امشب جواب سئوال رو میذارم .
امشب جواب سئوال رو میذارم .
سلام آقای هنرمند.
راستش من فکر کردم شما چون واسه المپیاد کامپیوتر می خوندید احتمال رو هم فول بودید چون احتمال و ترکیبات خیلی به هم نزدیکند...اما اعتماد نداشتن به موضوعی باعث میشه که آدم تو یادگرفتنش بی میل بشه..."امید ریاضی"که اصل کاربرد در زندگی و سر کار گذاشتن مردمه(یکی از مباحث احتمال)...تعیین کردن مقدار عادلانه پولی که باید بپردازید تا در یک مسابقه شرکت کنید مهم نیست؟به هر حال هرکی نظر خودش رو داره...
منم بعداً یه سری تعریف و مسئله از احتمال می ذارم...
Sanih جان!من گفتم یه چیزایی از احتمال بلدم...ولی سوال شما پیشرفته تر از این ها است!!!
من تا حالا فقط تونستم بفهمم که مثلث اول به 50 طریق ساخته میشه...بقیش رو بلد نیستم!
پیشرفته کجا بود این سئولات رو اگه بخوای روش حلش رو حفظ کنی اصلا نمی تونی حلش کنی باید دید ریاضی داشته باشی البته من به سواد شما جسارت نمی کنم و خودم رو شاگرد همه ی بروبچ پی سی میدونم.
دوستان این هم جواب سئوال احتمال:
![]()
می خواد بشتر توضیح بدم؟
دوستان سئوال بذارید اگه نه دوباره از اون سئولات به ظاهر پیشرفته مذارم ها!
بابا یه سئوال بذارید دیگه خسته شدم
سلام...ببخشید خیلی.خیلی.خیلی....خیلی(n بار)سرم شلوغه...فرصت نکردم سوالا رو بذارم...
در ضمن آقای sanih :اولاً چرا می زنی؟ثانیاً:من واسه اون گفتم که سخته چون هنوز نه جبر و احتمال خوندیم و نه بخش آنالیز ترکیبی و احتمال ریاضی 2 رو(من سال دومم)...من هنوز فرق جایگشت و ترکیب رو نمی دونم...
راستی آقای هنرمند.فکر کنم بهتره من برم تو تاپیک آمار سوال ها رو بذارم تا شما به ترکیبات برسی..حله دوست عزیز؟ پس کسایی که سوال احتمال می خوان برن تو تاپیک آمار و احتمالات(البته فعلاً سرم شلوغه)
حالا این یه سوال رو داشته باشید:(منبع:مقدمه ای بر آمار و احتمالات:انتشارات دانشگاه تهران)
سوال: سه ماشین اتوماتیک قطعات مشابه اتومبیل را تولید می کنند.ماشین A به نسبت 40%،ماشین B به نسبت 25% و ماشین C به نسبت 35% از مجموع را تولید می کنند.به طور متوسط،10% از قطعات ساخته شده به وسیله ماشینA با مشخصات وفق نمی دهد و برای ماشین های B و C درصد های متناظر به ترتیب 5% و 1% است.
اگر یک قطعه،تصادفی از محصول روی هم ریخته شده انتخاب گردد و مشاهده شود که با مشخصات وفق نمیدهد،احتمال اینکه این قطعه به وسیله ماشین A تولید شده باشد،چند درصد است؟
(راهنمایی:این سوال با استفاده از قانون بیس قابل حل است)
چیزیت که نشد ؟ها من همیشه نمی زنم ولی خوب دیگه خیلی عصبانی شدم!
ذهنی: یک پنجاهمسوال: سه ماشین اتوماتیک قطعات مشابه اتومبیل را تولید می کنند.ماشین A به نسبت 40%،ماشین B به نسبت 25% و ماشین C به نسبت 35% از مجموع را تولید می کنند.به طور متوسط،10% از قطعات ساخته شده به وسیله ماشینa با مشخصات وفق نمی دهد و برای ماشین های B و C درصد های متناظر به ترتیب 5% و 1% است.
اگر یک قطعه،تصادفی از محصول روی هم ریخته شده انتخاب گردد و مشاهده شود که با مشخصات وفق نمیدهد،احتمال اینکه این قطعه به وسیله ماشین A تولید شده باشد،چند درصد است؟
(راهنمایی:این سوال با استفاده از قانون بیس قابل حل است)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)