سلام دوستان
من گوشی galaxy s3 دارم و روش دیکشنری babylon نصب کردم ولی موقع ترجمه کردن ترجمه نمکنه و
فیلتر میشه!شما میدونید مشکل چیه؟ و آیا باید روی گوشیم قندشکن نصب کرد؟
خیلی ممنون میشم از راهنماییتون
باتشکر
....
سلام دوستان
من گوشی galaxy s3 دارم و روش دیکشنری babylon نصب کردم ولی موقع ترجمه کردن ترجمه نمکنه و
فیلتر میشه!شما میدونید مشکل چیه؟ و آیا باید روی گوشیم قندشکن نصب کرد؟
خیلی ممنون میشم از راهنماییتون
باتشکر
....
سلام
بابیلون برای ترجمه، احتیاج به اینترنت داره، یعنی شما به اینترنت باید وصل بشی.
اگه بازم به اینترنت وصل میشید ولی بازم ترجمه نمیکنه، با قندشکن امتحان کنید.
.بابیلون برای ترجمه، احتیاج به اینترنت داره، یعنی شما به اینترنت باید وصل بشی
نه اون برای معنی متن هست که باید آنلاین شد ولی در هر صورت من همیشه در صورت آنلاین هستم..لطفا به سوالم دقت کنید.اگربه نت متصل نبودم فیلتر
نمیشد.
دوستان دیگر اگراطلاع دارید راهنمایی کنید..
چه برنامه ی دیگری برای دیکشنری گوشی میشناسید که مناسب باشه؟
باتشکر...
اگه کار نمیکنه، یه احتمالی هم هست، یه بار پاک کنید، دوباره نصب کنید.
یه مسئله دیگه ایی هم هست، ممکنه احتیاج به روت گوشی داشته باشه برای کار کردن، باید ببینید گوشیتون روت هست.
دیکشنریهای دیگه ای هست که خوبن
دیکشنری Cambridge advance که البته این اولش برای دانلود یه فایل دیتا احتیاج به اینترنت داره، زیاد نیست، بعد از اون این دیکشنری تلفظ صوتی داره که اگه بخواین ازش استفاده کنید به اینترنت وصل میشید و تلفظ اون کلمه رو میگیرید، چیزی هم نیست، این دیکشنری خیلی خوبیه
دیکشنری colorDict هست اینم عالیه، انگلیسی به فارسی و همینطور برعکس داره
دیکشنری Milad Dictionaryهست اینم خیلی خوبه
من خودم از این ۳ تا استفاده می کنم.
سلام . من یه گوشیه HTC Desire C گرفتم . ولی با ریختن برنامه مشکل دارم . نمیدونم چجوری بریزمضمنا از برنامه بازار هم نمیتونم استفاده کنم . میگه " مشکل در اتصال به شبکه "
ورژن اندروبدم 4.0.3 هست . ممنون مشم راهنمایی کنید
سلام. من اخرین ورژن فلش پلیر رو روی گوشی Live Walkman SonyEricsson نصب کردم. ولی توی هیچ مرورگری فایل های ویدئویی رو نشون نمیده باید چیکارش کنم؟
یو اس پی داری؟
باسلام. دنبال نرم افزاری برای نصب برنامه های مختلف گوشی Gallaxy young GT-S6312 Android 4.1.2 در کامپیوتر هستم. لطفاً راهنمایی لازم را انجام دهید.
سلام
یعنی چی؟ میخواهید برنامه های آندرویدی را در ویندوز اجرا کنید؟ نمیشه.
یا باید برنامه مشابه را برای ویندوز نصب کنید یا آندروید را در درایو مجازی نصب کنید. Virtual Box
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)