سلام
من حدود 187 قدم هست و وزنم 74
میخوام یه برنامه ای بدین که حسابی بالا تنم روی فرم بیاد
(اگه براتون مقدور بود جوابشو برام پیام خصوصیش کنید چون یه مدت سرم شلوغه دیر دیر میام )![]()
سلام
من حدود 187 قدم هست و وزنم 74
میخوام یه برنامه ای بدین که حسابی بالا تنم روی فرم بیاد
(اگه براتون مقدور بود جوابشو برام پیام خصوصیش کنید چون یه مدت سرم شلوغه دیر دیر میام )![]()
اگر كسي ميخاد تو خونه تمرين كنه و فقط قصد آب كردن چربيهارو داشته باشه اين بهترين وسيله است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
منظورم داخل لينك بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این مشخصاتی که شما دادید میتونید از برنامه عمومی و ترکیبی که به اکثر دوستان برای شروع کار پیشنهاد میشه استفاده کنید . صفحات قبل رو مرور کنید .
بزرگوار ، لطف کنید از تبلیغ و ... خودداری کنین . ممنوناگر كسي ميخاد تو خونه تمرين كنه و فقط قصد آب كردن چربيهارو داشته باشه اين بهترين وسيله است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خوب مکس هم میتونه اثر گذار باشه، کلا تمرین با تمرکز همیشه اثر خوبی داشته...درسته که شما برای عضلات کول که عضلات کوچیکی هم هست باید تمرین پرفشار رو در نظر بگیری ولی تا میتونی سنگین برو !!!! توصیف مناسبی نیست !
به نظرم این عضله رو از هر طرف تحت فشار بزاری بهترین نتیجه رو میگیری
شخصا به خاطر لیفت سنگین مشکلی نداشتم اما انواع شراگ ( پشت و جلو ) و کول ( کشش ) رو پیشنهاد میکنم تناوبی استفاده کنید .
مکث در بالاترین نقطه حرکت و حفظ انقباض عضلانی در این عضله یکی از بیشترین بازدهی ها رو داره .
موفق و خوشتیپ باشی !
من یکی از دوستام زنگ زد و نحوه ی مصرف کراتین رو ازم پرسید، بعد گفت حالا این 35-30 گرمی که میگید دقیقا چقدر میشهکه من موندم! چون خودم فقط یک بار کراتین مصرف کردم که مربوط به 2 سال پیش میشه، اصلا یادم نبود!
اما فکر کنم یک قاشق چای خوری کافی باشه، نه؟
یک راهنمایی کوچولو برای کسایی که کراتینشون پیمانه نداره.
منم یه مدت این مسکل رو داشتم یکی این راهو نشونم داد.
برای هر وعده یک در نوشابه تقریبا سرخالی معادل یک پیمانه استاندارد کراتین میشه.
درسته کسری جان . تمرکز مهمترین کلید تمرینات قدرتیه .
...
راستش رو دقیقانش زیاد تاکیدی ندارم و هرچقدر هم فکر میکنم جواب قانع کننده ای برای لزوم 100% OK بودن دز مصرفیش پیدا نمیکنم !
چه بسا وقتی خودم کراتین میگرفتم برای اینکه هزینه ش برام سنگین میشد و میخواستم بصرفه ، 1 کراتین 300 گرمی رو که دوره مصرفش تقریبا 25 تا 30 روزه حدود 2 ماه استفاده می کردم !!! دیگه ببین چطور میخوردم !
البته تاثیرش رو هم کنارش از دست نمیدادم .
پر حرفی کردم ...
1 قاشق چای خوری سرپر 5 گرم میشه . یعنی مقدار نرمال هر وعده ش
با سلام
دوستان باشگاه ما ازسه شنبه بخاطر ايام تاسوعا وعاشورا تا شنبه تعطليله منم تو دوره ام حالا تو اين مدت چيكار بايد بكنم يعني چه تمريناي ميتونم تو خونه بكنم با توجه به اين كه تو خونه هيچ وسيله ورزشي ندارم در ضمن پروتئين و كراتينمو چجوري بايد مصرف كنم نزديك به 25 روز از مصرفشون ميگذره يعني اخراشه
ممنون
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
در مورد حركات تمركزي كلا ميشه تمركزي زد و اصلا سنگين كار نكرد با توجه به اينكه بنده تاكنون اكثر حركات رو سنگين زدم ميخوام بدونم تاثير كدومش بيشتره اين درسته كه ميگن حرفه ايها بيشتر تمركزي كار ميكنن تا سنگين![]()
Last edited by سكسك; 12-12-2010 at 08:02.
سلام
کراتین و پروتیینو که تو پست های قبل گفتیم روزایی که تمرین نمیکنیدچطور مصرف کنید.
در مورد تمرین باید بگم دو سه روز تمرین نکردن حتی تو دوره(ولی نه روزهای اول دوره)مشکلی ایجاد نمیکنه.قرار نیست که شما هرروز نمرین کنی.ولی اگه دوست داری روزی 40،50 تا شنا برو چندتا بارفیکس.
تمرکز کردنم این معنی رو نمیده که شما سبک کار کنی!!؟شما فرض کن کسی که 100تا پرس میزنه بیاد 40تاش کنه تمرکز کنه اینکه اصلا فایده نداره.تمرکز یعنی انجام حرکات به صورت کامل وآهسته با استفاده از وزنه های سنگین.این اون چیزیه که باعث افزایش حجم وقدرت میشه.
---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
عالی بود.اسکپ کراتین دقیقا مثل در بطری نوشابه میمونه ولی تا حالا اصلا بهش توجه نکرده بودم.فدات.
Last edited by deadboy; 12-12-2010 at 23:39.
برای افزایش وزن چی کار کنم چی بخورم چه روشی پیشنهاد می کنید من 20 سالمه و180قد و69کیلو گرم می خوام 80کلیو بشم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)