میخوام کلا برام از این جور سایتها ایمیل نیاد
میخوام کلا برام از این جور سایتها ایمیل نیاد
سلام
تو محیط میل باکس.
اون بالا Option رو میزنی.
در صفحه ای که باز میشه در نوار سمت چپ ات گزینه ای به اسم Spam ]ست.
اون رو میزنی و باز میشه.
قسمتی داره به نام Add a blocked address
آدرس ایمیل مورد نظر رو وارد میکنی و Add رو میزنی!
مانیتورم lgفلترون 17 اینچه توی قسمت منو به کدام قسمت باید برم ؟اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
با سلام
توی محیط دسکتاپ کلیک راست کنید و آخرین گزینه یعنی properties رو انتخاب کنید
سپس به تب setting برید
حالا در قسمت رزولیشن همون کادر اون رو به پایینترین rate برسونید
موفق باشید.
با سلام
دوستمون اینجا توضیح دادن:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یکی از دوستام یه ایمیل یاهو داره که کلی ایمیل های مهم مربوط به کارش در اون هست.
الآن ایمیلش ه- ک شده و یه نفر از طریق اون به همه کانتکت هاش یه ایمیل فرستاده که "من کیف پولم گم شده و پول احتیاج دارم و از این جور چرت و پرت ها..."
چند تا سوال داشتم:
اول اینکه که اون طرف چه طوری تونسته به ایمیل این بنده خدا دسترسی پیدا کنه؟
منظورم اینه که لطفاً تمام راه های ممکن رو بفرمایید!
آیا یه نرم افزار مخرب می تونه این کار رو بکنه؟ یا یه نفر از خود سرور یاهو این کار رو کرده یا هر چی.... نمی دونم!
دوم اینکه این بنده خدا الآن چی کار باید بکنه؟
آیا پسوردشو (همون میل یاهو) عوض کنه، درست میشه یا اینکه کلاً باید بی خیال این میلش بشه؟
من بهش گفتم که از طریق gmail از اطلاعات داخل ایمیل یاهوش فوراً بک آپ بگیره.
در ضمن بعد از بک آپ آیا این اطلاعاتش ویروسیه یا می تونه اونها رو به طور سالم بازیابی کنه؟
در نهایت اینکه، این جور ه-ک شدن تنها وقتی صورت می گیره که یه نفر به پسورد آدم دسترسی پیدا کنه یا احتمال دیگه ای هم وجود داره؟
خواهش می کنم به طور کامل راهنمایی بفرمایید
باتشکر فراوان
Last edited by jeremy28; 10-07-2011 at 19:36.
سلام
وقتی یک ایمیل رو میخوایم ارسال کنیم فرق To , Cc و Bcc چیه ؟ تو هر کدوم که بنویسیم ارسال میشه !
وقتی یک ایمیل گروهی رو میخوایم ارسال کنیم چی کار کنیم کسی آدرس بقیه افرادی که برای اونا هم فرستادیم رو نبینه ؟ و همینطور کسی که ایمیل رو فرستاده ؟
cc مخفف عبارت carpon copy هست و وقتی بخواین یه ایمیل رو برای چند نفر ارسال کنید، در این بخش
آدرس اونها رو می نویسید که با ویرگول هم از هم جدا میشن.
bcc هم مخفف عبارت blind carbon copy هست که در اون ایمیل کسی رو می نویسید که نمی خواین دیده بشه و افرادی که در cc نوشتین از ارسال نامه به این آدرس باخبر نشن و مخفی بمونه!
to هم که مشخصه اگه به یه نفر ایمیل بخواین بفرستین، در این کادر آدرسشو می نویسین
برا اینکه به کلاسیک میل برین کافیه جاوا اسکریپ رو تو مرورگرتون غیر فعال کنین بعد خطا می ده و خودش میگه موقتا به کلاسیک بری یا برا همیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)