سلام
1-توی جادو های دیگه هم چیزای خوبی هست مثلا جادوهای از راه دور توی sorceries و هیلینگ ها و جادوهای برقی miracles
جادوهای پایرومنسی هیچ stat مورد نیاز نمیخان ولی سعی کن faith و intelligence رو در حد معمول کم کم بیاری بالا چون بعدا که به جادوهای قوی sorceries و miracles رسیدی حسابی حسرت نخوری
2-شعله پایرومنسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از 15 به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبدیل میشه و 25هزار روح میخاد و تا 5 لول آپ میشه
3-لطفا پستهای منو با دقت بخون !
باور کن وقت میزارم اینارو می نویسم! خوندنش کمتر وقت میبره
یعنی میخای به یک قسمت عمده ی بازی توجه نکنی؟!
از شما که گیمر حرفه ای هستی بعیده!
اون دو مورد اول که گفتم اگه به سیر داستانی توجه نکنی اون دو نفر که کلی جادو و آیتم میفروشن رو از دست میدی
همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گفتم در طول سیر داستانیش چندین تا آیتم بهت جایزه میده
وقتی هم که بعضی NPC ها Hollow شدند نمیخای بدونی کجا پیدا میشند و چه آیتم هایی میدن؟ و اون جادوی عظیم logan و عصاش رو نمیخای؟
نمی خای گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیدا کنی و اون شمشیر و لباس خاص رو بدست بیاری؟
اصلا همین زنه که توی blighttown نشسته با یک اشتباه ( البته شاید کم پیش بیاد ) ممکن بود اصلا ظاهر نشه
با یک اشتباه ممکنه نتونی یک در خفی رو بازکنی
ممکنه بعضی جادوهای خیلی قوی رواز دست بدی یا حداقل اگه میشد به تعداد بیشتری بدست بیاری از دست بدی
یعنی مثلا وقتی bonfire توی..........خاموش شد میخای توجه نکنی و بری دنبال کارهای خودت؟
و خیلی چیز ها...
لظفا یکم سطح نگاهتون به بازی رو ببرید بالا تا لذت بیشتری ببرید . زیادم سخت نیست تقریبا مهماشو گفتم
امیدوارم از حرفام دلخور نشی
4-هیچ کسی رو تا قبل باس آخر نکش چون باید کلی روح بدی برای پاک شدن گناهت و بعضی ها که آخر به خودت حمله میکنن و اونجا دیگه بر تو گناهی نیست برای کشتن اونها !
قضیه به این الکی نیست که هر چی خاستی بخری بعدشم بکشیشون شاید اصلا یه جای دیگه بهت آیتم های دیگه ای بفروشن
افرادی هم که برای کمک میبری برای باس ها باید همراه اونا پیروز بشی تا سیر داستانیشون پیش بره و در بعضی جاهای دیگه هم به کمک بیان
5-چرا از halberd استفاده نکردی ؟ همون طور که گفتم شمشیر های پوست اژدها و برقی ، بونوس ندارن اون قسمت پست منو خوندی در مورد بونوس ها؟ ممکنه خیلی از سلاح های نرمال برات بهتر عمل کنن
یه نکته ای هم که هست اینه که سلاح هایی که آپگرید غیر نرمال مثل برق و آتش و ... دارن یه ضعف دارن و اون اینه که برای دشمنانی که در برابر اون پارامتر خاص قدرت دارن خیلی ضعیف میشن چون معمولا این طور سلاح ها نصف دمیجشون رو از اون پارامتر میگیرن
الان دیگه باید از Black knight Sword استفاده کنی و این چیزایی که داری رو بریزی دور
از Quelaag's Furysword هم خیلی دمیج بالاتری داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خیلی چیز خوبیه اگه آپگرید کنی چون وزنش هم مناسبه و 6 هست
این خوبه که از سلاح های سبک اسفاده میکنی چون با اینکه دمیج پایین تری دارن ولی با stamina پر میشه تعداد بیشتری ضربه زد ولی برای بعضی دشمنا و باس ها بهتره از سلاح سنگین و دمیج بالا استفاده کرد چون فرصت ضربه زدن کمه و موقع ضربه زدن به دشمنایی که poise بالا دارن اونها باز هم به کار خودشون ادامه میدن
Quelaag's Furysword دمیجش 230 هست و وزنش 3.5 ( جمع دمیج های مختلف رو مینویسم)
در رنج وزنی اون این سلاح ها رو پیشنهاد میدم . اینارو فقط با دمیج خالص مینویسم یعنی بونوس ها رو حساب نکردم . به ترتیب اسم و دمیج و وزن
Enchanted Falchion 256 2.5
occult club 231 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 240 2.5 که توی همین سیر های داستانی بدست میاد!
2 249 +5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوتا هم با stat من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 253 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +5 341 2 (با دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدست میاد که توصیه نمیشه چون با کشتن او هم به دست میاد. با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ساخت.اینم جزو سیر های داستانی!)
این سایت هم خیلی خوبه برای انتخاب سلاح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت محاسبه سلاح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
stat ها رو وارد میکنی بعد ماکسیمم لول هر سلاح رو نشون میده و میتونی نوع آپگرید رو انتخاب کنی که نتایج بر حسب ماکسیمم لول بر حسب اون آپگرید باشه و جمع دمیج ها رو نشون میده
برای من Greataxe با آپگرید chaos و 10 تا humanity اول هست فکر کنم که دمیجش شد 728
6- در مورد سپر ها damage reduction های مجیک و برق و physical مهمن و از اونا مهم تر stability هست که باعث میشه در برابر ضربات سنگین سپرت کنار نره و stamina زیاد کم نشه
crystal shield هم damage reduction هاش خوبه ولی این دمیج ها نسبت به دمیج فیزیکی کمتر پیدا میشن و بیشتر با دمیج فیزیکی سر و کار داری و این سپر durability کمی داره 60 که همون طور که گفتی بیشتر هم نمیشه بهتره از این سپر در مواقع لازم خودش اسفاده کنی
باید ببینی سپر سبک بیشتر به سبک بازیت میخوره یا سنگین . من که بیشتر با سپر های larg میرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سپر خیلی خوبیه و stability 70 داره و اگه آپ کنی بهتر هم میشه من +14 کردم شده 82 و اون 5 درصد damage reduction فیزیکی که کم داره زیاد تاثیری نداره . باهاش میتونی تا خیلی جاها بری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خیلی عالیه و stability 72 داره و +15 کردم شده 86 و اگه آپگرید crystal بکنی تا 90 هم میشه که بیشترین stability در بازی هست ولی آپگرید کریستال durability رو خیلی کم میکنه این سپر دیگه تقریبا تا آخرا جواب میده
قوی تر از اونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ولی استرنج 50 میخاد و خیلی سنگینه و stability 84 داره و بیشتر هم نمیشه و این سپر شاید کامل ترین damage reduction ها رو داشته باشه
ولی شاید بهترین سپر بازی سپر فوق العاده ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه که بیشترین stability رو بین سپر های آپگرید نشده داره : 88 و damage reduction آتش هم 80 داره
7- مسئله دیگه این که فکر میکنم خیلی سریع جلو رفتی و معلوم نیست چه چیزایی رو ازشون گذشتی . من تو هر یک از مراحل و مناطق کار های جانبی و دشمنای اختیاری رو میرفتم و فارمینگ سول و آیتم هم انجام میدادم و هر چند وقت برمیگشتم پیش npc ها و خرید آیتم و انجام کویست می کردم و این مسئله یک اثر مهم داره که در هر قسمت خودتو نسبتا قوی میکنی و بیشتر برای قسمت های بعد آماده میشی و زیاد عذاب نمیکشی !
یه چیز دیگه این که در اوایل بازی که سختی نفس گیری داره موقع مناسب استفاده از تاکتیک های مبارزاتی هست که جذابیت خاصی به بازی میده. اگه همین طور فرت و فرت بمب آتیش این طرف و اون طرف پرت کنی بیمزه میشه برای همین از نظر من کلاس warrior خیلی کلاس خوبی هست چون نه زیاد ضعیف هست و نه پارامتر های خاصی داره که بازی بی مزه بشه bandit هم خویه ولی خیلی رفتی به سمت pyromancy
بنا براین اگه سعی کنی کم کم بری جلو هم کویست ها کامل میشن و هم لول و stat ها بهتر بالا میره و دیگه نیازی نداری بری از دره انداختن استفاده کنی! که من اصلا وقت روش نگذاشتم که خودش یک عامل برای بیمزه شدن بازی هست.
باز هم میگم سیر npc ها رو برو ! چون نصف بازی همینه
از نظر من یک بازی رو کامل انجام دادن بهتر از اینه که هزار تا بازی رو بدون حوصله بری و دنبال تموم کردنش باشی و بری دستت رو بزنی به دیوار آخرش و سک سک کنی بر گردی !!!
امیدوارم تو اینطور نباشی
خیلی ممنون