تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 205 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2044

نام تاپيک: Crysis

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در مرحله ناو جنگی بعد از اینکه اولین غول رو کشتم غول دوم هم تیربار هایش را نابود کردم helen میگه باید از TAC gun استفاده کنی . TAC gun چیه و چگونه این مرحله را باید رد کنم ؟
    غول دیگه چیه (مال بچه هاست)درضمن من این بازی خیلی وقت تموم کردم چیزی یادم نمیاد اگه بخوای میتونم سیو گیمش برات بزارم.

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

يه انسان مهربوني ميگه كه ميتونم با اين سيستم در چه حدي بازي كنم مثلا عالي متوسط يا ضعيف . ممنون ميشم
    CPU : AM2 Athlon X2 4200 + Double Core
    RAM : 2 GigaByte Kingston Orginal
    Graphic : Radeon XD 2400 XT
    MotherBoard : GIGABYTE M56S-S3
    اگه كسي جواب بده ممنون ميشم چون من هنوز بازي نكردم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

يه انسان مهربوني ميگه كه ميتونم با اين سيستم در چه حدي بازي كنم مثلا عالي متوسط يا ضعيف . ممنون ميشم
    CPU : AM2 Athlon X2 4200 + Double Core
    RAM : 2 GigaByte Kingston Orginal
    Graphic : Radeon XD 2400 XT
    MotherBoard : GIGABYTE M56S-S3
    اگه كسي جواب بده ممنون ميشم چون من هنوز بازي نكردم
    عزیزم توضیح بیشتری در مورد گرافیکت بده گرافیکت چند.

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

عزیزم توضیح بیشتری در مورد گرافیکت بده گرافیکت چند.
    دوست عزيز گرافيك من حافظه اش : GDDR3 256 MB
    ديگه چيرو بگم در ضمن Dirext X 10 ساپورت هستند ريتيشن اين كارت گرافيك بر روي ويندوز ويستا 9 از 10 هست .
    لطفا راهنمايي كنيد . دليل اينكه اين سوال رو پرسيدم اين بود كه دوست دارم بازي هاي خوب رو با كيفيت خوب بازي كنم همانطور كه تا الان اين بازي رو بازي نكردم و همچنين بازي NFS : Pro Street .
    خواهش مي كنم بگيد كه آيا مي تونم با اين تجهيزات اين بازي ها رو به صورت عالي بازي كنم يا متوسط يا ضعيف .
    زماني كه اين گرافيك رو خريدم بهم گفتند چيز خيلي خوبيه . پيشاپيش ازتون ممنونم

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ديگه چيرو بگم در ضمن Dirext X 10 ساپورت هستند ريتيشن اين كارت گرافيك بر روي ويندوز ويستا 9 از 10 هست .
    لطفا راهنمايي كنيد . دليل اينكه اين سوال رو پرسيدم اين بود كه دوست دارم بازي هاي خوب رو با كيفيت خوب بازي كنم همانطور كه تا الان اين بازي رو بازي نكردم و همچنين بازي NFS : Pro Street .
    خواهش مي كنم بگيد كه آيا مي تونم با اين تجهيزات اين بازي ها رو به صورت عالي بازي كنم يا متوسط يا ضعيف .
    شما با این سیستم تمام تنظیمات گرافیکیتون رو MEDIUM هستش و آنتی خاموش هم دارید چون این بازی بصورت اتومات سیستم رو چک میکنه و خودش تنظیمات اعمال میکنه البته باید بگم شما یواشکی میتونی یه 2تا آنتی بهش اضافه کنی و مشکلی هم پیش نمیاد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

در مرحله ناو جنگی بعد از اینکه اولین غول رو کشتم غول دوم هم تیربار هایش را نابود کردم helen میگه باید از TAC gun استفاده کنی . TAC gun چیه و چگونه این مرحله را باید رد کنم ؟
    دوست من شما وقتی که اون غول بزرگه میاد ، اول باید حواست به صفینه ی خودتون باشه که Shield ( دفاع ) اون غول رو از بین ببره . بعد که از بین برد یه اسلحه داری که اصلا نمیتونی باهاش شلیک کنی ، اونو میاری یه چند ثانیه روی یکی از بازوهای غوله ( که Helen اون Shield دورشو از بین برده ) نگه میداری ، بعد شلیک میکنی .
    این کارو واسه همون طرف دیگه انجام میدی ، بعد اون غوله میاد بالای سرت . اولش باید با یه تفنگ به شکمش ( یه قسمت آبی یک دست ) بزنی و دوباره با همون Tac Gun چند ثانیه نگهداری و شلیک کنی .
    بعد صفینه ی خودتون یه جا نگه داشته . سریع میری سوارش میشی و .......
    موفق باشی . O R A C L E

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

متاسفانه كارت شما در مقايسه با ساير قطعات ضعيف هست. تقريبا چيزي در حد 8400GS محصول NVidia.
    فكر نميكنم بتوني خيلي راحت اجرا كني. حداكثر روي متوسط ميتوني بازي كني اونم بدون AA.
    Last edited by mostafa_gm; 22-12-2007 at 07:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه HELLBOY_HP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت تاریکی شب زیر دریای سکوت

پيش فرض

برو بچ منم بازي رو تموم كردم اونم با چه سيستمي گرافيك 6200 با 1 گيگ رم
    گرافيك رو over كردم باورتون نميشه بازي رو رو high اجرا كرد بدون گير اصلآ باورم نميشد
    خدايش بازي قشنگي بود من كه كلي حال كردم فقط تنها مشكلش اين بود كه مرحله هاش خيلي كم بود

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

گرافيك رو over كردم باورتون نميشه بازي رو رو high اجرا كرد بدون گير اصلآ باورم نميشد

خدايش بازي قشنگي بود من كه كلي حال كردم فقط تنها مشكلش اين بود كه مرحله هاش خيلي كم بود
    اين ديگه از اون حرفا بود كه ............ .

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ما هم اصلا باورمون نمیشه مثل خودت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •