در اولين شب هفته سيزدهم کالچو ايتاليا، مردان رانيري در خانه پذيراي اودينزه هستند. تيم فوتبال آ.اس رم تا پايان هفته دوازدهم کالچو در رتبه ششم جاي داشته و تلاش مي کند با کسب هر 3 امتياز بازي خانگي خود در اين هفته به جمع مدعيان قهرمان ملحق شود. رم 19 امتيازي کار چندان پيچيده اي براي گذر از اينتر و يوونتوس 20 امتيازي و نيز ناپولي 21 امتيازي در پيش ندارد. در ديگر ديدار مهم امشب، آ.ث ميلان در خانه خود به مصاف فيورنتينا مي رود. روسونري با 26 امتياز و سرخوش از پيروزي در داربي دلا مادونينا هفته سيزدهم را فرصتي براي ريکاوري و تجربه آرامش پس از طوفان مي دانند.
================================================== ======================
سايت گل- زلاتان ابراهيموويچ، مهاجم ميلان، به خاطر بازي هاي زيادي كه در رقابت هاي اين فصل انجام داد، اظهار ناراحتي كرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من اين فصل بازي هاي زيادي انجام دادم و اكنون احساس خستگي مي كنم, تقريبا از پا افتاده ام. ميلان دو مهاجم مصدوم دارد و شرايط براي من اصلا آسان نيست. بايد از سرمربي تيم ملي سوئد تشكر كنم كه در بازي اين هفته مقابل آلمان به من استراحت داد."
با اين وجود علي رغم اين خستگي، ستاره سوئدي همچنان به دنبال رسيدن به موفقيت است:" من همچنان تشنه موفقيت هستم و با اين ديدگاه به كارم ادامه مي دهم. فقط به اينزاگي نگاه كنيد.... هنوز نمي دانم بعد از دوران فوتبال قصد دارم چكار كنم، مربي شوم يا مفسر ورزشي.
من هر روز ساعت 8 بيدار مي شوم و اگر نتوانم بازي كنم، نمي دانم چه كاري بايد انجام بدهم. اميدوارم آن روز خيلي زود از راه نرسد. مي خواهم چند بار ديگر عنوان بهترين بازيكن سال فوتبال سوئد را به دست بياورم. اما به جايزه توپ طلا فكر نمي كنم."