اونهایی که میدونم جواب میدم:
1-اصلا قابل مقایسه با گوشی هایی که نام بردی نیست(خیلی خیلی بهتره)
2-مشکیهاش همگی 2.1 هستند
اونهایی که میدونم جواب میدم:
2-مشکیهاش همگی 2.1 هستند
ممنون...اونهایی که میدونم جواب میدم:
2-مشکیهاش همگی 2.1 هستند
یکی از مشکلات عمده ی من با گوشی های کندی که نام بردم سرعت روشن شدنشون هست .. X8 چطوره ؟ خیلی طول میکشه ؟
------------
مشکی ؟ !!
تا به حال ندیدم ... مگه اخرین رنگ تیرش آبی نفتی نیست ؟
پس با 2.1 بودن دیگه مشکل آپدیت و فارسی و اینا رو نداره درسته ؟
به نظر من که سرعت بالا اومدنش خوبه. البته میتونید لوگوی سونی هم که موقع بالا اومدن نشون میده رو هم حذف کنید
بله یک ماهی هست که اومده و قیمتش هم بین 10 تا 15 تومن از سفیداش گرونتره
در آپدیت جدید تمام منوها و کیبورد گوشی کاملا فارسی هستند و دیگه مثل قبل احتیاجی برای نصب کیبورد فارسی و از این جور چیزا ندارید
با سلام
تایید میشه
دوست عزیز گوشی های جدید معمولا همشون دیگه سرعتشون بالاست و نمیشه گفت سرعتش کم هست... حالا یکی بیشتر یکی کمتر ولی در کل سرعت گوشی های جدید تا جایی که ما دیدیم خیلی خوب بوده و مشکلی نداشته..
چرا شما به این سایت به این خوبی اعتقادی نداری؟
کدوم سایت هست که مثل این بروز و تخصصی باشه؟
شما اگه روش بهتر و معمول تری برای این کارا سراغ داری بگید ما هم استفاده میکنیم، هم تشکر!
در چه موردی میخواید بدونید؟
1 -سرعتش به مراتب خیلی خیلی بالاتره
اونم 1 بدلیل سخت افزار بهتر 2- سیستم عامل جدید تره
uiq خیلی وقته مرحوم شده و اصلا با آندروید قابل قیاس نیست
2- جفتشون موجوده ، 1.6 تا رسیدن به 2.1 فقط 30 دقیقه وقت لازم داره
و بقالی سر کوچتونم شاید به آسونی بتونه این کارو انجام بده (زیاد نگران این مورد نباش)
3- کیبورد فارسیش از کیبورد فارسی P1 بهتر و بزرگتره خیالت راحت و کارکردی آسانتر داره
4- 5800 یادم نمیاد اما کیفیت صدای خوبی داره
خیلی زیادهچرا شما به این سایت به این خوبی اعتقادی نداری؟
کدوم سایت هست که مثل این بروز و تخصصی باشه؟
گویا نام بردن سایت فارسی خلاف قواننینه فروم باشه
اما خود موبایل ستان
خیلی جامع و کامل تر و به روز تر و...
این انجمنی که شما میگید از لحاظ ساختار هم تازه تاسیسه هم مشکل زیاد داره
حالا حالا ها مونده تا بتونه به گرد بعضی فروما برسه
در چه موردی میخواید بدونید؟
در موردی که به اون برنامه معرفی شده گفتید"دوست عزیز من با این برنامه تا بحال کار نکردم.ولی چرا شما از روش های متداول و معمولی استفاده نمیکنی؟"
یه برنامه یا روش معمول تر که بتونه جای اونو بگیره
با تشکر
Last edited by AMIRHJ; 21-03-2011 at 23:45.
اصلا من با شما هم عقیده نیستم.مثلا شما یکی از رامهایغیر رسمی که اخیرا برای X8 یا Galaxy s اومده رو به من تو اون فروم نشون بده.در ضمینه های دیگه این فروم خیلی قوی تره اما در زمینه ی اندروئید کم میاره!
چه از لحاظ آموزش،چه از لحاظ بروز بودن نرم افزار ها و ویجدت ها و... ، چه از نظر به روز بودن رام!توی اندروئید ایرانی حتی رام هم کوک شده.اونم نه یکی 2 تا چند تا!اما تو این چطور؟
منظورم اینه که مثلا برای نصب برنامه شما فایل ها رو بریز تو گوشیت و خودت نصبشون کن.یا واسه عوض کردن والپیپر و ...یه برنامه یا روش معمول تر که بتونه جای اونو بگیره
با تشکر
کلا نمیدونم اون نرم افزار چکار های دیگه ای انجام میده.اما تموم اینکار ها رو میشه خودت هم انام بدی و نیاز به کامپیوتر نیست!
سلام به همه ی دوستان و عرض تبریک سال نو!!!
دوستان من تازه این گوشیو خریدم یه چندتا سوال داشتم.
گوشیه من آندروید 2.1 هست وقتی گوشیو به کامپیوتر وصل می کنم SD card رو detect نمی کنه و فقط Phone Memory رو detect می کنه ممنون می شم اگه راهنماییم کنید که چجوری درستش کنم.
بعد می خواستم ببینم آندروید 2.1 برا این گوشی دیگه آخرشه یا می شه بازم upgrade کرد؟؟
روی آندروید 2.1 این گوشی می شه فارسی نصب کرد که بتونیم اس ام اس فارسی هم بگیریم؟؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید!!
من وقتی وصل میکنم برعکس فقط مموری رو بالا میاره
2.1رسمی اخرشه....اما 2.2هم اومده که انگاری رسمی نیست تو پستای قبلی دوستمون گفته بودند 2.2 کردند مشکلی نداشتند فقط فیلم برداری نداره گوشیشون الان.
بله من وقتی گوشیمو خریدم خودش 2.1 بود زبان فارسی دارهو نه تو اس ام اسا مشکل داره و نه تو نت..
سلام دوستان من این گوشی رو بتازگی خریدم و به ورژن 2.1 هم آپدیت کردم ، میخواستم بدونم چطوری میشه تنظیمات GPRS همراه اول رو بهش اضافه کرد . چون تو سایت همراه اول مدل این گوشی نست و از طریق اس ام اس هم نمیشه تنظیمات رو گرفت، تو منوی Access Point Names هم خالیه . چه باید کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)