تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 329 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

خوب دوست عزیز اگه با outlook کار نکردین از برنامه ی thunderbird contact export استفاده کنین و روی وین موبایلتون نصب کنین.(دانلود از این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد این فایلی که با این برنامه بک آپ گرفته میشه رو بریزین روی پی سی ، حالا برین به جیمیلتون و طبق این شکل عمل کنین:حالا وقتی توی گوشی آندرویدیتون اکانت جیمیلتون رو وارد کنین خودش اتوماتیک این adress book ها رو سینک میکنه.
    سلام دوست عزیز .ممنون از راهنمائیتون .بنده هرکاری گفتین انجام دادم اما فقط اسمها رو برام فرستاده . هیچ شماره تلفنی نفرستاده !!! .حتی تویِ خودِ گوگل کانتاکت هم فقط اسمها وجود داره بدون شماره تلفن!!!اگر میدونین مشکل از چیه مختصر توضیح بدین که زیاد وقتتون رو نگیرم . با تشکر مجدد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

لطفا حذف شود ................................
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-11-2012 at 18:36.

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان از کجا بفهمم گوشیم gs3 سفارش کجاست

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این 8 گیگ چرا وقتی به کامپیوتر وصل میشه نیست؟ وقتی به کامپیوتر وصل میکنم یکی که کارت حافظه که خودم گزاشتم رو نشون میده یکی هم یه درایو حدود 4 گیگی. پس این 8 گیگ کجاس؟
    سلام

نمیدونم درست متوجه منظورتون شدم یا نه اما فقط ویندوز 7 میتونه مموری کارت 8 گیگ رو ببینه و بخونه . با ویستا و اکس پی و غیره نمیشه .

تنها راه خوندنش از طریق برنامه ی sync هست يعني مموري کارت رو بذارین تو گوشی و بعد با اون برنامه وصل بشین به کامپیوتر

5. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام دوست عزیز .ممنون از راهنمائیتون .بنده هرکاری گفتین انجام دادم اما فقط اسمها رو برام فرستاده . هیچ شماره تلفنی نفرستاده !!! .حتی تویِ خودِ گوگل کانتاکت هم فقط اسمها وجود داره بدون شماره تلفن!!!اگر میدونین مشکل از چیه مختصر توضیح بدین که زیاد وقتتون رو نگیرم . با تشکر مجدد
    توی تنظیمات (الان دقیق یادم نیست کجاس) یه گزینه ای داره که اجازه میده کانتکت های بدون شماره (فقط اونایی که مثلا ایمیل یا آیدی whatsapp,viber,gtalk دارن ) رو بفرسته .اگه تونستین یه چک بکنین ببینین فعال نباشه. انشاالله بقیه دوستان هم واردترن جواب بدن

7. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

توی تنظیمات (الان دقیق یادم نیست کجاس) یه گزینه ای داره که اجازه میده کانتکت های بدون شماره (فقط اونایی که مثلا ایمیل یا آیدی whatsapp,viber,gtalk دارن ) رو بفرسته .اگه تونستین یه چک بکنین ببینین فعال نباشه. انشاالله بقیه دوستان هم واردترن جواب بدن
    سلام . ممنون از راهنمائیتون . بنده یک سال پیش نت رو زیر و رو کردم با سه زبان فارسی و عربی و انگلیش و دست آخر معلوم شد راهی وجود نداره برای ویستا و اکس پی جز استفاده از sync . اگر کسی راهی دیگه بلده به بنده هم خبر بده که کلی ثواب داره
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 16-11-2012 at 21:24.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض برای انتقال شماره تلفنها از ویندوز موبایل به اندروید با ورژن 2 به بالا بدون اینترنت

سلام دوست عزیز. شما اول گوشیتونو با کامپیوتر (منظور با outlook,outlook express,...) سینک کنین. بعد از اونجا کانتکتهاتونو به صورت فایل csv در بیارین بعد از google contacts استاده کنین و این فایل csv رو ایمپورت کنین(توی آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    ww.google.com/contacts[/url])[/QUOTE]

سلام .
    مشکل بنده با استفاده از برنامه ی outlook و بدون اینترنت حل شد الحمدلله

البته این روش. برای اندروید با ورژن 2 به بالا هست که خودِ گوشی برنامه ی import export contacts داره.

1- اول با برنامه ی sync شماره ها رو از گوشی قدیم که با ویندوز موبایل کار میکنه میرنید رو کامپیوتر (تبادل شماره تلفنها با کامپیوتر از طریق برنامه ی outlook ).
    2- برنامه ی OUTLOOK رو باط کنید و طبق دستورالعمل زیر , تمام شماره ها رو بصورت VCARD با فورمتِ VCF بریزید تو یه فولدر در دسک تاپِ کامپیوتر.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- مموری کارد رو بزنید به کامپیوتر و اوم فولدر رو کپی کنید روی مموری کارت.
    4- مموری کارت رو بزنید بذارید توی گوشی و وارد کانتاکت بشین و گزینه ی IMPORT ,EXPORT رو بزنید و از مموری کارت همه ی اسمها رو ایمپورت کنید (IMPORT ALL VCF FILES FROM SD ).
    کار تمومه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 17-11-2012 at 17:19.

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pes68's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهرستان

2 مشکل دانلود با wifi

با سلامبا wifi خونه که مودمم tp-link هستش با گوشی هام به اینترنت وصل می شوم و حتی وب گردی هم می کنم اما نمی تونم دانلود کنم 2 الی 50 درصد میگذره قطع میشهولی با gprs راحت دانلود می کنمگوشی هامم sony ulg e510 samsung galaxy ace2 هستشاینترنت هم از مخابراتهمشکل از چیه دوسنان ؟
    Last edited by pes68; 05-12-2012 at 18:49.

12. این کاربر از pes68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض کم کردن تعداد صفحات اندورید

سلام دوستان
    اگه دقت کرده باشین صفحه اول گوشی های اندورید ( منظورم همون desktop ) حدود 5 صفحه هست (گوشی من ایکسپریا یو هست).حالا سئوالم اینه که چطوری میتونم این 5 صفحه desktop رو کم کنم.3 صفحه واسم کافیه هرچقدر هم توی تنظیمات گشتم راهی پیدا نکردم.

سئوال دومم اینه که چطوری توی منو مثلا آیکن یه برنامه رو از صفحه مثلا سوم بیارم صفحه دوم.منظورم همون انتقال آیکن یه برنامه از یه صفحه به صفحه دیگه توی منو هست؟

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه دقت کرده باشین صفحه اول گوشی های اندورید ( منظورم همون desktop ) حدود 5 صفحه هست (گوشی من ایکسپریا یو هست).حالا سئوالم اینه که چطوری میتونم این 5 صفحه desktop رو کم کنم.3 صفحه واسم کافیه هرچقدر هم توی تنظیمات گشتم راهی پیدا نکردم.

سئوال دومم اینه که چطوری توی منو مثلا آیکن یه برنامه رو از صفحه مثلا سوم بیارم صفحه دوم.منظورم همون انتقال آیکن یه برنامه از یه صفحه به صفحه دیگه توی منو هست؟
    lسلام دوست عزیز.من مدتی هست ارک اس با اپدیت اندروید 4 دارم.برای سوال اول شما فکر نکنم راهی باشه که بشه این 5 صفحه رو کم کرد اما برای سوال دوم شما باید بگم که وقتی وارد منو میشین سمت راست پایین یه ایکن هست متشکل از 4 تا مربع کوچیک که وقتی میزنید ایکون های منو شروع به حرکت میکنند واگه قابلیت حذف شدن داشته باشن یه علامت ضربدر هم کنارشون میاد شما وقتی ایکون ها در حال تکون خوردن هستن ایکون دلخواه رو گرفته وبه سمت هر صفحه که دوست دارید بکشید و ایکن همراه شما به اون صفحه میاد.امیدوارم گرفته باشید مطلب رو.

15. این کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •