تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 134 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1333

نام تاپيک: فعال سازی و قانونی کردن ویندوزSeven 7 "کرک ها و توضیحات در پست اول"▒▒ تمامی مسائل در این تاپیک ▒▒

در آغاز فعالیت asusx59sr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یافتمبلاخره یک راه 100% تضمینی پیدا کردم. خیالتون راحت که این کار می کنه. ابتکار خودم هست. واسه من کاملا کار کرد. خیلی روش زحمت کشیدم دیگه چشام درومد! تشکر یادتون نره.
    1. اول به قسمت Windows Update برید و روی دکمه ای که نوشته چند تا آپدیت مهم موجود است کلیک کنید. ( مثلا واسه
    2. من نوشته 18 important Updates Are Available). حالا تیک کنار KB971033 رو بردارید. ریستارت کنید.
    3. اون برنامه ی Remove Wat رو اگه اجرا کردید و دکمه ی Remove Wat رو زدید ، الان اجراش کنید Restore رو بزنید. اگرم که نزدید اصلا اجراش نکنید. ریستارت کنید.
    4. بعد به این مسیر برید:
    Control Panel->Uninstall Program->View Installed Update
    و آپدیتی با آی دی KB971033 رو پاک کنید.
    5. Windows 7 Loaderرو اجراکنید و Uninstall رو بزنید. ریستارت کنید
    6. حالا CMD رو باز کنید و دستور sfc /scannow رو بنویسید و Enter رو بزنید. (بین C و / فاصله داره). بعد ریستارت کنید.
    7. حالا بازم Cmd رو باز کنید و و عبارت زیر رو داخلش کپی کنید و Enterبزنید و بعد از اینکه ی پیامی داد ریستارت کنید. slmgr.vbs –rearm
    8. حالا که ویندوز اومد بالا Windows 7 loader رو اجرا کنید Install را بزنید و پس از اتمام کار ریستارت کنید.
    9. تبریک ویندوز شما فعال شد.
    راستی من اینو روی Windows 7 build 7600 انجام دادم و نمیدونم رو سرویس پک 1 کار کنه یا نه. پس اگه کسی انجام داد و کار کرد حتما بهم خبر بده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

6 تشکر

کرکی که گذاشتی خیلی به من کمک کرد دستت درد نکنه.راستی من کاربر جدیدم و اسمم حسامه.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من الان ویندوزم قانونی قانونی یعنی درست حسابی قاونینش کردم و همه چی اوکی هست میخوام بدونم آپدیت کنم امکانش هست لو بره؟! و ویندوز غیر فعال بشه؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

راستی من از کجا باید بفهمم با چه کرکی ویندزومو کرک کردم؟! الان بهترین کرک موجود چیه؟! 7 ultimate 32bit

در آغاز فعالیت asusx59sr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان قابلی نداشت. برای آپدیت کردن فقط دقت کنید که اون آپدیتی که گفتم تیک کنارش برداشته شده باشه و حتی المکان مخفیش کنید که او آپدیت کذایی رو داونلود نکنید. من با این کار ویندوزمو آپدیت کردم و مشکلی نداشت. خیالتون راحت باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirarsalaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ویندوزم وقتی میاد بالا این ارور رو میده و میگه این برنامهه باید نصب بشه من از کجا می تونم این برنامه رو نصب کنم؟

حـــــرفـه ای Jang Bogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کرکی که روی 7601 جواب بده کدوم خوبه؟

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من از این برنامه remove wat استفاده کردم حالا هر کار می کنم کرک نمیشه و اون قسمت از مای کامپیوتر که اکتیو ویندوز را نشون میده کلا حذف شده و به این شکل درآمده

مشکل از کجاست چکارش یاید کرد اگه همیجوری بمونه مشکلی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز این کرک کلن اکتیویشن ویندوز رو حذف میکنه و همیشه به همین شکل هستش. هیچ مساله ای هم نداره!

9. این کاربر از H A M E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من از این برنامه remove wat استفاده کردم حالا هر کار می کنم کرک نمیشه و اون قسمت از مای کامپیوتر که اکتیو ویندوز را نشون میده کلا حذف شده و به این شکل درآمده

مشکل از کجاست چکارش یاید کرد اگه همیجوری بمونه مشکلی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز این کرک کلن اکتیویشن ویندوز رو حذف میکنه و همیشه به همین شکل هستش. هیچ مساله ای هم نداره!

11. این کاربر از H A M E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا من یک مشکلی دارم همش به خاطر اکتیور نبودن ویندوز ریستارت میشه علتش هم همین آپدیت کذایی 971033 است بد بختی من این هست که هر کاری میکنم خودش خودکار آپدیت میکنه حتی زمانی که میگم اصلا هیچ آپدیتی نمیخوام فکر کنم چون زیاد توی اینترنت هستم خود ماکروسافت شناساییم میکنه خلاضه کمکم کنید دیگه خسته شدم بس که ری استارت شد
    Last edited by amir69_k; 06-05-2011 at 22:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •