غول دیگه چیه (مال بچه هاست)درضمن من این بازی خیلی وقت تموم کردم چیزی یادم نمیاد اگه بخوای میتونم سیو گیمش برات بزارم.
غول دیگه چیه (مال بچه هاست)درضمن من این بازی خیلی وقت تموم کردم چیزی یادم نمیاد اگه بخوای میتونم سیو گیمش برات بزارم.
يه انسان مهربوني ميگه كه ميتونم با اين سيستم در چه حدي بازي كنم مثلا عالي متوسط يا ضعيف . ممنون ميشم
CPU : AM2 Athlon X2 4200 + Double Core
RAM : 2 GigaByte Kingston Orginal
Graphic : Radeon XD 2400 XT
MotherBoard : GIGABYTE M56S-S3
اگه كسي جواب بده ممنون ميشم چون من هنوز بازي نكردم
عزیزم توضیح بیشتری در مورد گرافیکت بده گرافیکت چند.
دوست عزيز گرافيك من حافظه اش : GDDR3 256 MB
ديگه چيرو بگم در ضمن Dirext X 10 ساپورت هستند ريتيشن اين كارت گرافيك بر روي ويندوز ويستا 9 از 10 هست .
لطفا راهنمايي كنيد . دليل اينكه اين سوال رو پرسيدم اين بود كه دوست دارم بازي هاي خوب رو با كيفيت خوب بازي كنم همانطور كه تا الان اين بازي رو بازي نكردم و همچنين بازي NFS : Pro Street .
خواهش مي كنم بگيد كه آيا مي تونم با اين تجهيزات اين بازي ها رو به صورت عالي بازي كنم يا متوسط يا ضعيف .
زماني كه اين گرافيك رو خريدم بهم گفتند چيز خيلي خوبيه . پيشاپيش ازتون ممنونم![]()
شما با این سیستم تمام تنظیمات گرافیکیتون رو MEDIUM هستش و آنتی خاموش هم دارید چون این بازی بصورت اتومات سیستم رو چک میکنه و خودش تنظیمات اعمال میکنه البته باید بگم شما یواشکی میتونی یه 2تا آنتی بهش اضافه کنی و مشکلی هم پیش نمیاد.
دوست من شما وقتی که اون غول بزرگه میاد ، اول باید حواست به صفینه ی خودتون باشه که Shield ( دفاع ) اون غول رو از بین ببره . بعد که از بین برد یه اسلحه داری که اصلا نمیتونی باهاش شلیک کنی ، اونو میاری یه چند ثانیه روی یکی از بازوهای غوله ( که Helen اون Shield دورشو از بین برده ) نگه میداری ، بعد شلیک میکنی .در مرحله ناو جنگی بعد از اینکه اولین غول رو کشتم غول دوم هم تیربار هایش را نابود کردم helen میگه باید از TAC gun استفاده کنی . TAC gun چیه و چگونه این مرحله را باید رد کنم ؟
این کارو واسه همون طرف دیگه انجام میدی ، بعد اون غوله میاد بالای سرت . اولش باید با یه تفنگ به شکمش ( یه قسمت آبی یک دست ) بزنی و دوباره با همون Tac Gun چند ثانیه نگهداری و شلیک کنی .
بعد صفینه ی خودتون یه جا نگه داشته . سریع میری سوارش میشی و .......
موفق باشی . O R A C L E
متاسفانه كارت شما در مقايسه با ساير قطعات ضعيف هست. تقريبا چيزي در حد 8400GS محصول NVidia.
فكر نميكنم بتوني خيلي راحت اجرا كني. حداكثر روي متوسط ميتوني بازي كني اونم بدون AA.
Last edited by mostafa_gm; 22-12-2007 at 07:51.
برو بچ منم بازي رو تموم كردم اونم با چه سيستمي گرافيك 6200 با 1 گيگ رم
گرافيك رو over كردم باورتون نميشه بازي رو رو high اجرا كرد بدون گير اصلآ باورم نميشد
خدايش بازي قشنگي بود من كه كلي حال كردم فقط تنها مشكلش اين بود كه مرحله هاش خيلي كم بود
اين ديگه از اون حرفا بود كه ............ .
![]()
ما هم اصلا باورمون نمیشه مثل خودت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)