خب همين بانك ملي و صادرات، بخواي به خود دريافتش پول بدي بايد با بانكي كه كارتت مال اونه، يكي باشه؟
يعني كارته صادره از همون بانك باشه؟
خب همين بانك ملي و صادرات، بخواي به خود دريافتش پول بدي بايد با بانكي كه كارتت مال اونه، يكي باشه؟
يعني كارته صادره از همون بانك باشه؟
بله،فکر کنم اونطوری باشه چون می خوای پولو به حساب همون بانک بریزی
سلام بچه ها
خب
تقریبا کل این 39 صفحه رو خوندم
----------
من تصمیم گرفتم تو بانک پاسارگاد حساب باز کنم
7تا سوال دارم!:
1. برای حساب باز کردن هم اصل شناسنامه لازمه هم کارت ملی؟!هردو؟! کپی ِ اینا لازم نیس؟!
2.توی سایت بانک پاسارگاد نوشته که برای گرفتن debit card (کارت نقدی) متقاضیان باید به بانک مراجعه کنند و یه حساب قرض الحسنه یا جاری یا کوتاه مدت باز کنند و بعد از 5 روز کاری کارت رو بگیرند.
سوال:(حالا کاری با این ندارم که این جا گفته 5روز و لی شما تو روزای کمتری گرفتین!) اگه حساب سرمایه گذاری بلند مدت باز کنیم نمی تونیم کارت بگیریم ؟!!!
3.من اگه یه حساب کوتاه مدت سه ماهه باز کنم، بعد از سه ماه چی کار باید بکنم دقیقاً؟!
الف) اگه پولمو بردارم (فقط به اندازه ای بمونه که حسابه بسته نشه) چی میشه؟!
ب) بعدا اگه بخوام دوباره به این حساب پول واریز کنم چی می شه؟!(تبدیل می شه؟تمدید می شه؟ ...!)
4. کاشکی همه ی ATM ها هم می تونستند نقدی از ما پول بگیرن!! حتما باید بریم تو خود بانک؟!
5. می شه از این کارت به حساب و از حساب به کارت پول ریخت دیگه؟! (کارت و حساب خودم!)
6. اگه یه حساب سرمایه گذاری با مبلغ مشخص باز کنم می تونم بهش پول واریز کنم یا ازش برداشت کنم؟(اگه می شه ، آیا به مبلغ واریزی جدید هم سود تعلق می گیره؟!)
7. اصلا فرق بانکداری مجازی با غیرمجازی ای که کاربری اینترنتی ش فعاله چیه؟!
مرســــــــــــــــــــــ ی !![]()
Last edited by habstem; 23-06-2011 at 19:22.
یه سوال بانکی هم من دارم من حدود 500هزار تومان تو بانک صادرات دارم وتا حالا به این پول دست نزده ام آیا روی پول من پول میاد یا باید برم یه حساب بلند مدت باز کنم وکسی می دونه قرعه کشی این بانک کییه؟
1. برای حساب باز کردن هم اصل شناسنامه لازمه هم کارت ملی؟!هردو؟! کپی ِ اینا لازم نیس؟! کپی و اصل کارت ملی
2.توی سایت بانک پاسارگاد نوشته که برای گرفتن debit card (کارت نقدی) متقاضیان باید به بانک مراجعه کنند و یه حساب قرض الحسنه یا جاری یا کوتاه مدت باز کنند و بعد از 5 روز کاری کارت رو بگیرند.
سوال:(حالا کاری با این ندارم که این جا گفته 5روز و لی شما تو روزای کمتری گرفتین!) اگه حساب سرمایه گذاری بلند مدت باز کنیم نمی تونیم کارت بگیریم ؟!!! خب حتما نمیشه ! ولی پیشنهاد می کنم حساب کوتاه مدت باز کن برو تو اینترنت بانک حساب بلند مدت باز کن و پول رو خالی کن اونجا ! بعد از کارتت استفاده کن. اینترنت بانک پاسارگاد واقعا استثناییه
3.من اگه یه حساب کوتاه مدت سه ماهه باز کنم، بعد از سه ماه چی کار باید بکنم دقیقاً؟! هیچی سودش رو در یافت می کنید و اصل پول رو میگیرید
الف) اگه پولمو بردارم (فقط به اندازه ای بمونه که حسابه بسته نشه) چی میشه؟! من که حساب رو صفر کردم هیچ اتفاقی نیفتاد !
ب) بعدا اگه بخوام دوباره به این حساب پول واریز کنم چی می شه؟!(تبدیل می شه؟تمدید می شه؟ ...!)به نظرم شما نادوخته فردا باز کن ماهیانه یه مبلغ رو واریز می کنی مثل گنجینه سپهر بانک صادرات
4. کاشکی همه ی ATM ها هم می تونستند نقدی از ما پول بگیرن!! حتما باید بریم تو خود بانک؟! میتونید به کسی هم نقد بدید کارت به کارت کنه.
5. می شه از این کارت به حساب و از حساب به کارت پول ریخت دیگه؟! (کارت و حساب خودم!)بین حسابهای خودتون اینترنتی کاملا آسان پول جابجا میشه
6. اگه یه حساب سرمایه گذاری با مبلغ مشخص باز کنم می تونم بهش پول واریز کنم یا ازش برداشت کنم؟(اگه می شه ، آیا به مبلغ واریزی جدید هم سود تعلق می گیره؟!) بله ولی خب هر مبلغی یه تاریخ میگیره. پیشنهاد من اندوخته فرداست بیشتر تحقیق کن
7. اصلا فرق بانکداری مجازی با غیرمجازی ای که کاربری اینترنتی ش فعاله چیه؟! بانکداری اینترنتی سایر بانک ها عملیات محدود داره مثل اعلام موجودی و انتقال وجه ساده
ولی بانکداری مجازی میشه حساب باز کرد حساب مسدود کرد کارت در خواست داد و ....
شما احتمالا قرض الحسنه باز کردید که سودی تعلق نمی گیره ولی اگه قرعه کشی انجام بده بانک امتیاز شما بسیار بالاست. به نظر من ریسک کنید و بزارید بمونه ان شالله برنده میشید البته هدف همان طور که از اسم پیداست قرض الحسنه است.ان شالله با پول شما کار آدم های نیازمند حل شده باشهیه سوال بانکی هم من دارم من حدود 500هزار تومان تو بانک صادرات دارم وتا حالا به این پول دست نزده ام آیا روی پول من پول میاد یا باید برم یه حساب بلند مدت باز کنم وکسی می دونه قرعه کشی این بانک کییه؟
سلام
1-پس كارت ملي و كپي ش كافيه؟
كپي از هردو طرف كارت؟
2-مرسي!فكرخوبيه!(حالا اينم ميپرسم كه به بلندمدت كارت ميدن يا نه)
3-اندوخته ي فردا رو رفتم ديدم
خوبه
براي اندوخته فردا كارت ميدن؟!
4-يه بار اين كارو كردم!
5-خوبه پس
6-البته من بعد از سه ماه ميخوام كل پولمو بردارم ولي بعدا ميخوام دوباره پول بريزم به حسابم)
6-اينو درست نگرفتم!
من الان مجازي هم بازكنم؟به دردم ميخوره؟يا اينترنت بانكش كافيه؟
Last edited by habstem; 24-06-2011 at 09:53.
سلام
1-پس كارت ملي و كپي ش كافيه؟ البته اصل کارت ملی رو میبینن بهت میدن ()
كپي از هردو طرف كارت؟بله از 2 طرف
2-مرسي!فكرخوبيه!(حالا اينم ميپرسم كه به بلندمدت كارت ميدن يا نه) فکر نکنم نمی دونم ولی بپرس اگه نشد کوتاه مد باز کن برو تو بانکداری مجازی حساب بلند مدت باز کن و هر وقت خواستی پول رد و بدل کنی راحت از مجازی میشه
3-اندوخته ي فردا رو رفتم ديدم
خوبه
براي اندوخته فردا كارت ميدن؟!فکر نکنم. دوست عزیز یه حساب کوتاه دت یا قرض الحسنه باز کن بانکداری مجازی برو هر کاری دلت میخواد بکن. تا دلت میخواد حساب باز کن
4-يه بار اين كارو كردم!
5-خوبه پس
6-البته من بعد از سه ماه ميخوام كل پولمو بردارم ولي بعدا ميخوام دوباره پول بريزم به حسابم)
6-اينو درست نگرفتم!
من الان مجازي هم بازكنم؟به دردم ميخوره؟يا اينترنت بانكش كافيه؟ دوست عزیز شما یک حساب قرض الحسنه یا کوتاه مدت باز می کنید و برای اون حساب بهتون یوزر و پسورد بانکداری مجازی هم میدن. مجازی یک امکانه نه خدمت جدا
Last edited by baren; 24-06-2011 at 12:18.
اگه حساب کوته مدت یابلند مدت باز کنم نمیتونم از پولم استفاده کنم؟؟
من حسابم تو سیبا هست
ممنونم
پس فقط مي مونه يه سوال!
من يه حساب كوتاه مدت يا قرض الحسنه باز ميكنم و يه كارتم ميگيرم + يوزر و پس بانكداري مجازي
بعدش ميام خونه!
هروقت كه دلم خواست حساب اندوخته فردا باز كنم ميرم تو سايتش و اين كارو انجام ميدم!
حالا سوال اينه: براي اينكه اون حسابه تاييد بشه يه بار ديگه هم بايد برم بانك؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)