من فكر ميكنم اين پايان دنيا كار آمريكا باشه ميخواد زمين رو با يه سلاح هسته اي مورد حمله قرار بده بعد خودشون اون موقع روز مين نباشن تا بشن تنها نژاد روي زمين
من فكر ميكنم اين پايان دنيا كار آمريكا باشه ميخواد زمين رو با يه سلاح هسته اي مورد حمله قرار بده بعد خودشون اون موقع روز مين نباشن تا بشن تنها نژاد روي زمين
ا توجه به اینکه ما در حداکثر خورشیدی 2011-2012-2013 قرار داریمنمیدونم حوادث سیاسی 3 ماه اول 2011 چه ربطی به اینکه ما در حداکثر خورشیدی(!) قرار داریم داره؟؟؟؟حوادث سیاسی 3 ماه اول 2011 هم که در نوع خودش بی سابقه بود)![]()
کیفاش اینه که روی دنیا حکومت کنی نه رو خودت!!!من فكر ميكنم اين پايان دنيا كار آمريكا باشه ميخواد زمين رو با يه سلاح هسته اي مورد حمله قرار بده بعد خودشون اون موقع روز مين نباشن تا بشن تنها نژاد روي زمين
توضیحش به این سادگی ها نیست!ولی اصولا بعضی خیلی به خورشید علاقه دارن.سعی میکنن توش این مدت کارهاشون رو انجام بدن
برای کسب اطلاعات بیشتر مستند Arrivals رو ببینید
سلام...ae2009
ظاهرا دوستان حضرت ولی عصر (عج) , پیشگویی های قرآن در مورد آخرالزمان و هزاران روایت معصومین رو فراموش کردن!
من خودم هیچ اعتقادی به 2012 ندارم
فقط میخواستم ببینم نظر دوستان درباره ارتباط زلزله و سونامی ژاپن با 2012 چیه!
سپاسگزارم![]()
Last edited by aligol172; 14-03-2011 at 15:59.
خواهش میکنم این مسائل رو از 2012 جدا کنید.
یه سری توهمات رو چپوندن توی قضیه 2012. اگه واقعا هم قراره چیزی بشه رنگ و لعاب خرافی بهش دادند.
حالا یا غرب یا شرق.
یه سری هم که مخالف با پیشرفتهای غرب هستند کمپین راه انداختند که غرب میخواد حکومت مطلق بر جهان کنه بیاین جلوش رو بگیریم.
Last edited by shabe.saket; 14-03-2011 at 18:16.
وقتي تمام منابع دنيا مال خودش بشه ديگه غمي نداره تا اخر عمر ميتونن بنزين ماشين هاشونو تامين كننکیفاش اینه که روی دنیا حکومت کنی نه رو خودت!!!
پایان زندگی ؟ !
گندش بزنن
کلی فیلم و بازی بعد از 2012 منتظره من و یه سری آدم علافن
لعنتی
p.s : باید به مدیران ناسا میل بزنم
N تا فیلم هالیوودی قراره تو 2013 ساخته یا اکران شه! که از الان بازیگراش هم مشخص هستند.بعد میاد در مورد 2012 صحبت میکنن و اتفاقا میگن شایعه 2012 کار آمریکاست
یه سر به این لینک ها یزنین بد نمیشه
با بازی آنجلیا جولیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نیکلاس گیجکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مت دیمونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمرد آهنی 3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saman65; 17-03-2011 at 05:19.
-------------------------------------------------------------------------------- برای اینکه از بحث خارج نشیم کلا این ٢٠١٢ شایع است مثل سال ٢٠٠٠ یادتون هست می گفتن کامپیوتر ها می رن هوا بعضی ها گفتن چون رایانه ها فرق ٢٠٠٠ را با ١٩٠٠ درک نمی کنند ممکن ١٠٠ سال به عقب بریم تو مدرسه معلمامون بحث زیاد کردن که اره واقیعه هست ان موقع من به همشان می خنددیدم و می گفتم واسه همین معلم شدین چون ..... وگرنه مهندس می شدین کلا کسی نمی توانه تاریخ دقیقی را واسه نابودی جهان تعیین کنه اگر می توانسستند مطمن باش قبل انها پیامبر ها تاریخ دقیق را می گفتند این رکب خدا به کافرا هست چون اگر زمان دقیق نابودی جهان معلوم باشه تمام کافرا توبه می کنند و از من و شما مومن تر می شوند. این همه بلایا هم که دار بر سر مردم میاید ناشی از گرم شدن زمین هست دنگشان گرم به حرف دانشمندان گوش میدکردن تازه این به خاطر ٣ درجه گرم شدن زمین هست چه برسه به اینکه قرار ٢ سال دیگه زمین ٤ درجه گرم تر شه فرض کنید در ١٥٠ سال زمین ٣ درجه گرمتر شد وضع ما اینه برف کلا اینجا نمیایید باران کم شده هوا بسیار گرم تر شده چه برسه به اینکه قرار ٥ سال اینده زمین ٥ درجه گرم تر شه . خدا رحم کنه. به قول خدا و قران هر اتفاقی در جهان رخ بده همه بر اساس منطق هست و هر بلایی ناشی از کارخود مردم می باشد .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)