بلک لایت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی لطفا توزیح بده کامل؟؟؟
بلک لایت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی لطفا توزیح بده کامل؟؟؟
black light چیه ؟؟ یکی بهم خواهشا کامل توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
salam dostan , age momkene yeki bege farghe beine dell xps L501-A ba dell xps L501x chi hast
va man to mashhadam , az koja mitoonam tahiye konam ke motmaen bashe
va gheimate bedone blueray hamon ram 6cheghadr hast
dostan kasi mitone farghe beine dell xpsL501-A ro ba dell xps L501x be man bege
va man mashhadam , az koja mitoonam begiram ke motmaen bashe , kasi midone? s
gheimatesh bedone blueray chand hast ?
mamnoon
dostan kasi mitone farghe beine dell xpsL501-A ro ba dell xps L501x be man bege
va man mashhadam , az koja mitoonam begiram ke motmaen bashe , kasi midone? s
gheimatesh bedone blueray chand hast ?
mamnoon
دوست پست ها ی قبل رو بخون فرقش تو کانفیگ هست و بک لایت که مال کیبورد هست مال نداره
با بلوری قیمت ندارم ولی جدود 150-200 بالا هست و فایده نداره جون رایتر نیست
عزیزم black light نور پس زمینه کیبورد هست و تو مکان های کم نور میتونی ازش استفاده کنی البته تو بعضی کانفینگ ها هاست تو بعضی ها نیست اگه روی کلید f6 کیبوردت عکس چراغ باشه black light داره وگرنه نداره
سلام،
من ویندوز سون اولتیمیت 64 بیت SP1 روش نصب کردم، مشکل اینجاس که ورژن Bios لپ تاپ A04 و درایورهای روی dvd همراه لپ تاپ برای ورژن A00 هست(روی dvd سیاهه نوشته Rev. A00 September 2010) ، و موقع نصب درایورها ارور میده!!!
برای دانلود درایورهاش Dell XPS L501X روی سایت دل بعد از وارد کردن سریس تگ لپ تاپ، با 38 تا درایور مواجه شدم که تا الان فقط دو تا شونو (به حجم 250 مگ!) تونستم دانلود کنم. آیا همه 38 تا رو باید بگیرم ؟؟؟
وقتی restart میکنم، بعد از شات دان شدن دیگه صفحه سیاه میمونه حتی لودر خود dell هم نمیاد و فقط چراغ پاور و xps روشنه! تا موقعی هم که دستی با کلید پاور خاموش و روشن نکنم درست نمیشه !!!
مشکل از کجاس دوستان؟ آیا میتونه از نصب نبودن کامل درایورها باشه یا نصب نبودن بعضی درایورهای مهم ؟؟؟
کدوماش مهمه؟ بگید تا اول اونا رو دانلود کنم!
ممنونم طرفداران Dell XPS L501 !!!
سلام
یکی از دوستای من این مدل رو گرفته
هیچ سیستم عاملی روش نصب نمیشه
فقط سون 32 بیتی به زور نصب میشه، که هیچ درایوری نداره و اصلا خوشم نیومد
موقع نصب ویندوز سون 64 بیتی این ارور رو میده
کسی با این مشکل برخورد کرده؟Status: 0Xc0000221
Windows failed to load because a critical system driver is missing, or corroupt
حتی هاردش رو هم از ahci رو ی ata گذاشتم ولی باز هم افاقه نکرد
Last edited by majidshirazy; 22-02-2011 at 23:06.
دوست گرامی یک چند قدم بالاتر(!) رو می خوندی، بنده ذکر کردم که " ویندوز سون اولتیمیت 64 بیتی سرویس پک یک " رو به راحتی و در دقایقی اندک نصب کردم.
در ضمن اون مشکل درایورها هم میتونه با آپدیت شدن ورژن bios برای هر برند لپ تاپی بوجود بیاد که خوشبختانه با دانلود کردن درایورهای جدید حل میشه.
و در آخر این که اوون مشکله restart هم با نصب شدن درایورهای chipset حل شد. من ناشی بودم و بلافاصله درایورهای chipset رو نصب نکرده بودم !!!
حالا من موندم و L501 و ویندوز 7 به شرح بالا (!) و nod32 smart security !
دیگه آخرشه ...
یه چیزه دیگه که شاید جالب باشه، من تازه فهمیدم(!) اونم اینه که تمام نرم افزارهای نصب شده روی ویندوز اورجینالش ( Mcafee و roxio burn و skype و ... ) رو بعد از تغییر ویندوز میشه ازو فقط با ایجاد dell my account و وارد کردن سرویس تگ دانلود کرد !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)