ببخشید . من عمران غیر انتفاعی قبول شدم . همه ی مدارکام کامله اما اشتباهی معدل کتبی دیپلمم رو 13 بوده 15 زدم . برا ثبت نامم مشلی پیش میاد؟ اگه میشه کمک کنین ....
ببخشید . من عمران غیر انتفاعی قبول شدم . همه ی مدارکام کامله اما اشتباهی معدل کتبی دیپلمم رو 13 بوده 15 زدم . برا ثبت نامم مشلی پیش میاد؟ اگه میشه کمک کنین ....
بچه ها من هنوز نرفتم دانشگاه ! چطوریه ؟ کلاسا شلوغ شده یا نه !؟ دانشجوها اومدن !؟
مگه هنوز ثبت نام نکردی../؟؟ببخشید . من عمران غیر انتفاعی قبول شدم . همه ی مدارکام کامله اما اشتباهی معدل کتبی دیپلمم رو 13 بوده 15 زدم . برا ثبت نامم مشلی پیش میاد؟ اگه میشه کمک کنین ....
اگه منظورت اون معدلی هست که تو فرم برای کنکور نوشتی خیالت راحت کاری به فرم ها ندارن معدل هارو از آموزش پرورش میگیرن....
ما که ترم صفریم می ریم همه هم میان
پارسال همین موقع که ترم سوم ما می شد یادم نمی ره هفته سوم مهر رفتیم دانشگا !!! البته شما اینکارو نکنید دانشگا ما فرق می کرد !
از دوستاني كه تازه رفتن دانشگاه و از كسايي كه كه در ترم هاي بالاتر رفتن دانشگاه 2 سوال راجع بعه ترم اولشون داشتم
آيا كلاس ها تون در ترم اول خشك و خسته كننده بود يا نه ؟
درساتون سنگين بود يا نه ؟
من تو اين 1 هفته اي كه رفتم دانشگاه در س ها انقدر سنگين بود كه به فكر انصراف از تحصيل افتادم البته هنوز انصراف ندادم
مگه چه درسایی بهت دادن...کجا میخونی..؟؟درساتون سنگين بود يا نه ؟
من تو اين 1 هفته اي كه رفتم دانشگاه در س ها انقدر سنگين بود كه به فكر انصراف از تحصيل افتادم البته هنوز انصراف ندادم
رشتت چیه شما ؟؟؟
من که معماریم هر روز از دیروز بیشتر حال می کنم
ولی اشکش مونده هنوز![]()
در مورد سوال اولت باید بگم که نه خیلی ! البته یه کم به خاطر عادت نداشتن و اینا خسته کننده بود ولی بچه های
ما سریع باهم دوست شدن و اون جو تقریبا دوستانه باعث می شد که دیگه خشک بودن رو حس نکنیم !
در مورد سوال دوم هم بگو که اولا به رشته _ت علاقه داری یا نه ؟ بعدهم بگو رشته _ت چیه و چند واحد داری ؟
ناقلا من فهمیدم منظورتو!
هه هه
اشک شوق
کلا خوش می گذره معماری
به همه توصیه می شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)