دقيقا من هم با انويديا موافقم
تبليغ ها رو هم ديدم
دقيقا من هم با انويديا موافقم
تبليغ ها رو هم ديدم
كرك جديدي برا بازي نيومده كه هم بشه باهاش بصورت Normade 1 بازي كرد و هم از شر اين ايميج 4و خورده اي گيگابايتي خلاص شد؟؟
اين هم Sound Track هاي بازي باحال Hitman blood money
آهنگ ساز اين بازي هم مثل Hitman Contracts همون JASPER KYD بوده كه خيلي آهنگ هاي باحال و طبيعي و قشنگي مي سازه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by علیرضا; 17-08-2006 at 20:25.
سلام، oghdeie جان خوبی ؟نوشته شده توسط oghdeie
گفتی که حول و حوش 2 سال از اين کارت استفاده کردی... اما من يه سؤال دارم : کدوماش ؟ (البته ديگه وارد جزئيات نشدم کلی نوشتم)
Radeon® X1900 Series
Radeon® X1800 Series
Radeon® X1600 Series
Radeon® X1300 Series
Radeon® X850 Graphics Technology
Radeon® X800 Graphics Technology
Radeon® X700 Graphics Technology
Radeon® X600 Graphics Technology
Radeon® X550 Graphics Technology
Radeon® X300 Graphics Technology
Radeon® 9800 Graphics Technology
Radeon® 9800 XT
Radeon® 9800 PRO
Radeon® 9800
Radeon® 9600 Graphics Technology
Radeon® 9600 XT
Radeon® 9600 PRO
Radeon® 9600
Radeon® 9550 Graphics Technology
Radeon® 9200 Graphics Technology
Radeon® 9250
Radeon® 9200
Radeon® 9200 SE
Radeon® 9700 Graphics Technology
Radeon® 7000
و...
شما گفتيد که يه کارت ATI داشتيد که بعد از دو سال سوخته !
آيا وقتی کارت شما ميسوزه....تقصيره اون شرکت ننه مرده هست ؟
نه دوست من اينکه کارت شما ميسوزه 99 % تقصيره خودتونه ! چرا ؟
اول :
آيا قبل از خريدن کارت گرافيک تحقيق کرديد که برد کارتتون چيه ؟
منظورم اينه که شما کارت مثلاً ATI Radeon 9800XT ميخريد با برد Asus , Gigabyte , Abit و...
آيا تحقيق کرديد که آيا اين بردی که ميخريد جزو شرکت های تاييد شده خود ATI بوده يا نه ؟
پيشنهاد : کارتهای گرافيک ATI رو هميشه با اين برد ها بخريد....اين شرکت ها جزو برند های خود ATI هستن :
1. Sapphire
2.PowerColor
3.Gecube
اگه نبود....asus
نتيجه اگه برد کارت گرافيک شما جزو برد های مطلوب نباشه پس احتمال سوخت داره....و در اين صورت نه تنها تقصير
ATI نيست بلکه تقصير شماست که بدون تحقيق فقط به حرف فروشنده قالتاق و تبليغات دروغ چشم و گوش فرا داديد !
دوم :
اما بعضی دوستان فقط ياد گرفتن فقط با کامپيوتر بازی کنن....ای بابا يه خورده هم خوب به اين بدبخت رو تميز کنيد !
اگه کارت گرافيکتون فن داره اون رو هر چند وقت تميز کنيد تا راحت بچرخه....و خاک و خولا باعث سوختن اون نشه...
و اگه احيانن فن کارتتون سرو صدای عجيبی داره و اگه به خودتون اطمينان داريد فن رو باز کنيد و برچسبها رو بر داشته و يه طرف يه سوراخ ريزی
داره اونجا يه قطره نهايت دو قطره روغن چرب(روغن خشک نريزيد توش!!!) بچکانيد تا مثل روز اول دوباره کار کنه!
اما اگه به هر دليل فن سوخت خيلی زود يه فن ديگه براش پيدا کنيد .
برای اين منظور فن سوخته رو برداشته و در بازار در به در دنبال لنگه اون بگرديد....
اگر هم فن نداره که چه بهتر ولی يادتون باشه که خاک های روی برد رو چند وقت يه بار تميز کنيد.
نتيجه : نرسيدن به وضع کارت ميتونه مييانبری برای رسیدن به سوختن کارت باشه....
سوم :
پاور مناسب .... آيا ميدونيد مصرف کارت گرافيکتون چقدره ؟
آيا ميدونيد اصلاً کل سيستمتون به پاور چند وات احتياج داره ؟
اگه پاور مناسبی نداشته باشيد و احيانن پاورتون مشکل داشته باشه و نتونه برق مصرفی کارت رو به صورت کامل و ممتد
به کارت برسونه موجب افت کاريی و در نهايت سوخت ميشه .
نتيجه : نداشتن يه پاور مناسب ميتونه باعث صدمه قطعات از جمله کارت گرافيک بشه !
چهارم :
ساير قطعات مرتبط با کارت گرافيک :
منظورم مين برد هست . يه مين برد خراب که در ظاهر سالمه ميتونه به تمامی قطعات سيستم آسيب برسونه ! از جمله کارت گرافيک .
نتيجه : از سالم بودن مین مطمئن بشید .
************************************************** *
و گفتید :
اما عجب حرف خنده داری....آره من هم اين حرفا رو زياد شنيدم....نوشته شده توسط oghdeie
اما از قول من به اونا که اين حرفا رو ميزنن بگو اطلاعاتشون رو به روز کنن....
اين حرفا مال دوران Radeon 7000 هست....
آره خداييش قبول دارم اين GPU اصلاً خوب نبود با اينکه اون موقع
اکثراً 64 مگی هاش هم بورس بود...و با هزار و يه برد تقلبی و اصل به بازار امد...
که البته 90 درصد اونايی که دست ما ميرسيد تقلبی بود....
خداييش همون TNT2 های 32 مگی Nvidia اون موقع Radeon 7000 های ATI رو قورت ميداد !
اما يه نکته ما که نگفتيم NVIDIA به درد نميخوره....چرا اون هم خوبه....
به خدا من خودم تا 6ماه پيش عشق Nvidia بودم....اما بعد از اينکه بيش از 20 مدل
از کارتهای هر دو شرکت رو تست گرفتم هم تو بازی هايی مثل Need For Speed ,Hitman , Doom3 ,PES و.... نرم افزار هايی که
برای اين منظور ساخته شدن مثل DMARK3 و....و وقتی قيمت ها رو هم در نظر گرفتم و همچنين کاريی رو ديدم....
دقت کنيد خودم ديدم....کسی بهم نگفت يا به فروشنده سود جو و تبليغات گوش ندادم ديدم هيچ راهی برام نموند جز ATI !
اما به هر حال زور که نيست....هر کی هر کدوم رو دوست داره بخره....
يه سری کارت های Nvidia از ATI بهتر هستن و بر عکس.
اما تازگی يه نکته نظرم رو جلب کرده که تو کارت های ATI ديدم اما تو Nvidia دقت نکردم....
و از اونجايی که ديگه به اون کارت هايی که تست ميگرفتم دست رسی ندارم ....
يکی از بچه ها که کارت Nvidia 6600GT به بالا داره لطف کنه يه PM خصوصی به من بده....
حتماً کارتش GT باشه! و Hitman Blood Money رو هم داشته باشه .
تا اين نکته هم واسم روشن بشه !
be manam komak konid
man to marhale ee ke avalesh daran be temsahha shelik mikonand gir kardam oon donafari ro ke mige bokosh koshtam vali vaghti mikham savare ghayegh besham kilid mikhad chi kar conam??
please help me
عزيزم فارسي بنويس//مهدي
مينوني بري روي جعبه جيفورس رو بخوني كه نوشته محيط ويندوز وتاكيد فراواني كرده بنده خودم جيفورس دارم اما از اين جهت اطمينان دارم كه ATI برای بازی بهتره ودر کل جیفورس بهترینه...نوشته شده توسط oghdeie
![]()
سلام
من كلي هيتمن بازي كردم،بعد بازي رو سيو كردم و از بازي خارج شدم...دوباره كه رفتم توي بازي ديدم سيو هام نيستن!! يعني اصلآ توي منوي بازي گزينه اي به نام Load نداشت...
لطفآ بگين چه طوري بايد لودش كنم!!
با سلام
تا حالا كارت گرافيك 64 رو نديدم كه بازي128 رو روون اجرا كنه جز!
Nvidia
![]()
دوست گرامینوشته شده توسط بهنام-ن
هیتمن همینه. سیو های شما تنها برای همان بازی هست. وقتی خارج بشی سیو ها هم می پره.
البته شايان ذكر ميباشد مومن خدا واسه ما اينطور نبود عزيز حالا شما چطور ميگيد جاي تعجب داره البته ميشه سيو هاشو از سايت خودش گرفت البته مرحله ها كه سيو ميشه...![]()
مطمئني؟!بايد دوباره از اول برم؟!!نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)