سلام اگه تلویزیونت مشکل نداره آپدیت نکن- من هر ورژنی میومدآپدیت می کردم- از وقتی آخرین ورژن موجود رو زدم بعضی وقت ها بدون دلیل مشخصَ تلویزیونم خودبه خود بارها خامو ش روشن میشهَ ورژن جدید نیومده و به ورژن قبل هم نمی تونم برگردم.
سلام اگه تلویزیونت مشکل نداره آپدیت نکن- من هر ورژنی میومدآپدیت می کردم- از وقتی آخرین ورژن موجود رو زدم بعضی وقت ها بدون دلیل مشخصَ تلویزیونم خودبه خود بارها خامو ش روشن میشهَ ورژن جدید نیومده و به ورژن قبل هم نمی تونم برگردم.
دوست عزیز
هر دو درست است یکی نام گذاری ایران و دیگری که داخل منو مخفی نوشته شده است نام گذاری اصلی است و در صورتی که تلویزیونتان مشگلی ندارد آن را آبدیت نکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان
بنده یه تلویزیون مدل UA46F6850AM خریدم این تلویزیون کنترل تاچ داره فقط و سایت نمایندگی رو هم چک کردم اون کنترل دوم رو نداره از این پایه های Y شکل هم داره در ضمن راهی نیست که تلویزیون رو آپدیت کنم؟یا مدلشو پیدا کنم؟
از طریق منو > پشتیبانی می تونی آپدیت کنی. ولی بهتره نکنی چون نه تنها قابلیتی اضافه نمیشه بلکه فرمان صوتی رو هم از دست میدی.
مدل تلویزیون پشت اش نوشته شده. مدل کلی تلویزیونت میشه: 46F6800
کنترل دوم رو خودت باید بخری.
Last edited by Yi Yi; 26-02-2014 at 22:20.
ممنون از پاسخ سریعتون
پشت تلویزیون هم دقیقا مدلی که ذکر شده نوشته شده...واقعا این آپدیت قابلیت از تلویزیونم کم میکنه؟!؟!؟؟؟؟
از قابلیت های ظاهری خیر ؛ ولی ممکنه از منو مخفی چیز هایی کم کنه .
سلام
تی وی f6850 روشن نمیشد دادم سام سرویس درست کرد اما از اون زمان من دیگه نتونستم با فلش آپدیت کنم تمام ورژن ها را هم امتحان کردم اما بی فایده بود اما از طریق خود تلویزیون و اینترنت وقتی آپدیت میکنم مشکلی نداشتم ممکن است از منو مخفی آپدیت از فلش غیر فعال باشد اگر همچین گزینه ای دارد لطفا راهنمایی کنید ممنون
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان سالم است چه نیاز به آبدیت است سام سرویس اینکار را کرده تا شما تلویزیونتان را بی مورد دچار مشگل نکنید.
من تلویزیون سامسونگ مدل F6400 رو آپگرید کردم ولی فرمان صوتیش از کار افتاد آیا راهی برای برگردوندنش هست یا باید منتظر اپدیت های بعدی بود؟
آپدیت جدید اومده. 1116.2 .
بریزید ببنیم این دفعه چه چیزی رو غیر فعال می کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)