شما آخر فصل قبل يا بودجتون منفي بوده يا خيلي خيلي كم بوده براي همين تو اين فصل نميذاره بازيكن بخريد تا جبران شه
هميشه بايد آخر فصل چند ميليون تو حسابتون باقي بمونه
شما آخر فصل قبل يا بودجتون منفي بوده يا خيلي خيلي كم بوده براي همين تو اين فصل نميذاره بازيكن بخريد تا جبران شه
هميشه بايد آخر فصل چند ميليون تو حسابتون باقي بمونه
من فصل قبل توی این تیم نبودم و این فصل اومدم.پولم هم خیلی زیاده.باید چکار کنم؟ کی درست میشه؟
سلام دوستان
من نزدیک 9 ماهی میشه که دارم با لپ تابم این بازی رو اجرا میکنم
گرافیک و رم و سی پی یوم همه چیز ردیفه و روی بالاترین کیفیت بازی میکردم و مخصوصا بازیها رو 3d و روون میدیدم
اما یه مدته وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و اصلا وارد بازی نمیشه
نه اروری نه پیغامی نه هیچی
خیلی کارهارو کردم
کلی هم سرچ کردم تا ببینم کسی چیزی گفته در این مورد یا نه
آنتی ویروسم رو خاموش کردم
آپدیت ie 9 رو آنیستال کردم
خصوصیات خود کارت گرافیکمو از تو آپشن بردم به بالاترین حالت ممکن
و ...
ولی بازم نشد که نشد
و بازی اصلا بالا نمیاد
ممنون میشم کمکم کنید
سلام من فیفا یا پی اسو که نصب میکنم وسط بازی کم میاره به نظر شما مشکلش از چیه ناگفته نمونه ویندزم سون 64 بیته ..گرافیکم nvidia 8400 gs
تو رو خدا یکی کمکم کنه
شما اين فصل ديگه نميتونيد خريد كنيد. آهر فصل پولتون اگه منفي نباشه براي فصل بعد ميتونيد خريد كنيد
به نظر من سيواتو يه جا نگهدار و خود بازي رو پاك كن. بعد دوباره بازي رو نصب كن و سيوتو ببر همون جاي قبليسلام دوستان
من نزدیک 9 ماهی میشه که دارم با لپ تابم این بازی رو اجرا میکنم
گرافیک و رم و سی پی یوم همه چیز ردیفه و روی بالاترین کیفیت بازی میکردم و مخصوصا بازیها رو 3d و روون میدیدم
اما یه مدته وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و اصلا وارد بازی نمیشه
نه اروری نه پیغامی نه هیچی
خیلی کارهارو کردم
کلی هم سرچ کردم تا ببینم کسی چیزی گفته در این مورد یا نه
آنتی ویروسم رو خاموش کردم
آپدیت ie 9 رو آنیستال کردم
خصوصیات خود کارت گرافیکمو از تو آپشن بردم به بالاترین حالت ممکن
و ...
ولی بازم نشد که نشد
و بازی اصلا بالا نمیاد
ممنون میشم کمکم کنید
بريد تو تاپيك هاي مخصوص خود بازي مشكلتون رو مطرح كنيدسلام من فیفا یا پی اسو که نصب میکنم وسط بازی کم میاره به نظر شما مشکلش از چیه ناگفته نمونه ویندزم سون 64 بیته ..گرافیکم nvidia 8400 gs
تاپيك PES:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از کلی گشتن متوجه شدم که
لپ تاپم دو نوع گرافیک داره یعنی switchable هست
یکی high performance gpu که همه چیزش توپه ولی وقتی تو این حالت هست رو آیکن بازی که کلیک میکنم هیچی نمیشه و بازی بدون ارور اصلا اجرا نمیشه
یکی دیگه هم Powe saing gpu که اگه بذارم تو این حالت بازی اجرا میشه ولی سرعت روونیش میاد پایید و تو قیمت نمایش 3d بازی که اصلا حرکت آهسته میشه
و دیگه اینکه وقتی با hdmi میخوام به lcd وصل کنم میگه حتما رو حالت دیگه ای باشه گرافیکت یعنی همون که بازی اصلا بالا نمیاد
رفتم تو detials خود این حالت و همه چیزشو high quality یعنی آخرین حدش گذاشتم ولی بازم تغییری نکرد
الان من میخوام بدونم چرا تو حالت high performance gpu بازی اینجوری میشه و اجرا نمیشه؟!
نکته دیگه اینکه
من فکر نکنم قبلا اینجوری بوده باشه گرافیکم
مثل بچه آدم یه مدل داشت همیشه هم راحت و روون بازی رو اجرا میکرد دیگه
[QUOTE=rose_cute720;5805924]اینم کرک برای آپدیت 2 . مشکل لود بازی هم برطرف میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام میشه لطف کنی بگی چه طور باید اینو احرا کرد؟من آپدیتو نصب کردم
کرکو که اجرا میکنم fail میشه نمیدونم چرا.
Last edited by your_star; 17-06-2011 at 23:53.
سلام
کسی کد تقلب ترینر یا هر چیزی که بشه بودجه ترانسفر رو افزایش داد نداره ؟
تورو خدا نگید مزه ی بازی از بین میره چون من یه فکرای دیگه ای کردم
اگر کسی لطف کنه معرفی کنه یه دنیا ممنونش میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)