تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 124 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان روغن موتور هر چند کیلومتر باید عوض شه؟؟ البته میدونم بستگی به ظرایط کارکرد موتور داره و خیلی پارامترهای دیگه. منظورم در شرایط نرمال رانندگی در شهر و متوسط کیلومتریه که ماشین طی میکنه. ممنون.
    سوالتون خیلی کلی هست. نوع روغنی که استفاده کردید چیه؟
    زمان تعویض روغن موتور رو سازندش قبلا تعیین کرده. مثلا بهران تکتاز 8000 کیلومتر در شرایط استاندارد کارکرد داره. یا ایرانول 8000 هم از اسمشش معلومه 8000 کارکرد داره.
    شرایط استاندارد یعنی شما یه مسیر اسفالت مستقیم و بدون شیب رو در نظر بگیر که اصلا ترافیک نداره با شرایط اب و هوای کاملا عادی و ثابت، ماشینی که کاملا بدون عیب و نقص باشه و سوختی که کاملا عالی و استاندارد باشه رو با سرعت ثابت 95 کیلومتر با دنده 5 در این مسیر برونید روغن بعد از 8000 کیلومتر خاصیت خودشو از دست میده. و چون ما هیچ وقت این شرایط آرمانی رو در شرایط عادی نداریم کارکرد روغن کمتر از این میشه.(این شرایطی رو که گفتم جایی نوشته نشده از خودم گفتم)
    هر چه قدر از این شرایطی رو که گفتم نداشته باشیم از این عدد کارخونه باید کم کنیم، در مورد این روغنی که گفتم بهران تکتاز در شهری مثل تهران حداکثر بعد از 4500 کیلومتر باید روغن تعویض بشه.
    همین روغن رو در جاهایی که در جاده خاکی می رونیم بعد از 1500 تا 2000 تا باید عوض کرد. کاملا بستگی به شرایط رانندگی داره و نمیشه عدد ثابتی رو در نظر گرفت.

2. 2 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوالتون خیلی کلی هست. نوع روغنی که استفاده کردید چیه؟
    زمان تعویض روغن موتور رو سازندش قبلا تعیین کرده. مثلا بهران تکتاز 8000 کیلومتر در شرایط استاندارد کارکرد داره. یا ایرانول 8000 هم از اسمشش معلومه 8000 کارکرد داره.
    شرایط استاندارد یعنی شما یه مسیر اسفالت مستقیم و بدون شیب رو در نظر بگیر که اصلا ترافیک نداره با شرایط اب و هوای کاملا عادی و ثابت، ماشینی که کاملا بدون عیب و نقص باشه و سوختی که کاملا عالی و استاندارد باشه رو با سرعت ثابت 95 کیلومتر با دنده 5 در این مسیر برونید روغن بعد از 8000 کیلومتر خاصیت خودشو از دست میده. و چون ما هیچ وقت این شرایط آرمانی رو در شرایط عادی نداریم کارکرد روغن کمتر از این میشه.(این شرایطی رو که گفتم جایی نوشته نشده از خودم گفتم)
    هر چه قدر از این شرایطی رو که گفتم نداشته باشیم از این عدد کارخونه باید کم کنیم، در مورد این روغنی که گفتم بهران تکتاز در شهری مثل تهران حداکثر بعد از 4500 کیلومتر باید روغن تعویض بشه.
    همین روغن رو در جاهایی که در جاده خاکی می رونیم بعد از 1500 تا 2000 تا باید عوض کرد. کاملا بستگی به شرایط رانندگی داره و نمیشه عدد ثابتی رو در نظر گرفت.
    تشکر از دوستمون توضیح تکمیلی اینکه میزان چسبندگی روغن رو در زمان سرد بودن اندازه بگیرید و اگر حالت کشسانی (کم)و چسبندگی نداشت بایستی تعویض کنید.
    هیچگاه از روی رنگ روغن نمی شه تصمیمی گرفت .چراکه روغنی که خوب باشه می تونه آلودگی ها رو جذب کنه و خودش به رنگ تیره درمیاد!
    روغنی که تغیر رنگ نده روغن مناسب خودرو شما نیست.
    تکتاز روغن خوبیه برا پرایدو اگر در کلان شهر و ترافیک رانندگی می کنید نهایتا 5000 تعویض کنید.
    وسواس هم نداشته باشید خیلی زودتر تعویض بشه که هم به جیب مبارک خسارت زدید و هم به محیط زیست!!!!!!!!!!!!!!!

4. 2 کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از دوستانی که پاسخ کاملی دادن. راستش مشکل اینه که من رو کیلومتر 1200 روغن ماشینو عوض کردم که چون صفر بود به توصیه دوستان عمل کردم و نذاشتم به 4500 برسه. اما اصلا نمیدونم یعنی یادم نمیاد تعویض روغنیه چه روغنی ریخت داخل موتور. اما میدونم که قوطی بود به رنگ بدنه قهوه ای یا قرمز. نمیدونم. حالا ماشین حدود 4200 تا کار کرده. نیازی نیست که تو سرویس اولیه بگم عوض کنن؟؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون از دوستانی که پاسخ کاملی دادن. راستش مشکل اینه که من رو کیلومتر 1200 روغن ماشینو عوض کردم که چون صفر بود به توصیه دوستان عمل کردم و نذاشتم به 4500 برسه. اما اصلا نمیدونم یعنی یادم نمیاد تعویض روغنیه چه روغنی ریخت داخل موتور. اما میدونم که قوطی بود به رنگ بدنه قهوه ای یا قرمز. نمیدونم. حالا ماشین حدود 4200 تا کار کرده. نیازی نیست که تو سرویس اولیه بگم عوض کنن؟؟
    تو سرویس اولیه بزارید عوض کنن تا از این به بعد بدونید چه روغنی تو ماشینتون هست
    به هر حال یه سرویس دیگه هم بشه ماشین خوبه.

7. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان زمانی که کیلومتر سرویس اولیه میرسه برای بردن به نمایندگی یادمه قبلا باید اینترنتی وقت می گرفتیم. الانم اینجوریه؟ یا همینجوری ماشینو ببرم نمایندگی؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان زمانی که کیلومتر سرویس اولیه میرسه برای بردن به نمایندگی یادمه قبلا باید اینترنتی وقت می گرفتیم. الانم اینجوریه؟ یا همینجوری ماشینو ببرم نمایندگی؟
    اگر کیلومتر به حد نساب رسیده ماشین رو ببرید نمایندگی و نیازی به اینترنت هم نیست

10. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

معمولا در برگه تعویض روغنی ها ، نوع روغن رو می نویسند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

وقت گرفتن اینترنتی صرفا مختص سرویس اولیه نیست و در هر بار مراجعه می تونید وقت بگیرید. مزیتش هم اینه که نمی خواد از صبح زود برید توی صف جلو نمایندگی ها و راحت سر ساعت تعیین شده مراجعه می کنید. (البته در بعضی از نمایندگی ها به دلیل خلوتی و ... ممکنه اصلا وقت اینترنتی مهم نباشه)

13. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. امروز نمیدونم قضیه چیه از دور دیوار داره واسم میاد. بگذریم. اما نمیدونم چی شد ماشین رو دنده خاموش شد و حالا ضبط ماشین کد 4 رقمیو میخواد. من کارتشو دارم. اما کدو که میزنم پیغام خطا میده. قبلا هم خاموش شده ماشین اما ضبط از روز اول که تحویل گرفتم تا حالا کد نخواسته. روز اول هم ضبطو روشن کرده بود نمایندگی من کد ندادم. حالا 4 بار کدی که رو کارت زدم اما میگه اشتباهه. میترسم کارتو اشتباه داده باشن. شرکت خدماتشم که از صبح هرچی زنگ میزنم یا جواب نمیدن یا میگه مشغوله. تو نت هم سرچ زدم هر کی یه چیزی میگه. یکی میگه ببر نمیاندگی. یکی میگه 5 بار اشتباه بزنی ای سیش می سوزه و باید تعویض کنی. یکی میگه خود ضبط میسوزه. یکی راه حل گذاشته با آی سی پروگرامر !!! نمیدونم ملتو مهندس الکرتونیک فرض کردن؟ یکی میگه از روی شماره سریال میشه کدشو بدست آورد. خلاصه دیوانه شدم. یکی بیاد بگه من چیکار کنم. آها یکی از راه حلها در آوردن فیوز بود. یکی دیگه گفته بود سر باطریو نیم ساعت جدا کنی. خلاصه اگه از دوستان کسی واقعا راه حلی عملی و ساده بلده بگه. ممنون میشم. ضمن اینکه از کجا بفمم این کارت ماله همین ضبطه؟؟؟ مدل ضبط چیزی که رو کارت نوشته AA3-3100 فلش هم نمیخوره.

الان تماس گرفتم با یکی از نمایندگی ها ÷رسید اروره چندی؟ گفتم 4. گفت 1234 رو بزن می گیره. حالا شک دارم بزنم چون احتمالا آخرین باریه که میتونم بزنم چون بار پنجم به احتمال خیلی زیاد میسوزه. با فرض اینکه بسوزه میشه تعمیرش کرد؟؟ گارانتی قبولش میکنه؟
    Last edited by ronin_2607; 16-09-2012 at 09:58.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

الان تماس گرفتم با یکی از نمایندگی ها ÷رسید اروره چندی؟ گفتم 4. گفت 1234 رو بزن می گیره. حالا شک دارم بزنم چون احتمالا آخرین باریه که میتونم بزنم چون بار پنجم به احتمال خیلی زیاد میسوزه. با فرض اینکه بسوزه میشه تعمیرش کرد؟؟ گارانتی قبولش میکنه؟
    مشکلی پیش نمیاد در هر صورت اگر درست نشد تشریف می برید نمایندگی همون پخش و براتون درستش می کنند.

16. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •