تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 231 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه hm65teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشخصات کالاسکه 2
    4.3-inch SAMOLED2 display at 1280×720 and 340 dpi
    2 GHz CPU
    1 GB RAM, 4 GB ROM, 32 GB storage with microSD slot for cards up to 32 GB
    8 MP camera with full HD video recording
    Bluetooth 3.0, 802.11 b/g/n WiFi, A-GPS
    Accelerometer, gyroscope, proximity and all the other Android standards
    و ای ن یعنی افت قیمتی برای n8

---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------

دقت شود

8 MP camera with full HD video recording

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------

دقت شود
    full HD

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

موبایلی به نام s11

شبیه کبرا ........
    اونم از نوکیا
    اونم فول اچ دی
    2011 q1 آخراش بوش بلند میشه

---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

قابل توجه دوستان
    شرکت اتصالات نماینده رسمی نوکیا نیست
    به پشتوانه نمایندگی اتصالات دبی هنوزم داره گوشی نوکیا وارد میکنه
    برای اینکه خودشو از تب و تاب نندازه این جریان بیمه رو اضافه کرده که بتونه گوشی ها شو با این مزیت به فروش برسونه
    هشیار باشید
    یعنی که چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    توضیح!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    لطفااااااااااااااااااااا

---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------

اخیش صفه جدید رفت
    اسپم

2. این کاربر از hm65teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

اقایون وخانوما
    ب
    یه سوال ovi map 4.04 تو تهرون که میریم نام کوچه ها فارسی یا پینگلیش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    جواب بدین

این بستگی به منوی گوشیت داره اگه فارسی باشه تو OVI MAP هم فارسی نشون میده اگه انگلیسی کنی منوی گوشیتو واست پینگلیسی میاره! از ایراداتشه که باید رفع بشه

4. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان فیلم هایی در you tube است که قدرت فیلمبرداری و ضبط صدا به صورت استریو Nokia N8 را نسبت به Iphone 4 نشان میده! حالا شما چه طور میگویید که آیفون 4 از نظر فیلمبرداری بهتره خیلی از مقایسه هایی که شما می گویید دروغ از آب در آمد!
    دوست عزیز من سعی می کنم به چشمای خودم اول اعتماد کنم بعد حرف این و اون...مطمئنم خیلی از دوستان اهل فن که صبح تا شب تو سایتهای موبایل میچرخن GSMARENA رو خوب میشناسن و یکی از معتبرترین سایتها در زمینه معرفی و بررسی تخصصی گوشی نیز هست و بنده هر 2 کلیپ که یکی با iphone 4 و دیگری N8 رو به وضوح دیدم که کیفیت فیلمبرداریه هر دو گوشی کاملآ شبیه به هم هست و دیگه من نمیدونم اپل چه فنی رو دوربین گوشی 5 مگاپیکسل خودش پیاده کرده که وضوح و تعداد فریمهاش به این سرعت و بالایی هست!فیلمبرداری HD با دوربین 5 مگاپیکسل...فقط و فقط از پس شرکت بزرگی چون اپل بر میاد.

6. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

'گوشي شاپ با گارانتي اصلي 835 ميده و بدون گارانتي 780

هنوز كسي قابليت لمسي كردن تلوزيون را تست نكرده ؟ بلاخره اين گوشي اين قابليت را داره يا نه؟
    دقیقا یک روز بعد از اینکه من از نوکیا مرکزی قیمت گرفتم یک دفعه اینهمه ارزون شد و جالب اینه که همون روز گوشی شاپ زده بود 910 تومن و الان سوال اینجاست که خود نوکیا مرکزی چند میده. 800 تومن یا کمتر؟؟؟؟
    باید دوباره برم بپرسم

قابل توجه دوستان
    شرکت اتصالات نماینده رسمی نوکیا نیست
    به پشتوانه نمایندگی اتصالات دبی هنوزم داره گوشی نوکیا وارد میکنه
    برای اینکه خودشو از تب و تاب نندازه این جریان بیمه رو اضافه کرده که بتونه گوشی ها شو با این مزیت به فروش برسونه
    هشیار باشید
    گارانتیش که همون گارانتی اصلی 12 ماهه نوکیاست و یک بیمه هم اضافه داره و برای زمانی خوبه که گوشی اب یا ضربه خورده و گارانتی قبول نمیکنه یا به هر علتی قابل تعمیر نیست(همین نمایندگی اصلی نوکیا چند بار این کارو کرده و زیر بار نرفته) مثل n8 یکی از دوستان در موبایلستان که نمایندگی اصلی هم نتونست تعمیرش کنه حالا اگه بیمه داشت اوضاع فرق میکرد(البته گوشی ایشون اصلا گارانتی نداشت) بنظر من وقتی ادم اینهمه پول گوشی میده بهتره فکر روز مبادا رو هم بکنه
    بهترین گارانتی نوکیا تو ایران هنوز هم اتصالات اینترنشنال هست گرچه که بخاطر هرج و مرج زیاد توی این صنف یا... ازش به عنوان گارانتی اصلی نام برده نمیشه
    Last edited by ali_power42; 09-11-2010 at 01:57.

8. 2 کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز من سعی می کنم به چشمای خودم اول اعتماد کنم بعد حرف این و اون...مطمئنم خیلی از دوستان اهل فن که صبح تا شب تو سایتهای موبایل میچرخن GSMARENA رو خوب میشناسن و یکی از معتبرترین سایتها در زمینه معرفی و بررسی تخصصی گوشی نیز هست و بنده هر 2 کلیپ که یکی با iphone 4 و دیگری N8 رو به وضوح دیدم که کیفیت فیلمبرداریه هر دو گوشی کاملآ شبیه به هم هست و دیگه من نمیدونم اپل چه فنی رو دوربین گوشی 5 مگاپیکسل خودش پیاده کرده که وضوح و تعداد فریمهاش به این سرعت و بالایی هست!فیلمبرداری HD با دوربین 5 مگاپیکسل...فقط و فقط از پس شرکت بزرگی چون اپل بر میاد.
    چون فیلمبرداری اصلا ربطی به مگاپیکسل عکاسی نداره
    البته شاید در نگاه اول، فیلمبردای یک گوشی 12 مگاپیکسلی باید از 5 مگاپیکسلی بهتر باشه... ولی الزاما نباید اینجوری باشه.

10. 4 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

میشه دوستان یکم از معایب و مزایای این گوشی حرف بزنند تا اینکه همش "اَپل ، اَپل" کنند؟
    من نمی دونم چه گیری دادید به "اَپل"؟ گوشی ای که بلوتوث نداشته باشه اصلا نباید زیر چشمی هم بهش نگاه کرد چه برسه دستت بگیری.

12. 3 کاربر از John Cena723 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

میشه دوستان یکم از معایب و مزایای این گوشی حرف بزنند تا اینکه همش "اَپل ، اَپل" کنند؟
    من نمی دونم چه گیری دادید به "اَپل"؟ گوشی ای که بلوتوث نداشته باشه اصلا نباید زیر چشمی هم بهش نگاه کرد چه برسه دستت بگیری.
    من که به شخصه گوشی رو دست نگرفتم
    ولی تا جایی که فهمیدم مهمترین فاکتور های مثبت این گوشی، سخت افزارهای قوی و متعددی هست که داره
    و شاید تنها نقظه صعفش در برابر گوشی هایی در رده قیمت خودش ( با توجه به قیمت الان) ، ضعیف بودن سیستم عاملش در برابر IOS4 و Android هست.
    اگر هم الان می بینید همش با آیفون مقایسه می شه، چون قیمتهاشون نزدیک به همه.... وگرنه اصلا قرار نیست این دو تا با هم مقایسه بشن

14. 2 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

دوستان من امروز گوشی رو گرفتم.اون کندی که میگفتن واقعیت داره ولی اصلا اذیت کننده شدید نیست

16. 3 کاربر از astaragg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان من امروز گوشی رو گرفتم.اون کندی که میگفتن واقعیت داره ولی اصلا اذیت کننده شدید نیست
    1-مبارکتون باشه.
    2-چند خریدید با گارانتی یا بی گارانتی؟
    3-منظورتون کدوم کندیه؟
    4-خواهش میکنم یه کم از مزایا و معایبش بگین.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

مبارک باشه

یه آپ 2مگی هست اونو حتما انجام بده سرعت گوشیت خیلی بهتر میشه

19. 3 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •