی بازی هم به نظرم موسیقی همین باس بود .
    جالبه من قبل از این که به این دو تا غول برسم واسم اسپویل شده بود که با یک غول چاق و لاغر توی انور لوندو مبارزه میکنم که به شدت سختن . وقتی وارد انور لوندو شدم همون بین دو تا کاخ که یه محوطه بزرگ هست توی کاخها دو تا مجسمه دیدم که حدس زدم خودشون باشن . همش میترسیدم که یهو زنده بشن . اون محوطه هم که بزرگ بود و جون میداد واسه باس . کلا با ترس اون تکه رو رد کردم .
    در هر دو صورت برای من روحشون فرقی نداره چون این دو تا سلاح به دردم نمی خورن
    این Smough کلا کشتنش یکمی سخته
    فک کنم باید موقع حمله اون درست جا خالی داد
    کاش پایرومنسی روش اثر داشت!

12. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نه فقط بهترین سلاح سبک و سریع بازیه
    یه راست برو سراغ Great sword of artorias و moonlight great sword .

14. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چیز خاصی داره؟
    Quelaag's Furysword رو هم به هزار زور ساختم و فک کنم کل بازیو باید دور می زدم تا یه سری کارا می کردم این درست بشه!

سلاحت چیه ؟
    به نظرم داس جزو بهترین سلاح های بازیه . واسه یه Dex Build خیلی اسلحه خوبیه . حمله هاش فقط توی یه جمله نهفته : (( جمیعا خداحافظ ))
    چون حرکت light اش یه یک نفر دمیج زیادی میزنه و فکر کنم از نوع pierce هم باشه . حرکت سنگینش هم که یه wide attack خیلی توپه . وقتی تازه دو دستی میگیریش هم یه Dash خیلی توپ میکنه و اون حرکت wide رو انجام میده . یعنی بدرد همه موقعیتها میخوره .
    من با اون کاراکترم خیلی از pyromancy استفاده نمیکردم و داسم اینقدر قوی بود که حتی غولها رو هم سریع میکشت . میدونی که lifehunt Scythe چه خاصیتی داره . bleed میزنه در حد تیم ملی المان . ولی از اون طرف به خودت هم bleed میزنه . حالا دو تا ایتم bleed resistance بزاری کنارش بدون اسیب رسیدن به خودت کلی به دشمنها و حتی اکثر غولها bleed میزنی . یعنی چند ضرب میزنی یهو میبینی کلی از خونش یه دفعه کم شد که بسی لذت در این bleed نهفته است . به نظرم بهترین سلاحی که از روح غولها ساخته میشه همین lifehunt scythe هستش . شمشیر Artorias بدون cursed اش فقط توی گیم پلی دوم یا سوم بهترین سلاح میشه وگرنه از اینم بهتره .

16. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

سلام

الکی که کسی رو نمی کشم و تا حالا این NPC ها رو نکشتم
    آخه گفتی آخراش همه hollow میشن به خاطر اون گفتم
    یعنی منظورم این که اگه یه زمانی این NPC ها بخوان بهم حمله کنن بهشون رحم نمی کنم و با همون ضربه اول کارشون تمومه

در مورد سیر داستانی حالا بهشون توجه که می کنم
    ولی بیشتر اولویت داستان اصلیه
    برام جالبه که چی میشه
    ولی خداییش اصل بازی گیم پلی و اتمسفرشه و داستان بعد از اینا قرار می گیره
    ضمن اینکه من توی کنسول میرم و حس اینو ندارم که مثلا سیو رو نگه دارم حالت های مختلف رو امتحان کنم

در مورد سلاح هم چرا اون halberd رو هم اتفاقا چند نوعشو دارم
    یعنی توی anor londo فک کنم از اونا زیاده
    چند تاشو هم بعضی وقتا استفاده می کنم و توی این مکان به درد می خوره
    احساس می کنم توی anor londo کلا چیزای خوبی پیدا میشه و همین جوری دارم هی سلاح و زره خوب پیدا می کنم
    یه سپر خیلی خوب هم پیدا کردم که strength بالا می خواد و به زودی فک کنم بتونم ازش استفاده کنم و باید خوب باشه

در مورد پایرومنسی هم اتفاقا من میگم باید استفاده کرد به خصوص اینکه اصلا stat نمی خوان
    توی بازی های نقش آفرینی یه قسمت مهم همین جادو هستش و اگه استفاده نکنی اصلا نمیشه
    حالا همه رو با این پایرومنسی که نمی زنم ولی به موقعش استفاده می کنم
    بازی واقعا سخته و آدم بالاخره باید به موقعش طرف پایرومنسی و اینا بره
    دوس ندارم سر یه باس فایت زیاد بمیرم و اعصاب اینو ندارم!
    هر کسی توی این بازی یه سبکی داره من خودم در هی حال که سعی می کنم توی مبارازت تاکتیک داشته باشم ولی در موقع های خطر از پایرومنسی هم حتما استفاده کنم

در مورد رفتن بازی هم والا فک نکنم جای خاصی رو از دست داده باشم
    یعنی در عرض 33 ساعت تازه رسیدم به anor londo در صورتی که فک کنم خیلی سریعتر از این میشد رسید
    فوقش نصف بازی رو رفتم و فرضا حدود 70 ساعت بازی تموم میشه و فک کنم همین مقدار برای یه بار تموم کردن مناسب باشه
    قبول هم دارم باید برای بازی وقت گذاشت و یه بازی شاهکار بهتر از صد تا بازی معمولیه
    ولی من همیشه اعتقادم اینه که توی شاهکارها هم نباید زیاده روی کرد چون اونجوری از شاهکارهای دیگه محروم میشی
    مثلا dragon age نقشی آفرینی مورد علاقه منه ولی من توی اونو هم از یه ساعت مشخصی بیشتر دیگه نمیرم چون دوس دارم بازی های تاپ زیادی رو بازی کنم
    ولی در کل در شاهکار بودن این بازی شکی نیست و از اونی که توی تصورم بود بهتره
    از توضیحات شما هم ممنونم و همه استفاده می کنیم

گیم پلی بازی رو که دیگه نگو از عجایب خلقته! من اول عاشق همینش بودم . مثلا وقتی اون عکس مربوط به آپگرید های مختلف رو دیدم:
    ولی این پیچیدگی های داستانی هم معجزه ی بعدیه!

من که سیو رو برای دیدن حالتهای مختلف استفاده نمیکردم . برای اینکه همون راه درست رو انجام بدم استفاده میکردم ، موقعی که اشتباه غیر قابل جبران رخ میداد.

من منظورم خود سلاحی که اسمش halberd هست بود نه سلاح های نوع halberd
    گفتم که برای اوایل بازی خوبه اگه آپگرید بشه

من که نگفتم از پایرومنسی استفاده نکن گفتم به intelligence و faith هم اهمیت بده

رسیدن به جای خاصی که مهم نیست مسئله اینه که با چه لولی برسی و در حدت باشه
    بالاخره هر کی یه سلیقه ای تو بازی ها داره
    من معمولا کم بازی میکنم ولی همون ها رو سعی میکنم کامل کنم

خیلی چیزهای سخت تری در انتظارته!

سعی کن سرعت جلو رفتن در بازی رو کم کنی و خودتو در هر قسمت بیشتر بسازی الان هم شاید برای همین به مشکل خوردی
    اگه بخای با تیر کمون و این چیزا باس بکشی که خیلی بیمزه یه

حدس میزنم Great hollow و Ash lake رو جا انداختی
    طراحی این دو قسمت واقعا عالیه
    سعی کن به همون ترتیب توی ویکی مکانها رو بری

توی Depth خیلی بیشتر humanity بدست میاد چون موش های زیادی داره
    برای فارم کردن یک آیتم سعی کن ده تا humanity زده باشی تا Item Discovery زیاد بشه و از انگشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی

چیز خاصی داره؟

1- در مورد اون سلاح ها و سپر هایی که در پست قبل معرفی کردم نظر ندادی؟(قسمت 5 و 6)

2- در مورد اون توضیحاتی که در مورد استفاده از سلاح سنگین در باس ها دادم نظرت چیه؟

من که با این باس مشکل زیادی نداشتم و فقط مسئله این بود که اول Smough رو بکشم و Solaire Of Astora هم زنده بمونه

3- لول و state هات رو هم بگو بی زحمت

ولی در کل واسه این بازی به نظر من
    جذابترین باس فایت : Ornstein and Smough
    باحال ترین باس : Knight Artorias
    و البته سخت ترین باس : Klammit the Black Dragon (اگه اسمش رو درست یادم باشه) جالبه بعد از این مبارزه جایزه خوبی بهت نمیده مگه اینکه دمش رو قطع کنی .
    آره Ornstein and Smough واقعا جذابه

Knight Artorias خیلی باحال و خاطره انگیزه

kalameet هم واقعا سخته! کندن دمش هم از خودش سخت تر!

ولی از همه بدتر شاید همین اژدهای روی پل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه ! در حالی که باس هم نیست از صد تا باس بد تره! من که آخر بازی که همه چیزا رو کشته بودم اومدم اینو بکشم مگه میشد؟!
    اگه بخای جنگ تن به تن کنی که با یک فوت دود میشه میری هوا
    آخرش با کلی بد بختی و استفاده از بعضی موقعیت ها کشتمش

نه فقط بهترین سلاح سبک و سریع بازیه
    یه راست برو سراغ Great sword of artorias و moonlight great sword .
    Moonlight Greatsword که کلا دمیج مجیک داره برای من با intelligence 36 آخرش به 446 میرسه یعنی کمتر از claymore با 492
    Greatsword of Artorias هم با این همه بونوس که داره آخرش برای من میشه 621 ولی شاید برای وزن10 خوب باشه ولی سلاحهای قوی تری با وزن 14 هست
    به نظرم سپر Greatshield of Artorias خیلی بهتره که روح sif رو براش خرج کرد
    Last edited by aminkhoob; 16-01-2015 at 16:24.

18. 2 کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

Moonlight Greatsword که کلا دمیج مجیک داره برای من با intelligence 36 آخرش به 446 میرسه یعنی کمتر از claymore با 492
    Greatsword of Artorias هم با این همه بونوس که داره آخرش برای من میشه 621 ولی شاید برای وزن10 خوب باشه ولی سلاحهای قوی تری با وزن 14 هست
    به نظرم سپر Greatshield of Artorias خیلی بهتره که روح sif رو براش خرج کرد
    لزوما ئمیج بالا خوب بودن یک شمشیر رو نشون نمیده
    fire great axe +10 بیشترین دمیج رو داره ولی سرعتش بسیار پایینه.
    GS Artorias هم سرعت نسبتا خوبی داره هم دمیج بالایی داره و هم میتونه همزمان چند نفر رو بزنه .
    Moonlight هم واقعا عالیه اگه Int بالا داشته باشی. ضربه RT اون هر چی دشمن جلوت باشه رو میکشه.
    البته استفاده از هر سلاح کاملا بستگی به کاراکتر داره

20. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •