تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 43 اولاول ... 29353637383940414243 آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 423

نام تاپيک: مانیتور samsung px23720plus

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

فقط مدل asus نیست بلکه samsung هم مشکل نور داره بقیه هم اینطور احتمالا. تو مانیتور های بد و بد تر باید بد رو انتخاب کنی.
    باید ببینی کارت چیه. الان من چون بازی نمیکنم با همون 2285 ساختم.
    سامسونگ که کاملا گارانتیش مشخصه و این همه دست داره اینه ... asus رو از کجا میخواهی با اعتماد بگیری.
    شاید asus بهتر باشه و من هم اول میخواستم بگیرم ولی هم پیدا نشد هم بدش رو گفتن ولی حداقل الان دیگه باز نمیرم سامسونگ بخرم.
    مانیتور هم میخواهی بگیری LED Backlight اصلا نگیر. علکی با اسم LED مردم رو .......... همون LCD خیلی هم بهتره هم ارزونتر. اون اوایل که LCD‌اومده بود 19 بی کیفیت رو میدادن 800 هزار تومان الان 150 تومان. همین LED های دروغین که تو بازاره دو روز دیگه نصف قیمت هم کسی نمیخره. من رفتم پیش طراح و عکاس و گیمر کسی LED نداشت و توصیه هم نمیکرد.

2. این کاربر از 900913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مانیتور های ایسوس شفافیتشون خیلی زیاده و نور سفید چشم رو اذیت میکنه!با تنظیمات هم نمیشه زیلد کاهشش داد!(به نظر من!شاید به نظر بعضی افراد خوب باشه!ولی تو اکثر سایت ها این اشکال رو از ایسوس میگیرن!)
    سلام آقا
    مانیتور 2285 سامسونگ من با گرافیک قبلی به پر پر میافتاد و الان که گرافیک قویتر نصب کردم مثل نور افکن شده و مثلا یک منظره ابری رو کاملا سفید نشون میده. برای حل این مشکل نور ها رو هم از طریق مانیتور هم از طریق کارت گرافیک کم کردم.
    به زحمت کالیبره شده ولی الان تقریبا رنگ رو گرفتم ازش و مشکلات دیگه اون هم فعلا تاثیر زیادی روی کارم نمیزاره. تصاویر صفحه سیاهش رو دیدی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

2285 خوب نیست چون نه کیفیت داره نه سرعت پاسخگویی که ادعا کرده. ورودی های hdmi اون هم دکور هستند و بعضی وقتها کار نمیکنن!

این هم دو تا تصویر جانانه از 2285 مونتاژ ایران :

در حالت صفحه کاملا مشکی
    اینم مانیتور قبلی من سامسونگ p23700 ....

فکر کنم با این وضعیت باید دوباره بریم سراغ همون ماینتورهای لامپی ...

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

دوستان ! تو کل مانیتور هایی که Back light LED هستن این مشکل تابش نور تو صفحات مشکی مطلق هست که البته با گذاشتن رو حالت Dynamic تا حد زیادی برطرف میشه(مثل همه تلویزیون ها)!!!!
    ولی مسئله اینه چرا این همه حساسیت نشون میدین؟؟؟؟؟؟؟؟در طول کار با کامپیوتر من تا حالا با صفحه مشکی مطلق بر نخوردم که این تابش اذیتم کنه!تو اکثر تصاویر چون رنگ ها تلفیقی هستن خیلی هم عالی نشون داده میشن!و در کار طولانی اصلا اذیتی برای چشم نداره!
    حتی تو صفحات Auto Cad هم مشکی غلیظ هست اصلا این مسائل به چشم نمیاد!چه رسد به فیلم و بازی و متن!

6. این کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

منم هم گفتم با کار من تداخل چندانی نداره (یعنی حالا دیگه مهم نیست) ولی حیف پول چند برابر که دادیم واسه این جنس ...
    حالت dynamic هم برای طراحی اصلا خوب نیست و همه چیز رو غیر واقعی میکنه.. اصلا حرفش رو نزنید.
    من که دیگه بهش عادت کردم ولی عکسها رو گذاشتم همه ببینن و احیانا کسی بخواد بخره حتما منصرف بشه
    واسه فیلم دیدن خوبه اونم با سیگنال انلالوگ که دیجیتالش مشکل داره.
    واسه بازی هم خوب نیست و این سرعت پاسخگویی فایده نداره. من گذاشتم روی نورمال خیلی هم بهتره.

یک کلام مثل و خیلی های دیگه اشتباه نکنید چشم بسته و صرف خوندن چنتا چیز و پرسیدن آنلاین نرید مانیتور بخرید.

اصلا LED به درد نمیخوره اینا LED backlight هستن و اصولا من تعریف سامسونگ رو خیلی کمتر از باقی برندهای مطرح شنیدم و حالا هم مطمئن شدم.

نظرات تجربه شخصی بود.

8. 2 کاربر از 900913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان ! تو کل مانیتور هایی که Back light LED هستن این مشکل تابش نور تو صفحات مشکی مطلق هست که البته با گذاشتن رو حالت Dynamic تا حد زیادی برطرف میشه(مثل همه تلویزیون ها)!!!!
    ولی مسئله اینه چرا این همه حساسیت نشون میدین؟؟؟؟؟؟؟؟در طول کار با کامپیوتر من تا حالا با صفحه مشکی مطلق بر نخوردم که این تابش اذیتم کنه!تو اکثر تصاویر چون رنگ ها تلفیقی هستن خیلی هم عالی نشون داده میشن!و در کار طولانی اصلا اذیتی برای چشم نداره!
    حتی تو صفحات Auto Cad هم مشکی غلیظ هست اصلا این مسائل به چشم نمیاد!چه رسد به فیلم و بازی و متن!
    فیلم ها زیاد تصاویر مشکی دارن ...
    به هر حال اگر رنگ مشکی و مشکل نشت نور پس زمینه مهم نبود این همه سایت های Review بهش اهمیت میدادن ؟
    کلا یکی از تست های مهمشون همین هست !
    این نشت نور بک لایت تصاویر مشکی حداقل برای من که خیلی اهمیت داره !
    با این شواهد فکر کنم سامسونگ این مشکل رو بیشتز از بقیه مانیتور ها داره ...
    اون حالت داینامیک هم خیلی از جزئیات تصاویر مشکی رو از بین میبره و به نظر من بدرد نمیخوره یا حداقل من خوشم نمیومد مدام تصویر مانیتور تاریک و روشن بشه ...
    Last edited by vegas; 25-08-2011 at 12:24.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

فیلم ها زیاد تصاویر مشکی دارن ...
    به هر حال اگر رنگ مشکی و مشکل نشت نور پس زمینه مهم نبود این همه سایت های Review بهش اهمیت میدادن ؟
    کلا یکی از تست های مهمشون همین هست !
    این نشت نور بک لایت تصاویر مشکی حداقل برای من که خیلی اهمیت داره !
    با این شواهد فکر کنم سامسونگ این مشکل رو بیشتز از بقیه مانیتور ها داره ...
    اون حالت داینامیک هم خیلی از جزئیات تصاویر مشکی رو از بین میبره و به نظر من بدرد نمیخوره یا حداقل من خوشم نمیومد مدام تصویر مانیتور تاریک و روشن بشه ...

منظور من همچین تصاویری بود!بک گراند مشکی خالص!!!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان رو حالت Dynamic نیست!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منظور من همچین تصاویری بود!بک گراند مشکی خالص!!!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان رو حالت Dynamic نیست!!!!!
    با HDMI این عکس رو گرفتید یا با DVI ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

با HDMI این عکس رو گرفتید یا با DVI ؟

با DVI......!!!
    متاسفانه کارت گرافیکم mini HDMI میخوره بهش و کابلشو ندارم!وگرنه با اونم امتحان میکردم!واسه حالت HDMI که تو منوی مانیتور HDMI Black Level داره که فکر میکنم تصویر بهتری میده نسبت به Analog و Digital........!!!!فعلا نتونستم امتحان کنم!!!!
    چطور؟
    Last edited by Amirrezaajalli; 25-08-2011 at 15:06.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

23720 به نظر بهتر بیاد تا 2285 چون حداقل cnet اون رو معرفی کرده و من هم اول میخواستم اینو بگیرم. من از کابل DVI2HDMI همراه مانیتور استفاده کردم ولی توی ویندوز تصویر نداد بهم و از RGB گرفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •