تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 46 اولاول ... 29353637383940414243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 453

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه Console

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

محتوای مخفی: ! 

خب اگه خود میسون انجام داده که نمیشه . یعنی هوا رو گرفته بلند شده ؟!
    من فکر میکنم با یکی دیگه اشتباه گرفته . به نظرم قضیه مشکوکه . ممکنه ادامه داشته باشه داستان . البته این یه فرضیه هستش .

مرگ woods هم مشکوکه . نه جسدشو نشون داد نه چیز دیگه ای . فقط نشون داد از اون پنجره پرت شدن پایین . خب از اونجایی که woods حرفه ای بوده ممکنه مثلا خودشو بندازه اونور یا چیز دیگه ای . اصلا از کجا معلوم میسون woods با رزناو اشتباه نگرفته باشه (اونطوری دیگه خر تو خر میشه کلا )
    ولی کلا امکان اینکه یکی دیگه رو با رزناو اشتباه گرفته باشه زیاده . باید صبر کنیم ببینیم چی میشه . (منتظر نسخه بعدی باشیم )

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------

تا میتونی تیر نخور ... تنها راهش همینه ... اسلحه داری دید در شب داره برای همین دیگه ... دورادور بزن این Nova6 رو تنفس نکنی!
    البته فرقی نداره . تو مرحله معمولیشم خون میاد میمیرید اونجا شیشه ترک برمیداره . تو اون گاز شما یاراتونم نمیبینید . با اون تفنگ دوربین داره بزنیدشون .

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

بعد از چند بار خوندن منظورتو فهميدم علي، به نكته ي خوبي اشاره كردي كه تا الان در موردش فكر نكرده بودم . اگه منظورتو درست فهميده باشم بايد بگم كه رزنوف تو فكر ميسون بوده، يعني هر اتفاقي ميتونه بيوفته . ميشه در مورد برخورد هاي فيزيكي رزنوف مثل بلند كردن ميسون بعد از مرگ وودز، يا كشتن يه نفر، اينطور استدلال كرد كه اون لحظات ميسون فكر ميكرده رزنوف اون كارها رو ميكنه ولي يا يك نفر ديگه بوده يا خود ميسون بوده و يا اصلا كسي نبوده . يا همين صحنه ي آخر كه ميگي، ميسون فكر ميكرده كه رزنوف اشتاينر رو كشته ولي خودش اين كارو كرده . اگه بخوام از يه زاويه ديگه بگم اين تنها صحنه ي اخر نبوده كه ميسون به قول خودت خودشو جاي رزنوف گذاشته امكان داره همه كساني كه رزنوف كشته هم كار خود ميسون بوده باشه ( يعني اونجا ها هم خودشو جاي رزنوف ميذاشته )
    بعد از مرگ وودز هم يه لحظه ميسون ميبينه كه وودزه ميخواد ميسون رو بلند كنه ولي بعد ميبينه كه رزنوفه، اين صحنه كاملا نشون دهنده ي بي ثباتي فكر و ذهن ميسونه كه بعد از دو بار شستشوي مغزي تعجب برانگيز هم نيست .
    نكته ي جالب ديگه هم اينه كه بعد از وركوتا بازيكن ميتونه آزادنه به رزنوف هرچقدر كه ميخواد تير بزنه يا نايفش كنه، هيچ اتفاقي نمي افته و پيغام فريندي فاير هم داده نميشه .
    در ضمن يادتون هم باشه كه امشب آرسنال ميبره D:
    ببین نمی دونم فیلم فایت کلاب رو دیدی یا نه
    اما توی این فیلم که یه جورایی منبع اینجور روایت هاست بازیگر اصلی از ذهن خودش یه شخصیت برتر از خودش رو میسازه که اون در واقع خودشه، اینجا ما شخصیت دیگه ای نداریم و همش توهماته اون شخص اوله
    ولی توی بلک اپس رزناو وجود خارجی داشته پس میسون نمی تونه خودشو بزاره جای اون
    رزناو یه شخصیت خیالی نیست و میسون فقط برای این اونو تو ذهنش میسازه که کمکش باشه
    یه کم بحث کردن نوشتاری در این باره سخته باید صحبتی باشه! ولی در کل میشه گفت این بازی یه چیزی بین این دو نوع روایته
    هیچ کدومش نیست چون نمی تونه هیچ کدومو درست پیاده کنه
    حالا خوبه سازنده ها نگفتن کدوم مدله وگرنه که سوتی افتضاحی میشد چون در هر صورت بازی خیلی سوتی داره
    زهی خیال باطل منچستر رو برنده بدون از الان :دي

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

ببین نمی دونم فیلم فایت کلاب رو دیدی یا نه
    نديدم!
    یه کم بحث کردن نوشتاری در این باره سخته باید صحبتی باشه!
    اره راست ميگي الان من به خودم فشار آوردم حالم بد شده، نه كه آكبنده D:
    حالا خوبه سازنده ها نگفتن کدوم مدله وگرنه که سوتی افتضاحی میشد چون در هر صورت بازی خیلی سوتی داره
    خيلي از اين بحث هايي كه اينجا شده و استدلالهايي كه اينجا اومده رو حتي خود تري آرچ هم در موردش فكر نكرده احتمالا !
    --------------------
    یک چیزی که برام عجیبه اینه که یک صحنه هایی که ازش بازجویی میکردن این عکس هم رو صفحه تلویزیون ها بود
    اونا بيشتر براي ماست! تو صحنه ي ديدار ميسون با كندي وقتي كندي صحنه آهسته ميشه هم تو تلويزيون هاي پشتي صحنه هايي از ترور كندي نشون داده ميشه .

رد دويل مي كراي

4. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ای امان از آلزایمر
      محتوای مخفی: اینجا: 
    اول سوار تانکی(شایدم نفربر) که هم رگبار داری و هم نارنجک میندازه و بعدش میزننت و پیاده میشی با ماسک میری جلو که گاز نوا 6 تو هوائه ...
    آلزایمر چیه...!خوردنیه؟! : دی

آهان منظورت از ماشین همون صحنه اول بازی هست؟!خب اونکه چیزی نبود که بشه ازش تعریف کرد...همش 1 دقیقه هم نمیشه که کنترلش می کنی!
    در مورد تانک هم اصلآ قبول نیست(یعنی چیز جدیدی نبوده)

+
    اینا کلآ ربطی به نوآوری نداره...فقط زمانی میشه گفت جدید هست که شما خودت کنترل تمام قسمتهای وسیله رو در اختیار داشته باشی...(من میتونم چند تا مثال بزنم که کلآ از بازیهای هم رده خودش تقلید کرده تو این زمینه)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

من فقط از هلیکپتر بازی خوشم اومد اونم مرحله آخر که تک به تک میجنگید . فقط a رو میگرفتم جاخالی میدادم . 6 دقیقه جنگیدم تا فهمیدم پره هاشو باید بزنم
    هر چقدر موشک و تیر به بدنه میزدم یه خشم نمیفتاد .

که البته این هلیپتر توی Moh هم بود اما نه به این شکل فقط موشک میزدید شما یکی دیگه میروند این بهتر شده بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه genius_islamic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

سلام اقا شرمنده من دوتا سوال داشتم کسی میتونه جواب مارا بده
    1-مرحله ی اخر ما اون بابایی که توی اب خفه کردیم که همیشه با هامون بود اسمش را نمی دونم روسی بود فکر میکنم چرا کشتیمش اصلا واقعی بود یا توهم
    2-اون مرحله ی کوهستان داستانش را فکر میکنم اقای حسین کدرز ننوشتند کسی میگه جریان از چه قرار بود و اصلا کجا بود
    3-کسی میدونه کندی را چه جوری کشتند و از طرف چه سازمانی و با چه هدفی ؟اون مقاله که داده بودند انگلیسی بود و من سر در نیاوردم ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

سلام اقا شرمنده من دوتا سوال داشتم کسی میتونه جواب مارا بده
    1-مرحله ی اخر ما اون بابایی که توی اب خفه کردیم که همیشه با هامون بود اسمش را نمی دونم روسی بود فکر میکنم چرا کشتیمش اصلا واقعی بود یا توهم
    2-اون مرحله ی کوهستان داستانش را فکر میکنم اقای حسین کدرز ننوشتند کسی میگه جریان از چه قرار بود و اصلا کجا بود
    3-کسی میدونه کندی را چه جوری کشتند و از طرف چه سازمانی و با چه هدفی ؟اون مقاله که داده بودند انگلیسی بود و من سر در نیاوردم ممنون
    دوست عزیز از Spoiler استفاده کنید
      محتوای مخفی: لو رفتن! 

1- اون بابا دوست روسی شما یعنی رزناو نبود . اون دراگویچ بود . کسی که رزناو میخواست بکشتش ولی نتونست . چند صفحه اخر تاپیکو بخونید و از پستای hosseincode2008 عزیز استفاده کنید . ایشون داستانو توضیح میدن .
    2- دقیقا کدوم مرحله رو میگید ؟ اونجایی که به یه پایگاه کوهستانی تو روسیه حمله میکنیم ؟ اولشم شما یه خلبانید ؟
    اگه اونجا رو میگید حسین جان هنوز به اونجا نرسیدند . اگه درست یادم باشه فکر کنم باید اطلاعاتی در مورد nova 6 به دست می آوردید که میبینید آمریکا کلا هدف nova 6 هست !
    3- مرگ جان اف کندی هم معلوم نیست . یه سری میگن ویتنامی ها زدن یه سری میگن کمونیستا . در کل هنوز هم معلوم نیست کی کشتتش .

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض بهترین نیست بدترین هم نیست

از نظرمن بهترین ندای وظیفه ای هستش که ترایلنچ ساخته اما چیز دندان گیر و دهن سوزی نیست اما بهترین ندای وظیفه محسوب نمیشه آخه ای دی سافتورک چیزه دیگه بود
    Last edited by xlife; 16-12-2010 at 21:50.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

از نظرمن بهترین ندای وظیفه ای هستش که ترایلنچ ساخته اما چیز دندان گیر و دهن سوزی نیست اما بهترین ندای وظیفه محسوب نمیشه آخه ای دی سافتورک چیزه دیگه بود
    منظورتون Infinity Ward هست ؟

بله . به نظر من COD MW 2 یا MW بهترین Cod ها هستن . ولی خب تریآرچ کلا 2 تا cod ساخت. WaW و BO که همین BO بهترینشه . (البته فکر کنم COD 3 هم ماله تریآرچ باشه)

ولی خب همینش کلی طرفدار داره .

11. 2 کاربر از HoJJaT_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

سلام
    آقا دقیقا M.I.A یعنی چی ؟ Missing In Action ؟ خب این معنیش چیه . مثلا میسون رو زد MIA یعنی فکر کنم اسیرش کردن .

خب حالا چرا Woods رو زده M.I.A ؟ چون جسدش پیدا نشد زده MIA ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •