چرا بعضی ها (!) روی ماشینها خط میندازن ؟
1-ممکنه از فلانی نفرت داشتن باشن(به احتمال 50 %)
2-حسادت و اختلاف طبقات اجتماعی و این که بعضی ها که رده های پایین تر اجتماعی دارن توی این توهم هستن که دیگران حقشون رو خوردن (25%)
3-ادعای لاشی بودنشون میاد و فکر میکنن که هیچ کاری نیس که نتونن انجام بدن و میخوان نشون بدن که این ناهنجاری ها براشون عادیه (7%)
3-می خوان خلاف رو آغاز کنن و دقیقا نمدونن چطوری شروع کنن لذا کار های ساده رو که هیچ کی اونا رو نمیشناسه انجام میدن(3%)
4-دستاشون وای نمیسه و اصطلاحا یه بیماری دارن که جاش نیس بگم....(15%)
فکر کنم همه گزینه هاش درست باشه ولی بیشتر به خاطر دست بردن توی کار خدا چون بهترین دکترها هم نمی تونن خوب در بیارن جای تیغ دوطرف دماغ حالم رو به هم میزنه.
من در مورد تهران نمی دونم ولی ما یه ساله دستگاه ایوا خریدیم راضی هستیم.
فکر کنم چون خیلی دماغشون رو انگولک میکنن و بزرگ میشه ، دوباره میخوان به حالتی که خدا بهشون داده بود ، برگردوننفکر کنم همه گزینه هاش درست باشه ولی بیشتر به خاطر دست بردن توی کار خدا چون بهترین دکترها هم نمی تونن خوب در بیارن جای تیغ دوطرف دماغ حالم رو به هم میزنه.
خوب بعضی وقتا لازمه وقتی زورت به یه نفر نمیرسه مجبوری یه جوری دیگه تلافی کنی مخصوصا ماشین طرف از این گرون باشه از اینا که سهمیه بنزین بهشون نمیدن
چرا بعضی ها (!) روی ماشینها خط میندازن ؟
چرا همش فکر میکنین یکی با یکی دعواش میشه بعد میره ماشینشو خط میندازه ؟
بابا این قضیه خیلی ریشه عمیق تری از دعوای عادی و دشمنی و زور به طرف نرسیدن داره ؟ اصلا طرف نمیدونه صاحب ماشین کیه !
(حالا دوباره پستم پاک میشه !!!!!!!!)
راست میگه داشم میگفت جلو هنرستان یه مزدا 3 سفید (اونموقع که تازه اومده بود تو بازار) گذاشته بودن بچه ها که اومده بودن برن خونه ازاد داشتن یکی یه خط خیلی بد انداخته بود رو ماشین طرف (حالا جرم بدبخت چیه اینه که ماشین جدید داره)
توی کشورهای اروپایی ساعت طلوع و غروب چنده؟ توی زمستون و تابستون؟
تقاطع طالقانی و بهار.با سلام
مدتی هست که میخوام دستگاه تصفیه اب خانگی بخرم
میخوام بدونم مرکز فروش دستگاه تصفیه اب کجای تهران هست؟؟؟
ساکن تهران هستم
اگر کسی هم تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم بگه
بهترین مدل هم 6 کاره هست که تو بازار چینی و تایوانی و تک و توک کره ای داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)