مبارک باشه
عینک و فیلم داخل کارتون تلویزیون بود یا جداگانه بهت دادن چون من هم خریدم و هفته دیگه به دستم میرسه
منتظر عکس هستیم
در ضمن خیلی از دوستان مشکل غیر فعال بودن رو دارن
مبارک باشه
عینک و فیلم داخل کارتون تلویزیون بود یا جداگانه بهت دادن چون من هم خریدم و هفته دیگه به دستم میرسه
منتظر عکس هستیم
در ضمن خیلی از دوستان مشکل غیر فعال بودن رو دارن
نه یه پک جدا بود
بابا حال مارو این لوکال ست گرفت
راستی با اپدیت فعال میشه اصلا اپدیت چی کار می کنه ؟ چه جوری باید تی وی رو اپدیت کنم ؟
دوستانی که Tvهای 2011 میخرند محبت کنند عکسهاش رو برای تست کیفیت برای بنده و دوستان دیگه اینجا بزارن. لطفا با شبکه های داخلی یا ما.هوا.ره ای SD.
مبارکه دوست عزیز
میشه لطف کنین از عملکرد وب بروزر تلویزیونتون بفرمایید؟
تو منو مخفی خیلی مواظب باش.یهو دیدی دستت به چیزی خورد تی وی به جای نمایش تابلو دیواری میشه باید بندازی دور.
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
دوستان عزیز چندتا عکس از خود تی وی و کنترل لمسی d7000 میزارن؟؟؟؟؟
سلام منم همین مدل رو مد نظر دارم ..لطف میکنی برام اسم اون فروشگارو با شمارش pm کنی..بعد بسته اش که رسید آک بود یا با؟ز پول رو به پیک دادی یا ..مرسی پیشاپیش از کمکت ممنونم
سلام به اساتید
خواستم مدل Samsung LED 37D5550 رو از نمایندگی بگیرم که خود طرف گفت 37 اینچ خوب نیست و تصویر به نسبت 40 یا 32 و ... زیاد استاندارد نیست ! من رو به شک انداخت . این موضوع صحت داره ؟
کسی از دوستان این مدل رو خریداری کرده ؟ حالا یا 37 یا 40 ؟
یک سوال دیگه هم دارم که همین مدل D5550 ال سی دی هم داره که تنها توی هرتز تفاوت داره . بین 50 هرتز و 100 هرتز تفاوت زیادی هست و آیا به چشم میاد ؟
ممنون
Last edited by Reza-90; 09-08-2011 at 12:51.
از مدل هاي زير از نظر كيفيت 2 بعدي كدوم بهتره ؟؟
c6900
D6000
D5500
??????????????
نه اک نبود چون تو بانه زمانی که می خان تی وی رو به راننده بدن براش تست میکنن . بله راننده کل پولو گرفت
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
پونل جان شرمنده فعلا موقیت تی وی برای sd مناسب نیست چوت همون طور که میدونی تیونر دیجیتالش غیر فعاله حالا تا وقتی که فعال شه چشم
یه چنتا عکس میزام فعلا .............
Last edited by ssoohheeiill; 09-08-2011 at 13:58.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ssoohheeiill; 09-08-2011 at 14:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)